Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

bparena
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la bparena » 05 mar 2011, 02:10

Portillo je napisao/la:Svaka cast, nisam to ocekivao od vas ;)
Ti nas Portillo onda i ne razumijes. Mi postujemo vrh vrhova, tudzi i svoj trud samo ako do cilja dolazis predanim radom i biserno cistom karijerom. Neki to pokusavaju postici medijskim napuhavanjem, ali Raul je bas ono sto krasi i karakter i velicinu fudbalske legende. Ovom sto pominje Etooa uz svu nasu ljubav nije ni to ono sto je Raul bio svom klubu dok mu ovaj tako surovo nije ledza okreno. Ne ocekujem da mi sad neko kaze ovo ono - Raul sam otisao. Ko god to pokusa ustvari ne razumije velikana. Njegova ljubav prema Realu je bila sigurno veca od zelje za odlaskom. Zato sam siguran da ga dusa i danas boli. Sve ove golove za Shalke koje on daje - dao bi sigurno i u dresu Reala da ga neki nisu brze bolje indirekto otjerali iz kluba a cudno fanovi Reala skoro pa jedva docekali.

p.s. tu se razlikuje nasa ljubav prema blaugrani i vasa - sad vise neznam sta ?? Dal Reala ili glupih gresaka Pereza i vase uprave. A vi to sve prihvatite po onoj - pojo vuk magarca. Zalosno....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 mar 2011, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 mar 2011, 02:13

Los_Blanos2 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kako se Real odnosi prema legendama kluba pokazuje činjenica da su Raula šutnuli kao nekog klošara da bi napravili mjesta Karimu Benzemi zvani promašaj....
Jao ovog idiota :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Za tvoju mrznju prema bijelima, pa nije on kriv sto ostavio tako velik trag u RMCF.
Raulu ce nakon sto zavrsi nogometnu karijeru, vratiti ce se kuci, vrata kluba sirom otvorena, a tebe ubi ljubomora :lol: milioni navijaca iz grada Madrida ga obozavaju i jedva cekaju dase tata vrati u klub na drugi nacin, lik ima mozak, za razliku od drugih nogometasa kojima je samo party/votka u glavi zato zzzzzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:
Nije covjek idiot. Sva Benzemina fulanja Raul bi pospremio u protivnicku mrezu, al eto brani ti Pereza i njegove greske.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2011, 02:28

bparena je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Svaka cast, nisam to ocekivao od vas ;)
Ti nas Portillo onda i ne razumijes. Mi postujemo vrh vrhova, tudzi i svoj trud samo ako do cilja dolazis predanim radom i biserno cistom karijerom. Neki to pokusavaju postici medijskim napuhavanjem, ali Raul je bas ono sto krasi i karakter i velicinu fudbalske legende. Ovom sto pominje Etooa uz svu nasu ljubav nije ni to ono sto je Raul bio svom klubu dok mu ovaj tako surovo nije ledza okreno. Ne ocekujem da mi sad neko kaze ovo ono - Raul sam otisao. Ko god to pokusa ustvari ne razumije velikana. Njegova ljubav prema Realu je bila sigurno veca od zelje za odlaskom. Zato sam siguran da ga dusa i danas boli. Sve ove golove za Shalke koje on daje - dao bi sigurno i u dresu Reala da ga neki nisu brze bolje indirekto otjerali iz kluba a cudno fanovi Reala skoro pa jedva docekali.

p.s. tu se razlikuje nasa ljubav prema blaugrani i vasa - sad vise neznam sta ?? Dal Reala ili glupih gresaka Pereza i vase uprave. A vi to sve prihvatite po onoj - pojo vuk magarca. Zalosno....

E upravo to Raul ima ono nešta što krasi legende ,i ja nisam nikad prihvatio Benzemu ,Higuaina Ronalda ,mogu oni igrati koliko hoće ,jedan je Raul ,a kad ja kažem da sam njegovim odlaskom presto pratiti Real i da više pratim Schalke vi kažete da lažem
Prije sam gledo sve utakmice Reala u sezoni ove godine ne znam jesam li pogledo pet utakmica ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 mar 2011, 02:47

