FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 10 okt 2018, 21:03

Probisvjet je napisao/la:
sviunapad1010 je napisao/la: Imaju i drugi ekskluzivnih prava dugogodišnjih pa ne znam jesu li uopste bar sponzori kluba. Arkada, Tehnograd, Tehnograd company, Cestotehnik, nastavite niz... Svi se na neki način grebu od grada.
Najbolje nek dođe za predCjednika Maid Porobić ionako na Panonici zimi drkaju rinuka a primaju platu za to.
Ono sto ne prikažu ljeti od Panonike neka pola usmjere u klub biće dosta da budemo uvijek među prve 3 ekipe.
To za Maida i nije los prijedlog. Nije samo da zimi drkaju muda, nego ni ljeti im nije mnogo teze. Slazem se i za neprikazani priliv da bi bio dobar da se usmjeri u Slobodu.
Neka se malo potrudi gospodin. Uzeo je od ovog grada kao malo ko što je uzeo.

A ovo naci direktora i dati mu platu, to je piši propalo nije ovo država koja je dostigla taj nivo da je bilo kome to ostvarivo bez podrske grada kao osnivača. U ovim okolnostima nema tog čovjeka koji na taj način može postići uspjeh sa klubom. Kod nas niko neda veće pare a da se ne pita za nešto u klubu. Tako stoje stvari.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 10 okt 2018, 21:18

Pa grad da nadje direktora sposobnog i da ga plate a ne da traze ko bi to mogo dzaba, najskuplji su se pokazali ovi sto su dzaba radili...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 10 okt 2018, 21:29

Frajer napusta funkciju i skupstina zakazana i sve u par dana to nigdje nema.
Niko ozbiljan ne znam kakav plan da ima nemoze se pripremit i okupiti saradnike za dva dana...Moze milioner. ..A oni cekaju samo red do Sickog.
Sve je kod nas navrat nanos nista isplanirano...
Sada bi trebao da se zna datum skupstine na ljeto...sada. .
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 10 okt 2018, 21:38

Sloboda vam je ba idealna za kriminal, nemas nikakve odgovornosti, ne moze te niko goniti. U klubu i oko kluba imas ljude koji su kao krpelji. Sve je to jedan uhodan sistem izvlacenja para. Ko dodje imati ce svoju korist i pustiti druge da nastave sa svojim talovima.

Samo mi nije jasno sto grad daje pare kada poznaje situaciju i klub ne polaze finansijske 15ak godina.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 10 okt 2018, 22:01

Brcanskamalta je napisao/la:Frajer napusta funkciju i skupstina zakazana i sve u par dana to nigdje nema.
Niko ozbiljan ne znam kakav plan da ima nemoze se pripremit i okupiti saradnike za dva dana...Moze milioner. ..A oni cekaju samo red do Sickog.
Sve je kod nas navrat nanos nista isplanirano...
Sada bi trebao da se zna datum skupstine na ljeto...sada. .
Vec je Kurevic izjavio da ova skupstina nije izborna vec izvjestajna
Niko, niko, samo Sloboda

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 10 okt 2018, 22:21

Pozdrav, stvarno nemam vremena da citam postove u frci sam velikoj, jel ima neko pouzdanih info ko bi nam mogao uletit umjesto senada, ja licno bih volio vidjet Nermina Colica, on mi se cini kao dobra opcija, u svakom slucaju bolja od senada
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 10 okt 2018, 23:00

Vidim tesko im padaju porazi na tenisu sjede Kostic -Ivetic-Arnautovic (cabrija) kakve li su teme pred derbi
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 10 okt 2018, 23:03

juvebosna je napisao/la:Vidim tesko im padaju porazi na tenisu sjede Kostic -Ivetic-Arnautovic (cabrija) kakve li su teme pred derbi
1/1 3+ dogovaraju
Bilo kako bilo, u Tuzli nikad nece postojat' gradski derbi, u Tuzli postoji samo jedan klub, nasa Svetinja, Sloboda!

NS BiH mafia!
Savez napolje!

