FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

THCF
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la THCF » 03 nov 2018, 15:33

Džaba kad se naši igrači trude !!! :salut:

Tz1986
Kontakt:

Post Postao/la Tz1986 » 03 nov 2018, 15:40

Sledecu utakmicu studiju sačekati na šićkom i izderat ga ko mačku posle utakmice,drugog izbora nema.Ili će suditi kako treba ili će biti poderan

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 03 nov 2018, 15:53

BRAVO MOMCI

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 nov 2018, 16:04

Bravo.
Savezu yebemo mater
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2018, 16:36

Kako onaj smrad od sudije od usmrdjelog saveza Slobodu osakati za Siroki...Ignjatovic, Baraban i Vuklis out protiv sela Listice, cudi me da nam smrad nije dosudio ne jedenesterac, nego cetverac ko u vaterpolu....pa ovo vise ni pas s maslom ne bi pojeo, ovakvo sudjene u ovih nekoliko utakmica protiv Slobode nisam dozivio....nesto pod hitno treba poduzeti, al pod hitno.....za ovo treba grad Tuzla da se oglasi, pa yebu nas u svim sferama, truju nas, otimaju nam pare....sta sve ne....mater im yebem fasisticku....

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 03 nov 2018, 16:43

Pun i agresivan Tusanj to je lijek za Siroki....Da dodje 8000 ljudi i yebe im majku.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2018, 16:49

Protiv listice napuniti Tušanj i od prve sekunde agresivno i na terenu i sa tribina. Ovo moramo po cijenu nek nas izbace. Ne moze se ovo vise trpiti ni gledati. Nije to jedna tekma nego svaka. Hadalj iz banovica proslo kolo izmasakrira nas na Tušnju yebo mu pda sav ženski rod bliži i dalji.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 03 nov 2018, 16:52

Čestitke ekipi svaka čast za borbenost :salut:.

Savez napolje, lopovi lopovi :puke:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 nov 2018, 17:08

Nakon sto su nas potpili na Tusnju, Zvijezda dobila Zeljeznicar na Grbavici i Zrinjskog kod kuce. Jesul i ovo namjesteni rezultati za kladionicu, "kao sto je onaj na Tusnju", genijalci? Ovo se odnosi za sve one kojima je ta tekma namjestena bila.

Inace danas vrlo bitna 3 boda. Slobodno i sad sabirite koliko bi imali bodova da nas sudije ne kasape iz tekme u tekmu. Sto se danasnjeg crvenog tice naravno da nije normalno sta nam rade, a isto tako mi nije normalno da ti sudija da zuti za prigovor i ti nastavis da mu prigovaras, sto je nas intelektualac na golu uradio.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2018, 17:16

Nista ba vise na finjaka. Samo u glavu i agresivno. Jbm im familiju svima u savezu. Samo gazit pa da vidimo ko ce se doći ovdje qurciti.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2018, 17:19

Jesmo imali karaktere u ekipi. Ahmetovic trci pred sjever slavi, Rahmanovic za njim kao da je rodjen u Sarajevu, sa druge strane Krpic koji je igrao za Sarajevo i Slobodu trci pred jug. :rol: :rol:

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 03 nov 2018, 17:20

Bravo momci.Vrlo vrlo važna 3 boda sa strane,koje treba potvrditi kući protiv Lištice.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 03 nov 2018, 18:04

Jako vazna pobjeda.zalaganje odlično,kvalitet upitan.Nadam se da Nala na polusezoni dovede 5-6 igrača koji mogu i znaju dati gol!I pored prelošeg suđenja danas smo pobjedili..Suci i savez na aparatima sve im ye.bem!
DRŽAVA TUZLA!!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 03 nov 2018, 20:50

Jako bitna pobjeda.Ignjat i Adzem stvarno ko grdosije izgledaju na terenu s time da Adzem danas nije imao onih eksperimenata kad je zadnji igrac. Perica je sve lopte koje je do sada po defaultu vracao Adzemu danas vracao golmanu(ima) i mislim da je to jasna smjernica s klupe koju iskreno pozdravljam.

Barabanu je trebao ovaj gol. Mnogo mnogo je danas bilo trke s njegove strane i nadam se da ce mu tekma uticati na samopouzdanje. Na neki nacin smo,iako sam sumnjao kako cemo,kompenzirali izostanak Handzanovica i Vidovica u trkackom dijelu. Civiceva najbolja partija ove jeseni.

Spremit se ozbiljno za Siroki, duznici su nam ove jeseni.
tuzlanska Sloboda

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 03 nov 2018, 22:49

Siroki kod kuce, Radnik u gostima i Mladost kod kuce u ovoj godini jos. Ja bih bio zadovoljan sa 4 boda iz ove 3 utakmice i onda da se pojacamo na zimu jer je to stvarno neophodno.
Citava ova liga ove sezone je u 5 deka sto pokazuju i rezultati sto svako svakoga moze dobiti, a razlika ove 3 prve ekipe su sudijska mafija i tortura sto se pravi nad ovim ekipama ispod te uticaj politike. Stvarno je krajnje vrijeme da klub izda saopstenje u vezi ostecenih situacija ove sezone i da se vise ovome koliko toliko stane u kraj. Na utakmici protiv Listice mora biti veliki transparent Savez Napolje, dosta je vise bilo i da se jednom zauvijek zavrsi sa ovom smijurijom.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2018, 23:04

Dok nekog sudiju ne iznabijamo biće kao do sad. Nema drugog lijeka za to. Protiv listice moramo se mobilisati i napuniti Tušanj. Momci i Nala zaslužuju podršku lavovski se bore.
Iz kluba se trebaju oglasiti konačno ne znam sta čekaju yebem ih, a mi ćemo na idućoj tekmi poslati poruku jasnu :salut:

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 03 nov 2018, 23:15

To je sve mlacenje prazne slame. Ako mislite da ce saopstenje kluba nesto promjeniti nabolje, grdno se varate. Cak, stavise, napravit ce suprotan efekat. A, to za transparente, okupite svoju raju, uzmite kakav poveci carsaf i sprej i opletite.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2018, 23:26

Rimes87 je napisao/la:To je sve mlacenje prazne slame. Ako mislite da ce saopstenje kluba nesto promjeniti nabolje, grdno se varate. Cak, stavise, napravit ce suprotan efekat. A, to za transparente, okupite svoju raju, uzmite kakav poveci carsaf i sprej i opletite.
Oglase se ljudi iz goska na ovakve situacije a nasi sute. Ko misli da ce se promjeniti sta ti je, ali to bi trebali uraditi da se iznese stav kluba.
Promjena jedino kada izmlatimo nekog sudiju, kako je trebalo mujića proslo kolo ovdje.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 nov 2018, 00:48

nazalost samo zastrasivanje pali, i tek onda bi imalo efekta kad se i klub oglasi. Cini se da kod nas u drzavi drugi nacin ne pali
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 04 nov 2018, 00:50

slika

Neka nas Vuklis povede u Husinsku bunu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []