FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tan je dosao i briga me preko koga...al ozbiljno me brine ovo oko trenera. Ako neko ne dodje dok je ove pauze onda smo u zestokoj banani.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne, to nisam upratio, al mi je ostao u sjecanju kao smislen sagovornik, svi mi ponekad napisemo nesto na sto i nismo bas ponosni. A vidis ako je to napisao, je se ne slazem s tim. I ne slazem se da nenavijac pise o tom na ovoj temi.RN87 je napisao/la:Rado procitas postove od frajera koji je hladno napisao da je Bakir dovro Tana, strasno
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Evo Belog, prave, one neiskvarene rOje. I ti si mi brate "nakav" nasekiran u zadnje vrijeme - malo je rec. Sve ce biti u dure. Znas onu staru narodnu: Svega ce bit', samo nama nece dat.belosevic28 je napisao/la:Djeste rOja... Ima li sta novo, i sto nema![]()
![]()
Kako luda razmisljanja imamo. Ne volim nikome nametati svoje stavove ali zar normalna, razumna osoba ne moze razluciti ili shvatiti da Bakir ne igra nikakvu ulogu. Mozda bi nam i bolje bilo da igra ali od toga nema nista. Ljudi dragi, zar stvarno mislite da je Bakiru interesantno Sarajevo.RN87 je napisao/la:Rado procitas postove od frajera koji je hladno napisao da je Bakir dovro Tana, strasno
U upravi nam sjede obrazovani, edukovani i pismeni ljudi koji su svojim projektima i poznanstvima uspjeli da dovodu slovom i brojem:
1. Vincent Tan (Covjek sa Forbesove liste najbogatijih)
2. Turkish Airlines (suvisno je bilo sta reci o ovom gigantu)
3. Al Shiddi Grupation (iznimno jaka gradjevinska kompanija, renoviranje ili pravljenje starog ili novog stadiona je milimetrima daleko.)
Dalje, milion malih srebrenih i bronzanih sponzora sto nas cini samoodrzivim klubom bez pomoci Vincenta Tana. Poslovanje je u strogom plusu iako vracamo dug poreznoj. Zbog toga se ovoliko i ceka sa SSS ili Menadjerom ne zna se. Ako budemo izdvojili veliku sumu za to, morat ce se poslati upit Tanu da poslujemo na nuli do Novembra ili kraja Oktobra kada postajemo i definitvno samoodrziv klub. Ovogodisnji budzet nam je 5 500 000 KM. Skontajte kakve prihode imamo. U budzet nisu uracunati transferi Cimirota ili bilo koga.
Suma sumarum, nikad bolju upravu nismo imali ALI, definitivno stvar koja se mora popraviti i na kojoj se uzurbano radi je sportski segment kluba.
Dzaba, mi smo takvi, ne moze nam doci neki papak i reci sada se oslanjamo na djecu i morat cemo se boriti za Evropu. Da smo takvi bili nebi nikada imali ovo sto sada imamo. Sarajevo i kada je na virslama bilo se borilo za titulu. Sarajevo i kada je pod Mirzinim vodstvom imalo vjse djece u kadru nego pojedini klubovi koji su sada ponosni na to se borilo za titulu. Takvi smo, dzaba. Drugaciji mentalni sklop, drugaciji nacin zivota. Ne damo na sebe, na nase. Ne damo na nas, jer mi smo Sarajevo.
I kada bi ne dao Bog sve ovo otislo u pogresnom pravcu sa upravom i kada bi opet se vratili na virsle (a necemo, jer smo toliko jaki da nas se boje i salju nove inspekcije u klub da bi pokusali sta pronaci) opet bi trazili da se borimo za titulu.
