FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
ajdohordas
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dajte raja ba kakvog trenera, ubi ova predizborna šutnja za SŠ 
-
Pitaristok
- Kontakt:
Peta kolona je počela da nam spasioce tjera iz kluba...Al kura.c vi se više niš ne pitate...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Da li je moguće da niko ranije nije ugrabio mušutuluk:
Para na paru...
Pročitajte više na: http://****/hotel-grand-sarajevo-n ... na-drzave/Hotel “Grand” Sarajevo novi bronzani sponzor aktuelnog šampiona države
Hotel “Grand” Sarajevo novi je bronzani sponzor aktuelnog šampiona Bosne i Hercegovine. Ugovor između Fudbalskog kluba Sarajevo i Hotela “Grand” zvanično je potpisan te je Bordo porodica bogatija za kolektiv pomenutog hotela.
“Ovom prilikom želimo se zahvaliti FK Sarajevo na dosadašnjem ukazanom povjerenju, a novi ugovor koji smo potpisali je dokaz da saradnja hotela “Grand” Sarajevo sa klubom je na vrhunskom nivou i na obostrano zadovoljstvo. Hotel “Grand” Sarajevo će i dalje učiniti sve da se igrači i kompletan tim osjećaju ugodno tokom boravka u našem hotelu. Svakako da želimo biti dio šampionske ‘bordo priče’ i pomoći FK Sarajevo u ostvarivanju njihovih ciljeva. Izuzetna čast nam je što je hotel “Grand” Sarajevo partner i sponzor FK Sarajevo u predstojećoj sezoni 2015/2016.”, izjavila je ispred Hotela “Grand” izvršna direktorica, Enida Zejnilović.
“Potpisani sponzorski ugovor sa hotelom Grand nastavak je uspješne saradnje koja je bila prisutna i predhodnih godina. Za razliku od ranijeg perioda naša poslovna saradnja je sada upotpunjena i sponzorskim segmentom, što je sigurno za nas dodatna satisfakcija u pogledu razvoja naših marketinških kapaciteta. Hvala upravi i rukovodstvu hotela Grand što su prepoznali brend FK Sarajevo kao koristan alat za dalju pozitivnu izgradnju percepcije i dobrog imidža hotela.”, izjavio je Damir Puzić, direktor marketinga Fudbalskog kluba Sarajevo.
Hotel “Grand” Sarajevo je savremeni hotel sa 3 zvjezdice. Smješten je u neposrednoj blizini Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”, Parlamenta Bosne i Hercegovine, Olimpijske dvorane Zetra, Kulturno – sportskog i sajamskog centra “Skenderija”- “Mirza Delibašić” i novootvorenog šoping centra “Sarajevo City Center”, najvećeg do sada u gradu Sarajevu. Hotel Grand u svoja dva krila na raspolaganju ima 125 soba i to: jednokrevetne i dvokrevetne sobe (klasik i superior), apartmane, VIP sobe (king size bed), Junior Suite, porodične sobe (povezane sobe), ekonomi sobe, neke sobe su prilagođene za osobe sa otežanim kretanjem, sobe za nepušače, sobe sa masažnim kadama (jacuzzi).
Para na paru...
Rule brate nisi ti nista prenaglijo (vec si ispravno postupio)RuleHz je napisao/la:Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.arhimed89 je napisao/la:Kakav krmetnjak?Gdje sam se bolan uvukao a registrovan sam na forumu od 2012 godine i uredno pisem na forumuRuleHz je napisao/la: Bakir nikada nije bio clan kluba a kamo li u upravi. Lazove nevidjeni. Provaljen si idi na krmetnjak pa o njima pisi. Uvukao si se ovdje kao kakav pacov i ubijas ljude u pojam svojim lazima.
Shvatite da dusmani napadaju bez prestanka. A najjaci napadi sa Gurbetnjaka su preko ovog foruma. Veoma bliski ljudi njihovim upravama pisu na forumu i posjeduju sigurno nekoliko profila gdje se predstavljaju kao.navijaci Sarajeva da bi sirili negativnu energiju.
