FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 02 sep 2015, 08:24

Možda se neko ljuti što postavljam ove članke iz avazovih izdanja, nekad se i svađe povedu, samo želim da shvatite da sve što se napiše u današnjim mjedijima ne mora značiti da je istina.
Evo jednog članka od danas čiji je autor inspiraciju dobio na forumu, mogao je ovako nešto napisati prije i svatili bi ga ozbiljno.
Druga stvar u članku je napisana neistina, mi u prošlom kolu nismo imali mnoštvo kornera nego tri, koliko me sjećanje služi, i bilo su veoma opasni.
Ali eto, naše novinarstvo.
slika

Edit:
Listajući tako avaz naletim na još jednu netačnu informaciju.
slika
Pa se pitam jel novinar ove rubrike bio na Koševu, a mogao je iz udobne fotelje pregledati bar pregled, vidio bi da golman uopće nije skrivio penal a ruku na srce ni kod grugog gola nije sapravio neku grešku. Čak šta više nekoliko puta je dobro i reagovao. On jednostavno ne može tragičar kola pored igrača koji fulo gol sa dvadeset centimetara.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 02 sep 2015, 08:31, ukupno mijenjano 1 put.

kenanbrajic
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la kenanbrajic » 02 sep 2015, 08:29

hilmo je napisao/la:Možda se neko ljuti što postavljam ove članke iz avazovih izdanja, nekad se i svađe povedu, samo želim da shvatite da sve što se napiše u današnjim mjedijima ne mora značiti da je istina.
Evo jednog članka od danas čiji je autor inspiraciju dobio na forumu, mogao je ovako nešto napisati prije i svatili bi ga ozbiljno.
Druga stvar u članku je napisana neistina, mi u prošlom kolu nismo imali mnoštvo kornera nego tri, koliko me sjećanje služi, i bilo su veoma opasni.
Ali eto, naše novinarstvo.
slika

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo ga tipican dokaz novinarstva. Bravo @hilmo. Dokaz da "novinar" nije pogledao utakmicu, ali je zato izdvojena info o 75k eura...to je aman sad bitno. Meni se cini da se ovaj avaz (namjerno mala slova) bas natovario na FKS.

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 02 sep 2015, 09:12

Ali najjace je sto lik(ovi) koji sebe nazivaju novinarima kupe stvari s foruma... Jadna li nam majka sa ovakvim ''novinarima''...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 02 sep 2015, 09:29

Svi vi dobro znate da Sjever navija 90+ minuta. Svi vi znate da je Sjever vise puta poslije poraza podrzavao igrace i pjevao im pjesme podrske. Svi vi isto tako znate da je vecina istoka, znaci ne svi, pljuvali, je*ali majke nasim igracima samo nakon jedne greske. Ista ta vecina sa istoka je jedan od razloga sto nasi mladi igraci imaju ogroman pritisak kada debituju za Sarajevo jer im je dovoljna jedna kritika da njihovo samopouzdanje opadne. Isto tako svi koji dolazite na utakmice na Kosevo znate da je vecina zapada, znaci ne svi, poprimila u zadnje vrijeme mnoge negativne osobine istoka. Ne zelim da sad ulazim u raspravu sa ostalima ali samo zelim da pokazem da ni druge dvije tribine nisu idealne, kao sto ni Sjever nije idealan.

A to sto pisete da je Sjever najvise kriv za kazne. Uredu na Sjeveru se pale baklje, ali zar ste tako slijepi pa ne vidite da sadasnje Sarajevo (bez dugova, stabilno) za jednu je*enu baklju od stručnjaka iz saveza dobije po 1000 KM, dok se nacionalizam, fasizam i ostala sranja toleriraju ekipama iz listice, Banja Luke, lukavice i sl. Zelim da vas potaknem da pocnete da kritikujete go*na iz saveza, umjeto sto zapocinjete medjusobne svadje sa svojom bordo bracom. Poz :bih:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 02 sep 2015, 09:35

HZG je napisao/la:Svi vi dobro znate da Sjever navija 90+ minuta. Svi vi znate da je Sjever vise puta poslije poraza podrzavao igrace i pjevao im pjesme podrske. Svi vi isto tako znate da je vecina istoka, znaci ne svi, pljuvali, je*ali majke nasim igracima samo nakon jedne greske. Ista ta vecina sa istoka je jedan od razloga sto nasi mladi igraci imaju ogroman pritisak kada debituju za Sarajevo jer im je dovoljna jedna kritika da njihovo samopouzdanje opadne. Isto tako svi koji dolazite na utakmice na Kosevo znate da je vecina zapada, znaci ne svi, poprimila u zadnje vrijeme mnoge negativne osobine istoka. Ne zelim da sad ulazim u raspravu sa ostalima ali samo zelim da pokazem da ni druge dvije tribine nisu idealne, kao sto ni Sjever nije idealan.

