WestTrebina je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Tobe je dostigao peak forumanja, yebu ga njegovi Pitari, yebu ga naši, a on yebe paz sad sopstvenog trenera, našs i svoje. Kakav krug, Tobe kada čovjek pomisli da ne možeš otključati više novi nivo ti iznova iznenadiš

Kad shvatis da su ga ti isti koji ga max pljuju izglasali za forumasa godine

Pa ko kaze da me Pitari ne podrzavaju. Ako dozvoljava admin kopiracu sve poruke pa cete se iznenaditi

e
Protiv mene pisu 3 lika. Jedan je usrin sin, drugi onaj narkoman sa sjevera kojem je usro prvi rodjak, i treci @simo dobri koji mi ne smije napisati gdje zivi.
A usri cu ja sutra kundacit zenu i gledati njega kako se nervira dok ga BATO guzi

Bas si simpatican, dobre izgovore imas..
Ne poznajem strumfa, niti bilo kojeg drugog protivnika/rivala FK Sarajeva da je pisao ili rekao stvari kao ti..
Ko god vjeruje da si ti navijac ili bar podrska Sarajevu taj je lud.. Ti si jednostavno go*no, papak najgore moguce vrste.. Boli tebe ku*ac za sve, ispunjavas svoju sitnu dusu provokacijama i praznim prijetnjama na forumu ss.ba...
Prijatelju... uspjeo si u zivotu, zavide ti svi...
PS Ti meni prijetis, objavljujes privatne poruke u tvom aranzmanu.. Jel moguce da moram javno objavit svoju adresu i broj tel. da bih tebe upoznao ?
Stvarno ne razumijem tvoj nacin jalijanja al ajd nije problem.. javi se ba da kafu popijemo
ne sekiraj se ja nisam panicar, ne objavljujem privatne poruke, slobodno reci gdje da se nadjemo.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...