Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Puma
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Puma » 07 feb 2011, 21:58

beckham je napisao/la:da je slucajno zabio koji go,bio bi igrac godine.frajer je ograiso
ni ja Dzeku ne gotivim bas nesto posebno, al ti si stvarno naporan
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 feb 2011, 22:24

Los_Blanos2 je napisao/la:Dzeko najbolji u januaru 8-) zahv...nama bosancima..
Dao sam mu oko 4,5 glasova, zaljepio na zidu fb, pa i ovi koji neprate nogomet uglavnom glasali :mrgreen:
Gurat cemo ga i u ferbruaru..
Pogurajte ga golovima.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 07 feb 2011, 22:29

Virtu4l je napisao/la:
"Bosnians please don't vote for Dzeko every month. Be realistic if vote."

"One positive in this is we can see instantly how much our fan base has grown. If all the bosnians out-voted all us fans at home then we must be pretty popular over there right about now. All part of the plan for the global domination! Kolarov for player of the month though. Even if he's been suspect in defence."

"My god the foreign fans are on again talking shit,do u guys actually watch a game?"
Samo neki od komentara na izbor Džeke za igrača mjeseca. Prekucali smo i njihovu stranicu, lol, zbog nas će mijenjati sistem glasanja. :lol:
Ovo samo dokazuje kako je Bosna jedan nogat rudnik papaka. Ne idu ni Španci na stranice Liverpool-a, tj. Chelsea da bi glasali za Torres-a, nego ljudi prate nogomet.

Il Capitano
Kontakt:

Post Postao/la Il Capitano » 07 feb 2011, 22:43

suntu jeu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

"One positive in this is we can see instantly how much our fan base has grown. If all the bosnians out-voted all us fans at home then we must be pretty popular over there right about now. All part of the plan for the global domination! Kolarov for player of the month though. Even if he's been suspect in defence."

"My god the foreign fans are on again talking shit,do u guys actually watch a game?"
Samo neki od komentara na izbor Džeke za igrača mjeseca. Prekucali smo i njihovu stranicu, lol, zbog nas će mijenjati sistem glasanja. :lol:
Ovo samo dokazuje kako je Bosna jedan nogat rudnik papaka. Ne idu ni Španci na stranice Liverpool-a, tj. Chelsea da bi glasali za Torres-a, nego ljudi prate nogomet.
Ovo pokazuje kako bosanaca svugdje ima i kako je ostalo koliko-toliko onog našeg inata ;)

Bosna ima jednog Džeku,a španija na stotine igraca slicnih toresu

samm
Kontakt:

Post Postao/la samm » 07 feb 2011, 22:45

suntu jeu je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

e ako ti pratis nogomet, ja više neću......

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 07 feb 2011, 23:05

Edine nemoj nikako spavati samo treniraj da ubijes u pojam onog obiljezenog skota iz argentine :twisted:
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 07 feb 2011, 23:09

Za_raju je napisao/la:Edine nemoj nikako spavati samo treniraj da ubijes u pojam onog obiljezenog skota iz argentine :twisted:
potpis :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 07 feb 2011, 23:11

Samo budala moze povjerovati da je Dzeko pobjedio zahvaljujuci glasovima iz BiH, iako sigurno ima dobar postotak.
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 08 feb 2011, 00:16

VELA je napisao/la:Samo budala moze povjerovati da je Dzeko pobjedio zahvaljujuci glasovima iz BiH, iako sigurno ima dobar postotak.
nego je pobijedio zahvaljujuci glasovima iz manchestera i okoline ? ti stvarno mislis da ce razuman navijac staviti na prvo mjesto igraca koji je odigrao 3 utakmice za nepunih mjesec dana ,dosao za velike pare inije pokazao nista utisak nimalo pozitivan,sto naravno ne znaci da nece biti bolji :) ali vijest da je edin igrac mjeseca u onoj konkurenciji i u ovim uslovima ,je komedija i zabava za siroke mase :) uostalom kao komentari tebe i slicnih oblika zivota koji nas svakodnevno uveseljavaju svojim javljanjem :)

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 feb 2011, 00:26

Pa sigurno će ovo dobro doći Edinu. Ja sam siguran da on daje uvije 100%, vrijeme je da malo odskoči. :D

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 feb 2011, 00:30

Sušić za TVSA: I ja bih reagovao kao i Džeko i bila bi mi važnija utakmica sa Manchester Unitedom od prijateljska utakmice reprezentacije.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 08 feb 2011, 00:49

"Our forum is now being taken over by bosnians"

ahaahha najjaci komentar na njihovom forumu...a ovo bi trebalo da pomogne Dzeki da mu da neki stimulans ili sta vec...da zaigra protiv Uniteda ;)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 08 feb 2011, 01:10

