spahija je napisao/la:Jel moguce da ovaj srbin sa SK1 uci nekoga kulturi.. znaci toliko neofirno navija protiv Federera svaki mec koji komentarise!!!!
Meni neki hrvat komentariše na SK2

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
spahija je napisao/la:Jel moguce da ovaj srbin sa SK1 uci nekoga kulturi.. znaci toliko neofirno navija protiv Federera svaki mec koji komentarise!!!!
leorey je napisao/la:Ja ovog srbina komentatora na SK2, koristi svaku priliku da umanji uspjeh Federera![]()
![]()
Ka'e nije ust'o Del Potru
On je svakako izjavio da mu broj 1 nije prioritet, mislim da zeli da se pripremi za zavrsni turnir koji mu je svakako vazniji i mnogo je vaznije da njega osvoji nego Paris na kojem nikad nije igrao dobrojestamaji je napisao/la:stvarno šteta da roger propušta pariz. igra u top formi a i kraj je sezone
ja stvarno ne kontam zašto. možda je kad je vidio da rafa igra skonto da ne može do broja 1, ali kakve to veze ima? ako je zdrav ne bi trebao to propustiti
bezveze
jestamaji je napisao/la:stipu to šta je on izjavio ....
ja ti kažem da bi igrao pariz da je rafa otkazao!
Trebao bi odigrati pet meceva u sedmici, sto bi za njega i njegove godine, nakon sedmice Basela bilo previse!jestamaji je napisao/la:stvarno šteta da roger propušta pariz. igra u top formi a i kraj je sezone
ja stvarno ne kontam zašto. možda je kad je vidio da rafa igra skonto da ne može do broja 1, ali kakve to veze ima? ako je zdrav ne bi trebao to propustiti
bezveze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.