FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sretna nam 900. stranica! 

Koji idioti sjede u takmicarskoj komisiji, ne bi me iznenadilo da se i odigra kolo u subotu
Ovo je stvarno i istinito, zato hvala pitarimaDirk je napisao/la:Presudile lopte FKS !
Sedam dana pred utakmicu na pecari FK Zeljeznicar je posudio lopte nike od FKS , jer domaci tim sa Pecare igra sa istim loptama kao tim sa Koseva , i u sali se moze cuti da su upravo te lopte presudile u korist Zeljeznicara
Jedna zanimljivost , saradnja dva kluba je vrlo vazna

Predsjednik FK Sarajevo, Hajrudin Šuman,je govoreci o obostranoj pomoci Sarajeva i Zeljeznicara rekao da je upravo i posljednji gest kad je FK Sarajevo izaslo u susret Zeljeznicaru posudujuci lopte jedan veliki napredak u suradnji dva kluba te dodao:"nama u FK Sarajevu je najbitnije da se nase ime spomene u bilo kakvoj vezi sa FK Zeljeznicarom i da se malo podigne reputacija FK Sarajeva",rekao je odusevljeni Hajrudin Šuman za *****.ba i dodao:"u blizoj buducnosti ne iskljucujemo ni mogucnost razmjene igraca tj.rado cemo prihvatati igrace FK Zeljeznicara na kaljenje u FK Sarajevo jer filijala Zelje nije sramota biti"
.
.
.
.
.
.
.
.sala mala
.
.
.
.
.
.
.
.sala mala

-PAJA Fan Club!!
kakva je prognoza za srijedu?hocel bar biti lijepo vrijeme?Stole iz Bora je napisao/la:Info sa orga:
Utakmica se zbog vremenskih prilika odgadja za srijedu 17.3.2010! Informacija je iz kluba!
-PAJA Fan Club!!
pih kako snijeg pada 

Mogli bi mi opet na mini pripreme u hercegovinu par dana...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma kakva Hercegovina, bura da ih odnese, nego na Bjelašnicu, praviti snješka i slično.
1. Bliže
2. Jeftinije
3. Na ovakvom vremenu, 99% efikasnije!
1. Bliže
2. Jeftinije
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
po toj logici onda ne trebaju nigdje jer ima i ovdje snjega...a svakako je taj tip priprema za fizicku spremu i nama to ne treba, nego nam trebaju cisti tereni da se igraci bolje uigraju i da se radi na taktici...Wert je napisao/la:Ma kakva Hercegovina, bura da ih odnese, nego na Bjelašnicu, praviti snješka i slično.
1. Bliže
2. Jeftinije
Evo Sejo opet snjegovaaa ...Seyo_TM je napisao/la:po toj logici onda ne trebaju nigdje jer ima i ovdje snjega...a svakako je taj tip priprema za fizicku spremu i nama to ne treba, nego nam trebaju cisti tereni da se igraci bolje uigraju i da se radi na taktici...Wert je napisao/la:Ma kakva Hercegovina, bura da ih odnese, nego na Bjelašnicu, praviti snješka i slično.
1. Bliže
2. Jeftinije

Sad gledah malo pravila FIFA-e vezano za ovo plaćanje po solidarnosti ukoliko se radi o razmjeni igrača. U ovom slučaju Diego za Džeku ili Huntelaar, što je puno vjerovatnije. Dobra stvar je da se ovim razmjenama ne može izbjeći plaćanje po osnovu solidarnosti i da FIFA nalazi način da izračuna vrijednost igrača koji su predmet razmjene. Nisam još skontako tačno kako, ali bitno je da mi ni razmjenom nećemo biti oštećeni.
3% od 40.000.000 = 1.200.000
Obzirom da se radi o Eurima, dobili bismo 2.307.764,23 KM, što bi bilo dovoljno da do sudnjeg dana haramo bar u ovoj ligi, ukoliko se pare utroše kako treba.
A ovako ako nastavimo, s Amarom bismo uskoro mogli i igrače prodavati za veće iznose od ovog.
3% od 40.000.000 = 1.200.000
Obzirom da se radi o Eurima, dobili bismo 2.307.764,23 KM, što bi bilo dovoljno da do sudnjeg dana haramo bar u ovoj ligi, ukoliko se pare utroše kako treba.
A ovako ako nastavimo, s Amarom bismo uskoro mogli i igrače prodavati za veće iznose od ovog.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
ma ljudi evo ja sada sa brda u nas snijeg samo tako sipa neka ih Amar uputu na neko brdo ili planinu i neka letaju evo meni mišići utrnuli
(nema se kondicije)

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Još malo pa 1000 stranica
U srijedu, tamam mogu stići na tekmu
U srijedu, tamam mogu stići na tekmu

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
kome li ce odgovarat ova mini pauza 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
stadion grbavica danas

www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
meni ce odgovarati jer cu moci na tekmu19TM87 je napisao/la:kome li ce odgovarat ova mini pauza

1921-2011
Ovima sto su trebali cistit snijeg, mozda se i otopi do slijedece sedmice pa ne moraju lopatati19TM87 je napisao/la:kome li ce odgovarat ova mini pauza

Mislim da nikom posebno nece odgovarati.
Odgovara svima nama...da se euforija malo smiri i ohlade glave poslije pobjede nad Sirokim i onda mirno nastaviti pobjedjivati 

- C.Ronaldo_9
- Kontakt:
kinone je napisao/la:stadion grbavica danas
Prelijepa slika svaka cast za autora
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........
ANER KASAPOVIC 1979-2005
ANER KASAPOVIC 1979-2005