PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Tako je.GOAT je napisao/la:Znaci simpatizer,ok.skoroalen je napisao/la: Nisam.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- prisonbreak
- Kontakt:
Zeljaknovci, hajmo se i mi zajedno ovdje prebrojavati da vidimo koliko ce nas biti u subotu
Pitari

Pitari
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jel' moguće ono?prisonbreak je napisao/la:Zeljaknovci, hajmo se i mi zajedno ovdje prebrojavati da vidimo koliko ce nas biti u subotu![]()
![]()
Pitari![]()
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
A ne laži da nisi skužio zezanciju s onim brojevima?prisonbreak je napisao/la:Zeljaknovci, hajmo se i mi zajedno ovdje prebrojavati da vidimo koliko ce nas biti u subotu![]()
![]()
Pitari![]()
Pa mi mislimo o evropskoj utakmici, a vi o ovoj našoj lokalnoj koju tako željo iščekujete. Znamo da boli.
Nemoguće da ljudi ne kontaju zayebanciju.Giljotina je napisao/la:A ne laži da nisi skužio zezanciju s onim brojevima?prisonbreak je napisao/la:Zeljaknovci, hajmo se i mi zajedno ovdje prebrojavati da vidimo koliko ce nas biti u subotu![]()
![]()
Pitari![]()
Pa mi mislimo o evropskoj utakmici, a vi o ovoj našoj lokalnoj koju tako željo iščekujete. Znamo da boli.
Normalno da nije skužio.Giljotina je napisao/la: A ne laži da nisi skužio zezanciju s onim brojevima?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Tezak si ko ingotprisonbreak je napisao/la:Zeljaknovci, hajmo se i mi zajedno ovdje prebrojavati da vidimo koliko ce nas biti u subotu![]()
![]()
Pitari![]()
Sam tako
- prisonbreak
- Kontakt:
Daj ba, onako se zajebavati, bravo piteeee, grohnuli ste haos 
- prisonbreak
- Kontakt:
Poklopi se, sta ce te ako vam poskupimo kiriju?Giljotina je napisao/la:A ne laži da nisi skužio zezanciju s onim brojevima?prisonbreak je napisao/la:Zeljaknovci, hajmo se i mi zajedno ovdje prebrojavati da vidimo koliko ce nas biti u subotu![]()
![]()
Pitari![]()
- Dokoljenko
- Kontakt:
Šatro zayebancija.
Vijetnamci, kakav je osjećaj, "domaća utakmica" a ne smijete se šetat prije i poslije?
Vijetnamci, kakav je osjećaj, "domaća utakmica" a ne smijete se šetat prije i poslije?
Mi smo Željini, Željo je naš!
Virtu4l je napisao/la:Normalno da nije skužio.Giljotina je napisao/la: A ne laži da nisi skužio zezanciju s onim brojevima?![]()
![]()
- prisonbreak
- Kontakt:
Ocigpedno vi moj niste skuzili, podstanariGiljotina je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Normalno da nije skužio.Giljotina je napisao/la: A ne laži da nisi skužio zezanciju s onim brojevima?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gospoda i jesu samo za kaveza,da li cist ili prljav,nije važno,ali fino je kada hocete svoj cisti kavez...svrakino1921 je napisao/la:Nemojte nam isprljat onaj kavez na sjeveru Bilina u cetvrtak jer gospoda dolazi u subotu
Hvala
Zenćki do kosti Ataturkami.MocMahale444 je napisao/la:Nestasni mutanti, kurdi gurbetskiRaonffa je napisao/la:Gazi turske okupatore![]()
Bibijada i Cimburijada.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Gledaj sad glupe vadione... e moj Prisone, priznaj da si se prosuo i biće ti lakše.
Il će ovi naši postovi uticat na to da bude belaja u Zenici u četvrtak?
- prisonbreak
- Kontakt:
Zasticeni ste od policije kao mamurne pandeskoroalen je napisao/la:Gledaj sad glupe vadione... e moj Prisone, priznaj da si se prosuo i biće ti lakše.![]()
Nije vadiona, vec vi ne kontate. Prebrojavanje vrsite, pa cak i u zajebancijii je malo ludo
Sindrom Hakalograda. 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.