HZG je napisao/la:Svi vi dobro znate da Sjever navija 90+ minuta. Svi vi znate da je Sjever vise puta poslije poraza podrzavao igrace i pjevao im pjesme podrske. Svi vi isto tako znate da je vecina istoka, znaci ne svi, pljuvali, je*ali majke nasim igracima samo nakon jedne greske. Ista ta vecina sa istoka je jedan od razloga sto nasi mladi igraci imaju ogroman pritisak kada debituju za Sarajevo jer im je dovoljna jedna kritika da njihovo samopouzdanje opadne. Isto tako svi koji dolazite na utakmice na Kosevo znate da je vecina zapada, znaci ne svi, poprimila u zadnje vrijeme mnoge negativne osobine istoka. Ne zelim da sad ulazim u raspravu sa ostalima ali samo zelim da pokazem da ni druge dvije tribine nisu idealne, kao sto ni Sjever nije idealan.
A to sto pisete da je Sjever najvise kriv za kazne. Uredu na Sjeveru se pale baklje, ali zar ste tako slijepi pa ne vidite da sadasnje Sarajevo (bez dugova, stabilno) za jednu je*enu baklju od stručnjaka iz saveza dobije po 1000 KM, dok se nacionalizam, fasizam i ostala sranja toleriraju ekipama iz listice, Banja Luke, lukavice i sl. Zelim da vas potaknem da pocnete da kritikujete go*na iz saveza, umjeto sto zapocinjete medjusobne svadje sa svojom bordo bracom. Poz

Bezze spinuješ, niko ne mrzi Sjever, "zbog jedne baklje 1.000" bla bla, eno protiv Zrinjskog bakljada nakva pade kad su stali sa navijanjem, bukvalno baciše blic popališe baklje i niko ne navija, a onaj blic pere..., a protiv istog tog Zrinjskog pada gol i odmah nakon gola sa Sjevera se ori "Hoćemo titulu", ma nije prošlo ni tri minute slijedeća pjesma "Igrajte piičke". A to je sve do lošeg organizovanja, vođenja tribine. A sad kad neko kaže "otiđi i kaži to u lice", pa jeste li normalni, da ja sad idem ovo da kažem nekome "ej smiješno je ono protiv Zrinje bilo" i da dobijem po labrnji? Pa nemojte me zezati, nije Sjever Pošta Centar, pa da odem onoj šalteruši se izgalamim jer mi je pogrešno račun naplatila. Ali kao i u svim ostalim sferama života niko nikome ne da pardona, tako i ono "pod lupom je rad ovog, rad onog", mislim da je to odmah probudilo kod ostalih silan inat bosanski "šta ćeš ti nekog pod lupom ba?". Ostale furkice, i dolazak na tribinu zbog tamo nekih stranica sa prefiksom ili sufiksom "ultras", to je na svu sreću prolazno i te dječije bolesti će Fudbalski Klub Sarajevo, koji postoji mnogo duže i od sjevera i zapada i istoka, a boma postojaće i nakon nas, preboliti kad tad.
A ovaj kralj što je stavio da je golman skrivio penal... hajde OK nije bio na utakmici, ali izvještaj izašao ako ne odmah nakon tekme... Ah retarda običnog majko mila... Zamisli ti kad oni ovako hladno bubaju, a mi da im kao povjerujemo onda kad imaju "insajderske"...
Pošto je očigledno da čita ovaj forum autor, haveru zaposli se u granapu unosi gajbe jabuka u magacin, ostavi se žurnalistike.
Trenutak kad je pao penal:
http://www.tubechop.com/watch/6797078
Samo Saraj'vo.