Ko i s Almerijom i superjakom OsasunomNail for Real je napisao/la:Ma bitno je da ne propusta Lyon. Lako cemo mi sa ovim levatima.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nadam se da će Leo znati najbolje iskoristiti njegov izostanak
i to već sutra.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
pa znam da je pitao za ovu sezonuBrnjoo je napisao/la:I opet nemas 26 pobjeda kad bi racunao od Barcelone pa do danas, jer su poslije El Clasica odigrane jos tri utakmice na Bernabeu, sto je 23 pobjede, pa i kad dodas predsezonu nema 26, i kako god okrenes, odgovorio sam na njegov post u kojem stoji "ove sezone"
nego ja pitam koliko ih ima ukljucujuci i proslu
udure je
A ja se nadam da ce se Leo vec sutra povrijediti i biti nespreman za Arsenal a i SevilluLeader je napisao/la:Nadam se da će Leo znati najbolje iskoristiti njegov izostanaki to već sutra.
btw. kakva su ono sranja oko toga da je klub najbolji klbu 20 stoljeca samo zbog 50ih i 60-ih? Quinta Del Buitre, jesi ikad cuo za tu generaciju? To ti je nesto kao danasnja Barca, samo u 80-ima. Real je tad poosvajo sve zivo i nezivo, nije se moglo u LP dal zato sto nam je kljucni igrac Juanito bio kaznjen sa nekoliko godina neigranja u LP zbog par incidenata ili zato sto je Milan tih godina bio jednostavno prejak za sve ostale... a i doc ce i nase vrijeme, to i sam znas, vraticemo se jaci nego ikad, kad tad.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Znaš što je nadaPortillo je napisao/la:A ja se nadam da ce se Leo vec sutra povrijediti i biti nespreman za Arsenal a i SevilluLeader je napisao/la:Nadam se da će Leo znati najbolje iskoristiti njegov izostanaki to već sutra.
![]()
btw. kakva su ono sranja oko toga da je klub najbolji klbu 20 stoljeca samo zbog 50ih i 60-ih? Quinta Del Buitre, jesi ikad cuo za tu generaciju? To ti je nesto kao danasnja Barca, samo u 80-ima. Real je tad poosvajo sve zivo i nezivo, nije se moglo u LP dal zato sto nam je kljucni igrac Juanito bio kaznjen sa nekoliko godina neigranja u LP zbog par incidenata ili zato sto je Milan tih godina bio jednostavno prejak za sve ostale... a i doc ce i nase vrijeme, to i sam znas, vraticemo se jaci nego ikad, kad tad.
Naravno da sam čuo za tu ekipu iz 80ih koja je osvojila UEFA kup.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
[youtube][/youtube]
Kralj bogovski. Vise nikada, ali bas nikada necemo imati ovakvog napadaca.
- anonymousHD
- Kontakt:
@Portillo
Imamo Benzemu
Imamo Benzemu
Tesko da ce Real imati karakternu legendu kao sto je Raul bio.....
Svaka cast Raulu za sve sto je uradio u vasem nezahvalnom klubu ........
p.s. ja i Portillo mislimo isto - za ne povjerovat
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
I uprkos 15 golova koje vam je uvaljo....bparena je napisao/la:Tesko da ce Real imati karakternu legendu kao sto je Raul bio.....
Neka - respekt za legendu - veliki fudbaleri se postuju i cijene. Ostace mi veliki, veliki igrac i legenda. Nemoze se ni priblizno medijski napuhat zizu velicini kakav je Raul bio. Mi znamo sta postujemo. Onaj ko ne razumije o cemu govorim i ne zna sta je Raul. Da je uvaljo i 50 opet bi postovao i cijenio ono sto je uradio. Svaka cast velikanu....Portillo je napisao/la:I uprkos 15 golova koje vam je uvaljo....bparena je napisao/la:Tesko da ce Real imati karakternu legendu kao sto je Raul bio.....