Ima ona jedna dobra. "Uzalud vam trud sviraci"!![]()
O cemu ti pasa,kakvi dusmani,kakav gurbetnjak?Ljudi bliski cijim upravama i kakve tebe histerije pucaju?
Na temi FKS se drzim striktno pisanja o Sarajevu i stvarima vezanim za Sarajevo.Ne pljujem i ne psujem igracima Sarajeva kao sto to rade pojedini "pravi navijaci",ne palim baklje i ne nanosim stetu FKS kao sto to rade "pravi navijaci",ne tjeram i ne prijetim upravi kao sto to rade "pravi navijaci" jer znam cijeniti rezultat koji ljudi imaju iza sebe kada znam koliko je tesko bilo sta uspjesno napraviti u ovoj drzavi.Na ovoj temi imam nekoliko desetina postova i ni jedan nije u svrhu smutnje,manipulisanja ili izrugavanja bilo cega sto je karika uspjesnog Sarajeva.
To etiketiranje i olajavanje nekoga bez ikakvog argumenta i jest osobina onih nasilnika i hostaplera koji uzurpiraju cijelu jednu grupu i pozivaju na obracun kad im se uputi kritika.Odmah mu stavi etiketu da je navijac Zeljeznicara,dusman,neprijatelj Sarajeva il bilo koju drugu etiketu jer zasto se iko usuduje da preispita bilo sta u vezi navijaca koji sebi uzimaju za pravo i da razmisljaju o tjeranju najuspjesnijeg tima ljudi koji je ovaj tim ikada imao.Oni su cak i iznad njih,i iznad simpatizera,istoka,zapada,Sjevera i HZ.Ti si vjerovatno dio te ekipe jer ti metode uveliko podjecaju na to.
Sto se mene tice,sa sa ovim mogu zavrsiti o "grupi" navijaca unutar Hordi Zla.Mnogo je primjera gdje je grupa ispastala radi javasluka pojedinaca pa je tako i kod komsijskog ti Zeljeznicara koji imaju ogromne probleme ali i kod Fukara koji su docekali da im tim igra zapazenu ulogu a oni nisu na stadionu (bar ne u punom kapacitetu)radi interesa manje grupe navijaca unutar tih navijackih grupa.Onog trenutka kad navijaci postanu sami sebi svrha,prica o ljubavi prema klubu je samo floskula.
Ponavljam, nisto licno, mozda jesam prenaglio ali neam smisla govoriti da nam Bakir dovodi sponzore i da.je on bitna karika. Vjerovatno nisi upucen u stvari ali i stvari sa sjeverom se popravljaju, baklje nisu paljene. Postoje razgovori koji ne trebaju da idu van Titove.
Ziv mi bio ali nemoj uvlaciti trenutno politiku u moje Sarajevo.
Vec arhimed je kloc zesci (ako nisi navijac,simpatizer FKS, NEMAS PRAVO PISAT OVDE)
Govorit kako nam je bakir spasio klub je smjesno. Ubjeden sam da bakir nikad nije ni cuo za Tana dok ga FEDA KUSTURICA nije poslo u FKS.
Mi smo dugo bili na virslama i nevido da nas je Alija izedbegovic rahmet mu dusi a kasnije njegov sin nesto guro(nit je njih **** bolio za nas).
Imat u podpisu Dzeko pa tek ostali to je dokaz da je usrano plavo smece.
Niko ovde nije napiso od pravi pitara hz da voli sto psuje velka vecina nije za paljenje baklji (sjever to sad radi mi cemo se ko braca dogovorit i naci rjesenje koje je najbolje za KLUB I NAS. Kosto smo skontali statut. A ovi glumaci kofu simpatise dosta klubova iz bih a na nasoj temi spominje bakira a dzeko u podpisu. Da mu nije mozda Aldin brat.
