FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 06 okt 2018, 19:50

Znaci jos nisam primio k znanju mi zvijezda09- nul draj? Daj ne jebte me ba :lol:
Nula tri??

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2018, 19:59

Nekad Drina danas Zvijezda..smrdi do neba utakmica ,razocaran sam nenormalno...

Nalicu podrska,uprava napolje,naravno ako je ima ili je uprava jedan covjek :kafa:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 okt 2018, 20:06

Sta bi s onim 'in Nala we trust'? Ne mozete reci da nesto smrdi u timu a da me prozovete Nalica indirektno. Velicali ste ga nakon par odlicnih rezultata, a sada kada se desi kiks, ne valja odjednom, je li? **** ti nas.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 06 okt 2018, 20:22

In Nala we trust ja sam napiso.
Ali isto tako i Uprava napolje

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 06 okt 2018, 20:23

Ma hajte eno i Bayern kod kuće izgubio od B. Monchengladbach, tri komada. :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 okt 2018, 20:26

Ko kaze da nevalja Nalic, pa to je u zadnjih par godina najbolji potez koji smo napravili. Tih nekolicina koji psuju ako ćemo se po njima ravnati hebaji ga onda.
Nego je problem sad kako ce se vratiti samopouzdanje u ekipu nakon ovog. Odbrana najjači dio tima a danas onakva predstava. Vuklis kao da je drogiran bio ne mogu da vjerujem bgm.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 okt 2018, 20:28

fukaratz je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Nije tu nista kriv Nala, a niti igraci. Krivac se treba traziti u tankom rosteru igraca, a za njega je direktni krivac Macak bundoglav.
hajd ne s.eri yebo te bundoglavi a i ti njega! imas Vasiljevica, Terzica, Pirica i Livancica na klupi koji mogu komotno odigrati od pocetka kako bi odmorili neke od stozernih igraca, ali kod nas uvijek isto. Civic pusac nargile zakupio mjesto u momcadi :facepalm: kad se hvali treba i kritikovati, a danas smo igrali promasenu utakmicu!
:stop: Danas pametnom dosta. Ne mozes jbg znati bolje iz Zivinica od onoga ko je na Tusnju. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 06 okt 2018, 20:33

Bez obzira koliko bili loši, pozvati ih do sebe i skandirati "je*emo vam mater u pi*ku" :sick: :sick:

Njih što se tiče ovo je užasno bilo, boli 10x više nego ispadanje iz kupa gdje su se barem potrudili odigrati utakmicu, bili bolji, pa ispali ispali.
Goste smo ispratili aplauzom, Husića pogotovo, i zaslužio je momak, tri gola nije malo.
Ona "tuča" na zapadu je bila zbog toga, onaj marijači "Tandir" je psovao Husiću i krenuo na čovjeka koji ga je pitao što njemu psuje, i fasovao.

Smajić, Čivić ponovo užasni. Iako su svi bili loši ova dvojica se ističu.
Beganoviću naklon.
Nala sve ok, ali danas vadiš Peru koji će bez jedne noge odigrati bolje nego Čivić, a Husejinović koji ne može igra čitavu utakmicu.

Takodje Mehmed nam je jako značajan faktor.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 06 okt 2018, 20:50

Tuzla 1 - Bijeljina 6.
Kupusari nam danas pokazali kako se igra fuZbala.
Eee Kukala nam majka.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 okt 2018, 21:14

Nije problem izgubiti kada vidis zalaganje. Danas je to izostalo u tome je stvar.
Smajić skroz van forme, Zukic kao zid odbije se lopta od njega iz sesnesterca do centra sta je ono ljudi dragi.
Vasiljevic je penzija pretrca ga Husic danas kao da je Bolt. Nije mi jasno zasto je izveo Pericu na poluvremenu.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 06 okt 2018, 21:40

Jel napokon prešao Smajić u Fulham??Jedva cekam da ode na ostrvo.
Ovo danas je nasa prava slika kad izgubimo trkace sposobnosti.Pola igrača ne moze primiti loptu a da se ona ne odbije 2m od njega(Zukić,Čivić te Smajić) tj stopaju loptu kao neke stijene.
Nemamo golmana,u sredi nam igraju poluinvalidi (Said i Alispahić) koji nisu u stanju napravit dobar pas a o šutevima na gol da i ne govorim.
Vasiljević penzioner pravi,danas se vidjelo da ceka prvu penziju.Husić ga pretrča kao da ge nema poput Saleta u Ugljeviku.On je za ove naše napadače DZeko(a u Tz je morao biti zamjena dajdzinom).Baraban kurcobolja žešća.Jedino po meni Beganović ok sasvim.Hadzanović kad je usao nije bio nista posebno.
Jedino dobro po meni u ovoj limitiranoj ekipi je trener koji je iz igrača izvukao 300% svega sto imaju i zato smo skupili bodove sto imamo.Bodovima prezadovoljan.Treba dovesti najmanje 5 pravih pojačanja ako mislimo biti neko i nešto u ovoj cirkus PL da se ne dešava da nas trpaju fenjeraši u i to u TZ.Zukića otjerat odmah,Smaji kupiti sve neophodno za Fulham,golmanu noga sutra još.
I na skupštini DJL FK SLOBODA opet pretvoriti u klub koji ima UO,NO i skupštinu skupštinom.I ispoštovati sve ono sto su momci iz ug trazili prije dosta vremena!!
DRŽAVA TUZLA!!

