FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Evo i Bordo prijatelji 1946 se oglasili 

-
- Kontakt:
- TurkishAirlines
SDP/DF ispred SDA

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Bez strpljenja, nema uspjeha, titula, grupnih faza.....Znaš kako kažu, strpljiv spašen.
Ma da je pun stadion bio našlo bi se od toliko ljudi svega 5,6 da bi onog lika izlemali. Ostali bi samo vikali "uuaaa".GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:30Sreća je njima je istok bio na "hlađenju", to bi tek bio, haos.skullcrusher je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:00Al najtuznije od svega sta smo sebi dopustili joj nisam nikako spavao sta smo sebi dozvolili da ono meni u sred Sarajeva dize tri prsta i smije mi se u facu a na oci citavog balkana nas onako pokradu aj sta smo dozvolili... ne mogu ... jel se ginulo za sve ovo sport je samo djelic svega. U svim nivoima i porama drustva balije su se prodale u svim e za sta izgide onoliki narod, nevjerovatno stvarno sta smo dozvolili ja ne znam... a specijalcima hvala sto muda pokazuju na 300 ljudi zapada a derbi ne mogu da osiguraju to sve govori o sposobnosti.
Specijalcima se naebem mile majke, zamalo dijete da obore. Oštre qurac kasnije na običnoj raji. Mogu misliti kako bi nas ovako branili da smo u Banja Luci..
Najgori je onaj jedan klošar što je krenuo s tartan staze da se **** i počeo psovati jednom od nas. Preko djece bi gazio da dođe do tog lika papak jedan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:39Jel stid specijalce sto su ostavili cetnike 10 minuta nakon utakmice dok oni nas istjeraju u 75oj.Jel ih stid silu prosipati nakon utakmice nad djecom i starijim ljudima na zapadu?Lako se kurciti u uniformi piqko jedna.Ja gdje god sam otisao na gostovanje dozivio sam teror od policije tog kantona,narocito tuzlaka,zenicana,banjalucana i u Mostaru sam znao dobiti po bubrezima,o Posusju da ne govorim sta sam prozivio prije 20ak godina gdje su nas jednog po jednog izvlacili sa tribine,dok kod nas ko god da dodje zasticen ko Biden licno.18 ograda,oklopna vozila,5 koridora policije,tampon zone ma ne smije im dlaka sa glave faliti.Bitno je da se traumiraju djeca tvog grada.
Sarajevska policija mito i korupcija!

Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 14 mar 2024, 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
Šta očekivati od policije? Čast pojedinim ali već nisu ljudi.tabba77 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:57Najgori je onaj jedan klošar što je krenuo s tartan staze da se **** i počeo psovati jednom od nas. Preko djece bi gazio da dođe do tog lika papak jedan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:39Jel stid specijalce sto su ostavili cetnike 10 minuta nakon utakmice dok oni nas istjeraju u 75oj.Jel ih stid silu prosipati nakon utakmice nad djecom i starijim ljudima na zapadu?Lako se kurciti u uniformi piqko jedna.Ja gdje god sam otisao na gostovanje dozivio sam teror od policije tog kantona,narocito tuzlaka,zenicana,banjalucana i u Mostaru sam znao dobiti po bubrezima,o Posusju da ne govorim sta sam prozivio prije 20ak godina gdje su nas jednog po jednog izvlacili sa tribine,dok kod nas ko god da dodje zasticen ko Biden licno.18 ograda,oklopna vozila,5 koridora policije,tampon zone ma ne smije im dlaka sa glave faliti.Bitno je da se traumiraju djeca tvog grada.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- feniksptica
- Kontakt:
Zar ne ostaje ovaj rezultat.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:34Posto ce registrovati 0-3 jel vazi crveni za Renana?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Vidio samtabba77 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:57Najgori je onaj jedan klošar što je krenuo s tartan staze da se **** i počeo psovati jednom od nas. Preko djece bi gazio da dođe do tog lika papak jedan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:39Jel stid specijalce sto su ostavili cetnike 10 minuta nakon utakmice dok oni nas istjeraju u 75oj.Jel ih stid silu prosipati nakon utakmice nad djecom i starijim ljudima na zapadu?Lako se kurciti u uniformi piqko jedna.Ja gdje god sam otisao na gostovanje dozivio sam teror od policije tog kantona,narocito tuzlaka,zenicana,banjalucana i u Mostaru sam znao dobiti po bubrezima,o Posusju da ne govorim sta sam prozivio prije 20ak godina gdje su nas jednog po jednog izvlacili sa tribine,dok kod nas ko god da dodje zasticen ko Biden licno.18 ograda,oklopna vozila,5 koridora policije,tampon zone ma ne smije im dlaka sa glave faliti.Bitno je da se traumiraju djeca tvog grada.