Re: Odg: FK Sarajevo
Za one koji su pitali za Ahmu, Ahmo je živ i zdrav ide na okupljanje sirijske reprezentacije, sretan je zbog pobjede u prošlom kolu 
Tako havaz kaze 
Vidjeli ovi iz avaza da se mi na forumu brinemo gdje nam ej Ahmo i odmah interviju 
Brinemo se i oko trenera 
HZG je napisao/la:Slazem se, samo mislim da ne bih trebalo doci do nekih fizickih obracuna posebno na stadionu jer odmah to utice na posjetu, posebno ljudi sa malom djecom i sl. I zelim reci da se na sve nacine pa i preko ovog foruma treba boriti i opominjati takve likove, jer prave ogromnu stetu nasem klubu. Pogotovo sto kazes za mlade igrace koji u svakoj narednoj tekmi imaju strah upravo od tih pljuvača.sasistika je napisao/la:Naša glavna i jedina obaveza kao navijača Sarajeva je da se obračunavamo sa malobrojnim pljuvačima,najviše na istočnoj tribini a u zadnje vrijeme sve više i na zapadnoj.Pa ako mora u nekim slučajevima i fizički jer pojedinci bukvalno dolaze da izbace sve iz sebe,jer nemogu to nigdje drugo lil nesmiju. E nije vala pošteno to, makar prema mlađim igračima ,na koje takva negativna vibra sa tribina lagano prelazi i uvuče se postepeno u sve igrače.Kad čemo pokazati pravi navijački respekt prema našem klubu???HZG je napisao/la:Stvarno je nekim ljudima toliko dosadno u zivotu, pa svoje frustracije izbacuju na ovom forumu. Nije mi jasno cemu tolika medjusobna mrznja izmedju navijaca. Vazda je bio neki rivalitet izmedju tribina, ali u zadnje vrijeme je to preslo svaku mjeru. Je li zelite da se medjusobno pucamo i bacamo bombe kao komsinice??? Koji vam je vise k****, i meni smeta kad neko dodje na Sjever i stane u kop, a ne navija. I meni smeta sto istok pljuje i kad treba i kad ne treba. Ali ne dolazi se na utakmice radi drugih navijaca, forumasa, istoka, Sjevera, Radovca, Dzene, ibrakovica ili nekog drugog. Na utakmice se dolazi zbog F.K. SARAJEVO.
Kakav god nam bio strucni stab nakon reprezentativne pauze mi nase misli trebamo okrenuti ka narednim utakmicama i obavezno u naredne dvije tekme izvuci 6 bodova.
Ali znam da ce uvijek biti onih koji su spremni dati podrsku i onih koji zele dobro nasem Sarajevu. Poz
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- PitarBordo
- Kontakt:
Reprezentativna je pauza braćo, nismo ispali iz lige... kakva je ovo tišina... 
Samo Saraj'vo.
- trunks1946
- Kontakt:
@arhimed89 nisam Baketov fan zbog njegove "pretjerane" inteligencije i hrabrosti al si upravu skroz uvezi istog i njegovog aganžmana za klub.Inače kod nas zadnjih godina je trend da se neistomišljenici etiketiraju kao dušmani tj.neprijatelji.Ovaj @RuleHz je ispravan u svojim navodima, miješanja NAŠEG kluba i politike.arhimed89 je napisao/la:**** politiku,ja cak nisam ni Bakirov glasac.Ali jako dobro poznajem tematiku oko Mahatira kojeg sam vec spomenuo i koji je prijatelj Bakirove porodice i na ciji je nagovor i Tan dosao sto je i on na prvoj konferenciji rekao.Malo googlaj Vincenta Tana i Mahatir Muhameda pa ces vidjeti koliko moja prica drzi vode.RuleHz je napisao/la: Nista licno, nemoj me pogresno razumiti. Nisam clan Hordi Zla a prosao sam svasta. I ja sam izrazito protiv ovoga sjevera tj ne protiv sjevera vec nacina na koji se sjever trenutacno ophodi prema klubu.
