Koliko dušmana ima naše Sarajevo.. pa to je strašno.
Bitno je samo da znaju, da Sarajevo neće propast zbog vaših sitnih duša, neče propast zbog vašeg piskaranja na forumu i pričanja po mahali, neće propast ni zbog vaše zavidnosti i želje da imate ono što mi imamo, niti će propast zbog nestručnih ljudi koje istina imamo u klubu.
Neće propast već će nastaviti da raste, da se razvija, nastavit će da se poboljšava, kako u igračkom kadru tako i u ovom stručnom, i navijači će nastavit da se poboljšavaju, i oni su kao i klub bili na rubu nestanka ali su se i oni borili i izborili za ovo što danas imamo, i oni rastu zajedno s klubom. Do prije 3 godine jedva je bilo 50 ljudi na sjeveru, sad u tekmi sa Radnikom na 35 stepeni bude 500-1000 momaka, najveća su skupina u državi, i kakvi god da su oni su tu jer vole Sarajevo, jer žive za njega, i bez obzira kakve priče zlonamjernici plasirali oni će nastavit biti tu, i nastavit će da rastu i isto tako će da se popravljaju kako u navijanju tako u odnosima sa klubom i ponašanju prema klubu.
Nećemo se raspast, ma koliko vi to željeli, tek smo počeli da rastemo, a put do vrha je trnovit, to je tačno, ali mi nećemo odustat ma koliko bilo teško i ma koliko još takvih poput vas pronađemo na tom putu.
Pričajte, pišite, pljujte, radite šta vas volja.. sigurno vas zaboli kad vidite da vas niko ne yebe ni 2%, i FK Sarajevo opet ostvari uspjeh i nastavi rasti.
Ovo sam napisao za ove paćenike, a pronaći će se oni sami, koji isto kao špijuni podmeću nekakve priče i pale vatru među nama, klubom, hz-om, igračima, svim što ima veze sa FKS.
Ja više neću pisati na forumu, ne znam do kad, pa hoću da vas sve pozdravim, posebno raju koja stalno piše na ovoj temi. Držite se i što manje svađe

sretno nam svima