FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kakva saradnja, to bi bilo ubistvo identiteta oba kluba. FUJJJJJJJJ
Ma nek se oni prce sa olimpikom, svakako je onaj kita u dusi 
Mozemo razmjenjivati sa njima lopte kopacke kostobrane slikice itd, al ostalo jok vala...
Mozemo razmjenjivati sa njima lopte kopacke kostobrane slikice itd, al ostalo jok vala...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Bas tako Seyo, i kada bi covjek postigao neki rezultati bilo bi, e mi smo Vam ovo mi smo Vam ono itd. Zahvaljujem im se sto su nam posudili lopte u svakom slucaju.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
lijepo lijepoStole iz Bora je napisao/la:Eldar Hasanovic je raskinuo ugovor sa Zilinom i trenutno se nalazi u Sarajevu. Postoji mogucnost da potpise ugovor na 2 godine sa Zeljom.
Makedonac Goran Gancev nece potpisati sad ugovor sa Zeljom ali postoji dogovor da u Junu obuce plavi dres.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
raja kakvo je stanje u Sarajevu u Livnu nema nastave koliko je snijeg napado kakvo je stanje sa Grbavicom...
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
stanje je uzasno ima 20 cm snijega da Bog da da se ovo kolo i odigra... ako bude ovako nastavilo male su sanse...Hamo je napisao/la:raja kakvo je stanje u Sarajevu u Livnu nema nastave koliko je snijeg napado kakvo je stanje sa Grbavicom...
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
Ma igrcae se aBd jbt imaju jos 3 dana da pripreme stadion,eh sada ja ne sumnjam u to da ce Grbavica biti osposobljena za tekmu,ali sumnjam da ce svi stationi biti u funkciji pa bi se mozda zbog toga moglo odgoditi kolo 
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005
shminkaStole iz Bora je napisao/la:
Mislim da ce teren biti jako los i da utakmica nece biti kao ona protiv Celika ali svakako vjerujem u pobjedu od dva gola razlike...
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM

Snijeg se sigurno nece topiti narednih 7 dana, jedino ciscenje...znaci teren oranica...naravno ako se bude igralo uopste...
Svi znamo kako u nas ciste snijeg sa stadiona,pa tako je i za ocekivat da se ovo kolo odgodiSeyo_TM je napisao/la:
Snijeg se sigurno nece topiti narednih 7 dana, jedino ciscenje...znaci teren oranica...naravno ako se bude igralo uopste...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Ocistice linije i malo centra i onda valjane po blatu.Ako se bude igralo strah me povreda...harry_90 je napisao/la:Svi znamo kako u nas ciste snijeg sa stadiona,pa tako je i za ocekivat da se ovo kolo odgodiSeyo_TM je napisao/la:
ŽIVOT ĆU DATI AL TEBE NEDAM
Bilo bi fino kad bi neka akcija bila za sve navijace da se malo pocisti teren.pipe je napisao/la:Ocistice linije i malo centra i onda valjane po blatu.Ako se bude igralo strah me povreda...harry_90 je napisao/la:Svi znamo kako u nas ciste snijeg sa stadiona,pa tako je i za ocekivat da se ovo kolo odgodiSeyo_TM je napisao/la:
**** ti snijeg ne volim ga ni na slici vidjeti 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Ne vjerujem da ce se odigrati kolo,napolju sipa snijeg,a kako je seyo stavio prognozu,vidi se i da ce temperatura biti niska,tako da ne vjerujem da ce biti tekma ako su imalo normalni
,ne treba igrati po svaku cijenu,kada bi se po ovome igralo samo mi mozemo biti gubitnici,tu vise na terenu ne bi igralo znanje i bolja ekipa,nego spretnija i sretnija,sto nama u ogledu sa zvijezdom nimalo ne odgovara
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Info sa orga:
Utakmica se zbog vremenskih prilika odgadja za srijedu 17.3.2010! Informacija je iz kluba!
Utakmica se zbog vremenskih prilika odgadja za srijedu 17.3.2010! Informacija je iz kluba!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
sad procitah...fuj...**** ti snijeg fuj 
@19TM87 meni se nekako cini da ti ne volis snjeg
Mozda je bolje ovo, ne treba nam sada povreda neka, al nama nesto ne leze ove pauze dok traje prvestvno...
Mozda je bolje ovo, ne treba nam sada povreda neka, al nama nesto ne leze ove pauze dok traje prvestvno...
ma naravno da je bolje radi nekih nedaj Boze povreda da se odgodi tekma...ali opet nekako i jedva cekam tekmu, a i to sto kazes ne znam kako ce uticat malo duza pauza jer smo usli u dobar ritam...a i srijeda sigurno manje ljudi na utakmiciSeyo_TM je napisao/la:@19TM87 meni se nekako cini da ti ne volis snjeg![]()
ps: **** ti snijeg
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, BarbareZeljin, Bordo10, delinjo, Ferroviere1987, grbavicka1921, Kaunas, mavi, perodeformero, Sarun, zeljovolimte i 163 gosta.