Pa sta je to Sinan uradio u ovoj ligi? De daj mi njegov uspjeh. Poznajem sve te licno sto si nabrojao, i zato te mogu pobiti u svemu tome da ne bi bili top 5 jer ti igraci nisu zreli za tog, i tim igracima nogomet nije na prvom mjestu. Pola ih bilo obicni sminkeri.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:52Ljudi molim vas jos jednom procitajte odvojio sam dvije ekipe u istom postu, druga ekipa naravno nije realna ali sam htio dati do znanja da sa domacim mozemo i vise od Prve lige, naravno da od toga nema nista.
Hairlahovic, Tahric, Emir Redzic, Adi Tahirovic sve igraci koji su itekako upgrade na ova spadala, mali Samir bi vec uveliko trebao dobijati minute u Prvoj ligi na njega se u Velezu ozbiljno racuna. Sinan nije bio nista specijalno? Daj Boze nam onda takvih 11 da udjemo u Premijer ligu lagano
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
samo pogledaj polusezonu prije odlaska u velez mislim 2018/19 imas na ytnebeskasila je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:58Pa sta je to Sinan uradio u ovoj ligi? De daj mi njegov uspjeh. Poznajem sve te licno sto si nabrojao, i zato te mogu pobiti u svemu tome da ne bi bili top 5 jer ti igraci nisu zreli za tog, i tim igracima nogomet nije na prvom mjestu. Pola ih bilo obicni sminkeri.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑20 avg 2024, 16:52Ljudi molim vas jos jednom procitajte odvojio sam dvije ekipe u istom postu, druga ekipa naravno nije realna ali sam htio dati do znanja da sa domacim mozemo i vise od Prve lige, naravno da od toga nema nista.
Hairlahovic, Tahric, Emir Redzic, Adi Tahirovic sve igraci koji su itekako upgrade na ova spadala, mali Samir bi vec uveliko trebao dobijati minute u Prvoj ligi na njega se u Velezu ozbiljno racuna. Sinan nije bio nista specijalno? Daj Boze nam onda takvih 11 da udjemo u Premijer ligu lagano
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
Convicts1988
- Kontakt:
Pozdrav bišćani. Bujrum u Zenicu momci, da upotpunite jedan dobar spektakl na tribinama 
Celik i. Jedinstvo prenosi MY TV
Sedin Ljuca u Bihaću
-
africkasljiva55
- Kontakt:
Pozdrav momci, prvi put pišem čini mi se.
Svašta se napisali i za neke stvari ste u pravu, a za neke Boga mi baš ste daleko.
Svi mi s kantona možemo skupiti igrače za Prvu ligu, od Lezića, Seferovića, Ljutića, Fajića, Jusića, Demirovića, Bilića, pa do par momaka što su tu. Da ne pričam o momcima koji su otišli odavde pa igraju negdje po Bosni i Hercegovini ili se gube s vremena na vrijeme, ali su prisutni. I sve je to okej, ali ljudi u 90% slučajeva ne žele igrati u Jedinstvu. Niti to ima veze sa mnom, nekim od vas, Ismetom, Hasanom nego ima veze na nerad kluba u zadnjih 25godina. Htjeli priznati ili ne, mi nismo napredovali ni u jednom segmentu. Elem, o tome ćemo još, imamo vremena xD
Pored toga vidim spominju se naši domaći momci pa ih opet prozivate kako ne valjaju (općepoznata stvar da je nama uvijek bolji igrač sa strane nego domaći kakav god bio). Kako Kurić ne zna (momak povraća, stomačne tegobe i opet odigra ok na poziciji koja nije njegova prirodna), kako je za druge lige a kad uradi nešto dobro ili je car ili mah posrećilo se. Prozvali ste Jašarevića, momak igra 93.utakmicu u klubu, igrao i kad je bilo i kad nije bilo novca, pod tabletama protiv bolova, povrijeđen, oprostio pola dugova i opet igra evo hvala Bogu, iako već 12u utakmicu ne igra na svojoj poziciji odradi vrlo dobar posao.
Malo se mi ponesemo pa mislimo da možemo nešto i nekad smo nerealni (ali volimo euforiju što jest jest
) Ali Ono najvažnije odustanemo vrlo brzo. Nakon jedne tekme mi smo već potonuli i nema nikakve šanse i sl.
Volio bih samo da se malo organiziramo i podržimo kolektivno jedni druge, trenere, upravu, navijače i najvažnije igrače. Poztivnim razmišljanjem do pozitivnih promjena.
No offense nikome, čisto se javljam s respektom prema svima i zbog ljubavi prema klubu.
Čuvajte se
Svašta se napisali i za neke stvari ste u pravu, a za neke Boga mi baš ste daleko.
Svi mi s kantona možemo skupiti igrače za Prvu ligu, od Lezića, Seferovića, Ljutića, Fajića, Jusića, Demirovića, Bilića, pa do par momaka što su tu. Da ne pričam o momcima koji su otišli odavde pa igraju negdje po Bosni i Hercegovini ili se gube s vremena na vrijeme, ali su prisutni. I sve je to okej, ali ljudi u 90% slučajeva ne žele igrati u Jedinstvu. Niti to ima veze sa mnom, nekim od vas, Ismetom, Hasanom nego ima veze na nerad kluba u zadnjih 25godina. Htjeli priznati ili ne, mi nismo napredovali ni u jednom segmentu. Elem, o tome ćemo još, imamo vremena xD
Pored toga vidim spominju se naši domaći momci pa ih opet prozivate kako ne valjaju (općepoznata stvar da je nama uvijek bolji igrač sa strane nego domaći kakav god bio). Kako Kurić ne zna (momak povraća, stomačne tegobe i opet odigra ok na poziciji koja nije njegova prirodna), kako je za druge lige a kad uradi nešto dobro ili je car ili mah posrećilo se. Prozvali ste Jašarevića, momak igra 93.utakmicu u klubu, igrao i kad je bilo i kad nije bilo novca, pod tabletama protiv bolova, povrijeđen, oprostio pola dugova i opet igra evo hvala Bogu, iako već 12u utakmicu ne igra na svojoj poziciji odradi vrlo dobar posao.