Guest007
Kontakt:

Post Postao/la Guest007 » 10 okt 2018, 23:04

Sta je sa Terzicem jel ga ima u timu, protiv sirokog ispred sjevera opleo po senadu i zeni mu :lol: :lol: jos pjan

NS BiH mafia!
Savez napolje!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 10 okt 2018, 23:29

Pa hajde eto nek sad bude Nerko Bony kad je vec toliki Slobodas. U zadnje vrijeme sve sto je radio je radio protiv Senada i pricao i sve, kako bi on to drugacije, da se ne moze ovako i slicno. Uvijek su mu usta puna Slobode, evo sad prilike, apsolutno nikakvog protukandidata nema, ako pokaze imalo volje za tim sigurno bi i dobio. Pa nek nam onda ispravi stvari koje su bile lose kod Senada, nek nam daje izvjestaj, nek bude iskren s nama i ne treba nam nista vise. Sad cemo vidjeti te sve "velike Slobodase" na djelu kao i na donatorskim vecerama.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 okt 2018, 00:40

treba ti neko ko je u stanju izmusti jos para, jer sigurno je da fali para za funkcionisanje kluba. Od Jasmina, od ovog, onog , idi od sebe.

sponzore mozemo zaboraviti, ovdje svi toliko vole Slobodu da joj od svoje ljubavi ni marke ne daju.

Senad ocigledno vise nema nacina da ucijeni Jasmina za pare i zato odlazi. Ili blefira ili stvarno vise nema uticaja na njega.

treba nam neko ko ima nesto nad Jasminom pa da ovaj da pare.

a slazem se i ja da bi nam konacno dobro dosao menadzer a ne privrednik da vodi klub
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 11 okt 2018, 08:46

Pretpostavljam da mnogi od vas prate duži period nas klub, ali ipak zaborave da je konačan izbor prvog čovjeka isključivo volja grada tj prvog čovjeka Tuzle. Grad financira klub preko 80% budžeta godišnjeg i bezveze je iskazivati želje za ovim ili onim. Senad je imao tu konekciji i milion od grada je bio neupitan, a znamo kad neko nema konekciju kako to ide sa podrškom. Dakle ne sumnjam da će glavni financijer kluba odabrati pravu osobu ili zadržati postojećeg predsjednika uz dodatna sredstva za završetak polusezone. Ko nema izraženu podršku grada ne treba da se lati posla bez vlastitih para spremnih da ulozi
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 11 okt 2018, 08:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:treba ti neko ko je u stanju izmusti jos para, jer sigurno je da fali para za funkcionisanje kluba. Od Jasmina, od ovog, onog , idi od sebe.

sponzore mozemo zaboraviti, ovdje svi toliko vole Slobodu da joj od svoje ljubavi ni marke ne daju.

Senad ocigledno vise nema nacina da ucijeni Jasmina za pare i zato odlazi. Ili blefira ili stvarno vise nema uticaja na njega.

treba nam neko ko ima nesto nad Jasminom pa da ovaj da pare.

a slazem se i ja da bi nam konacno dobro dosao menadzer a ne privrednik da vodi klub
Senad je u opadanju privredne moci, a Jasmin takve bas ne zeli u blizini.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 okt 2018, 09:51

Iluzorno je pricati o nekome ko ce dovoditi jake sponzore i priliv sredstava samim zalaganjem u klubu, a da i sam nije uspjesan biznismen i nema jaka poledjinu.
Dzaba ti sva ljubav i zrtva kad ljudi ne vjeruju vise nikome, nezdrava smo sredina i to svi na svijetu vise znaju. Toliko prijedloga je.bilo od UG-a, raznih volontera i u vrijeme Azmira, i u vrijeme Senada, i koliko nas je ustalo da pomogne??? Jedvi za, drugi protiv, vecinu boli kita i kazu nek oni to rade, placeni su za to, a ko ispasta? Sloboda. Jer mi uvijek imamo neke razloge i cekamo drugi da nam sve urade, a najglasniji smo u kritikovanju i pametovanju.

Zato ko god dosao, neka mu je Dragi Bog na pomoci.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 11 okt 2018, 10:22

Beduin je napisao/la:Iluzorno je pricati o nekome ko ce dovoditi jake sponzore i priliv sredstava samim zalaganjem u klubu, a da i sam nije uspjesan biznismen i nema jaka poledjinu.
Dzaba ti sva ljubav i zrtva kad ljudi ne vjeruju vise nikome, nezdrava smo sredina i to svi na svijetu vise znaju. Toliko prijedloga je.bilo od UG-a, raznih volontera i u vrijeme Azmira, i u vrijeme Senada, i koliko nas je ustalo da pomogne??? Jedvi za, drugi protiv, vecinu boli kita i kazu nek oni to rade, placeni su za to, a ko ispasta? Sloboda. Jer mi uvijek imamo neke razloge i cekamo drugi da nam sve urade, a najglasniji smo u kritikovanju i pametovanju.

Ma ja mislim da je vrlo upitan Senadov odlazak sa cela kluba!
DRŽAVA TUZLA!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 11 okt 2018, 10:30

NjonjoVam je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Iluzorno je pricati o nekome ko ce dovoditi jake sponzore i priliv sredstava samim zalaganjem u klubu, a da i sam nije uspjesan biznismen i nema jaka poledjinu.

