PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Postavljaj...kad vec postavljaju ove mjesne trofeje, red je da i jedan evropski uzme prostor 

- BosniaBoston
- Kontakt:
I ti si se uhvatio nostalgije.Plakanje ko u stara vremenasimidobar je napisao/la:Vala ne znam sta cekas... vase je bar bilo zasluzeno, nema repova ko ove njihove..redbull93 je napisao/la:Hocete da vam i ja postavim iz 72' kad je Čelik osvojio europski kup?
Dok nas jos drzi nostalgija.

#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kad ste se dotakli teme..BosniaBoston je napisao/la:I ti si se uhvatio nostalgije.Plakanje ko u stara vremenasimidobar je napisao/la:Vala ne znam sta cekas... vase je bar bilo zasluzeno, nema repova ko ove njihove..redbull93 je napisao/la:Hocete da vam i ja postavim iz 72' kad je Čelik osvojio europski kup?
Dok nas jos drzi nostalgija.

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

https://****/31qK5io
Svi oni bez bar jednog europskog trofeja nek mi ne repliciraju. Manji ste od nas

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Gospoda 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Nije europski nego srednjeevropski kup koji nije bio na nivou Europa kupa ili Uefa kupa.Po toj logici je i PLBiH europski kup jer se odrzava u europi
#Punoljetstvo
Brojil se "zamalo igrali s Realom" ?redbull93 je napisao/la:
https://****/31qK5io
Svi oni bez bar jednog europskog trofeja nek mi ne repliciraju. Manji ste od nas

Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Kakvi se ovo bostani javljaju, mutno mi sve, ne vidim ih. 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Igrali ga Fiorentina i Honved. Sasvim legalno se moze proglasiti Evropskim (ili SrednjeEvropskim) nije nivo UEFA, ali... PLBiH je nivo mjesne zajednice u odnosu na Mitropa KupBosniaBoston je napisao/la:Nije europski nego srednjeevropski kup koji nije bio na nivou Europa kupa ili Uefa kupa.Po toj logici je i PLBiH europski kup jer se odrzava u europi
- samoposteno
- Kontakt:
Otkad je to BiH u evropiBosniaBoston je napisao/la:Nije europski nego srednjeevropski kup koji nije bio na nivou Europa kupa ili Uefa kupa.Po toj logici je i PLBiH europski kup jer se odrzava u europi

I vi našli Pastrmku zajebavati za slike iz 1950 i neke cccc 

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da se Zeljo prijavljivao na taj kup osvojio bi ga par 5 putaphillies je napisao/la:Igrali ga Fiorentina i Honved. Sasvim legalno se moze proglasiti Evropskim (ili SrednjeEvropskim) nije nivo UEFA, ali... PLBiH je nivo mjesne zajednice u odnosu na Mitropa KupBosniaBoston je napisao/la:Nije europski nego srednjeevropski kup koji nije bio na nivou Europa kupa ili Uefa kupa.Po toj logici je i PLBiH europski kup jer se odrzava u europi
#Punoljetstvo
Prijavio se bio, samo nisu dobro bili uplatnicu ispunili i nisu im dali da ucestvuju.BosniaBoston je napisao/la: Da se Zeljo prijavljivao na taj kup osvojio bi ga par 5 puta
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jako duhovito i originalnoredbull93 je napisao/la:Prijavio se bio, samo nisu dobro bili uplatnicu ispunili i nisu im dali da ucestvuju.BosniaBoston je napisao/la: Da se Zeljo prijavljivao na taj kup osvojio bi ga par 5 puta
#Punoljetstvo

Prilagodim kvalitet replike inteligenciji suparnika.BosniaBoston je napisao/la:Jako duhovito i originalnoredbull93 je napisao/la:Prijavio se bio, samo nisu dobro bili uplatnicu ispunili i nisu im dali da ucestvuju.BosniaBoston je napisao/la: Da se Zeljo prijavljivao na taj kup osvojio bi ga par 5 puta

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Aj zovite Ustanika na ovu temu,spreman je za raspravljanje,tamo ce nam samo ugasit temu radi njega 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Fino si mi spustio,šokiran sam tvojom snalažljivostiredbull93 je napisao/la: Prilagodim kvalitet replike inteligenciji suparnika.

#Punoljetstvo
De ba ubijedice nas da umjesto utakmice 90 minuta citamo Schopenhauera. Jer i liga je za qrac kao i navijaci 

Igrao ga je i Željo proguglaj malo.BosniaBoston je napisao/la:Da se Zeljo prijavljivao na taj kup osvojio bi ga par 5 putaphillies je napisao/la:Igrali ga Fiorentina i Honved. Sasvim legalno se moze proglasiti Evropskim (ili SrednjeEvropskim) nije nivo UEFA, ali... PLBiH je nivo mjesne zajednice u odnosu na Mitropa KupBosniaBoston je napisao/la:Nije europski nego srednjeevropski kup koji nije bio na nivou Europa kupa ili Uefa kupa.Po toj logici je i PLBiH europski kup jer se odrzava u europi
#samoČelik