FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Madal
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Madal » 09 okt 2018, 19:19

zlatnakoka je napisao/la: Sponzori su takodje velikom većinom došli u AH vrijeme. Za WWIN nisam siguran.
Poslije drug moj, poslije
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 09 okt 2018, 19:22

Madal je napisao/la:
zlatnakoka je napisao/la: Sponzori su takodje velikom većinom došli u AH vrijeme. Za WWIN nisam siguran.
Poslije drug moj, poslije
Znam ali nisam siguran koliko, mjesec ili sezonu, jer ako je mjesec to ih je opet privuklo ono prije što se desilo. A i ako je sezonu pitanje je da li je to Senadovo maslo, ako jeste svaka čast onda. Ako je uradjeno kako i kaže, svaka čast. Ako smo smanjili dug, svaka čast.
Ja ne osporavam, samo kažem da ništa ne znamo, ni ti, ni ja, ni bilo ko drugi jer ništa nije javno objavljeno. Onaj "finansijski" uopšte nije finansijski nego riječi prenesene na papir.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 09 okt 2018, 19:29

Zlatnakoka - a kako nije Azmir ostavio dug kad je i sam rekao da mu se duguje i preko 3mil koliko je ulozio, ali da papiri pokazuju samo oko 3mil na sta se i sam ironicno smjeskao? A sta bi za onaj dug oko hotela ako se dokaze da ce sam otici do bankomata i uplatiti ga, pa ipak ne ispostova obecano?
A i prije njega su nabijali milionske dugove, vec prozvakana tema, pa je Azmir morao vracati te dugove, prelamati i moljakati za nagodbe...
I Senad ce ostaviti dug iza sebe, to je nemonovno, samo je pitanje koliki. Svi bjeze od tog finansijskog izvjestaja, sve do jednog, ocito jer se mulja na sve nacine. Ali reci da je Senad najgori predsjednik u historiji kluba, a ostavio nas u ligi (nismo ispali), prodao Todorovica i napokon imamo jednog naseg igraca u reprezentaciji, doveo wwin kao unosnog sponzora za nase klubske uslove i nedace, to samo moze izvaliti fudbalski kokuz i hronicni mrzitelj Senadove njuske, sto se opet kosi sa faktima i realnoscu. Jer on jeste ljakse, ruzan, umisljen i prepotentan, bahat prema radnicima, valja gluposti u medijima i ofira nam klub nerijetko, ali je posao predsjednika sasvim korektno odradio. A koliki dug je ostavio iza sebe, Boga molimo da je sto manji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 09 okt 2018, 20:29

Nek je otiso.
S ovakvim nacinom biranja i postavljanja svakako nema hajra.da se ne lazemo.
Daj bar da je transparentan i da nema rezervni maticni klub :mrgreen:

zlatnakoka
Kontakt:

Post Postao/la zlatnakoka » 09 okt 2018, 21:30

Beduin je napisao/la:Zlatnakoka - a kako nije Azmir ostavio dug kad je i sam rekao da mu se duguje i preko 3mil koliko je ulozio, ali da papiri pokazuju samo oko 3mil na sta se i sam ironicno smjeskao? A sta bi za onaj dug oko hotela ako se dokaze da ce sam otici do bankomata i uplatiti ga, pa ipak ne ispostova obecano?
A i prije njega su nabijali milionske dugove, vec prozvakana tema, pa je Azmir morao vracati te dugove, prelamati i moljakati za nagodbe...
I Senad ce ostaviti dug iza sebe, to je nemonovno, samo je pitanje koliki. Svi bjeze od tog finansijskog izvjestaja, sve do jednog, ocito jer se mulja na sve nacine. Ali reci da je Senad najgori predsjednik u historiji kluba, a ostavio nas u ligi (nismo ispali), prodao Todorovica i napokon imamo jednog naseg igraca u reprezentaciji, doveo wwin kao unosnog sponzora za nase klubske uslove i nedace, to samo moze izvaliti fudbalski kokuz i hronicni mrzitelj Senadove njuske, sto se opet kosi sa faktima i realnoscu. Jer on jeste ljakse, ruzan, umisljen i prepotentan, bahat prema radnicima, valja gluposti u medijima i ofira nam klub nerijetko, ali je posao predsjednika sasvim korektno odradio. A koliki dug je ostavio iza sebe, Boga molimo da je sto manji.
Ostavio je dug, ali ne novi. I još uvijek se iako je upao u politiku (još nama u Tz omraženu) drži svoje riječi da neće potraživati dok ne dodje do tog i tog. Duguje mu se jer je uložio u klub, imali oko 7M duga 2012te, imali oko 6,5M (računajući i ta "NOVA" 3M) duga kad je otišao, imali otvorene hotele, restorane, sportske centre i slične stvari jer je prema tim i takvim riješio dugove. Pa gdje je račun za taj dug prema hotelu, tražio je račun? Ja ga i ne branim i ne kažem da je on zlatan a ostali nevaljaju. Čak naprotiv, ja nisam napisao ni da je Senad najgori. Samo sam napisao da se spominje kako su ovi prije Senada pravili sranja, a poslije Azmira znamo da je otprilike ostala ravna nula NOVIH dugovanja, dok za Senada ništa JOŠ NE ZNAMO, Prodao Todorovića, i ako Bog da neko će poslije njega prodati Beganovića. Hodžića i slične. On je pokušao prodati Smajića i nažalost nije uspio (i ne mislim da ga Fulham hoće jer bi ga već uzeli i ostavili na posudbi kod nas ili negdje drugo da su htjeli). To da je on doveo WWIN se ne zna. Posao predsjednika jeste odradio korektno dok se ne dokaže suprotno (kad dodje nova uprava znaćemo).
I dolaziš na isto što i ja, Boga molimo da je što manji :)
Zadnja izmjena: zlatnakoka, dana/u 09 okt 2018, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 okt 2018, 21:32

Sariel1987 je napisao/la:Nek je otiso.
S ovakvim nacinom biranja i postavljanja svakako nema hajra.da se ne lazemo.
Daj bar da je transparentan i da nema rezervni maticni klub :mrgreen:
Mozda hoce da napravi sa Kikacima kao sto je Asmir sa Siminim. Ko ce ga znati. Nikada on nije bio neki Slobodas, nikada. Nerko jeste.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

infected
Kontakt:

Post Postao/la infected » 09 okt 2018, 22:41

Prazne tribine, nikakvi rezultati, nikakav odnos prema navijacima, milion ispada itd... Daj ba druze nije najgori zato sto vas je neko tamo uvjerio da nije. Za vrijeme sabovica i kompanije smo bili zadovoljniji nego sad, i nema veze sa dugovima jer ih je i ovaj nabio bruku. Vrijeme ce pokazati.
mosa zlatu mosa bodaslo

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 09 okt 2018, 22:59

Sva sreca pa nas ima dovoljan broj pa bismo se mogli pobuniti protiv novog predsjednika (ukoliko nam ne bude po volji). :mrgreen: Kao i u svakom drugom klubu ove kukuruz drzave ce da bude onako kako "oni" kazu. Jako simpaticno je ovo kao neko iscekivanje....
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 09 okt 2018, 23:36

Upravo tako koka Azmir nije napravio NOVI dug,ali je prepakovao postojeci. ..jbg. ..
Jos je imao lufta da kupi bus i upise nama pozajmicu...haha
Ali nebitno sva vrata bila zatvorena on poplaco otvorio. ..umjesto njih 60 dugujemo samo njemu...
Opet se lakse dogovoriti sa njim jednim nego njih 60 ...pa kako god vi to svatili.
I njegova ekipa je izborila evropu ostalo je tih 400 000duga igracima bilo oko 200,250 nebitno znaci nije bilo novog zaduzenja bile su pare da se plati sve..
E sada sta je Senad zakuho bahatio se igraci supci nebitno.
Jos ne znamo sta koliko kome od kojih para nakon Senada jer yebo ga referat ono finansijakog vidilo nije..
Sto rece momak recice nam sledeca uprava...
Treba poslovati u skladu mogucnosti..klub je nas gradski javni i mora bit izvjestaj..Kada bude privatni necemo moci ni traziti...
Stadion srediti ono ruglo yebo ih istok...gledam opet slike danas i ibretim se...jao zapad wc prilazi...sodoma i gomora
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 okt 2018, 23:50

ma mozemo mi pricat sta hocemo, sa finansijske strane Senad je jedan od najuspjesnijih predsjednika Slobode nakon rata, i jedan od predsjednika koji je najvise ucestvovao u smanjenju dugova.

Pozajmica je sigurno bilo najmanje , neki veliki problemi su rijeseni, reprogram se servisira. Nadati se da ce buduci nastaviti ovim tempom i uz to malo popraviti nacin javnog nastupanja gdje je Senad kiksao.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 10 okt 2018, 01:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma mozemo mi pricat sta hocemo, sa finansijske strane Senad je jedan od najuspjesnijih predsjednika Slobode nakon rata, i jedan od predsjednika koji je najvise ucestvovao u smanjenju dugova.

Pozajmica je sigurno bilo najmanje , neki veliki problemi su rijeseni, reprogram se servisira. Nadati se da ce buduci nastaviti ovim tempom i uz to malo popraviti nacin javnog nastupanja gdje je Senad kiksao.
Hajde recimo da si upravu,kako je ucestvovao u smanjenju dugova.....Sta ga to svrstava u sami vrh.....Reprogram servisira grad.i senad sa tim nema nista..uz razliku sto grad zbog politike nije ga isposlovao i uradio kako treba za vrijeme Azmira.I Grad dio transe za reprogram uplacuje direktno,a ostatak klubu...znaci Sloboda nema maltene dodirne tacke sa tim...Grad Tuzla je garant reprograma u ime kluba.A cime je Senad ucestvovao u reprogramu... :? ....vecinu duga prema igracima ocistio Azmir,preuzimajuci dug na sebe u vidu pozajmice,Trzavice koje su bile napravio je sam Senad....da se ne vracamo sada nasiroko,koliko god ispao Kostic supak,druze moj ugovor moras postovati,i Azmir je preuzeo necije ugovore potpisane u ime kluba...nema to neka ti plati ko je potpisao..Promjeni se predsjednik Juvea,i kaze Ronaldu,neka ti on i plati...ma je li.
Ja ne vidim sta ga to svrstava kao toliko uspjesnog...U cemu je unaprijedio klub...u kojem smislu...sve je isto.....izborio opstanak...jao...strasno..
Eto ne umanjujem zasluge za opstanak kluba,i svaka cast uzeo je vruc krompir,iznio to nekako...Ali zaista mi nije jasna ta tvoja konstatacija..
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 10 okt 2018, 07:34

sto se tice dugovanja, poslovanja, infrastrukture kluba, i ostalih poslova vezanih za klub tu je skupstina morala biti aktivnija a nije.
oni to trebaju znati a ne mi. isto tako i transfer politika.transakcije,kupovina prodaja.pozajmice.
nas treba da interesuje teren i igra.
onda je jasno sto su ljudi nezadovoljni.

p.s sad dok dodje zamjena, jedno pitanje. jel opet treba da strepimo za igracki kadar i obaveze prema igracima ko prosli put? :D

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 10 okt 2018, 07:41

zadrzat Nalu pod svaku cijenu, i omogucit mu koliko toliko normalan i nesmetan rad, bez uplitanja sa strane.obezbijedit covjeku sredstva da oblikuje ekipu po svom vidjenju.naravno u domenu realnog.
i da igramo lopte.
sve ostalo je sviranje krcu

Teretana
Kontakt:

Post Postao/la Teretana » 10 okt 2018, 08:04

Senad svako malo izjavi: "Ja odlazim!".....Isto kao i Azmir dok je bio na istoj funkciji.
Pa idi covjece.Necemo mi propasti ni bez Azmira, ni bez tebe.Samo idi.Ali prije toga JAVNO podnesi DETALJAN financijski izvjestaj.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2018, 08:18

Beduin je napisao/la:Gdje su sad Hary, HElo, Njonjo i kompanija, cekaju opet da gradonacelnik izabere predsjednika pa da mogu dati misljenje? Ili 'pak sami rade na pronalasku predsjednika kluba?
Eto otisao ublehas i kabadahija Senad (bez ironije ovo pisem), dakle, gdje su rjesenja forumskih strucnjaka? Hajde Hary, koga dovodis, kad si vec ovoga tjerao kao najvece zlo kluba? De povuci veze, pozovi forumsku kompaniju i izvucite nam Slobodu iz govana.