Malo se mi ponesemo pa mislimo da možemo nešto i nekad smo nerealni (ali volimo euforiju što jest jest
Volio bih samo da se malo organiziramo i podržimo kolektivno jedni druge, trenere, upravu, navijače i najvažnije igrače. Poztivnim razmišljanjem do pozitivnih promjena.
No offense nikome, čisto se javljam s respektom prema svima i zbog ljubavi prema klubu.
Čuvajte se
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pozdrav i tebi, vidim imas forum 10 godina, a prvi komentar
Ne valjaju domaci, ne da ih ne bi voljeli, nego ne mogu parirati u ovoj ligi. Ko ne bi volio da imamo 11 igraca koji su sa ozimica, harmana, malog luga, luka... Koji bi izginuli na terenu..
Kako da ih imamo, koliko se u zadnjih 20 godina ulozilo u omladinu, u terene i te neke stvari. Tko trenira djecu ikako? Bit je da dijete da 30KM za clanarinu i to je to.
Euforiju volimo jer zivimo za klub, i malo nam fali da se digne cijeli grad, ali kad god se digne, rezultat izostane. Svugdje u svijetu se gledaju rezultati, bez toga nema ni publike.
Klub treba krenuti od ciste nule, od sitnica, pare nemamo da ulazemo milione, ali u omladinsku skolu moramo ulagati, kroz neke tri godine bi mogli imati 200-300 djece , pa mozda se i napravi neki domaci igrac, ali da imaju sve moguce uslove i ds se radi fer i posteno sa njima. Pravu priču će podrzati cijeli grad, ali svi su skepticni sto se tice Jedinstva. 10 godina se borimo ta opstanak, i opet na stadion dodje 2000 ljudi i opet izgubis. I to nije prvi poraz pa kaze 80 posto tribine otislo sa stadiona, to je stoti poraz.
I to za Kurica da igra bolestan, nije bio bolestan zadnjih 10 utakmica. Nazalost domaceg jakog igraca nemamo. Zadnji put su domaci igrali ja mislim kad smo od Radnickog kod kuce izgubili 7:0.
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
svi u Zenicu!
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Harbas mali iz Cazina u Jedinstvu
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
gattuso1919
- Kontakt:
Valja li ista on?
Samo ofanzivce dovode, yebes sredinu... pa ce igra biti nabijanje stopera bezveze
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
nebeskasila
- Kontakt:
Nama treba veza jaka, napadac nek bude kakav god, kad mu stvore pet prilika jedna ce uci, a kad nemas veze dzaba benzema u vrhu.
Jel dosao Sedin Ljuca ili ne
Jel dosao Sedin Ljuca ili ne
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne valja sa kantona je dijete
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
gattuso1919
- Kontakt:
Ja vjerujem da ćemo biti tvrd orah Čeliku. Jedini uslov za to je da se do vikenda kompletiraju registracije i te stvari.
Srediti tog Ogbokea, Ristića, Victora, tu dvojicu ako dođu (od njih 2 ni ne očekujem jer se ni ne znaju).
U protivnom, nemamo šta ići dole.
Srediti tog Ogbokea, Ristića, Victora, tu dvojicu ako dođu (od njih 2 ni ne očekujem jer se ni ne znaju).
U protivnom, nemamo šta ići dole.
Kako sam dobio informaciju završeni su papiri za Ogbokea i Victora, tako da putuju u Zenicu. Također, Sedin Ljuca će biti u rosteru za utakmicu protiv Čelika.
Čekaju se još papiri za Ristića i Mammadova.
Čekaju se još papiri za Ristića i Mammadova.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
gattuso1919
- Kontakt:
Isto sam čuo. Također je valjda i za Viktora sve završeno, a i taj Harbaš je isto tu.
-
nebeskasila
- Kontakt:
Pa jel ima i jedan vezni igrac da dodje, sve nesto napadaci nekakvi jbt
Ristic, Viktor, Mammadov, Ogbokea svi mogu igrati.
-
Benjo_AFC86
- Moderator
- Kontakt:
Papiri Ogbokea su bili gotovi i prošli vikend ali je u pola zagrijavanja izašao jer ima crveni karton iz zadnjeg kola prošle sezone. Propust veliki bi bio, a i svakako je s obzirom da niko nije pratio.
On može dati ruke sigurno kao i Ristić ovaj.
Po meni pojedinačno dosta bolju ekipu imate nego ranije ali je pitanje ko i kako će to posložiti. Fali jedan stoper kvalitetan.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
I dalje mi nije jasno ko ce igrati u sredini, mi osim Smailovica nemamo veznjaka, Nuhanovic nije i ne moze
Ristic je isto ofanzivniji igrac?
Ristic je isto ofanzivniji igrac?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "