FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

RollingPaper
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la RollingPaper » 06 okt 2018, 23:43

Ubila nas najgora ekipa u ligi, reakcije očekivane.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 okt 2018, 01:44

Ne mogu vjerovati sta su Fukare uradile, skandirati to što su skandirale poslije poraza, jeste sokantnog, ali je defintiivno sramota i ogledalo nase Slobode. Neko ima muda reci nesto Perici koji gine svaku utakmicu sa 32 godine, Beganovicu i slicnima, stvarno dno dna, neobjasnjivo. Taman kad pomislis da ide na bolje, da se dizu, da ponovo dobijaju respekt, oni urade ovakvu glupost, pa da smo izgubili 10-0 ovo se ne smije raditi pogotovo zbog Nalica i svih rezultata do sada uradjenih u sezoni u kojoj ste svi govorili da glatko ispadamo sa ovom Zvijezdom.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 07 okt 2018, 01:48

bhpremierliga12 je napisao/la:Ne mogu vjerovati sta su Fukare uradile
De, iskreno, od kada pratis Slobodu? Nista negativno u pitanju, ali ovo je mala maca za neke stvari.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 okt 2018, 02:14

harry_90 je napisao/la:I treba nam napadac slican Krpicu koji u Zelji skoro svaki mec daje gol,ustvari imali smo ga,ali su ga neki od ponosa grada prozvali izdajicom jer nije igrao kako je prvi covjek kluba zelio.. dovode se napadaci druge klase za nasu ligu,za Zukica nikad niko nije cuo,za sad totalno neupotrebljiv,Vidovic se proslavio golom u dresu Orasja,pa sad skoro svaki mec na Tusnju izvodi egzibicije ali nema gola..

I da ,potreban nam je jedan igrac koji zna podvalit loptu tipa Ordaga :salut:
stoji da nam treba napadac. Vidovic je po broju golova i premasio ocekivanja jer on treba da bude backup i da ulazi kad se ganja rezultat te da odmori prvog spica. S njim sam prezadovoljan, obzirom kakvu ekipu imamo.

Zukic je zalutao.

ali jel me **** za Krpica Boga ti ? cuj izdajnik jer nije igrao kako predsjednik hoce? Izdajnik jer je POTPISAO ugovor pa pogazio potpisano. I sporazum i ugovor, pa nije mogao direktno u zelju nego preko irana ga savez isposlovao dok mu ne istekne ugovor.

Ko jednom slaze i tako se popisa po klubu, ne znam sta treba da bude. Da mu se spomenik dize ?
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 okt 2018, 02:28

Realno gledajuci ovo je prva utakmica ove sezone koju su momci podbacili(neki ce reci i Mladost, ali ta Mladost u tom periodu razvali i Zelju dole koji se sretno izvuce, onda nezasluzeno izgubi od Zrinjskog 1-0 u Mostaru), a imali su barem 5 utakmica u kojima su UVELIKO prevazisli svoje mogucnosti i nasa ocekivanja(Krupa, Radnik, Zeljo, Siroki, Tuzla City u odnosu na period kad je utakmica igrana, pa onda imamo Celik, Gosk, nesretni porazi protiv Zrinjskog i Sarajeva). Tada se moglo biti "zajedno" i skandirati im, aplaudirati poslije svake pobjede, a cim je prva podbacena utakmica dosla psuje im se majku i prijeti. Dno dna, uradis nekoliko dobrih poteza i onda se vratis 10 unazad. Prijetiti i nesto prigovarati Perici koji je najbolji kapiten kojeg je Sloboda imala unazad nekoliko godina po tome sto uvijek daje 110%, sto nikad nista nije rekao da nece uraditi, igrao na raznim pozicijama, nekoliko puta se onesvijestio na terenu, koliko krvi, znoja prolio, povreda pretrpio. Ja da sam on nikada vise u zivotu ne bi otisao do sjevera poslije pobjede, apsolutno nikada, jer ono ne mogu shvatiti nikako, a nijedan normalan navijac i posmatrac takodjer nece moci. Hajde da se unekoliko razumije pozicija prosle sezone kada su bili predzadnji na tabeli i igrali 10 kola kao manekeni i sa Tusnja bodove uzimao ko god je htio od Goska, Radnika, Krupe i drugih ekipa, pa u redu, ali ove sezone to uraditi poslije prve loše utakmice je neobjasnjivo i nedopustivo. Eto prilike Nalicu da se upozna u kakvu je bolesnu i toksicnu zemlju i sredinu dosao :thumbup:

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 07 okt 2018, 08:25

Za vrijeđanja nisam za kritike jesam. Ovaj put se mora kritikovati jer nema izgovora za neigranje. Nisu igrali juče izašli su da odsetaju utakmicu. Nije problem poraz problem je na onakav nacin kao juče i protiv koga. Bolan ovu zvijezdu09 svi deru a od 8 bodova sto imaju 4 su protiv nas skupili. Ne moze aplauz i podrska poslije onakve utakmice kao juče da ga ebes ne moze.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 07 okt 2018, 11:10

Ništa nema od ljutnje i tog napada panike. Poraz je težak ali 200% mogućnosti su momci dali do sada. Umorni , sa malo kvalitetnih igrača u opticaju. Sve je ovo logično bilo ali je i prolazno. Sarajevo bijedimo sigurno
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 07 okt 2018, 11:46

Hitman22 je napisao/la:Ništa nema od ljutnje i tog napada panike. Poraz je težak ali 200% mogućnosti su momci dali do sada. Umorni , sa malo kvalitetnih igrača u opticaju. Sve je ovo logično bilo ali je i prolazno. Sarajevo bijedimo sigurno
Sarajevo je trenutno iznad svih u ligi, i tu ako napadnemo fasovaćemo tricu opet. Husref i nas dok je vodio puno smo lakše dobijali utakmice kad nas neko napadne.

Realnost je da nam fali štoper, dva vezna, dva krila, i špic golgeter.
Pored Barabana mi krilo nemamo, Husejinović je dobar ali mora smršati još da bi igrao krilo.
Veznjaci Hadžan dobar, Mehmed dobar ali ga svaku treba mijenjati jer je umoran. Pored njih fali jedan za prve postave i jedan jak za klupe.
Napadači Zukić i Vidović, obojica trče dosta, ali Zukić ne zna apsolutno ništa, dok je Vida opravdao povjerenje. Kad je naš napadač dobio loptu kao što Husić juče dobi tri 1 na 1 da izadje?
Čivić ne smije prismrditi ekipi više.

Ako ko od igrača i čita ovo nek zna da je kritika zaslužena, ali da niko ne podržava ni Fukare u onom "je*avanju majki".

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 07 okt 2018, 12:51

sviunapad1010 je napisao/la:Za vrijeđanja nisam za kritike jesam. Ovaj put se mora kritikovati jer nema izgovora za neigranje. Nisu igrali juče izašli su da odsetaju utakmicu. Nije problem poraz problem je na onakav nacin kao juče i protiv koga. Bolan ovu zvijezdu09 svi deru a od 8 bodova sto imaju 4 su protiv nas skupili. Ne moze aplauz i podrska poslije onakve utakmice kao juče da ga ebes ne moze.
Potpuno se slazem s tobom, kritikovati naravno, ali psovanje majke i vrijedjanje, prijetnje, dno dna

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 07 okt 2018, 16:29

ultrasstyle_tz je napisao/la:
ali jel me **** za Krpica Boga ti ? cuj izdajnik jer nije igrao kako predsjednik hoce? Izdajnik jer je POTPISAO ugovor pa pogazio potpisano. I sporazum i ugovor, pa nije mogao direktno u zelju nego preko irana ga savez isposlovao dok mu ne istekne ugovor.