![]()
Lola nakav rasirio se dole psuje svima familiju bez razloga
Tersa nam "Sta cekate vise yebem li vam majku pobit cu vas sve" a tupan ne zna da su kapije bile zatvorene.
Zakacio se s nekim gore gazi citavu tribinu da dodje do vipa.Preko djece.Da je moje pipnuo oko bi mu izvadio ondje pa nek mi sude.Ako si u uniformi nisi Bog.
Nadam se da je neko ono snimao jer psovati nekome familiju nije profesionalno ponasanje.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
I na sve to balije dižu dva prsta i odobravajutabba77 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:57Najgori je onaj jedan klošar što je krenuo s tartan staze da se **** i počeo psovati jednom od nas. Preko djece bi gazio da dođe do tog lika papak jedan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:39Jel stid specijalce sto su ostavili cetnike 10 minuta nakon utakmice dok oni nas istjeraju u 75oj.Jel ih stid silu prosipati nakon utakmice nad djecom i starijim ljudima na zapadu?Lako se kurciti u uniformi piqko jedna.Ja gdje god sam otisao na gostovanje dozivio sam teror od policije tog kantona,narocito tuzlaka,zenicana,banjalucana i u Mostaru sam znao dobiti po bubrezima,o Posusju da ne govorim sta sam prozivio prije 20ak godina gdje su nas jednog po jednog izvlacili sa tribine,dok kod nas ko god da dodje zasticen ko Biden licno.18 ograda,oklopna vozila,5 koridora policije,tampon zone ma ne smije im dlaka sa glave faliti.Bitno je da se traumiraju djeca tvog grada.
![]()
Nije više bitno ni jesu li zatvorene kapije ili nisu, ono je toliko neprofesionalno a i žalosno. U onom momentu je možda jedan lik samo psovao, i to sa ulaza do sjevera a on je bio odmah ispod lože i kao zadnji kočijaš počeo psovati.Da se zapitaš kako bi nas ista ta policija branila...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 11:08Vidio samtabba77 je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:57Najgori je onaj jedan klošar što je krenuo s tartan staze da se **** i počeo psovati jednom od nas. Preko djece bi gazio da dođe do tog lika papak jedan.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 mar 2024, 10:39Jel stid specijalce sto su ostavili cetnike 10 minuta nakon utakmice dok oni nas istjeraju u 75oj.Jel ih stid silu prosipati nakon utakmice nad djecom i starijim ljudima na zapadu?Lako se kurciti u uniformi piqko jedna.Ja gdje god sam otisao na gostovanje dozivio sam teror od policije tog kantona,narocito tuzlaka,zenicana,banjalucana i u Mostaru sam znao dobiti po bubrezima,o Posusju da ne govorim sta sam prozivio prije 20ak godina gdje su nas jednog po jednog izvlacili sa tribine,dok kod nas ko god da dodje zasticen ko Biden licno.18 ograda,oklopna vozila,5 koridora policije,tampon zone ma ne smije im dlaka sa glave faliti.Bitno je da se traumiraju djeca tvog grada.
![]()
Lola nakav rasirio se dole psuje svima familiju bez razloga
Tersa nam "Sta cekate vise yebem li vam majku pobit cu vas sve" a tupan ne zna da su kapije bile zatvorene.
Zakacio se s nekim gore gazi citavu tribinu da dodje do vipa.Preko djece.Da je moje pipnuo oko bi mu izvadio ondje pa nek mi sude.Ako si u uniformi nisi Bog.
Nadam se da je neko ono snimao jer psovati nekome familiju nije profesionalno ponasanje.
Ekstremne sotuacije zahtjevaju extremne mjere!!!
I prođite se chetnichko/ustashko/baliyske priče. Osim što je ta i takva priča glupa, tim narativom upravo navodimo vodu na njihov mlin i izbijamo argumente iz vlastitih ruku Insistiranjem na takvoj konstelaciji, eventualnim dopisima i prijavama Uefi, dovodimo se u situaciju da ista ta Uefa u kuloarima kaže: Ma opet se dole plemena posvađala Znači, podhitno izbaciti takav vid komunikacije i predstavljanja.
Šta da se radi konkretno? Ja bih se odlučio za ovaj scenarij:
1. Suspendovati do daljnjeg bilo kakvo učešće u ligi
2. Otkazati svako gostoprimstvo svim selekcijama pod okriljem Saveza i koje su u bilo kakvom ugovornom odnosu sa istim.
3. Povući mlade kategorije iz svih takmičenja.
4. Zatražiti, temeljem monegaškog, ili lithenštajnskog sportskog prava, priključenje kluba npr. crnogorskom savezu i igranje njihove lige od iduće sezone, pa makar to značilo kretanje od najnižeg ranga.
5. Zabrana pristupa bilo kojem klubu - članu saveza - trening centru u Butmiru.
6. Povlačenje svih predstavnika i/ili djelatnika kluba iz institucija Saveza.
7. Razno.
Ovo su najradikalnije mjere. No, jedino na ovaj način poslala bi se snažna poruka, jer umjesto uvriježenog mišljenja o sukobu plemena, Uefa bi se upitala zašto najveći klub u državi, višestruki osvajač titula i kupova, klub kojem MUFC i Bajern čestitaju rođendane, želi napustiti matičnu ligu i sredinu u kojoj su ostvarili najveće uspjehe i hoće da nastavi takmičenje iz najnižeg ranga nepoznate lige.
Bude li se trgovalo i išlo linijom manjeg otpora, samo ćemo lopovima dati za pravo. Ako nema nazad, onda nema popuštanja i komprimisa.
Ako bilo na koji način mogu pomoći klubu, stojim na raspolaganju!
I prođite se chetnichko/ustashko/baliyske priče. Osim što je ta i takva priča glupa, tim narativom upravo navodimo vodu na njihov mlin i izbijamo argumente iz vlastitih ruku Insistiranjem na takvoj konstelaciji, eventualnim dopisima i prijavama Uefi, dovodimo se u situaciju da ista ta Uefa u kuloarima kaže: Ma opet se dole plemena posvađala Znači, podhitno izbaciti takav vid komunikacije i predstavljanja.
2. Otkazati svako gostoprimstvo svim selekcijama pod okriljem Saveza i koje su u bilo kakvom ugovornom odnosu sa istim.
4. Zatražiti, temeljem monegaškog, ili lithenštajnskog sportskog prava, priključenje kluba npr. crnogorskom savezu i igranje njihove lige od iduće sezone, pa makar to značilo kretanje od najnižeg ranga.
7. Razno.
Ovo su najradikalnije mjere. No, jedino na ovaj način poslala bi se snažna poruka, jer umjesto uvriježenog mišljenja o sukobu plemena, Uefa bi se upitala zašto najveći klub u državi, višestruki osvajač titula i kupova, klub kojem MUFC i Bajern čestitaju rođendane, želi napustiti matičnu ligu i sredinu u kojoj su ostvarili najveće uspjehe i hoće da nastavi takmičenje iz najnižeg ranga nepoznate lige.
Bude li se trgovalo i išlo linijom manjeg otpora, samo ćemo lopovima dati za pravo. Ako nema nazad, onda nema popuštanja i komprimisa.
Pa na zapadu ba dole djece se skupilo i 5,6 momaka psuje bezveze oni ono satro u formaciju stadose izvukose onaj sprej ko ono bi nekog prskal hebem li mu rod i porod usta.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Novinar BBC bio je na Koševu.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ne izbacivati takav vid prestavljanja, jer je to ono sto se desava i sto je najocitije. Ako i shvate da su se "posvadala plemena" pa se stimaju utakmice zbog toga onda super, neka suspenduju nasu ligu iz evrope.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 mar 2024, 11:32Ekstremne sotuacije zahtjevaju extremne mjere!!!
7. Razno.
Policija, narocito ovi "specijalci" su mahom sociopate. Ljudi koji su zbog svoje sociopatije i kompleksa i krenuli ka uniformi, sili i osjecaju moci.
Cast vrlo rijetkim izuzetcima.
Cast vrlo rijetkim izuzetcima.
- FKS -
O kakvom oduzimanju bodova se pise kad je napustena kup utakmica a ne ligaska,meni to smisla nema??
Pročitah negdje da može jer je oboje pod okriljem nfsbih, ali nema smisla ni meni
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Bas rijetki izuzetci. Sve u proslosti djeca koju su svi podyebavali po skoli, kompleksasi oni jadni.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- morsecode
- Kontakt:
Mozemo ocekivati promjene samo u slucaju nekog velikog protesta.
Bugari su to uradili nedavno, kad se skupilo par hiljada ljudi ispred zgrade saveza u Sofiji, i uz pritisak javnosti desile su se promjene.
Narod nije svjestan koliku moc posjeduje, ali sve je to kod nas nesto...nece narod da izadje na proteste za neke malo ozbiljnije stvari , a ne fudbal i sport
Bugari su to uradili nedavno, kad se skupilo par hiljada ljudi ispred zgrade saveza u Sofiji, i uz pritisak javnosti desile su se promjene.
Narod nije svjestan koliku moc posjeduje, ali sve je to kod nas nesto...nece narod da izadje na proteste za neke malo ozbiljnije stvari , a ne fudbal i sport
"To je jednostavno SARAJEVO"
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Beli98, Bing [Bot], Hajdeee, Lecler, nedimmmm1337, pjankesarajevo i 93 gosta.