Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Ultrasi bacali lavove na civile
Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
BegovicRamiz je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:29kad se naglo ubacuje u rikverc mora doci do kvara kad tad
Dok čekam u redu za karte da se malo nasmijem
Samo ovako da kažem ovoj omladini, nisam nikakav huligan i nikad se nisakim nisam ni bio, ni svađao. Aktivno se bavim vec desetak godina lovom, ne radi ubijanja životinja, nego čisto šetnje i rekreacije, budući da imam sve dozvole za oružje, a isto nerijetko u autu, jednom će neko naletit od vas sa željom, da udara tim palicama, i budite sigurni, ako mi oružje bude pri ruci, da ću ga upucat, takvih je još mnogo, pa se vi zapitajte vrijedi li.
Vagina Megan Fox mi ne bi mogla popravit dan kao ovaj tvoj postSejoSexon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:13Samo ovako da kažem ovoj omladini, nisam nikakav huligan i nikad se nisakim nisam ni bio, ni svađao. Aktivno se bavim vec desetak godina lovom, ne radi ubijanja životinja, nego čisto šetnje i rekreacije, budući da imam sve dozvole za oružje, a isto nerijetko u autu, jednom će neko naletit od vas sa željom, da udara tim palicama, i budite sigurni, ako mi oružje bude pri ruci, da ću ga upucat, takvih je još mnogo, pa se vi zapitajte vrijedi li.

- BegovicRamiz
- Kontakt:
da je fol pa hajdDave je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:59Dobar je fol, nemoj takoAvanti1926 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:57Baš si šaljiv... Jesu te zvali šaljivdzija kad si bio mali...
ja sam profesionalni vozac autobusa znam o cemu pricam
a i saljivdzija sam @avanti
subscribe na moj kanal
pozdrav za sve dobre ljude
Ti si lažni ramizBegovicRamiz je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:55da je fol pa hajdDave je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:59Dobar je fol, nemoj takoAvanti1926 je napisao/la: ↑05 sep 2022, 16:57Baš si šaljiv... Jesu te zvali šaljivdzija kad si bio mali...
subscribe na moj kanal
Pravi Ramiz bi reko
Odin, I await thee
Your true son am I
Your true son am I
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Dovoljan je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:05Ti si lažni ramizBegovicRamiz je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:55da je fol pa hajd
subscribe na moj kanal
Pravi Ramiz bi reko

mancipovo sam se to sad tako samo Velija govori
lako je tako pričati jer vjerovatno zivis negdje na selu, konkretno u sarajevu 80% vozaca ima nesto u autu sa takvim mentalitetom upravo ces ti naletiti na neku budalu koja ce te odlezati ili ubiti od života u najgorem slucaju ti ces lezati zbog njega jer opste je poznato da su lovci polupismeni i poglupi ljudi sto dokazuje i ovaj tvoj post napisan u kurcevito kabadahijskom stiluSejoSexon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:13Samo ovako da kažem ovoj omladini, nisam nikakav huligan i nikad se nisakim nisam ni bio, ni svađao. Aktivno se bavim vec desetak godina lovom, ne radi ubijanja životinja, nego čisto šetnje i rekreacije, budući da imam sve dozvole za oružje, a isto nerijetko u autu, jednom će neko naletit od vas sa željom, da udara tim palicama, i budite sigurni, ako mi oružje bude pri ruci, da ću ga upucat, takvih je još mnogo, pa se vi zapitajte vrijedi li.
-
- Kontakt:
Odmah da se razumijemo nisam ni ja za udaranje palicama po ljudima koji nemaju veze sa navijanjem i njihovoj imovini. ALI, to sto imas oruzje i ubijas zecOve koji nemaju oruzje da se brane ne daje ti za pravo da iz sume dodjes u grad i pucas po ljudima. Uostalom, ko sto Nunez rece u SA skoro svak ima oruzje u autu pa se TI zapitaj vrijedi li to!?SejoSexon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:13Samo ovako da kažem ovoj omladini, nisam nikakav huligan i nikad se nisakim nisam ni bio, ni svađao. Aktivno se bavim vec desetak godina lovom, ne radi ubijanja životinja, nego čisto šetnje i rekreacije, budući da imam sve dozvole za oružje, a isto nerijetko u autu, jednom će neko naletit od vas sa željom, da udara tim palicama, i budite sigurni, ako mi oružje bude pri ruci, da ću ga upucat, takvih je još mnogo, pa se vi zapitajte vrijedi li.
-
- Kontakt:
Kako je za portal "Avaza" potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što su identificirani te pronađeni, u jutarnjim satima su privedeni u prostorije Policijske uprave Mostar, gdje se nad njima provodi kriminalistička obrada tokom koje će 24 sata biti zadržani.