Ko jednom slaze i tako se popisa po klubu, ne znam sta treba da bude. Da mu se spomenik dize ?
Krpic izjavi da je ugovor falsifikovan .. "Ja sam slobodan igrač, ali ovo što Mujkanović plasira u javnosti to su nešasne radnje i neko će morati odgovarati pred nadležnim insitucijama, jer su pokušali prljavim radnjama falsifikivati ugovor što im neće proci, to se mora iznijeti u javnost radi dobrobita kluba, i ljudi koji iskreno vole Slobodu da znaju kakvo rukovodstvo vodi klub..." ..

I na kraju sta bi ?? Jel ga Mujkanovic kaznio ,kako je mogao potpisat ugovor u Iranu,ako je igrac Slobode prema Mujkanovicu,onda je Sloboda morala dobiti novcanu naknadu za njegov transfer u Iran ili je nekim cudom dobio slobodne papire i otisao u Aziju ??

Ja nisam rekao da mu se spomenik digne,samo sam naveo da nam treba napadac njegovog tipa da ima osjecaj za gol,da ne izvodi egzibicije pred golom ili da se lopta odbije 10 metara od njega kad mu dodas..

Ovdje je problem da ko god udje u sukob sa Mujkanovicem odmah ne valja,a on je dobrica.. gdje je tuzba protiv Krpica,Zeca,Kostica,Fatica ,pa i protiv saveza je jednom bio najavio.. usutilo se,nista se ne radi.. klepa nas kako ko hoce,izadje u medije,objavi se 2-3 clanka o kontratuzbama i nikom nista poslije toga,jedni naplatili,drugi dzaba otisli,a samo Sloboda ispasta zbog nesposobnosti..

Podrska Nalica i momcima.. Uprava NAPOLJE !!!
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 07 okt 2018, 18:19

harry_90 sve objasnio.
Zadnja izmjena: Teretana, dana/u 05 nov 2018, 17:50, ukupno mijenjano 1 put.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 07 okt 2018, 19:55

bice ovo sve ok hvala bogu pa je pauza da ekipa oporavi za sarajevo a sto se tice utakmice jbg zvijezda igrala s drugom postavom u gradaccu a mi zapeli ko ludi na siroki jest da su i oni igrali srijeda subota zato su zadnji a mi peti
fukare

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 okt 2018, 09:11

Pa sta ima veze sto smo izgubili?Izgubi i Real pa sta?Mene vise boli onaj poraz od Drine nego ovaj,tad smo se borili za titulu,a sad smo se trebali borit za ostanak,i vidite koji smo.Evropa nije izgubljena,na polusezoni dovest par dobrih igraca i par solidnih backup igraca i opet smo u igri za Evropu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 okt 2018, 15:25

Pobjedila Borusia sto ne bi i Sloboda ?!

Djetinjasto mi je ovo usporedjivanje sa Realom i ostatkom evropske elite,znaci kad Real kiksne moze i Sloboda.. Real osvoji tri puta zaredom ligu prvaka,sto ne bi i Sloboda ? :kafa:

Meni je najvise krivo kod ovog poraza sto nas je raspala Zvijezda iz Stanisica iskarindjala na Tusnju sa tricom u mrezi i sto nas je natrpao Husic koji nije imao mjesta u Slobodi iz nekog razloga ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 08 okt 2018, 18:07

HPCompaq je napisao/la:
:opaopa: :opaopa:
Zna li se nasljednik?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 okt 2018, 18:20

I sta dalje?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 08 okt 2018, 18:23

Imenovat će se neko posle Senada već,klub je gradski.Nećemo ostati na vjetrometini.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 08 okt 2018, 18:25

HPCompaq je napisao/la:Imenovat će se neko posle Senada već,klub je gradski.Nećemo ostati na vjetrometini.
Nisam ni mislio da cemo ostat, al dal dolazi sad neki drugi "gradski igrac" il ima neki privatnik, biznismen il neko vec.. Klub je gradski pa je grad vjerovatno vec bio upoznat sa ovim, pa dalnimaju vec spremno nesto.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 08 okt 2018, 18:34

klasik je napisao/la:I sta dalje?
Sad ce kuce od cokolade i prozori od marmelade
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 08 okt 2018, 18:37

klasik je napisao/la:I sta dalje?
YAVUZ
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 10 gostiju.