FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

trunks1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la trunks1946 » 02 sep 2015, 17:01

MCMXLVI je napisao/la:
trunks1946 je napisao/la:Ako nekog zanima, danas u 18:00 trening u Hrasnici, ja odoh malo pogledat da vidim kako "strucni" ljudi rade s igracima :mrgreen:
Pametnije da ti nama odes i bacis koju sliku kampa :mrgreen:

hvala @bsv :D
Brate isao sam, nedaju da se slika vise, kazu Dino ih nap'o pravo radi onih fotki :mrgreen:

Oni ce slikati cim zavrse, ubrzo bi trebalo biti :)
Zadnja izmjena: trunks1946, dana/u 02 sep 2015, 17:03, ukupno mijenjano 1 put.
orde del male

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 02 sep 2015, 17:03

trunks1946 je napisao/la:Ako nekog zanima, danas u 18:00 trening u Hrasnici, ja odoh malo pogledat da vidim kako "strucni" ljudi rade s igracima :mrgreen:
Da je malo bliže otišao bih sigurno da podržim našeg brata na klupi i njegove izabranike, čuo sam da bi im danas mogao prezentovati novu verziju slobode u igri, s kojom nam je, bar tako kažu, pobjeda u Lukavici zagarantovana. :bih:
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 02 sep 2015, 17:16

Nemoj mi te propagande BSV, haj ti meni posalji avatar da ga ne pravim sam :D

trunks, ako je tako onda mogu cekati :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 02 sep 2015, 17:22

jurisicduska je napisao/la:Riječ je o 400000 KM za 4 čovjeka. DA SE NE ZAJEBAVATE, ja iskreno mislim da to nisu neke pare. To je otprilike 40000 mjesečno za 4 čovjeka, njemu pola ovoj trojici pola. To je akumulativno njemu 20 hiljada, njima po 6,5 hiljada. Traži uslove za stručni štab jer neće da radi sa amaterima, dobili bi odličnog pomoćnog, trenera golmana, kondicionog. I nije puno osim na oko.
Meni je veće pitanje da li klub ima u budžetu toliki novac za te namjene...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 02 sep 2015, 18:12

40 000 za strucni stab komplet nije puno.
Prije svega sto ces dobiti strucnjaka, ima iskustva..

Jbga, ako hocemo iskorak neki ti moras poceti dobro placati.
Pa jbte Vaha je u Dinamu imao 900 000 eura godisnje.

Ako zelimo neki iskorak, nzm sta cekamo.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 02 sep 2015, 18:58

Ne tako dobra partija Marka u reprezentativnom dresu, vidi se da mu fali utakmica. Ranije je mnogo više pokazivao a sad nekako anemično, uklopio se u sivilo cijele ekipe. Čudno je to i selektiranje ali to je tema za druge teme.

Ja se nadam da će Marko dobijati više prilike za igru da bi posta još bolji. Zbog ovog sam cijenio Mehu kao trenera imao je hrabrosti staviti momka u prvi tim u većini utakmica, a Miha je to dobro odradio ako izuzmemo utakmicu u Vrapčićima gdje smo poraženi.
Mnogo je bolje za budućnost da Miha bude prvi pik za stopera nakon Stepanova i Barbarića.

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 02 sep 2015, 19:05

Koliko dušmana ima naše Sarajevo.. pa to je strašno.
Bitno je samo da znaju, da Sarajevo neće propast zbog vaših sitnih duša, neče propast zbog vašeg piskaranja na forumu i pričanja po mahali, neće propast ni zbog vaše zavidnosti i želje da imate ono što mi imamo, niti će propast zbog nestručnih ljudi koje istina imamo u klubu.
Neće propast već će nastaviti da raste, da se razvija, nastavit će da se poboljšava, kako u igračkom kadru tako i u ovom stručnom, i navijači će nastavit da se poboljšavaju, i oni su kao i klub bili na rubu nestanka ali su se i oni borili i izborili za ovo što danas imamo, i oni rastu zajedno s klubom. Do prije 3 godine jedva je bilo 50 ljudi na sjeveru, sad u tekmi sa Radnikom na 35 stepeni bude 500-1000 momaka, najveća su skupina u državi, i kakvi god da su oni su tu jer vole Sarajevo, jer žive za njega, i bez obzira kakve priče zlonamjernici plasirali oni će nastavit biti tu, i nastavit će da rastu i isto tako će da se popravljaju kako u navijanju tako u odnosima sa klubom i ponašanju prema klubu.
Nećemo se raspast, ma koliko vi to željeli, tek smo počeli da rastemo, a put do vrha je trnovit, to je tačno, ali mi nećemo odustat ma koliko bilo teško i ma koliko još takvih poput vas pronađemo na tom putu.
Pričajte, pišite, pljujte, radite šta vas volja.. sigurno vas zaboli kad vidite da vas niko ne yebe ni 2%, i FK Sarajevo opet ostvari uspjeh i nastavi rasti.

Ovo sam napisao za ove paćenike, a pronaći će se oni sami, koji isto kao špijuni podmeću nekakve priče i pale vatru među nama, klubom, hz-om, igračima, svim što ima veze sa FKS.

Ja više neću pisati na forumu, ne znam do kad, pa hoću da vas sve pozdravim, posebno raju koja stalno piše na ovoj temi. Držite se i što manje svađe :D
sretno nam svima
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 02 sep 2015, 19:08

Pozdrav i tebi Totti, al ziv bio kad je to bilo 50 ljudi na Sjeveru, jos pogotovo prije tri godine kad smo postavljali standarde, a trenutno Sjever na pamti gore dane :mrgreen:

A i ne znam ko pljuje, bas je zdrava atmosfera i polemika u posljednjih par dana
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 19:14

hilmo je napisao/la:Ne tako dobra partija Marka u reprezentativnom dresu, vidi se da mu fali utakmica. Ranije je mnogo više pokazivao a sad nekako anemično, uklopio se u sivilo cijele ekipe. Čudno je to i selektiranje ali to je tema za druge teme.

Ja se nadam da će Marko dobijati više prilike za igru da bi posta još bolji. Zbog ovog sam cijenio Mehu kao trenera imao je hrabrosti staviti momka u prvi tim u većini utakmica, a Miha je to dobro odradio ako izuzmemo utakmicu u Vrapčićima gdje smo poraženi.
Mnogo je bolje za budućnost da Miha bude prvi pik za stopera nakon Stepanova i Barbarića.
Ma trebalo ga je posudit u neki klub makar u Travnik ili Mladost. Davno se je o tome pisalo. Ali eto neki govore da je bolje da trenira ovdje nego tamo igra utakmice. Ne mislim na tebe naravno.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 02 sep 2015, 19:24

hilmo je napisao/la:Ne tako dobra partija Marka u reprezentativnom dresu, vidi se da mu fali utakmica. Ranije je mnogo više pokazivao a sad nekako anemično, uklopio se u sivilo cijele ekipe. Čudno je to i selektiranje ali to je tema za druge teme.

Zato bi nama ja mislim najviše odgovarao neki stručnjak koji zna sa uvođenjem mlađim igračima u prvi tim i koji je poznat po forsiranju istih i njihovoj afirmaciji! :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 02 sep 2015, 19:29

Sto se tice novog trenera ko god bude bio van pameti je potpisati na 4 godine. Pa nije Murinjo **** te. A sta ako ga ne krenu rezultati ? Kako ga onda smjeniti sa ovakvim ugovorom ?? Na jednu godinu ili 1+1 maksimalno. Pa ako bude ispunio plan onda produzit i jos mu pojacat platu. Sto se tice plate 10.000 eura je puna kapa. I to vazi za sve trenere koji su spominjali ovdje. Po meni je to cak i previse samo vidim nekima je to malo.

Moscardelli
Kontakt:

Post Postao/la Moscardelli » 02 sep 2015, 19:32

Nisam bio u mogucnosti da citam forum zadnji 5-6 dana, moze neko kratko o cemu se pisalo i jesam li sta bitno propustio? : )

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 sep 2015, 19:40

Sabinho je napisao/la:
Sunce ti sad ce @pile da nam objasni da je Bakir navijac Sarajeva porijeklom iz Samca :rol: :rol:
Bakir jest navijac Sarajeva,a bio je i clan upravnog odbora Sarajeva.
Ne vidim zasto je uopste bitno odakle je covjek,ali po svemu sudeci sledece sto bi vam se moglo desiti je cjelokupno renoviranje Koseva ako je pratiti slijed događaja. :hmmmmm:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

3inda
Kontakt:

Post Postao/la 3inda » 02 sep 2015, 19:42

posljednjim vijestima

http://goo.gl/rRJwH6

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 sep 2015, 19:45

arhimed89 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Sunce ti sad ce @pile da nam objasni da je Bakir navijac Sarajeva porijeklom iz Samca :rol: :rol:
Ne vidim zasto je uopste bitno odakle je covjek,ali po svemu sudeci sledece sto bi vam se moglo desiti je cjelokupno renoviranje Koseva ako je pratiti slijed događaja. :hmmmmm:
Sto bi -VAM- se moglo desiti, pa zar ti nisi navijac FKS. Molim pojasnjenje.

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 02 sep 2015, 19:53

obiteljskicovjek je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ja sam prije svega navijac reprezentacije BiH ali i pratim nekoliko domacih klubova neke sa vise paznje neke sa manje.Nisam pripadnik ni jedne navijacke grupe pa tako ni HZ.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 02 sep 2015, 19:55

obiteljskicovjek je napisao/la:
arhimed89 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Bakir nikada nije bio clan kluba a kamo li u upravi. Lazove nevidjeni. Provaljen si idi na krmetnjak pa o njima pisi. Uvukao si se ovdje kao kakav pacov i ubijas ljude u pojam svojim lazima.

Shvatite da dusmani napadaju bez prestanka. A najjaci napadi sa Gurbetnjaka su preko ovog foruma. Veoma bliski ljudi njihovim upravama pisu na forumu i posjeduju sigurno nekoliko profila gdje se predstavljaju kao.navijaci Sarajeva da bi sirili negativnu energiju.

Ima ona jedna dobra. "Uzalud vam trud sviraci"!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 02 sep 2015, 20:00

Ne vidim zasto je uopste bitno odakle je covjek,ali po svemu sudeci sledece sto bi vam se moglo desiti je cjelokupno renoviranje Koseva ako je pratiti slijed događaja. :hmmmmm:[/quote]

Sto bi -VAM- se moglo desiti, pa zar ti nisi navijac FKS. Molim pojasnjenje.[/quote]
Ja sam prije svega navijac reprezentacije BiH ali i pratim nekoliko domacih klubova neke sa vise paznje neke sa manje.Nisam pripadnik ni jedne navijacke grupe pa tako ni HZ.[/quote]

Moram priznati da mi je malo zao sto nisi simpatizer FKS, postujem tvoje postove i rado ih procitam :thumbup:

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 sep 2015, 20:04

Djeste rOja... Ima li sta novo, i sto nema :D :D :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 02 sep 2015, 20:10

Rado procitas postove od frajera koji je hladno napisao da je Bakir dovro Tana, strasno :mrgreen:
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”