Sto, pa zato sto smo mi klub kojeg je Mancester United izbacio uz pomoc sudija, jer smo klub koji je Hamburga namucio kad je najjaci bio, jer smo klub koji je bio jedini 4 puta na pragu ulaska u Evropsku takmicenje, klub koji je prvi napravio milionski transfer, jer smo klub cija je legenda Safet Susic jedina i prva uvela reprezentaciju na veliko takmicenje. I najvaznije stvar. Mi predstavljamo klub koji kao legende ima igrace kao sto su: Asim Ferhatovic, Safet Susic, Vahidin Musemic, Dzuro Lovric, Husref Musemic, Svetozar Vujovic, Miroslav Brozovic, Zelimir Vidovic,Edhem Sljivo, Predrag Pasic, Faruk Hadzibegic, Franco Lovric... I jos puno puno onih koje sam zaboravio a ostavili su dubok trag u klubu. Ali legende nisu mogli biti. Zato skontajte koliko smo veliki klub, koliko nas mrze.
Vrlo bitnu stvar ne smijemo zaboraviti, ko su nam najveci dusmani. Samo cu jedno ime spomenuti. Gradimir Gojer (sjeme mu se zatrlo). Letao sa papirima i molio sve redom da nas ugase jer smo tada bili nikad gori u svakom pogledu. A znate ko je Gojer, legenda Kluba sa Grbavice.
Jeste li svjesni kakvo breme nosimo. Jeste li svjesni sta zapravo znaci navijati za Sarajevo.
Najvaznije. Jeste li svjesni koliko smo veliki? Toliko veliki da nas se boje.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
belosevic28
- Kontakt:
@obiteljski, znas i sam koliko mi Klub znaci, i dobro si upratio da sam nasekiran... Bem li ga, zao mi sto ovaj sportski segment ne prati strahovit rast ostalih segmenata Kluba. Eto ,to je...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Kakav krmetnjak?Gdje sam se bolan uvukao a registrovan sam na forumu od 2012 godine i uredno pisem na forumuRuleHz je napisao/la: Bakir nikada nije bio clan kluba a kamo li u upravi. Lazove nevidjeni. Provaljen si idi na krmetnjak pa o njima pisi. Uvukao si se ovdje kao kakav pacov i ubijas ljude u pojam svojim lazima.
Shvatite da dusmani napadaju bez prestanka. A najjaci napadi sa Gurbetnjaka su preko ovog foruma. Veoma bliski ljudi njihovim upravama pisu na forumu i posjeduju sigurno nekoliko profila gdje se predstavljaju kao.navijaci Sarajeva da bi sirili negativnu energiju.
Ima ona jedna dobra. "Uzalud vam trud sviraci"!
O cemu ti pasa,kakvi dusmani,kakav gurbetnjak?Ljudi bliski cijim upravama i kakve tebe histerije pucaju?
Na temi FKS se drzim striktno pisanja o Sarajevu i stvarima vezanim za Sarajevo.Ne pljujem i ne psujem igracima Sarajeva kao sto to rade pojedini "pravi navijaci",ne palim baklje i ne nanosim stetu FKS kao sto to rade "pravi navijaci",ne tjeram i ne prijetim upravi kao sto to rade "pravi navijaci" jer znam cijeniti rezultat koji ljudi imaju iza sebe kada znam koliko je tesko bilo sta uspjesno napraviti u ovoj drzavi.Na ovoj temi imam nekoliko desetina postova i ni jedan nije u svrhu smutnje,manipulisanja ili izrugavanja bilo cega sto je karika uspjesnog Sarajeva.
To etiketiranje i olajavanje nekoga bez ikakvog argumenta i jest osobina onih nasilnika i hostaplera koji uzurpiraju cijelu jednu grupu i pozivaju na obracun kad im se uputi kritika.Odmah mu stavi etiketu da je navijac Zeljeznicara,dusman,neprijatelj Sarajeva il bilo koju drugu etiketu jer zasto se iko usuduje da preispita bilo sta u vezi navijaca koji sebi uzimaju za pravo i da razmisljaju o tjeranju najuspjesnijeg tima ljudi koji je ovaj tim ikada imao.Oni su cak i iznad njih,i iznad simpatizera,istoka,zapada,Sjevera i HZ.Ti si vjerovatno dio te ekipe jer ti metode uveliko podjecaju na to.