bparena je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Kako se Real odnosi prema legendama kluba pokazuje činjenica da su Raula šutnuli kao nekog klošara da bi napravili mjesta Karimu Benzemi zvani promašaj....
Jao ovog idiota :mrgreen: :lol: :mrgreen:
Za tvoju mrznju prema bijelima, pa nije on kriv sto ostavio tako velik trag u RMCF.
Raulu ce nakon sto zavrsi nogometnu karijeru, vratiti ce se kuci, vrata kluba sirom otvorena, a tebe ubi ljubomora :lol: milioni navijaca iz grada Madrida ga obozavaju i jedva cekaju dase tata vrati u klub na drugi nacin, lik ima mozak, za razliku od drugih nogometasa kojima je samo party/votka u glavi zato zzzzzzzzzzzzzzzzzz :mrgreen:
Nije covjek idiot. Sva Benzemina fulanja Raul bi pospremio u protivnicku mrezu, al eto brani ti Pereza i njegove greske.
Idiot, idiot o mozda za takve lipice nema rijeci.
Citas li ti sta je on napisa..
Kako se Real odnosi prema legendama kluba (# puno legendi radi u klubu i nakon nogometne karijere, to je odnos kluba jarane, kad ti posle karijere nogometne pruze drugu opciju ;) ) kaze dalje pokazuje činjenica da su Raula..i sutnuli ga zbog Benzeme , (Ekonomska racunica, budzet, pa nepada u kasu RMCF novac sa neba, zasto su otisli Robben, Snajder, plata godisnja im bile vrlo visoka).
Raul je prosle godine bio u klubu, kad je Karim doveden, a netreba zaboraviti da je Higuain napadac 8-) cak i C.Ronaldo..na mladjima svijet ostaje.Raul je svoje dokazao u RMCF, vratice se on u klub, kad tad.

Nebranim Pereza, ali Benzemu je 2008,09 zelio i Milan, ManU, Barca itd...Ali eto kad se ubacivas u glupost sta reci onda za gresku zvana Eto +50mill eura=Ibrahimovic.
Nije ni Ibra otisao tek tako, vidjelo se dase neisplati, ekonomska racunica je to pokazala ljudima u Barci, prevelika godisnja plata a nema hajra od njega.Sgurno da Ibra ima manju god. platu ostao bi u Barci, ali...

Koliko sam puta rekao ebe mise za Benzemom, C.Ronaldom itd..Igraci se mijenjaju, neznam neki ovi farsanci cim se drustvo tj. moda Barca raspadne, dignut ce ruke od nogometa i plakati :lol:
Volim nogomet i klub iz Madrida, uzivam kad himna RMCF pred tekmu na ESB , a pa makar bio najveci prosijek anti-talent igraca, tj. prosijek losih razultata, uz njih sam na..

A ti jutros napisa date neintresuje RMCF, a visis non-stop na temi :? Ehhhhh dasi samo ti u pitanju ali otom potom, ohladi malo sacekaj bar "el clasico".
Uzivaj, zdravo.
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 mar 2011, 03:44

Mogu ja sacekat 100 klasika. Nije to sad nimalo bitno. Real me takodze ne interesuje. Citam jer vidim da se neki ljudi razumiju u ono o cemu ti nemozes ni zamisliti da postoji. I nije OK da ljude nazivas idiotima. U suprotnom ima ona sarajevska .... "nikad ti svoj tramvaj imati neces".

p.s. naravno ni ovo nisi razumio....

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 05 mar 2011, 08:36

Murinjo izbegao nož, posečen član obezbeđenja Reala

Napad se dogodio na aerodromu u La Korunji prošle nedelje, dok je Murinjo potpisivao autograme. Real uspešno krio šta se dogodilo do danas.
Član obezbeđenja je na vreme reagovao, pri tom je zaradio ranu na ruci koja nije opasna.

"Kadena Ser" je javila da se napad dogodio na aerodromu u La Korunji nakon meča, kada je Murinjo potpisivao autograme.

Bezbedonosne kamere su sve snimile, a napadač je ubrzo uhapšen.

Real je krio ono što se desilo, ne želeći da diže buku, jer su procenili da bi to naškodilo ekipi.

Zbog onoga što se desilo Portugalac je zabrinut za svoju bezbednost, a na gostovanje u Kantabriji protiv Santandera imaće posebno obezbeđenje.

