NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

InatSilniBosanski
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 avg 2024, 01:20

Toliko sam ljut i razocaran da bi mogao pisati tri dana.

Nije vrijedno pa cu da skratim, Hadzimuratovic je najveca podvala u historiji krajiskog sporta, prosli mandat kad je digao sidro bili smo pred gasenjem, sad se vratio da dovrsi posao.

Otjerali smo Zerica i doveli ovoga dida koji je radio u Kurcosporima i trenirao baklavare i cajdzije, najposteniji covjek koji nas je konacno mogao ustabiliti je otjeran.

Ekipa je tek prica za sebe sta kazete ono prva 4 mjesta, hahahahahahahahahha a zalosti moja vidim jos opravdavate ovo, onaj ko misli da ce sa ta tri igraca bilo sta izgledati bolje blago receno ne razumije fudbal uopste.

vratio se Nanin da nam svima ogadi fudbal za sada 1/1
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

SoloControTutti
Kontakt:

Post Postao/la SoloControTutti » 19 avg 2024, 08:21

Jedino vrijedno sto se tice svega u ovoj prici i jedino na nivou s organizacijom je Sila Nebeska i svaka cast momcima koji se trude i rade fantastican posao, jedina svijetla tacka onog oronulog stadiona, neko ko bezuslovno voli i podrzava ovaj raspad od kluba i sprdacinu. Momci zasluzuju mnogo vise respekta nego sto imaju vec i steta sto klub nije ni 20% nivoa organizacije tih momaka, zelje, motivacije itd da ne nabrajam cega sve ne.

Sve ostalo je goli qrac dok neko ne dokaze suprotno, uprave, igraci, treneri i svi redom, ne zasluzuju povjerenje niti se treba nekom nesto prastati nakon svih godina patnje, muke i sramote. Na osnovu cega imate bilo kakav optimizam kada se radi uvijek isot na ho-ruk fazon, sve preko noci, odjednom se sklepaju ekipe, uprave, sve se radi iza zavjesa, mulja se i krade se, steti se klub. Nema sistema, strukture rada, glave i repa da se zna ko je za sta odgovoran i ko je kriv za ovo ili ono, nadzori odbor ne postoji. Stadion izgleda kao da je rat juce stao, pomocni teren ne postoji, uslovi nikakvi itd.

Kad neko ulozi krv, znoj i suze u ovaj klub i digne ga barem za nivo ili dva gore onda i ljudi mozda pocnu da vjeruju i podrzavaju adekvatno. Neka budu sretni sto i ovo trenutno ljudi podrzava, opet vise od vecine lige sto podrzava svoje klubove jer NKJ je svetnja mnogima, vidim dosta ljudi juce, dosta ljudi podrzalo i SN i klub kupovinom stvari i opet razocaras sve te ljude, nabijem ih sviju na qrac redom od uprave do igraca.

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 19 avg 2024, 11:47

Po meni za jučerašnju predstavu prolaznu ocjenu mogu dobiti Smailović i Maariaga, ostali po meni nisu vrijedni spomena.

Najlošiji pojedinci su bili Husić, Halilović i Jašarević, iako ih je rotirao na svim pozicijama su bili loši, čak su uspjeli i od Hadrovića napraviti propuhu. Svi golovi su pali zbog grešaka bokova, plus individualna greška golmana.

Ono što me možda i najviše zabrinjava je 50% slabija fizička pripremljenost u odnosu na prošlu sezonu.

Gostujući trener je našeg taktički uništio.

S druge strane istina je da smo najtanji bili tamo gdje su nam falili igrači, Viktor na lijevom boku, Ogboke na desnom boku i Ristić kao kreativac u sredini.

Mislim da ćemo na kraju imati velikih problema, jer nemamo kvalitetnog stopera kojeg bi mogli upariti sa Hadrovićem.

Sila Nebeska debelo iznad ove lige, svaka čast dečki.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 19 avg 2024, 11:59

tesko se nama ako se ispostavi da je ova Gradina prosjecna ekipa jer su protiv nas izgledali kao Real Madrid.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 avg 2024, 12:38

JuventinoBihac je napisao/la:
19 avg 2024, 11:59
tesko se nama ako se ispostavi da je ova Gradina prosjecna ekipa jer su protiv nas izgledali kao Real Madrid.
Nije Gradina prosjek nego ispod prosjeka, Panjetu i Numanovica je jucer trebalo ostaviti u Bihacu
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 19 avg 2024, 12:49

Meni nikad neće biti jasno kako igrači koji su igrali u Jedinstvu nakon odlaska budu barem duplo bolji nego kod nas.

Ali Panjeta je kod nas bio kloc i ništa više od toga, a jučer protiv nas je Rio Ferdinand.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 19 avg 2024, 13:06

NeRi_K je napisao/la:
19 avg 2024, 12:49
Meni nikad neće biti jasno kako igrači koji su igrali u Jedinstvu nakon odlaska budu barem duplo bolji nego kod nas.