Ja ne sumnjam da ce zaigrati protiv Uniteda, samo je pitanje sta ce pokazati. Za sada Tevez je tata i treba mnogo pure da se skine sa tog mjesta. Dzeku ne treba toliko ukivati i bez potrebe mu stvarati pritisak. PL je dovoljno jaka i komplicirana i beznasih pritisaka

tatatatira
Kontakt:

Post Postao/la tatatatira » 08 feb 2011, 01:36

Glasajuci ovako za Dzeku sigurno i njemu pravite pritisak, a i vjerujem da je on covjek sa obrazom pa da mu i nije bilo prijatno kada je cuo da je proglasen igracem mjeseca, znajuci kako je do toga doslo.
Samo Bosanskom papku to nije jasno. Brukate i Dzeku i sebe, a i Bosnu cijelu.
Sramota

Kad bude zasluzio svaka cast, ali je ovo toliko ofirno da je zalosno :roll:
Zapitajte se malo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 feb 2011, 01:38

Ti se registrovao da nam to kažeš? Ili se javljaš iz Banovića :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

tatatatira
Kontakt:

Post Postao/la tatatatira » 08 feb 2011, 01:44

Virtu4l je napisao/la:Ti se registrovao da nam to kažeš? Ili se javljaš iz Banovića :lol:
Ne javljam se iz banovica, registrovao sam se samo zbog ovog papanluka.
Jednostavno me stid kakvim se predstavljamo, ne znamo za granice, a nismo svjesni da se vrlo cesto i brukamo, izgledamo kao pusteni s lanca. Potogotovo se to odnosi na djecurliju na bluemoonu.
UBJEDJEN SAM da ni sam Dzeko ne zeli ovakvo glasanje za njega, jednostavno ispadamo SMIJESNI.
A ti ako mislis da je to cool, da svi glasamo za Dzeku, onda ne kontam sto ti ista objasnjavam.

Opet ponavljam, mogu ruku dati da je i samog Dzeku stid zbog toga, jer ima obraza

Pozdrav

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 08 feb 2011, 01:49

tatatatira je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ti se registrovao da nam to kažeš? Ili se javljaš iz Banovića :lol:
Jednostavno me stid kakvim se predstavljamo, ne znamo za granice, a nismo svjesni da se vrlo cesto i brukamo, izgledamo kao pusteni s lanca. Potogotovo se to odnosi na djecurliju na bluemoonu.
UBJEDJEN SAM da ni sam Dzeko ne zeli ovakvo glasanje za njega, jednostavno ispadamo SMIJESNI.
A ti ako mislis da je to cool, da svi glasamo za Dzeku, onda ne kontam sto ti ista objasnjavam.

Opet ponavljam, mogu ruku dati da je i samog Dzeku stid zbog toga, jer ima obraza

Pozdrav
Nesta mi se cini da Virtu4l nije mislo bas na grad....al dobro brzo ces skotnat neke stvari na ovom forumu :D

Svakako dobro dosao.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 08 feb 2011, 01:53

Pozdrav
Na ovom glasanju,obicaj je da izvuku ''sretnog dobitnika''koji ce licno uruciti nagradu ovog mjeseca znaci Dzeki.i biti ''glavna''faca od navijaca,intervju, folovi solovi.
E sad od toliko Bosanaca koji su glasali da bas izaberu Engleza cistokrvnog :mrgreen: to onda izgleda kao da je dobio Bingo ali onaj pravi sa puno para.Sta mislis jel i to ''cool''.Ili i ti Englezi ispadaju smjesni.
Pozdrav i tebi Branko Kockica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

tatatatira
Kontakt:

Post Postao/la tatatatira » 08 feb 2011, 01:58

bosanac723 je napisao/la:

Pozdrav

Nesta mi se cini da Virtu4l nije mislo bas na grad....al dobro brzo ces skotnat neke stvari na ovom forumu :D

Svakako dobro dosao.
Znam da je mislio da sam neki klon, kazem, NISAM, reg. se prvi put ;)
Ja bih fakat volio da je Dzeko zasluzio taj epitet, da je barem bio blizu po zaslugama pa hajd, ali ovako ofirno glasati za Dzeku nije fer, a vjerujem da i sam Dzeko to zna, samo neka balavurdija to ne konta.

armageddon666
Kontakt:

Post Postao/la armageddon666 » 08 feb 2011, 02:02

Joj jeste digli frku sa tim ,nije zasluzio ,jest zasluzio,jbg budite budite ponosni pa je neko i nas u necemu prvi,pa bar i na ovaj nacin,opet pokazuje da je ljudima stalno do njega.Sto mene iskreno tice nije zasluzio ali koliko je puta dodao nekom loptu ili probao asistirati za razliku od nekih tamo zvijezda ,onda je sigruno zasluzio ovo :)
-Ronaldo Luís Nazário de Lima-

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Meha001 i 24 gosta.