nema prenosa.necko_gradacac je napisao/la:imali slucajno igdje kakav LINK da se moze tekma gledati ??' Hvala !! LP
ja prognoziram pobjedu 1 razlike (hx

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nema prenosa.necko_gradacac je napisao/la:imali slucajno igdje kakav LINK da se moze tekma gledati ??' Hvala !! LP
Slažem se sa ovim. I molim sve koji su blizu da odu na Grbavicu i da pokažemo šta su navijači. Ja ne mogu, jer sam daleko. Ali ako ja mogu tih 90 minuta "pratiti" utakmicu na teletekstu i internetu, tj. promjenu rezultata, onda možete i vi na stadion. Još će vama biti puno zanimljivije.FKZ1921 je napisao/la:Dobro ljudi, hajmo se lagano odjavljivati sa teme i kratati ka dolini.
Ovo je fakat bitna utakmica a protivnik pozajeban (malo se prisjetite njihove igre na otoci).
Moramo svi pogurati da se ovo dobije.
Samo da nam je prvi dati, poslije ćemo lakšezeljovac66 je napisao/la:Prejaka Zvijezda gola joj ne možemo dati bog te.
1) samo zato sto si moderator nemas pravo nekog nazivati glupimbistrikboy je napisao/la:Razlog upjeha u proslosti je sto nije bilo baklji!?zeljocity je napisao/la:Zeljo osnovan koje godine?? Manijaci osnovani koje godine?? Baklji nije bilo desetljecima na Grbavici i najbolje trenutke je klub prozivio tada. Ovako ovi samo bezze dolaze na tekme jer klub nema ama bas nikakve koristi od njih, pa valjda je smisao navijanja i simpatiziranja pomoci klubu i iskazati svoju ljubav na nacin koji nece ukuopat klub.InatSilanBosanski je napisao/la:Pricate u prazno.Cuj nisu donijele nista? Sta bi ta velika CZ bez Delija? Znas gdje bi bila - NIGDJE.
A zanima me kako to da Duke-u i iVaru smetaju baklje, a gledaju tekme preko TV-a?
Fakat iskreno da vam kazem za mene su manijaci (jug) sad manji od makovog zrna. Dzabe prica "volim te" ovo ono, kad djela pokazuju nesto sasvim peto.
A za one koji govore da klub opstaje zahvaljujuci njima mogu samo reci "mojne meni to".Jedno nema veze sa drugim i razvoj jednog ne prati razvoj drugog kolektiva.Pa mozete i sami primjetiti da su Manijaci bolji bili kad je Željo bio lošiji i obrnuto,to je jednostavno tako.Ova prica oko baklji se vrti u krug svako malo a zakljucci su na nivou ovoga tvog,znaci u najmanju ruku glupi.Problem ovoga kluba nisu samo baklje cak nisu ni veci dio problema,problem je u tome sto niko nema pojma ko se nalazi u predsjednistvu kluba,koliko nam treba da pokrijemo troskove i sl.Bio sam svjedok kad su nakon utakmice ljetos protiv Travnika Amara zvali na telefon da mu se zale sto je guzva na ulazu
e vidis to je pravi problem kluba sto nema nikakve hijerharhije unutar njega i sto se ne zna ko kome treba sta reci.Neozbiljnost na nivou.Nije ni kod drugih bolja situacija,daleko od toga,ali ja hocu da kod nas ne vlada takva atmosfera.
Zasto baklje nisu odvratile 22000 ljudi da dodju protiv Plzena?Zasitila se raja.Najbolji pa sta?Treba nam iskorak u europi a to ne mora nuzno biti plasman u grupnu fazu,moze biti i pobjeda protiv nekog favorita.
Ukratko prica vam je glupa totalno,sinoc u Bundesligi popalise ljudi boga oca,proslo kolo na schalke areni isto havarija,u Austriji je opsti haos vizavi pirotehnike i blizu je legalizacija kao u Skandinaviji.I jos nesto veoma bitno paljenje baklji nema veze sa huliganizmom.
1-0 Tomić lutka evrogolastra1922 je napisao/la:red je da vas mlatnemo,vile su vas pronosale prije par minuta
hajdi drugi cemo vas putzeljovac66 je napisao/la:1-0 Tomić lutka evrogolastra1922 je napisao/la:red je da vas mlatnemo,vile su vas pronosale prije par minuta
Vaše vile su pale u komu od Tomićevog golaastra1922 je napisao/la:red je da vas mlatnemo,vile su vas pronosale prije par minuta
hajduk igra smao ligu pa su cijene karata od 12 KM do 22 KM,osim derbija i evrope kada je najeftinija 16 KM do 35-40KMzeljovac66 je napisao/la:Cijena karte 1,5 marka to su prave cijene i to još Dinamo u HNL i igra grupnu fazu LE eeeeee.
Dragi navijači, Dinamo od 15h igra na Maksimiru protiv Slaven Belupa, a ulaznice po cijenama 5, 10 i 15kn možete kupiti od 13h. Vidimo se na Maksimiru!
zeljocity je napisao/la: 7) otisli na par gostovanja i sad lafo imaju pravo radit sta hoce???????????? Zar stvarno ne razumijete KOLIKO JE TA PRICA BEZVEZNA??
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.