FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ciza
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ciza » 10 nov 2013, 14:28

Alsoudani je napisao/la:Cijena karata Hajduka je tolika jer su navijaci trazili da se poveca da na taj nacin pomognu klubu koji je u velikom minusu. Nije to uradila uprava, raspitaj se malo ...
te cijene karata su zadnjih 5-6 godina iste i nisu se mjenjale

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 10 nov 2013, 14:45

O čemu vi pišete, strašno ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 10 nov 2013, 15:28

3 boda su upisana. :)

neno1
Kontakt:

Post Postao/la neno1 » 10 nov 2013, 15:35

Cestitke na osvojenim bodovima nasem Zelji,nisam bio na tekmi,jeli bilo baklji,ako nije bas me cudi o cemu ce sada pojedin sedam dana srati po forumu
Mehmed Mesa Bazdarevic

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 10 nov 2013, 15:40

Može li neko napisati osvrt na igru Filipa Fiće Lončarića? 8-)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 10 nov 2013, 15:59

moram se osvrnuti na vase komentarisanje i pisanje o posjeti,jednostavno moram.
-neko kaze da su uzrok baklje,nema logike jednostavno, sjetite se samo laktasa,pa borca 4:2,pa protiv pitara i da ne pricam jos tekmi,a tad je brojnost bila 8.000 u prosjeku,ako ne i vise,znaci to otpisite i ne glumite puno o tome
-neko kaze da su uzrok cijene,tu bi se i slozio,ne mozes ti povisiti cijenu pa makar je povisio i za 0.50 KM,to kod raje mnoge izaziva revolt,jer odlaze najbolji igraci a cijena se povecava
-nova generacija juga,i tu se djelimicno slazem raja jednostavno ne zeli da dode na utakmicu sa djevojkom,djetetom porodicom radi konstantnih problema
-kvaliteta nema u igri i raja je to uvidjela dzaba i da smo prvi nece biti vise od 1.500
-odron termini i odron uprava
-uslovi na stadionu kriminalni i garantujem da kad bi se to popravilo da bi za 35% narasla posjeta
-nema komunikacije sa navijacima sto u mnogome utjece na ovu posjetu
-nikad gora liga
-moze neko pricati ostani kuci gledaj bajern,celzi i te ekipe evropske mi volimo Zelju,nije to bas tako kao sto vi pricate,vi ne razmisljate onda glavom,treba realno sagledati situaciju
UPRAVA JE GLAVNI KRIVAC ZA POSJETU NA STADIONU GRBAVICA
sto se tice ekipe, samo da je izdrzati jos ova 3 kola,previse pehova smo imali,idemo u travnik tamo nikad nista nije jasno,sve je moguce sve osim poraza je ok,-5 na poslusezoni je sasvim pristojno,a onda svi ama bas svi od uprave,navijaca,igraca svi na jedan sastanak i vidjeti kako i sta dalje,organizacija se mora popraviti,zvucno ime moramo imati u ekipi,neku tecnu igru moramo stvoriti
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 nov 2013, 16:03

Prvenstveno svaka cast momcima na pobjedi. Igramo dobro, fino to izgleda estetski zaista, ali moramo poraditi na ovoj zavrsnici. Sve mi dobro radimo, ali ako ne naucimo da moramo pak to sve krunisati na vrijeme, imam osjecaj da ce nam se sve odbiti od glavu kada se budemo najmanje nadali.

Idemo Travniku, necu nista niti zeliti niti ocekivati jer tu mi jednostavno nismo mi. Sta god da se desi, bitno je sacuvati hladnu glavu i u slucaju poraza.

Da jos pohvalim navijace, koji su bar se ja konacno nadam, svatili da su baklje trentuno, sredstvo koje nas finansijski unistava...

slika

@iVar - Iako snosi polovicnu krivicu kod prilike Zvijezde, jer je slaba kordinacija bila u odbrani, opet nas je spasio. Moje neko videnje, koliko god smetali neki sitni kiksevi, ipak mislim da je pravi golman za nas, sto i pokazuju sami rezultati.

EDIT. Samo da se jos nadovezem na posjetu. Nije problem nikakvo huliganstvo niti bakljade, to je samo nas najveci finansijski problem, a sam problem posjete ja vidim u nasoj nemoci kada izademo na euro-scenu, a ovdje kod nas se samo vrtimo u krug, pa ja to vise ljudima postalo nezanimljivo. Tako da ni teren, niti karte niti nesto trece nisu uzrok jer su i prije bili isti uslovi pa smo znali imati po 7-9 hiljada po tekmi. Problem je samo u nasim prevelikim ocekivanjima...

Sta se moze uraditi? Vjerovatno jedina stvar je smanjenje lige za koje se svi trebaju zalagati. Da se gledaju kvalitetnije utakmice, pa ce i raja poceti sama dolaziti..

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 10 nov 2013, 16:22

kako se sarajevu silji za ne povjerovati, cist penal ljudima ne svirase

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 10 nov 2013, 16:28

:lol: :lol: :lol: :lol: ma ovo je smijesno kako se pitari guraju od strane sudija znaci prekino je najmanje 5 kontri zrinskog radi neko razloga koji je samo njemu poznat ocigledno :? al neka ih gura sad nek zavrsi 1:1 nemam nista protiv :D
=\_1921_/=

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 10 nov 2013, 16:36

Pošto je jako aktuelna priča oko moguceg Edinovog transfera u Dortmund da li mi neko moze reci ali ko bas zna da li imamo pravo jos uvijek na onaj procenat cini mi se da je bilo oko 3.5% jer znam da se pisalo nesto kao ako napuni nezz koliok godina da Zeljeznicar vise nece imati pravo na to...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 10 nov 2013, 16:44

To imamo dok god on igra i prelazi iz kluba u klub

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 nov 2013, 16:49

iVar je napisao/la:Može li neko napisati osvrt na igru Filipa Fiće Lončarića? 8-)
Solidan golman, ništa više i ništa manje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 10 nov 2013, 17:02

ceze je napisao/la:
iVar je napisao/la:Može li neko napisati osvrt na igru Filipa Fiće Lončarića? 8-)
Solidan golman, ništa više i ništa manje.
po meni, puno bolji od Hadzica
FKŽ !

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 10 nov 2013, 17:04

Sve u svemu pobjeda zasluzena...
Nismo lijepo igrali toliko al 3 boda upisana,sto je najvaznije...
Tomic maestralan...steta za Arin suut kada je precku pogodio za pocetku..
Za manijake palac gore zbog postovanja za pirotehniku..posjeta slaba mislim da sa pobjedom u travniku,da bi stadion bio fkt bolje popunjen sa vitezom a onda s borcem jedno 4-5 milja...za borbu za 1. mjesto na polusezoni..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 10 nov 2013, 17:13

Od zadnje utakmice posjeta nam se uduplala. Popravljamo se 8-)
NO PYRO NO PARTY

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 10 nov 2013, 17:14

cist penal nad vernesom nije sviran u prvom poluvremenu, a za onaj ponisteni go are ne znam je li bio ofsajd, idemo dalje.
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Rios

Post Postao/la Rios » 10 nov 2013, 18:14

Cestitke momcima na pobjedi i nastavljenom nizu bez poraza..Nisam vjerovao prije mjesec ili malo vise da cu opet razmisljati o sampionskoj tituli,ali eto..I hvala Bogu na tome.. Nakon proslog kola sam rekao da cemo nakon ovog zasjesti na 3 mjesto i tako i bi..Odlicni rezultati i nasih konkurenata u ovom kolu.. :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 10 nov 2013, 18:36

fedeltafrotta je napisao/la:cist penal nad vernesom nije sviran u prvom poluvremenu, a za onaj ponisteni go are ne znam je li bio ofsajd, idemo dalje.
Pogledaj jos zivi zid gdje je stajao gol Tominog gola. Pravila su na 9m, ali zid je stajao na 6-7m...

Sve u svemu, imamo otvorena vrata.

1. BORAC 16 10 4 2 34
2. SARAJEVO 16 8 6 2 30
3. ŽELJEZNIČAR 16 8 5 3 29
4. OLIMPIC 16 7 7 2 28
5. ŠIROKI B. 16 7 6 3 27
6. ZRINJSKI 16 7 6 3 2

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 nov 2013, 18:42

Danas konacno utakmica u kojoj smo imali prostora za igru i djelovali kao ekipa sa idejom.Protivnik los ali ipak nam je Diatta mogao zagorcati zivot da je pogodio za 0-1.Sasvim zasluzena pobjeda koja je morala biti ubjedljivija.

Loncaric-danas dosta siguran ali mahom i nezaposlen,imao super intervenciju kod 0-0 kada je spasio gol protiv Diatte
Stanic-ponovo najbolji,jednostavno odlican,vodio mali rat sa Diattom i dobio ga
Urdinov-kao uvijek nedorecen,srcan je i to je to,imao jedan sjajan prodor nakon i veliku sansu ali pucao pored gola
Zeljkovic-danas solidan osim u onoj situaciji pred kraj kad je lutao u 16-tercu
Kerla-stabilniji nego inace ali i dalje par nerezonskih ispucavanja
Tomic-uz Stanu vec sedmicama najbolji,zabio lijep gol a mogao je bar jos jedan
Jamak-igrao koliko je mogao,par sjajnih proigravanja ali i par puta ostavljen od strane Tomic i Hasanovica na cjedilju
Hasanovic-strasno usporavao nase napade,podsjeca na Savica koji je isto radio,rijetko pogrijesi ali mozes do WC-a otici dok on izda loptu
Selimovic-iznudio faul prije gola,osim toga nije postojao
Svraka-dosta rastrcan u odnosu na prijasnje tekme,dize formu imao par dobrih akcija,dosta dobar danas
Hodzic-morao je danas pogoditi a nije,nekako mu nedostaje jos rutine pred golmanom,imao je sigurno nekih 10 situacija ove godine gdje je sam izasao na golmana a nije pogodio
Sadikovic-usao umjesto Jamaka i odmah smo krenuli bolje prema naprijed,imao dva puta cistu situaciju za gol a nije pogodio,steta
Bucan-kad bi oni iz Plzena znali kakav ih je kloc driblao,sjebali bi se
Bajic-malo igrao

Sve u svemu lagana pobjeda.U Travnik po novu pobjedu...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 10 nov 2013, 18:48

U Travniku se MORA dobiti. Oni nikad gori, a imaju i imperative pobjede. Bod im je nista i ocekujem da ce igrati otvoreno, sto je velika prednost za nas. Ako hocemo odbraniti titulu sad nam se 'otvorilo' i to MORAMO iskoristiti. Posle Travnika opet igramo dvije kuci za redom (Vitez i Borac). Nadam se da cemo nakon sto pobjedimo Borca biti prvi, nesto kao prosle sezone kad smo zabili Sirokom u zadnjoj minuti iz penala i od tada drzali prvu poziciju do jos jedne titule... Zato svi u Travnik za naseg Zelju...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot], mavi i 47 gostiju.