Sto se mene tice,sa sa ovim mogu zavrsiti o "grupi" navijaca unutar Hordi Zla.Mnogo je primjera gdje je grupa ispastala radi javasluka pojedinaca pa je tako i kod komsijskog ti Zeljeznicara koji imaju ogromne probleme ali i kod Fukara koji su docekali da im tim igra zapazenu ulogu a oni nisu na stadionu (bar ne u punom kapacitetu)radi interesa manje grupe navijaca unutar tih navijackih grupa.Onog trenutka kad navijaci postanu sami sebi svrha,prica o ljubavi prema klubu je samo floskula.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Gdje neće opra nas arhimed na ruke.uNbx je napisao/la:Joj straobalne tišine
SRETAN BROJ - 1725
-
belosevic28
- Kontakt:
uNbx, batice zatisje pred buru

HOHOHO
HOHOHO
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Sve je to uredu ali kada počneš lagati bez razloga sva tvoja priča pada u vodu.
Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.arhimed89 je napisao/la:Kakav krmetnjak?Gdje sam se bolan uvukao a registrovan sam na forumu od 2012 godine i uredno pisem na forumuRuleHz je napisao/la: Bakir nikada nije bio clan kluba a kamo li u upravi. Lazove nevidjeni. Provaljen si idi na krmetnjak pa o njima pisi. Uvukao si se ovdje kao kakav pacov i ubijas ljude u pojam svojim lazima.
Shvatite da dusmani napadaju bez prestanka. A najjaci napadi sa Gurbetnjaka su preko ovog foruma. Veoma bliski ljudi njihovim upravama pisu na forumu i posjeduju sigurno nekoliko profila gdje se predstavljaju kao.navijaci Sarajeva da bi sirili negativnu energiju.
Ima ona jedna dobra. "Uzalud vam trud sviraci"!![]()
O cemu ti pasa,kakvi dusmani,kakav gurbetnjak?Ljudi bliski cijim upravama i kakve tebe histerije pucaju?
Na temi FKS se drzim striktno pisanja o Sarajevu i stvarima vezanim za Sarajevo.Ne pljujem i ne psujem igracima Sarajeva kao sto to rade pojedini "pravi navijaci",ne palim baklje i ne nanosim stetu FKS kao sto to rade "pravi navijaci",ne tjeram i ne prijetim upravi kao sto to rade "pravi navijaci" jer znam cijeniti rezultat koji ljudi imaju iza sebe kada znam koliko je tesko bilo sta uspjesno napraviti u ovoj drzavi.Na ovoj temi imam nekoliko desetina postova i ni jedan nije u svrhu smutnje,manipulisanja ili izrugavanja bilo cega sto je karika uspjesnog Sarajeva.
To etiketiranje i olajavanje nekoga bez ikakvog argumenta i jest osobina onih nasilnika i hostaplera koji uzurpiraju cijelu jednu grupu i pozivaju na obracun kad im se uputi kritika.Odmah mu stavi etiketu da je navijac Zeljeznicara,dusman,neprijatelj Sarajeva il bilo koju drugu etiketu jer zasto se iko usuduje da preispita bilo sta u vezi navijaca koji sebi uzimaju za pravo i da razmisljaju o tjeranju najuspjesnijeg tima ljudi koji je ovaj tim ikada imao.Oni su cak i iznad njih,i iznad simpatizera,istoka,zapada,Sjevera i HZ.Ti si vjerovatno dio te ekipe jer ti metode uveliko podjecaju na to.
Sto se mene tice,sa sa ovim mogu zavrsiti o "grupi" navijaca unutar Hordi Zla.Mnogo je primjera gdje je grupa ispastala radi javasluka pojedinaca pa je tako i kod komsijskog ti Zeljeznicara koji imaju ogromne probleme ali i kod Fukara koji su docekali da im tim igra zapazenu ulogu a oni nisu na stadionu (bar ne u punom kapacitetu)radi interesa manje grupe navijaca unutar tih navijackih grupa.Onog trenutka kad navijaci postanu sami sebi svrha,prica o ljubavi prema klubu je samo floskula.
Ponavljam, nisto licno, mozda jesam prenaglio ali neam smisla govoriti da nam Bakir dovodi sponzore i da.je on bitna karika. Vjerovatno nisi upucen u stvari ali i stvari sa sjeverom se popravljaju, baklje nisu paljene. Postoje razgovori koji ne trebaju da idu van Titove.
Ziv mi bio ali nemoj uvlaciti trenutno politiku u moje Sarajevo.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
RuleHz je napisao/la:Kako luda razmisljanja imamo. Ne volim nikome nametati svoje stavove ali zar normalna, razumna osoba ne moze razluciti ili shvatiti da Bakir ne igra nikakvu ulogu. Mozda bi nam i bolje bilo da igra ali od toga nema nista. Ljudi dragi, zar stvarno mislite da je Bakiru interesantno Sarajevo.RN87 je napisao/la:Rado procitas postove od frajera koji je hladno napisao da je Bakir dovro Tana, strasno
U upravi nam sjede obrazovani, edukovani i pismeni ljudi koji su svojim projektima i poznanstvima uspjeli da dovodu slovom i brojem:
1. Vincent Tan (Covjek sa Forbesove liste najbogatijih)
2. Turkish Airlines (suvisno je bilo sta reci o ovom gigantu)
3. Al Shiddi Grupation (iznimno jaka gradjevinska kompanija, renoviranje ili pravljenje starog ili novog stadiona je milimetrima daleko.)
Dalje, milion malih srebrenih i bronzanih sponzora sto nas cini samoodrzivim klubom bez pomoci Vincenta Tana. Poslovanje je u strogom plusu iako vracamo dug poreznoj. Zbog toga se ovoliko i ceka sa SSS ili Menadjerom ne zna se. Ako budemo izdvojili veliku sumu za to, morat ce se poslati upit Tanu da poslujemo na nuli do Novembra ili kraja Oktobra kada postajemo i definitvno samoodrziv klub. Ovogodisnji budzet nam je 5 500 000 KM. Skontajte kakve prihode imamo. U budzet nisu uracunati transferi Cimirota ili bilo koga.
Suma sumarum, nikad bolju upravu nismo imali ALI, definitivno stvar koja se mora popraviti i na kojoj se uzurbano radi je sportski segment kluba.
Dzaba, mi smo takvi, ne moze nam doci neki papak i reci sada se oslanjamo na djecu i morat cemo se boriti za Evropu. Da smo takvi bili nebi nikada imali ovo sto sada imamo. Sarajevo i kada je na virslama bilo se borilo za titulu. Sarajevo i kada je pod Mirzinim vodstvom imalo vjse djece u kadru nego pojedini klubovi koji su sada ponosni na to se borilo za titulu. Takvi smo, dzaba. Drugaciji mentalni sklop, drugaciji nacin zivota. Ne damo na sebe, na nase. Ne damo na nas, jer mi smo Sarajevo.
I kada bi ne dao Bog sve ovo otislo u pogresnom pravcu sa upravom i kada bi opet se vratili na virsle (a necemo, jer smo toliko jaki da nas se boje i salju nove inspekcije u klub da bi pokusali sta pronaci) opet bi trazili da se borimo za titulu.
Sto, pa zato sto smo mi klub kojeg je Mancester United izbacio uz pomoc sudija, jer smo klub koji je Hamburga namucio kad je najjaci bio, jer smo klub koji je bio jedini 4 puta na pragu ulaska u Evropsku takmicenje, klub koji je prvi napravio milionski transfer, jer smo klub cija je legenda Safet Susic jedina i prva uvela reprezentaciju na veliko takmicenje. I najvaznije stvar. Mi predstavljamo klub koji kao legende ima igrace kao sto su: Asim Ferhatovic, Safet Susic, Vahidin Musemic, Dzuro Lovric, Husref Musemic, Svetozar Vujovic, Miroslav Brozovic, Zelimir Vidovic,Edhem Sljivo, Predrag Pasic, Faruk Hadzibegic, Franco Lovric... I jos puno puno onih koje sam zaboravio a ostavili su dubok trag u klubu. Ali legende nisu mogli biti. Zato skontajte koliko smo veliki klub, koliko nas mrze.