A to sto pisete da je Sjever najvise kriv za kazne. Uredu na Sjeveru se pale baklje, ali zar ste tako slijepi pa ne vidite da sadasnje Sarajevo (bez dugova, stabilno) za jednu je*enu baklju od stručnjaka iz saveza dobije po 1000 KM, dok se nacionalizam, fasizam i ostala sranja toleriraju ekipama iz listice, Banja Luke, lukavice i sl. Zelim da vas potaknem da pocnete da kritikujete go*na iz saveza, umjeto sto zapocinjete medjusobne svadje sa svojom bordo bracom. Poz :bih:
Bezze spinuješ, niko ne mrzi Sjever, "zbog jedne baklje 1.000" bla bla, eno protiv Zrinjskog bakljada nakva pade kad su stali sa navijanjem, bukvalno baciše blic popališe baklje i niko ne navija, a onaj blic pere..., a protiv istog tog Zrinjskog pada gol i odmah nakon gola sa Sjevera se ori "Hoćemo titulu", ma nije prošlo ni tri minute slijedeća pjesma "Igrajte piičke". A to je sve do lošeg organizovanja, vođenja tribine. A sad kad neko kaže "otiđi i kaži to u lice", pa jeste li normalni, da ja sad idem ovo da kažem nekome "ej smiješno je ono protiv Zrinje bilo" i da dobijem po labrnji? Pa nemojte me zezati, nije Sjever Pošta Centar, pa da odem onoj šalteruši se izgalamim jer mi je pogrešno račun naplatila. Ali kao i u svim ostalim sferama života niko nikome ne da pardona, tako i ono "pod lupom je rad ovog, rad onog", mislim da je to odmah probudilo kod ostalih silan inat bosanski "šta ćeš ti nekog pod lupom ba?". Ostale furkice, i dolazak na tribinu zbog tamo nekih stranica sa prefiksom ili sufiksom "ultras", to je na svu sreću prolazno i te dječije bolesti će Fudbalski Klub Sarajevo, koji postoji mnogo duže i od sjevera i zapada i istoka, a boma postojaće i nakon nas, preboliti kad tad.

A ovaj kralj što je stavio da je golman skrivio penal... hajde OK nije bio na utakmici, ali izvještaj izašao ako ne odmah nakon tekme... Ah retarda običnog majko mila... Zamisli ti kad oni ovako hladno bubaju, a mi da im kao povjerujemo onda kad imaju "insajderske"...
Pošto je očigledno da čita ovaj forum autor, haveru zaposli se u granapu unosi gajbe jabuka u magacin, ostavi se žurnalistike.
Trenutak kad je pao penal: http://www.tubechop.com/watch/6797078
Samo Saraj'vo.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 02 sep 2015, 10:41

Pojedinci ovdje bas bezveze potenciraju nepostojeci sukob na relaciji navijaci-uprava.Da imate barem 5% ingo, shvatili bi koliko fulate temu.

Al dobro hajd nastavite konstruisati nepostojece scenarije i dalje.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 02 sep 2015, 10:51

Ja sam za Faruka trenutno najbolji bosanski trener,koji je slobodan,jos je pitar,a dokaz njegove ljubavi prema klubu je da je svoju djecu zamolio kad preseli na drugi svijet da ga ukopaju u bordo dresu.
Samo Sarajevo

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2015, 10:52

Uprava igra kako Tan svira.
Ja vjerujem da oni nista ne mogu uraditi bez odobrenja Tana.

Ja sam svakako za opciju da raspravljamo ovde o svemu, do nekih granice. Ne trebamo ni mi navijaci da znamo previse, mislim da nam uprava treba dati dovoljno informacija koje ce nas zadovoljiti.
I ostalo u miru raditi.

Gdje god su se pare pojavili, trebamo da znamo da ce se oko tih para svasta nakotiti. Bit ce i bilo je svakakvih pokusaja destabilizacije kluba, trenutno je jos jedan u nizu pokusaji.

Svi imamo svoje krivice, svako na svoj nacin. Od uprave, struke, igraca i navijaca. Velike su pare usle u klub da bi sve ovo proslo bez problema. Bitno je ostati ujedinjen i nastaviti borbu protiv "dusebriznika"

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 sep 2015, 10:53

belosevic28 je napisao/la:Ne zasluzujemo mi ni Tana, ni Kustu, ni Dinu, ni titulu, ni Jajala, Benku, Stepanova, ni Klub bez dugova, ni Faruka, Lugu... Nista mi ne zasluzujemo. Jer sve nabrojano vodi nas Klub u jednu pozitivnu pricu, nesto za sto bi se drugi je.bali da to imaju... Ali ne, nama ni to ne valja, jer kad je sve super, po cemu cemo onda kenjati i pljuvati??? Je.bo ti nas, vrati vrijeme kad smo grcali u dugovima, pa da se razrahatimo...
Druže,
Boga ti kad vako nesto pišeš stavi "pojedini navijači".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 02 sep 2015, 11:07

AdiFKS je napisao/la:Pojedinci ovdje bas bezveze potenciraju nepostojeci sukob na relaciji navijaci-uprava.Da imate barem 5% ingo, shvatili bi koliko fulate temu.