Svi su iz naselja Ortiješ i, kako se neslužbeno iznosi, pripadnici su navijačke grupe „Ultrasi“, a riječ je o A.K. (25), T.K. (19), I.V. (25), D.K. (26), A.J. (26), M.A. (25), I.D. (20) i B.V. (22).
Standardno seljacine i dosle koje su naselile Ortijes i sela pokraj Konjica . Gradska raja sigurno nisu
Svi su iz naselja Ortiješ i, kako se neslužbeno iznosi, pripadnici su navijačke grupe „Ultrasi“, a riječ je o A.K. (25), T.K. (19), I.V. (25), D.K. (26), A.J. (26), M.A. (25), I.D. (20) i B.V. (22).
Standardno seljacine i dosle koje su naselile Ortijes i sela pokraj Konjica . Gradska raja sigurno nisu
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Živim u centru grada, zbog stresnog posla volim otici malo u lov ili u ribu, nikad se ponavljam niskim nisam bio ni svađao, imam dvije curice, ispod 4 godine, da ovakva grupa sa ovim palicama i svim naleti prema nama, a da imam oružje pri sebi pucao bi redom po njima.Nunez je napisao/la: ↑06 sep 2022, 11:15lako je tako pričati jer vjerovatno zivis negdje na selu, konkretno u sarajevu 80% vozaca ima nesto u autu sa takvim mentalitetom upravo ces ti naletiti na neku budalu koja ce te odlezati ili ubiti od života u najgorem slucaju ti ces lezati zbog njega jer opste je poznato da su lovci polupismeni i poglupi ljudi sto dokazuje i ovaj tvoj post napisan u kurcevito kabadahijskom stiluSejoSexon je napisao/la: ↑06 sep 2022, 10:13Samo ovako da kažem ovoj omladini, nisam nikakav huligan i nikad se nisakim nisam ni bio, ni svađao. Aktivno se bavim vec desetak godina lovom, ne radi ubijanja životinja, nego čisto šetnje i rekreacije, budući da imam sve dozvole za oružje, a isto nerijetko u autu, jednom će neko naletit od vas sa željom, da udara tim palicama, i budite sigurni, ako mi oružje bude pri ruci, da ću ga upucat, takvih je još mnogo, pa se vi zapitajte vrijedi li.
Ne kontam kakva je korist što se objavljuju inicijali. Bolje ništa ne objaviti nego ove inicijale.opalaopala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 14:26Kako je za portal "Avaza" potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što su identificirani te pronađeni, u jutarnjim satima su privedeni u prostorije Policijske uprave Mostar, gdje se nad njima provodi kriminalistička obrada tokom koje će 24 sata biti zadržani.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Uhapšeni su Antonio Kaleb (25) Tomislav Kaleb (19) Ivan Vukoja (25) David Karlušić (26), Antonio Jelić (26), Mateo Anđelić(25), Ivan Dragić ( 20) i Bosiljko Vujićević (22).Ado1922 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 19:51Ne kontam kakva je korist što se objavljuju inicijali. Bolje ništa ne objaviti nego ove inicijale.opalaopala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 14:26Kako je za portal "Avaza" potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što su identificirani te pronađeni, u jutarnjim satima su privedeni u prostorije Policijske uprave Mostar, gdje se nad njima provodi kriminalistička obrada tokom koje će 24 sata biti zadržani.
-
- Kontakt:
Migranti i seljacine , njih 8 a 30 zuba ukupno .Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 20:08Uhapšeni su Antonio Kaleb (25) Tomislav Kaleb (19) Ivan Vukoja (25) David Karlušić (26), Antonio Jelić (26), Mateo Anđelić(25), Ivan Dragić ( 20) i Bosiljko Vujićević (22).Ado1922 je napisao/la: ↑06 sep 2022, 19:51Ne kontam kakva je korist što se objavljuju inicijali. Bolje ništa ne objaviti nego ove inicijale.opalaopala je napisao/la: ↑06 sep 2022, 14:26Kako je za portal "Avaza" potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona nakon što su identificirani te pronađeni, u jutarnjim satima su privedeni u prostorije Policijske uprave Mostar, gdje se nad njima provodi kriminalistička obrada tokom koje će 24 sata biti zadržani.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- Meraak1921
- Kontakt:
110duša i 220 zuba, u svakom slucaju napredak i na tribini al bogme i na terenu, petaka od Tuzle, sad je ipak 4, vraca se Bosanski Dinamo u formu
[/quote]
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 06 sep 2022, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
gle ove dvojice o zubima pričaju hahahahaha
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Merak sin kurve i prvi na atp listi retarda ovog foruma
Boze sacuvaj i gotovo. Gasi temu bog te.
Ili ako je moguce da neko dobije admina pa da brise sranja.
Ili ako je moguce da neko dobije admina pa da brise sranja.
Zadnja izmjena: Rodjeni81, dana/u 06 sep 2022, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.