Ali Panjeta je kod nas bio kloc i ništa više od toga, a jučer protiv nas je Rio Ferdinand.
Daleko od toga da je Panjeta kod nas bio kloc, sasvim solidan mozda i vise od toga Djidic ga je tada igrao na zadnjem veznom jos mu je to bila prva sezona u seniorskom fudbalu.

Onda dode pravi trener stavi ga na stopera, i pojede nase pizde kao Van Dajk. Klocem ga nikako ne mozes nazvati, kloc moze biti Halilovic mada je on uvreda i za kloca ili Husic on nekako da se malo potrudi bi mogao biti kloc.

Nista se ne sekirajte ima Nanin plan za top 4 ovo je bio takticki potez da zbuni konkurente.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 19 avg 2024, 13:19

Nama je trebao trener koji poznaje ovu ligu. Ne znam gdje iskopase ovog jer ce sad on nas ukopati, dokazace se to kroz tri kola. Gradina je nas rasula, odbrana i veza kao da ne postoje. Ona dvica bok je ubio citavu ekipu.
U drugim klubovima imas trenere koji znaju izvuci maksimum pa od prosjecne ekipe naprave vrlo dobru. U nas od vrlo dobre naprave losu

Bihac1299
Kontakt:

Post Postao/la Bihac1299 » 19 avg 2024, 16:29

Fascinantno mi je što se svaki put izvučemo iz govana bude ekipa kakva takva pa majku mu sta je problem da ostane 90% proslosezonske ekipe i dovedi 5-6 i to je to, para ima tu pricu nek okace macku o rep dobili su na ovo sve platu neki dan sve isplaceno i juce katastrofa
Iako ne podrzavam ovu ekipu sto su trenutno upravitelji otisao sam jucer ali sjebali su mi i vikend i sve, sto rece momak jedan juce pa bog te … lakse bi podnio da sam se sa zenom na mrtvo posvađao neg one stresove.
Ja mislim do oktobra da će sve ići nekako a onda…ovaj covjek je opet dosao da uzme pare ali ne ide mi kako su neki nasi i dalje naivni…

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 avg 2024, 16:34

Bihac1299 je napisao/la:
19 avg 2024, 16:29
Fascinantno mi je što se svaki put izvučemo iz govana bude ekipa kakva takva pa majku mu sta je problem da ostane 90% proslosezonske ekipe i dovedi 5-6 i to je to, para ima tu pricu nek okace macku o rep dobili su na ovo sve platu neki dan sve isplaceno i juce katastrofa
Iako ne podrzavam ovu ekipu sto su trenutno upravitelji otisao sam jucer ali sjebali su mi i vikend i sve, sto rece momak jedan juce pa bog te … lakse bi podnio da sam se sa zenom na mrtvo posvađao neg one stresove.
Ja mislim do oktobra da će sve ići nekako a onda…ovaj covjek je opet dosao da uzme pare ali ne ide mi kako su neki nasi i dalje naivni…
Ma nije uzeo ni prosli put, nije imao ni sta. Nema ni sada sta uzeti pobogu, pa nije Jedinstvo Dinamo nego rupa bez dna

Svake godine se mijenja garnitura ljudi i strucni stab, tu nema konstante pa tako nema ni sa igracima.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 19 avg 2024, 18:30

Pozdrav dobri momci. Jučer sam prvi put bio na stadionu u Bihaću, aferim za atmosferu i korektnost, vjerujte da smo kasnije komentarisali da nam je žao u jednu ruku poraza zbog publike i brojke na tribinama, ali mislim da nije sve tako crno kako predstavljate.

Po meni je ova ekipa barem po imenima, i kada se svi registruju, bolja od prethodnih al sigurno uz DISCIPLINU i dobrog trenera koji će ih motivirati.

Utakmicu ne bih previše komentarisao, Gradina je bila isto bez svog najboljeg igrača Stjepanovića koji je 20-30% ekipe ranije bio.

Čitao sam i pratio temu danima unazad, pomalo nerealni komentari nekada i priče o TOP4 na osnovu novih imena, neki nisu igrali, neki su došli iz nižeg ranga, ali ima tu potencijala i ima s čim da se radi ako neko umije i želi to posložiti.

Sretno u nastavku, ima ovdje forumaša sa dugim stažom, žao mi samo što sam smetnuo da se javim da piće neko popijemo, ali bujeum u drugom dijelu u Srebrenik da budete naši gosti. Hvala na gostoprimstvu još jednom.

Momci iz SN se trude, sve pohvale i nadam se da će Jedinstvo “ozdraviti” - pod tim mislim da ovakva atmosfera i sportski ambijent budu vodilje a da se prekriži konačno ono što je svima neka asocijacija da se mora ostati u ligi ovako il onako i da se nekada nema uslova za igru. Jednostavno Bihać i vi kao navijači više zaslužujete. Tako malo treba i za marketing, ne znam kako niko ne može to uzeti u ruke pogotovo uz dobar budžet.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 19 avg 2024, 20:08

Benjo_AFC86 je napisao/la:
19 avg 2024, 18:30
Pozdrav dobri momci. Jučer sam prvi put bio na stadionu u Bihaću, aferim za atmosferu i korektnost, vjerujte da smo kasnije komentarisali da nam je žao u jednu ruku poraza zbog publike i brojke na tribinama, ali mislim da nije sve tako crno kako predstavljate.

Po meni je ova ekipa barem po imenima, i kada se svi registruju, bolja od prethodnih al sigurno uz DISCIPLINU i dobrog trenera koji će ih motivirati.

Utakmicu ne bih previše komentarisao, Gradina je bila isto bez svog najboljeg igrača Stjepanovića koji je 20-30% ekipe ranije bio.

Čitao sam i pratio temu danima unazad, pomalo nerealni komentari nekada i priče o TOP4 na osnovu novih imena, neki nisu igrali, neki su došli iz nižeg ranga, ali ima tu potencijala i ima s čim da se radi ako neko umije i želi to posložiti.

Sretno u nastavku, ima ovdje forumaša sa dugim stažom, žao mi samo što sam smetnuo da se javim da piće neko popijemo, ali bujeum u drugom dijelu u Srebrenik da budete naši gosti. Hvala na gostoprimstvu još jednom.

Momci iz SN se trude, sve pohvale i nadam se da će Jedinstvo “ozdraviti” - pod tim mislim da ovakva atmosfera i sportski ambijent budu vodilje a da se prekriži konačno ono što je svima neka asocijacija da se mora ostati u ligi ovako il onako i da se nekada nema uslova za igru. Jednostavno Bihać i vi kao navijači više zaslužujete. Tako malo treba i za marketing, ne znam kako niko ne može to uzeti u ruke pogotovo uz dobar budžet.
Hvala na lijepim rijecima, publika je jucer bila bas korektna, momak za prvi gol dobio aplauz i kod gola i kad je izlazio iz igre kao da je domaci igrac.

Prvo je kolo, ljudi kao da su jucer poceli gledati ovu ligu pa jedan poraz uzeli kao neki bauk ogroman... sve i da nista nije valjalo, reset do sljedeceg kola uz korekcije i nadam se registracije ovih igraca i idemo ponovo. Citava liga u 5 deka haman.

Zao mi je sto se nisi javio za pice, bice drugom prilikom, dobro dosao u Bihac uvijek :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 20 avg 2024, 00:00

Ja bi volio samo mi objasnis kako ce biti bolje, covjece nije stvar neuigranosti, ili nekih korekcija pa da mozemo popraviti mi imamo igrace koje sramota nazvati fudbalerima.

Hajde reci mi zasto Halilovic klocina dobija sansu prije malog Fazlica, evo recu vam ja zato sto je Fazlic nase dijete iz Bihaca takvi u Jedinstvu nisu dobrodosli, ja bi volio samo jednu pozitivnu da mi kazete jel sam ja ocito slijep pa je nisam vidio.

Drugo ne znam koja to imena mi u ekipi nemamo ni jedno provjereno ime za ovu ligu, na startu se vidi da se ubolo sa Mariaggom eto jednom u 10 godina, ali sam nista nece uraditi logicno.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 avg 2024, 00:59

Problem je sto se ni za Mariagu ne zna. Zabio je sad, a moze promasiti narednih deset. To cemo tek vidjeti.
Ja vjerujem da ova ekipa moze igrati dobro, ali da trener ne zna i to je to.
Kad bude cijela ekipa tu, kad prodje jos dvije utakmice, moci cemo reci u kojem smijeru idemo.
Citam na fb da je problem sto je narod ustao u 80.minuti. Ne razumijem zasto je to problem. Eto narodu vise nije dosta svega ovog. Pise se doslo pojacanje, dosao trener, bice TOP 4 i onda te kod kuce razbiju, primis tri gola.
Od jucerasnje zarade na kartama mogu dovesti dobrog igraca koji ce povezati sve ovo.
Ja bi volio da sam sve u krivu, daj Boze da dobijemo sljedecih deset, ali nemam nikakve nade poslije onakve igre
Prvo kolo, pa to je trebalo izgoriti na terenu, i sve neznanje pokriti sa borbom.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 20 avg 2024, 01:06