Još se ne zna motiv napada na trenera Reala.
MVP - Messi-Villa-Pedro

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 mar 2011, 08:39

jadan li je taj teh. fakultet čim prima takve :roll:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 mar 2011, 08:58

Mogu ja sacekat 100 klasika. Nije to sad nimalo bitno. Real me takodze ne interesuje. Citam jer vidim da se neki ljudi razumiju u ono o cemu ti nemozes ni zamisliti da postoji. I nije OK da ljude nazivas idiotima. U suprotnom ima ona sarajevska .... "nikad ti svoj tramvaj imati neces".

p.s. naravno ni ovo nisi razumio....
Razumijem ja osobe, ali kad neko sere na temi non-stop jbg.
Stavit cu ga u knjizicu, tj. rijesiti se idiota.

:lol: Dobro kako god ti kazes, samo me mani tih sarajevskih tramvaja.
jadan li je taj teh. fakultet čim prima takve
Koje je tvoj problem?
Svakavih njih upise 1 godinu, ali druze ja sam 3g, ja zadovoljan 8-)
Za sve ostalo imas pp, uzivaj.Zdravo
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 05 mar 2011, 10:24

Ajde šta ste se skačili tu na Los_blanosa života vam.. Lik nas vazda fino updatea s novostima iz Madrida i zato odstupite :mrgreen: ..

Nego čitam da Ronaldo propušta 10 do 15 dana radi ozljede. Moguće da mu je samo odmor potreban, u svakom slučaju
loše bi bilo da propusti po meni najvažniju utakmicu ove sezone s Lyonom (s obzirom da je liga skoro pa Barcelonina).
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 05 mar 2011, 11:42

Raul je legenda i to će priznati svaki objektivan k'o prati nogomet, č'oek je već s 17 godina počeo igrati pravi nogomet i ima(o) je dug rok trajanja, malo je takvih i zato R E S P E C T !

Ja sam mislio da će Raul završiti karijeru u RMCF-u kao one-club men, iznenadio sam se kada je otišao u Schalke.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 11:48

Leader je napisao/la:Raul je legenda i to će priznati svaki objektivan k'o prati nogomet, č'oek je već s 17 godina počeo igrati pravi nogomet i ima(o) je dug rok trajanja, malo je takvih i zato R E S P E C T !

Ja sam mislio da će Raul završiti karijeru u RMCF-u kao one-club men, iznenadio sam se kada je otišao u Schalke.
To je bila njegova zelja, Covjek je zeljan trofeja i nisam siguran da bi se mogao uklopiti u stil igre koji gaji Mou,
Htio je pokusati ostaviti traga i u Njemackom fudbalu, sto mu i ide za rukom ..
Nego, dobar ti avatar.. Kad se zavrsi ta gradjevina bit ce preljepo, ali bas.. Ali cekat jos 10 g :D

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 11:55

O cemu se ovdje raspravlja uopste? Da li je Raul legenda :lol:

Sjutra prvi put da vidimo kako to izgleda bez Ronalda, ali sve osim pobjede je poraz.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Leader
Kontakt:

Post Postao/la Leader » 05 mar 2011, 11:58

L_blancos je napisao/la:
Leader je napisao/la:Raul je legenda i to će priznati svaki objektivan k'o prati nogomet, č'oek je već s 17 godina počeo igrati pravi nogomet i ima(o) je dug rok trajanja, malo je takvih i zato R E S P E C T !

To je bila njegova zelja, Covjek je zeljan trofeja i nisam siguran da bi se mogao uklopiti u stil igre koji gaji Mou,
Nego, dobar ti avatar.. Kad se zavrsi ta gradjevina bit ce preljepo, ali bas.. Ali cekat jos 10 g :D
Jasno mi je da je Raul željan igre...ali ipak, Raul je Madrižanin i cijeli život igra za isti klub u kojem je ostavio dubok trag. Volio bih da se u 1/4 CL susretnu FCB i Schalke, pa da mu naplatimo zbog onih 15 gajbi :mrgreen:

Sagrada bi trebala biti gotova 2026., na 100. godišnjicu smrti Gaudia.
EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.

HISTORIA CONTINUA...