p.s. ja i Portillo mislimo isto - za ne povjerovatto se cijeni
Isto tako ja Etoa poštujem iako nas je ubijao dugo godina,Puyola takođe i Xavijabparena je napisao/la:Neka - respekt za legendu - veliki fudbaleri se postuju i cijene. Ostace mi veliki, veliki igrac i legenda. Nemoze se ni priblizno medijski napuhat zizu velicini kakav je Raul bio. Mi znamo sta postujemo. Onaj ko ne razumije o cemu govorim i ne zna sta je Raul. Da je uvaljo i 50 opet bi postovao i cijenio ono sto je uradio. Svaka cast velikanu....Portillo je napisao/la:I uprkos 15 golova koje vam je uvaljo....bparena je napisao/la:Tesko da ce Real imati karakternu legendu kao sto je Raul bio.....
Dobra tekma no ja bi bio zadovoljan sa 6:0 da su dali Deporu 1 barem
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa šta ako je zavalioPortillo je napisao/la:I uprkos 15 golova koje vam je uvaljo....bparena je napisao/la:Tesko da ce Real imati karakternu legendu kao sto je Raul bio.....
Ali Real kao klub je ispao kranje bezobrazan prema njemu
Svaka cast, nisam to ocekivao od vas 
Kako se Real odnosi prema legendama kluba pokazuje činjenica da su Raula šutnuli kao nekog klošara da bi napravili mjesta Karimu Benzemi zvani promašaj....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam koliko se puta treba staviti do znanja ovim Farsinin fanovima da Raul nije otjeran,
Raul-Morientes...
Najbolji napadacki tandem u historiji nogometa...
Bar po mom misljenju..
[youtube][/youtube]
Raul-Morientes...
Bar po mom misljenju..
[youtube][/youtube]
Slazem se, steta sto je Ronaldo dolazio, Raul je se mnogo bolje snalazio sa Morientesom ali sta je se moglo, ipak je plijenio publiku (debeli), iako nas je Moro kasnije izbacio sa Monacom, kako sam tad plako... i on je zasluzio da se prema njemu mnogo, mnogo bolje odnosi, pero bueno...L_blancos je napisao/la:Ne znam koliko se puta treba staviti do znanja ovim Farsinin fanovima da Raul nije otjeran,
Raul-Morientes...
Bar po mom misljenju..
btw. Andy&Yorke.
EDIT:
[youtube][/youtube]
Dobar video.
Odnosi se na onaj gore video u Portillovom postu,posto kad se klikne na play ne radi
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Gdje si Dzekson o Dzamila, slabo ti karte govrDonnie Darko je napisao/la:neki bar idu u skolu, ti ocito tamo u zivotu prismrdio nisi.Los_Blanos2 je napisao/la:Cudo nesto utisali ovi navijaci Barce, nema ih da spamajuhvala bogu.
Skola sutra 1.smj..pa pajki nasa mala rajanadam se dasu oprali zube prije pajanja.
Ocekivao sam posle tekme bar onog sto stalno pise rukavice, kapice, salovi , nije smislio nesto novo pa i njemu dosadilo da melje isto
btw cestitke na pobijedi, a ovu dijecu sto provociraju ignorisite
Zadnja izmjena: Los_Blanos2, dana/u 05 mar 2011, 00:50, ukupno mijenjano 1 put.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
KRALJ, kako bi volio da Raul ima sada 22,3 gPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Jao ovog idiotaSaurman je napisao/la:Kako se Real odnosi prema legendama kluba pokazuje činjenica da su Raula šutnuli kao nekog klošara da bi napravili mjesta Karimu Benzemi zvani promašaj....
Za tvoju mrznju prema bijelima, pa nije on kriv sto ostavio tako velik trag u RMCF.
Raulu ce nakon sto zavrsi nogometnu karijeru, vratiti ce se kuci, vrata kluba sirom otvorena, a tebe ubi ljubomora
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

nadam se dasu oprali zube prije pajanja.