Vrlo bitnu stvar ne smijemo zaboraviti, ko su nam najveci dusmani. Samo cu jedno ime spomenuti. Gradimir Gojer (sjeme mu se zatrlo). Letao sa papirima i molio sve redom da nas ugase jer smo tada bili nikad gori u svakom pogledu. A znate ko je Gojer, legenda Kluba sa Grbavice.
Jeste li svjesni kakvo breme nosimo. Jeste li svjesni sta zapravo znaci navijati za Sarajevo.
Najvaznije. Jeste li svjesni koliko smo veliki? Toliko veliki da nas se boje.
1946
belosevic28 je napisao/la:uNbx, batice zatisje pred buru
HOHOHO
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
**** politiku,ja cak nisam ni Bakirov glasac.Ali jako dobro poznajem tematiku oko Mahatira kojeg sam vec spomenuo i koji je prijatelj Bakirove porodice i na ciji je nagovor i Tan dosao sto je i on na prvoj konferenciji rekao.Malo googlaj Vincenta Tana i Mahatir Muhameda pa ces vidjeti koliko moja prica drzi vode.RuleHz je napisao/la: Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.
Ponavljam, nisto licno, mozda jesam prenaglio ali neam smisla govoriti da nam Bakir dovodi sponzore i da.je on bitna karika. Vjerovatno nisi upucen u stvari ali i stvari sa sjeverom se popravljaju, baklje nisu paljene. Postoje razgovori koji ne trebaju da idu van Titove.
Isto tako dolazak Turskish-a onako iz vedra neba je malo neozbiljno.Kompanija koja je sponzor samoj svjetskoj kremi i najboljim svjetskim takmicenjima da dodje u jednu "banana" drzavu za njihove standarde koja ima trziste od 3 miliona ljudi je naucna fantastika.
Sto se tice Shiddia,to cak nije potrebno ni komentarisati.
Na kraju krajeva,navijaci su cesto osjetljivi na pitanje politike i klubova da neko nebi bio prozvan rezimskim klubom i slicno.To su za mene budalestine jer svaki klub ima nekoga kao sto recimo Velez ima Niksica,Zelju je dugo gurao Kozaric koji je bio direktor razvojne banke itd.Da ne govorimo u Hrvatskoj Dinamo HDZ,il Srbiji Zvezda i Partizan.Cemu uopste sramota da ti predsjednik drzave navija za tim,ili da doprinese timu na neki nacin.
Al et,nije ni bitno.Slozit cemo se da se ne slazemo.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
De ziv bio promjeni avatar, umalo da Raidom syebem mobilni.arhimed89 je napisao/la:**** politiku,ja cak nisam ni Bakirov glasac.Ali jako dobro poznajem tematiku oko Mahatira kojeg sam vec spomenuo i koji je prijatelj Bakirove porodice i na ciji je nagovor i Tan dosao sto je i on na prvoj konferenciji rekao.Malo googlaj Vincenta Tana i Mahatir Muhameda pa ces vidjeti koliko moja prica drzi vode.RuleHz je napisao/la: Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.
Isto tako dolazak Turskish-a onako iz vedra neba je malo neozbiljno.Kompanija koja je sponzor samoj svjetskoj kremi i najboljim svjetskim takmicenjima da dodje u jednu "banana" drzavu za njihove standarde koja ima trziste od 3 miliona ljudi je naucna fantastika.
Na kraju krajeva,navijaci su cesto osjetljivi na pitanje politike i klubova da neko nebi bio prozvan rezimskim klubom i slicno.To su za mene budalestine jer svaki klub ima nekoga kao sto recimo Velez ima Niksica,Zelju je dugo gurao Kozaric koji je bio direktor razvojne banke itd.Da ne govorimo u Hrvatskoj Dinamo HDZ,il Srbiji Zvezda i Partizan.Cemu uopste sramota da ti predsjednik drzave navija za tim,ili da doprinese timu na neki nacin.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Odoh ja s teme,dok nisam proglasen personom non gratauNbx je napisao/la: De ziv bio promjeni avatar, umalo da Raidom syebem mobilni.