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 06 okt 2018, 21:42

zlatnakoka je napisao/la: Nala sve ok, ali danas vadiš Peru koji će bez jedne noge odigrati bolje nego Čivić, a Husejinović koji ne može
.
Pero je ostao u svlacionici jer je skoro kolabirao.konstantno igra svih 90 min moralo je doci na nadoplatu.
Ali Fukare :facepalm: :facepalm: trazili da se skinu dresovi i cak su prijetili Peri i jos par njih :puke: :puke:
Sramota ....
To je najblaza rijec.
Pogotovo Peri to uraditi.igrali smo lose ko nije shvatio da imamo veoma limitiran tim e jbga sad
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 06 okt 2018, 21:56

Nismo igrali loše. Mi nismo uopste igrali danas to je problem.

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 06 okt 2018, 22:04

Podrška treneru Zlatanu Naliću.Gospoda iz uprave,napolje !
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 06 okt 2018, 22:08

Al HAHAHAHAH kakva reakcija vuklisa kod treceg gola.. pa ovo nisu istine kakvog mi golmana imamo

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 06 okt 2018, 22:28

Vukliš bi mogo malo na klupu.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 06 okt 2018, 22:39

I treba nam napadac slican Krpicu koji u Zelji skoro svaki mec daje gol,ustvari imali smo ga,ali su ga neki od ponosa grada prozvali izdajicom jer nije igrao kako je prvi covjek kluba zelio.. dovode se napadaci druge klase za nasu ligu,za Zukica nikad niko nije cuo,za sad totalno neupotrebljiv,Vidovic se proslavio golom u dresu Orasja,pa sad skoro svaki mec na Tusnju izvodi egzibicije ali nema gola..

I da ,potreban nam je jedan igrac koji zna podvalit loptu tipa Ordaga :salut:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 06 okt 2018, 22:42

Aerials je napisao/la:Ma hajte eno i Bayern kod kuće izgubio od B. Monchengladbach, tri komada. :lol:
Prodali
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 06 okt 2018, 23:02

[quote="HPCompaq"]Podrška treneru Zlatanu Naliću.Gospoda iz uprave,napolje ![/quote]

Tako je.Nista vise i nista manje.
Zadnja izmjena: Teretana, dana/u 05 nov 2018, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 06 okt 2018, 23:21

harry_90 je napisao/la:I treba nam napadac slican Krpicu koji u Zelji skoro svaki mec daje gol,ustvari imali smo ga,ali su ga neki od ponosa grada prozvali izdajicom jer nije igrao kako je prvi covjek kluba zelio.. dovode se napadaci druge klase za nasu ligu,za Zukica nikad niko nije cuo,za sad totalno neupotrebljiv,Vidovic se proslavio golom u dresu Orasja,pa sad skoro svaki mec na Tusnju izvodi egzibicije ali nema gola..

I da ,potreban nam je jedan igrac koji zna podvalit loptu tipa Ordaga :salut:
Treba nam pravi spic. Zukic nekvalitetan, Vidovic je vise poluspic razbijac.

Od mladjih, mali Maksimovic je sigurno potencijal za "podvaliti loptu", ima to nesto, treba mu davati sansu postepeno, ali cini mi se da nije ni minute dobio ove sezone, sto prvenstvo sto kup...
Sigurno da i Hodzic moze biti alternativa na krilu, ali ista prica....
Stetw je da se izgube ovi omladinci, zajedno sa Bbegom i Smajom sigurno buducnost Slobode... Treba za to malo i hrabrosti, strpljenja...
Nazad nismo losi, ali dzaba to kad puca u vezi, a napadaci neefikasni...
Nikako ne mofmgu da shvatim kako smo izgubili od najgore ekipe, ali ubjedljivo najgore.. Samo da to bude jedan los dan a ne nesto drugo, ili nece valjati :?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.