Benjo_AFC86 je napisao/la:
19 avg 2024, 18:30
Trebao si se javiti za kafu poslije utakmice da popricamo malo, dobrodosao u Bihac kad god.
Gradina odigrala super, da su htjeli zabili bi jos koji gol, ili da su imali snage. Igrac 99 broj razvalio. Dobio je aplauz cijelog zapada kad je izlazio.
Jedino mi je islo na zivce ono zadrzavanje i valjanje svakih par minuta, ali to radi svaka ekipa.
Sretno vam dalje, mislim da cete ovu sezonu biti vrlodobri, iako malo je jedna utakmica da se to procijeni, pogotovo orotiv ovakvog Jedinstva 😞

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 avg 2024, 08:23

InatSilniBosanski je napisao/la:
20 avg 2024, 00:00
Ja bi volio samo mi objasnis kako ce biti bolje, covjece nije stvar neuigranosti, ili nekih korekcija pa da mozemo popraviti mi imamo igrace koje sramota nazvati fudbalerima.

Hajde reci mi zasto Halilovic klocina dobija sansu prije malog Fazlica, evo recu vam ja zato sto je Fazlic nase dijete iz Bihaca takvi u Jedinstvu nisu dobrodosli, ja bi volio samo jednu pozitivnu da mi kazete jel sam ja ocito slijep pa je nisam vidio.

Drugo ne znam koja to imena mi u ekipi nemamo ni jedno provjereno ime za ovu ligu, na startu se vidi da se ubolo sa Mariaggom eto jednom u 10 godina, ali sam nista nece uraditi logicno.
Vidjet cemo eto za 3-4 kola na cemu smo

Fazlic je bezveze igrac, gledao sam ga nisam znao da je to taj. Bilder a ne nogometas, spor uzas

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 20 avg 2024, 13:41

harden je napisao/la:
20 avg 2024, 08:23
20 avg 2024, 00:00

Vidjet cemo eto za 3-4 kola na cemu smo

Fazlic je bezveze igrac, gledao sam ga nisam znao da je to taj. Bilder a ne nogometas, spor uzas
Zato je Halilovic super igrac koji ti igra za hiljadu maraka stan i hranu, a Fazlic koji je domace dijete je spor i uzasan.

Stara bihacka logika, i onda neko pametan dode i pita se kako nemamo domacih igraca, hoce da ispadne pametan pa kaze ulozis u akademiju prodas za 100 miliona PSG- u i tako u krug.

Mi da smo nasoj djeci davali kao i strancima imali bi ekipu od 11 momaka iz BIHACA i uze okolice u borbi za vrh ove yebene lige koja je nikad losija, sa momcima iz KANTONA bili bi u borbi za europu u Premijer ligi.
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 avg 2024, 14:24

20 avg 2024, 13:41
Zato je Halilovic super igrac koji ti igra za hiljadu maraka stan i hranu, a Fazlic koji je domace dijete je spor i uzasan.

Stara bihacka logika, i onda neko pametan dode i pita se kako nemamo domacih igraca, hoce da ispadne pametan pa kaze ulozis u akademiju prodas za 100 miliona PSG- u i tako u krug.

Mi da smo nasoj djeci davali kao i strancima imali bi ekipu od 11 momaka iz BIHACA i uze okolice u borbi za vrh ove yebene lige koja je nikad losija, sa momcima iz KANTONA bili bi u borbi za europu u Premijer ligi.
Ja to nisam rekao pa mi ne trpaj u usta :D to sto je Halilovic los ne znaci da je Fazlic dobar.

Al sam pisao da je lose sto smo izgubili Jusica, njega da smo imali na beku ne bi primili 3 gola. A sta sam puta ovdje trubio o domacim igracima, pa i tim troskovima koje spominjes ne bih ni da pomislim...

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 20 avg 2024, 14:40

harden je napisao/la:
20 avg 2024, 14:24

Ja to nisam rekao pa mi ne trpaj u usta :D to sto je Halilovic los ne znaci da je Fazlic dobar.

Al sam pisao da je lose sto smo izgubili Jusica, njega da smo imali na beku ne bi primili 3 gola. A sta sam puta ovdje trubio o domacim igracima, pa i tim troskovima koje spominjes ne bih ni da pomislim...
Dobar je Jusic, odlicno odigrao generalku a i prvo kolo. Bas fin igrac sad za sad.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 20 avg 2024, 14:41

harden je napisao/la:
20 avg 2024, 14:24

Ma znas da nisam mislio nista za tebe, ali ako me ista boli to je nepravda prema nasoj djeci, stariji je godinu dana od malog Fazlica ista pozicija u najgorem slucaju su bara bara dovodis ovoga jel si dobar dvije stoje na njemu…

Ja sad mogu ovdje napisati ekipu od igraca rodjenih u Bihacu koja moze pretendirati za top 5…
1919, 1937!

Kinđe hvala ti !

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 9 gostiju.