Hebes Bakira,shidija,turkisha i ostale,ako nastavim dobit cu titulu "Aldina"
Znam ja i ko je Mahatir i ko je Tan. Nema potrebe da me uvodis u to tematiku. Vincent Tan je usao u FK Sarajevo na nagovor Fedze Kusturice (inace Fedza je jedan od njegovih savjetnika i covjek koji beskrajno voli Sarajevo ). Nije upitno da je Tan ulaganjem u Sarajevo htio da ispuni Mahatirovu zelju da se pomaze narodu Bosne, jer se samo Sarajevo kao klub sinonim za Bosnu.arhimed89 je napisao/la:**** politiku,ja cak nisam ni Bakirov glasac.Ali jako dobro poznajem tematiku oko Mahatira kojeg sam vec spomenuo i koji je prijatelj Bakirove porodice i na ciji je nagovor i Tan dosao sto je i on na prvoj konferenciji rekao.Malo googlaj Vincenta Tana i Mahatir Muhameda pa ces vidjeti koliko moja prica drzi vode.RuleHz je napisao/la: Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.
Naprotiv, nemam nista protiv rezimskih klubova. Nas klub je i stvoren jer je gradu bio potreban klub elite grada. Manji klub sa Grbavice nikad to nikada nije mogao biti i nece moci nikada. Svijest gradjana Sarajeva se vratila onog trena kada su ljudi i imucni ali i obicni gradjani vidjeli da ih klub treba i sada smo tu na vrhu. Jer smo nasi. Ovdje odrasli i predstavljamo ovaj klub Iz ovog grada ciji ugled u drzavi nece moci pokvariti nikakvi niski pokusaji ljudi bez obraza. Zna se na koga mislim.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dva sam monitora zbog njega promjeniouNbx je napisao/la:De ziv bio promjeni avatar, umalo da Raidom syebem mobilni.arhimed89 je napisao/la:**** politiku,ja cak nisam ni Bakirov glasac.Ali jako dobro poznajem tematiku oko Mahatira kojeg sam vec spomenuo i koji je prijatelj Bakirove porodice i na ciji je nagovor i Tan dosao sto je i on na prvoj konferenciji rekao.Malo googlaj Vincenta Tana i Mahatir Muhameda pa ces vidjeti koliko moja prica drzi vode.RuleHz je napisao/la: Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.
Ni kriv ni duzan ce zavrsit na block listi kod 2/3 forumasa. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Re: Odg: FK Sarajevo
A ne može čovjek više biti pametan šta bi uradio. Evo posudili smo neke pa ni oni ne igraju, ne znam kakvi su uslovi dogovoreni. Ja bih Marka maksimalno koristio u ova prva dva kola kupa u paru sa jednim od ove gore dvojice spomenutih. A Kovačevića gurnuti na defanzivnog veznog jer po ovim zadnjim utakmicama i on bi lako mogao postati standardan na toj poziciji "destruktivca"Ajax je napisao/la:Ma trebalo ga je posudit u neki klub makar u Travnik ili Mladost. Davno se je o tome pisalo. Ali eto neki govore da je bolje da trenira ovdje nego tamo igra utakmice. Ne mislim na tebe naravno.hilmo je napisao/la:Ne tako dobra partija Marka u reprezentativnom dresu, vidi se da mu fali utakmica. Ranije je mnogo više pokazivao a sad nekako anemično, uklopio se u sivilo cijele ekipe. Čudno je to i selektiranje ali to je tema za druge teme.
Ja se nadam da će Marko dobijati više prilike za igru da bi posta još bolji. Zbog ovog sam cijenio Mehu kao trenera imao je hrabrosti staviti momka u prvi tim u većini utakmica, a Miha je to dobro odradio ako izuzmemo utakmicu u Vrapčićima gdje smo poraženi.
Mnogo je bolje za budućnost da Miha bude prvi pik za stopera nakon Stepanova i Barbarića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.