Al fakat. Prvo ne postoji razlog za neki sukob, svako radi svoj posao, da može bolje, može sigurno ali i ovo je zadovoljavajuće.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 sep 2015, 13:07

@pitaristok, naravno, nisam mislio svi. Ali vrati se unazad nekoiko stranica, vidjet ces da 80% raje samo pljuje, sve i svakoga...
Kakv crni sukob, odnos Uprava - Hz sasvim korektan...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 02 sep 2015, 13:11

Štk prije skontamo da Dzeno ostaje i da mu treba podršku dati ,lakše će nam biti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 02 sep 2015, 13:20

A mozda ne ostaje hajd znaj :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 02 sep 2015, 13:22

dosta se prica u posljednje vrijeme o navijacima ,trebaspustiti loptu na zemlju ovaj problem sa radovcem je skola za igrace ali i za nas navijace .stvarno odlicno smo davali podrsku klubu prosli godina imali smo sjajni gostovanja po 2000 ljudi pa i na kosevu dobrih posjeta ,dobre atmosfere .ali moramo i kritikovati sami sebe da li zbog lose procjene ili neznanja ljudi na tribinama dosta igracai ljudi smo popljuvali i otjerali a to nije dobro za imidz naseg kluba.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 02 sep 2015, 13:26

Majkl je napisao/la:Štk prije skontamo da Dzeno ostaje i da mu treba podršku dati ,lakše će nam biti.
Na daaaj,ne sluti da ostaje

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 02 sep 2015, 13:27

AdiFKS je napisao/la:Pojedinci ovdje bas bezveze potenciraju nepostojeci sukob na relaciji navijaci-uprava.Da imate barem 5% ingo, shvatili bi koliko fulate temu.

Jednostavno takav mentalitet, sa kojim se nikad necemo izboriti, kod nas je tako, izmisljamo bolest sami sebi, a nista nam nije
M.Delac 2

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 02 sep 2015, 13:34

Dzeno ostaje definitivno, nikad nije ni dolazilo u pitanje njegov ostanak, a to sto je plasiralo u javnost neki bezveze portal i pokrenuo pricu o tome je totalno bezvezna prica, klub se nije niti jednom oglasio u vezi toga, ne kazem da nije trebao, mozda je trebalo to sve demantovati, ali navikli smo mi iz neba pa u rebra. Sami sebi skacemo u stomak i pravimo problem gdje ga nema, spustiti loptu, tek je pocelo, sad ce opet euforija, ako pobijedimo Slaviju pa sve opet ispocetka, sad treba neke mini pripreme, izolovati igrace od svega, namuciti ih na +35 da krv p*****.
M.Delac 2

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 02 sep 2015, 13:36

Sukob nije na relaciji navijači - Uprava, već na relaciji navijači - igrači. Navijačima smeta nezalaganje i neočekivano
loši rezultati, dok igrači opravdanje za blijede igre vide u tome jer navodno igraju pod velikim pritiskom i psovkama sa tribina.
F.K.SARAJEVO

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 02 sep 2015, 13:46

FKS1946 je napisao/la:Dzeno ostaje definitivno, nikad nije ni dolazilo u pitanje njegov ostanak, a to sto je plasiralo u javnost neki bezveze portal i pokrenuo pricu o tome je totalno bezvezna prica, klub se nije niti jednom oglasio u vezi toga, ne kazem da nije trebao, mozda je trebalo to sve demantovati, ali navikli smo mi iz neba pa u rebra. Sami sebi skacemo u stomak i pravimo problem gdje ga nema, spustiti loptu, tek je pocelo, sad ce opet euforija, ako pobijedimo Slaviju pa sve opet ispocetka, sad treba neke mini pripreme, izolovati igrace od svega, namuciti ih na +35 da krv p*****.
Nije tacno
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 02 sep 2015, 13:52

RN87 je napisao/la:
FKS1946 je napisao/la:Dzeno ostaje definitivno, nikad nije ni dolazilo u pitanje njegov ostanak, a to sto je plasiralo u javnost neki bezveze portal i pokrenuo pricu o tome je totalno bezvezna prica, klub se nije niti jednom oglasio u vezi toga, ne kazem da nije trebao, mozda je trebalo to sve demantovati, ali navikli smo mi iz neba pa u rebra. Sami sebi skacemo u stomak i pravimo problem gdje ga nema, spustiti loptu, tek je pocelo, sad ce opet euforija, ako pobijedimo Slaviju pa sve opet ispocetka, sad treba neke mini pripreme, izolovati igrace od svega, namuciti ih na +35 da krv p*****.
Nije tacno
Na osnovu cega ti tvrdis da ce Dzeno biti smijenjen (mahalske price, avazove price, pricao mi jaran on blizak ljudima u klubu) , nabroj nesto od ovoga ?
M.Delac 2

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 12 gostiju.