To sam i ja mislio za Zeljeznicar do ove sezone. Lako se to promjeni, a ti misli sta hoces.Herson je napisao/la: ↑26 apr 2024, 22:01Sarajevo se ne može boriti za opstanak, u tome je bit. Dok su igrači bili na viršlama, klub je bio konkuretan u borbi za vrh i redovno izlazio u Evropu. A Željezničar se sa silnim budžetskim milionima, protekcijom saveza, opet grčevito bori za opstanak. Velika je to razlika.
Samo jednom neprijatelju u zutom odes na vrata odnosno zeni, kupis buket cvijeca i bajaderu. Postovanje gospodjo nadamo se da se ne vidimo opet. Hocemo samo posteno sto se nas tice. Dovidjenja.bagniadiluca je napisao/la: ↑26 apr 2024, 22:04
Da, samo tada na viršlama ste imali u savezu ljude i niste mogli da se borite za opstanak isto kao i Željo, sada imate i jedni i drugi pare samo što vi i dalje imate ljude u savezu a Željo ima neprijatelje u savezu jer su bili preofirni (ŽEPČE LIMORAD)![]()
Vjeruj da si sve rijesio. Sudi mi posteno, nemoj me ****' ko sto su nam radili 20+ kola ove sezone, ili gurat' ko prosle. Sta bude, bice.
Vidio si posjetu u BL, pa nije niko budala iako je Borac fina ekipa.