Ponavljam, nisto licno, mozda jesam prenaglio ali neam smisla govoriti da nam Bakir dovodi sponzore i da.je on bitna karika. Vjerovatno nisi upucen u stvari ali i stvari sa sjeverom se popravljaju, baklje nisu paljene. Postoje razgovori koji ne trebaju da idu van Titove.
Ziv mi bio ali nemoj uvlaciti trenutno politiku u moje Sarajevo.
Isto tako dolazak Turskish-a onako iz vedra neba je malo neozbiljno.Kompanija koja je sponzor samoj svjetskoj kremi i najboljim svjetskim takmicenjima da dodje u jednu "banana" drzavu za njihove standarde koja ima trziste od 3 miliona ljudi je naucna fantastika.
Sto se tice Shiddia,to cak nije potrebno ni komentarisati.
Na kraju krajeva,navijaci su cesto osjetljivi na pitanje politike i klubova da neko nebi bio prozvan rezimskim klubom i slicno.To su za mene budalestine jer svaki klub ima nekoga kao sto recimo Velez ima Niksica,Zelju je dugo gurao Kozaric koji je bio direktor razvojne banke itd.Da ne govorimo u Hrvatskoj Dinamo HDZ,il Srbiji Zvezda i Partizan.Cemu uopste sramota da ti predsjednik drzave navija za tim,ili da doprinese timu na neki nacin.
rend
Al et,nije ni bitno.Slozit cemo se da se ne slazemo.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Bakir vezE nije imao sa tanom
Kusturica je doveo tana ne pisite gluposti oko bakira sviju vm
tA je poveznica sa turcima koji su prihe tana hteli kupiti fks ali su htjeli su cistu situaciju sa dugovima a tan yo nije trazio
Poslije su htjeli 3o% glasova od rana uzeti za fine pare ovaj nije htio
Preko rte sheme je dosao TA a sadaimaju poveznicu sa tano? Tako da preko njegovih shema udju na malezijsko trziste AI
Nastavite pisati gluposti jedina poveznica je al shidi a I njega tan poznaje od ranije oko nekih hotela dole koje ima a bake je tu bio posrednik za izgradnju stadiona I nista vise
tA je poveznica sa turcima koji su prihe tana hteli kupiti fks ali su htjeli su cistu situaciju sa dugovima a tan yo nije trazio
Preko rte sheme je dosao TA a sadaimaju poveznicu sa tano? Tako da preko njegovih shema udju na malezijsko trziste AI
Nastavite pisati gluposti jedina poveznica je al shidi a I njega tan poznaje od ranije oko nekih hotela dole koje ima a bake je tu bio posrednik za izgradnju stadiona I nista vise
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Kojeg stadiona??Pantelija je napisao/la:Bakir vezE nije imao sa tanom
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Koseva
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Pa hoce biti sta od toga?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Koliko se ja sjecam, Kusturica je rekao da cemo unutar naredne 3 godine dobiti novi stadion/renovirano kosevo.Sabinho je napisao/la:Pa hoce biti sta od toga?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ne znam što se u javnost ne izlazi do sad ni sa kakvim planom u vezi stadiona na kojem će Sarajevo igrati iduće sezone, ako ništa do sad je trebao bar postojati neki okvirni plan šta raditi. Mislim da sam negdje pročitao da će se licence za iduću sezonu davati još u martu, sad ne znam da li u to spada i stadion ili će se uvjetnost stadiona određivati pred početak Lige 12.
1946
Rafi se na tome, **** nije ni lako hiljadi ljudi se nesto pita. Ako se dobije pod koncesiji napravit cemo ga ima da zvoni, da se hot dog djeli dzaba a u prskalicama umjesto vode rakija
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Dug Sarajeva od danas 0KM
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 18 gostiju.