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 12:00

Leader je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:

Jasno mi je da je Raul željan igre...ali ipak, Raul je Madrižanin i cijeli život igra za isti klub u kojem je ostavio dubok trag. Volio bih da se u 1/4 CL susretnu FCB i Schalke, pa da mu naplatimo zbog onih 15 gajbi :mrgreen:

Ovaj njegov potez ga ne cini manjom fudbalskom velicinom nego sto jeste. Jednostavno, to je bila njegova odluka i treba je postovati.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 12:03

Osstat ce on Madrizanin do kraja zivota, doc ce on nama za 2-3 sezone i sjest pored Karanke i Mourinha..
Nego stvarno je impresivna gradjevina.. Dosta Barcelona kao grad u to, i svaka im cast na onom sto su dosad sagradili..

EDIT: Canales povrijedjen propusta sutra tekmu,
i mustuluk: Lassana ne igra isto, hebo me svak ako mi je ista moglo uljepsat ovaj dan.. Mislim da bi vrlo lahko moglo doci do toga da Pepe i Xabi igraju u sredini,znamo svi -pogotovo mi bosanci kako Pepe dobro igra zadnjeg veznog..

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 mar 2011, 12:36

L_blancos je napisao/la:

Osstat ce on Madrizanin do kraja zivota, doc ce on nama za 2-3 sezone i sjest pored Karanke i Mourinha..
Nego stvarno je impresivna gradjevina.. Dosta Barcelona kao grad u to, i svaka im cast na onom sto su dosad sagradili..

EDIT: Canales povrijedjen propusta sutra tekmu,
i mustuluk: Lassana ne igra isto, hebo me svak ako mi je ista moglo uljepsat ovaj dan.. Mislim da bi vrlo lahko moglo doci do toga da Pepe i Xabi igraju u sredini,znamo svi -pogotovo mi bosanci kako Pepe dobro igra zadnjeg veznog..
Zar Pepe ne propusta utakmicu?

A nista ne bih imao protiv da vidim duo Xabi-Granero.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 12:38

Pepe se vraca u sastav, nije bio samo zbog blage gripe-ipak mislim da je sa zadnje dvije tekme odstranjen zbog blagog sukoba sa upravom radi novog ugovora.. Danas Mou objavljuje spisak pozvanih pa cemo vidjet..

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 05 mar 2011, 12:57

Donnie Darko je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Cudo nesto utisali ovi navijaci Barce, nema ih da spamaju :D hvala bogu.
Skola sutra 1.smj..pa pajki nasa mala raja slika nadam se dasu oprali zube prije pajanja.

Ocekivao sam posle tekme bar onog sto stalno pise rukavice, kapice, salovi , nije smislio nesto novo pa i njemu dosadilo da melje isto slika
neki bar idu u skolu, ti ocito tamo u zivotu prismrdio nisi.

btw cestitke na pobijedi, a ovu dijecu sto provociraju ignorisite ;)
Gdje si Dzekson o Dzamila, slabo ti karte govr :lol: mene tvoje stanje neintresuje, ali cu ti reci ja idem na tehnicki fak..zatooooooo zzzzzzzzzzzz, za sve ostalo jarene imas pp.cuj cestitke na pobijedi, zar smo mi igrali :mrgreen:
Pa nemate maternji jezik na tom tehnickom fakultetu ili??? A sta je bilo u srednjoj, nisi volio ici u skolu tog dana kada su casovi Bosanskog jezika?
Mi nikada odustati necemo...

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2011, 12:59

Spisak pozvani za sutrašnju utakmicu 8-)

Golmani: Casillas, Adán i Dudek.
Odbrana: Marcelo, Albiol, Pepe, Carvalho, Ramos i Casado.
Vezni red: Canales, Granero, Xabi Alonso, Özil, Di María, Pedro León i Álex.
Napadači: Benzema, Adebayor i Morata.
Zadnja izmjena: anonymousHD, dana/u 05 mar 2011, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 05 mar 2011, 13:07

anonymousHD je napisao/la:Spisak pozvati za sutrašnju utakmicu 8-)

Golmani: Casillas, Adán i Dudek.
Odbrana: Marcelo, Albiol, Pepe, Carvalho, Ramos i Casado.
Vezni red: Canales, Granero, Xabi Alonso, Özil, Di María, Pedro León i Álex.
Napadači: Benzema, Adebayor i Morata.
Auu..
Vrlo bi lahko moglo doci do toga da Alex pocne sa Xabijem.. Granero je ofanzivan dosta..
aBd bar da dobiju bilo kakvu minutazu Alex i Morata

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.