Ja iskreno nemam koga dovesti u Slobodu pa sam zato manje tjerao i Senada jer se prihvatio vruceg krompira u nevakat. Ko god dosao ima moju podrsku jer ionako je klub u qurcu. Ali ne bih mu bio u kozi ko god to dosao.
Al ti care kad nemas sta,mene prozivas hahahha ja tebe nikad i ne spominjem,koliko vidim nikad nisi oborio moje napisano.. nemam ja sta povlacit veze,zna se ko vodi brigu o Slobodi,gdje je nestalo srce grada koje kuca za Slobodu,tako bar nas gradonacelnik izjavi..

Moja zelja je da dodje neko sposoban,ko ce dovest Slobodu u vrh tabele.. pozz
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 10 okt 2018, 08:38

ultrasstyle_tz je napisao/la:ma mozemo mi pricat sta hocemo, sa finansijske strane Senad je jedan od najuspjesnijih predsjednika Slobode nakon rata, i jedan od predsjednika koji je najvise ucestvovao u smanjenju dugova.

Jasno kao dan, ko god normalno razmislja
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 10 okt 2018, 09:22

infected je napisao/la:Prazne tribine, nikakvi rezultati, nikakav odnos prema navijacima, milion ispada itd... Daj ba druze nije najgori zato sto vas je neko tamo uvjerio da nije. Za vrijeme sabovica i kompanije smo bili zadovoljniji nego sad, i nema veze sa dugovima jer ih je i ovaj nabio bruku. Vrijeme ce pokazati.
Zasto se cak i u doba Sabovica ili Zahirovica bilo zadovoljnije, znas li? Jer do dolaska Azmira nisi znao niti koliko dugujes nit kome dugujes. Finansijski do Azmirovog dolaska niko nikad nije niti spomenuo niti zahtijevao, a do dana danasnjeg niko nije napravio.
A sve dok ne odgovoris na moja pitanja, barem sebi odgovori, tvoja prica o najgorem predsjedniku ti ne pije vode. Dovoljno sam star, zreo, dovoljno vremena proveo na Tusnju i u kopu da bi me neko olahko uvjerio u nesto, a da sam o tome ne promislim i donesem konkluziju.

Na svaki tvoj argument o najgorem postoji duplo vise o nenajgorem.

PS. Hary, znaci proznajes da nemas ideje kako pomoci klubu, koga dovesti, a najagilniji si u tjeranju i ismijavanju nekoga? Najaktivniji si u trazenju linkovq za tekmu, ali bi opet tjerao nekoga iako nemas adekvatnu zamjenu? A ista ili gora zamjena nema smisla. Barem onda ne kenjajte, a tudjim qurcom bi gloginje mlatili.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 10 okt 2018, 09:51

Ako ce bit ko dosad potpuno svejedno ko ce doci, tu se bar slazemo vecina ne?
A ako ce se vec mlatit ja bi onda svojim mlatio gloginje :lol:
Sto kaze solinas, bar bi se trudio bit transparentan dok ne sagorim na prvu prozivku ispod loze :urnebes: :angel:
Pitnje za upucenije jesmo li bar mirni sto se tice prve ekipe i trenera?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 okt 2018, 09:52

Bony nek pokaže muda i konačno bude prvi. Da vidimo njegove sposobnosti kad je na čelu. Dosta je iz sjene, u svakoj Upravi. Bujrum
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 10 okt 2018, 09:55

UG je davao fine prijedloge, u onim obracanjima javnosti prije bojkota Sence.
Koliko sam mogao primjetit Boni je bio s njima na utakmicama a ne u lozi? Ne??
Da ono ispostuju dovoljno i od njih

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: mirza24 i 15 gostiju.