Ma ja mislim da je vrlo upitan Senadov odlazak sa cela kluba!
Senad macka :urnebes:

Ma nek ide, vec 2 puta daje otkaz i takav nam ne treba, reda radi da se vodi kao predsjednik. Samo ce ostat kao jos jedan u nizu koji nas je ostavio u po nicega. A mi idemo dalje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 11 okt 2018, 13:19

Pisalo se brate predlagalo,iznalazila rijesenja i planovi ali ko te cuje...Kada mi forumasi smo uspjeli a da oni ne mogu...
Kome ce podnijeti racun za stanje u klubu...kazu vec godinu imaju milion i pol za istok a nisu ekser udarili. .
Sloboda i "njen"stadion su taoci politike i vladajuce partije. ..I moze se izvuci samo ako se pojavi neki sa parama a da zeli klub klubom kao i mi ..Ali nikada nece Jasmin i sdp dopustiti da neko uzme njihovu parulju muzaru i stadion preko kojeg oprase bruku para..
Svidjalo nam se ili ne tako je kako je ...I uvjek cemo ostati niko i nista i nikada titule vidjeti necemo ocima...Sto se prije pomirimo sa tim bice nam lakse..jer ko god da dodje na celo kluba ne pita se ba nista....
A niko ne da svoje pare a da nema kontrolu...tako fukcionise 21 vijek...Mi smo jos u fazonu sve je Nase drustveno ali samo izabrani krug ima koristi...Ali je nase. .jbg pa makar nebilo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 11 okt 2018, 14:06

ma nece oni dopustiti kontrolu nad klubom nekome ko nije njihov ( i jos da nastave finansirati). Nema od toga nista

prije nece biti kluba

na kraju ce Senad ostati i dobiti pare da zavrsi polusezonu (preko kur.ca). A ostat ce jer niko drugi nije zainteresovan,i kad ne bude kandidata Senad ce dobiti nesto za uzvrat da ostane jos malo dok oni ne izvaraju nekog.

lakse je u Januaru jer onda ide nova transa , nova prica, dobices pare, evo 600 hiljada pa bice rebalans, pa sponzori pa transfer. Tad ce se svako prihvatit jer ce mislit da moze bit to para da se izgura sezona

belaj je kad dodju oktobar, novembar . Skontas da to para sto su ti obecali ne moze biti u stvarnosti za godinu dana, a niko ne da nove

zato njima i godi da klub preuzme neko ko sto manje zna o svemu tome jer njemu mogu prodati pricu da je milion godisnje dovoljno i za sezonu i za reprogram i za sve. I da je moguce prodati igraca i izboriti evropu, jer ipak su to ozbiljne i velike pare, milion je ipak milion nekom ko nije u fudbalu

tesko je dovesti nekog ko je upucen jer on trazi vise, zna da ta prica ne prolazi, da je jako tesko prodati igraca, da je evropa nemoguca misija , da milkion nije dovoljno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 11 okt 2018, 14:42

Dva miliona po sezoni je dovoljno da se bude u zlatnoj sredini bez problema i placa reprogram i sve tekuce obaveze...Dovoljno je ako nema troduplo uvecanih pozajmica i duplih ugovora ovoliko tebi a ovo je meni....
Dovoljno je za klub poput naseg...Ukoliko se stvari posloze unutar kluba kako treba uvede red,da se zna ko sta radi kada i kako i ako zadrzis trenera duze od polusezone dovoljno je za nesto mozda i vise.
Osnovni preduslov je nezavisna revizija poslovanja da se zna koliko kome i zasto se duzno da se podvuce crta i zna realno stanje u klubu.
Nesto sitno para moze se uzeti od clanarina sezonskih i clanskih u skupstini....
Vratiti omladinski da naknade za treniranje idu DIREKTNO u klub....posloziti stvari.....
Da moze se srediti znam da bi ja mogao ali ultra je rekao takodjer bolnu istinu. ..nikada nece dati.
Daj Slobodi koncesiju na stadion znaci nemoze prodat dati hipoteku....Ali je njen da koristi trazi investitore pokusa to srediti.Neka se zove dfghfc za mene do smrti ostace Tusanj.....te pare od JU dati Slobodi za odrzavanje ...
Ima nacina i moze...ali. .
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

boomboom
Kontakt:

Post Postao/la boomboom » 11 okt 2018, 14:46

Je li mozda dogovorena neka utakmica ovih dana?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.