I mene do ludila dovode ovi sutevi van balansa i nekakvi potezi koje on vjerovatno nikad nece moci izvoditi._dreamer_ je napisao/la:Boze... Laku noc i sretno s gledanjem, valjda bude bolje ovo...
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
-
- Kontakt:
odbrana zadovoljavajuca
napad.... mogo je kucu od cigli napravit do sad
napad.... mogo je kucu od cigli napravit do sad
Vonlehu faul. Vrlo dobar u odbrani. Nesto los u napadu. Obadva pokusaja su nekako na silu isforsirana, et sam da baci na obruc.Chinaglia je napisao/la:minut igre prosao i odmah prvi faul
kada ne bi isao na blokadu, umro bi
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
zaista mi nisu jasni ovi off balance sutevi....ne vidjam ovo cesto....kao da mu je lijeno izgraditi sut....
ali djeluje samopouzdano i nepoljuljano...
ali djeluje samopouzdano i nepoljuljano...
-
- Kontakt:
Bas je inferioran u napadu pored Gasola
Ma Blazersi nekako bezidejno djeluju. Gdje nestade ona igra od kraja prosle sezone? letili po terenu 

Zadnja izmjena: COYS, dana/u 21 nov 2017, 02:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
ja samo ne znam na cemu on gradi to samopouzdanje,jedva tablu pogađa
kad vidim kakve suteve uzima nije ni cudo sto ima kriminalne procente oko obruča
kad vidim kakve suteve uzima nije ni cudo sto ima kriminalne procente oko obruča
Zadnja izmjena: RealnoGledano, dana/u 21 nov 2017, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nevjerovatno lose dozira snagu. Vec u prvih 3-4 min ne moze da hoda, otezano dise, a sve zbog bespotrebnih naglih pokreta koji su ubistvo za onoliko tijelo. Marc, nakon 3 prva promasaja (ako se ne varam), daje zaredom 7 poena, bez da se oznojio. Gospodsko ponasanje na terenu. Sve je do glave.
kako i ja znam izabrati koju cu tekmu gledati, uh.
bazena oni ne mogu pogoditi veceras..
a tek obracun gasol vs nurkic...vec drugi put ove sezone mi zao nurkica, gasol se doslovno igra i radi sta hoce..e moj jusufe ako je ovo igra koja ti daje za pravo da kazes kako si najbolji centar:-)
a tek obracun gasol vs nurkic...vec drugi put ove sezone mi zao nurkica, gasol se doslovno igra i radi sta hoce..e moj jusufe ako je ovo igra koja ti daje za pravo da kazes kako si najbolji centar:-)
-
- Kontakt:
Kad je ovo izjavio? Nemoj te mu kačiti glupe izjave , ako nije stvarno izjavio. Bzeveze je.babino je napisao/la:kako i ja znam izabrati koju cu tekmu gledati, uh.
a tek obracun gasol vs nurkic...vec drugi put ove sezone mi zao nurkica, gasol se doslovno igra i radi sta hoce..e moj jusufe ako je ovo igra koja ti daje za pravo da kazes kako si najbolji centar
Kakvo igranje Gasola? Ubacio je 2p preko Nurkica i to je to. Sta ti gledas jbt.
-
- Kontakt:
So, it’s simple: I want to play. I know I should be starting. I know I can be an All-Star. If you ask me, no center in the league is better than me. If I don’t fight for myself, who is going to fight for me?”BIHpatriota je napisao/la:Kad je ovo izjavio? Nemoj te mu kačiti glupe izjave , ako nije stvarno izjavio. Bzeveze je.babino je napisao/la:kako i ja znam izabrati koju cu tekmu gledati, uh.
a tek obracun gasol vs nurkic...vec drugi put ove sezone mi zao nurkica, gasol se doslovno igra i radi sta hoce..e moj jusufe ako je ovo igra koja ti daje za pravo da kazes kako si najbolji centar
-
- Kontakt:
Ubacio je ukupno 5 dok su bili zajedno na terenu. Bila je jedna trica. Ljudi valjda gledaju kompletni igru Gasola na terenu.COYS je napisao/la:Kakvo igranje Gasola? Ubacio je 2p preko Nurkica i to je to. Sta ti gledas jbt.
Trica je greska u preuzimanju Vonleha, Gasol ostao sam kao duh
-
- Kontakt:
Da, ali čovjek je komentirao generalno igru Gasola na terenu , i komparirao je sa Nurkicevom.
Nebitno. Leonard razvaljuje! 

-
- Kontakt:
jel moguce sta sve covjek maša,nakon ofanzivnog skoka je uspio sa 10cm da promasi koš,KAKO ?
Ofanzivno je katastrofa ziva. 

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Oj.. U napadu katastrofalan. Kupit kos ne moze. Jedan poen uz dosta losi polaganja. Ali u defanzivi maestralan. Ne da Gasolu ni metra da "dise".
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Sut kritican 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.