Premijer liga 2015/16
Re: Premijer liga 2015/16
Steta sto nema Mustafe Radoncica da prenosi utakmice , ovom su dali samo zapisnik i eto prenosi , bez ikakve pripreme...
Ne spominje da je odlicni Jarak nas juniorski reprezentativac kao i Hrstic i Pavlak ...isto tako da su bivsi juniorski Reprezentativci Milicevic i Eres,
klasicni fudbalski komentator...
23:29
Ne spominje da je odlicni Jarak nas juniorski reprezentativac kao i Hrstic i Pavlak ...isto tako da su bivsi juniorski Reprezentativci Milicevic i Eres,
Totalno lose, uopceno rukomet. Nadao sam se da ce Celik se popraviti iz tekme u tekmu al na zalost. Valjda ce biti nesto bolje od januara. Sreca izvukli su laganog protivnika u EHF CC. Puno srece u nastavku. Izvidjac samo jos godinu ili dvije I ekipa za prvaka naravno to posebno kazem zbog programa I plana rada ekipe tj strucnjaka Grbe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- ASD
- Kontakt:
Ma dobro, to su sada nebitne stvari.no rules je napisao/la:Steta sto nema Mustafe Radoncica da prenosi utakmice , ovom su dali samo zapisnik i eto prenosi , bez ikakve pripreme...
Tv prijenos je odlicna stvar, svi se sjecamo kako je izgledala liga u fudbalu u pocetku tv prijenosa, vjerujem da cemo dozivjeti napredak i ovdje, naravno ako se nastavi u narednim sezonama s ovom praksom.
-
- Kontakt:
Tesko da cemo vidjeti napredak kod komentatora bht-a! Ja taj napredak ne vidim vec 15 godina, cak i vise. Pa oni grijese i nisu upuceni u fudbalske meceve velikih ekipa, a sta tek reci za rukomet. Smijesni su, amateri totalni! Sto kaze no rules samo gledaju u zapisnik nista drugo ne znaju niti imaju neku pripremu. U svakom slucaju drago mi je sto mozemo gledati utakmice na tv-u pa cemo iskljuciti ton nema nam drugeASD je napisao/la:Ma dobro, to su sada nebitne stvari.no rules je napisao/la:Steta sto nema Mustafe Radoncica da prenosi utakmice , ovom su dali samo zapisnik i eto prenosi , bez ikakve pripreme...
Tv prijenos je odlicna stvar, svi se sjecamo kako je izgledala liga u fudbalu u pocetku tv prijenosa, vjerujem da cemo dozivjeti napredak i ovdje, naravno ako se nastavi u narednim sezonama s ovom praksom.

Kaze Šuko u vise navrata "fudbaleri Izvidjaca"

Igračima nije nevažno hoće li prosječni gledaoc čuti o njima prave informacije. Prenos i dobar komentator idu zajedno. To je unapređenje.
- ASD
- Kontakt:
Pa dobro ljudi spustite malo ocekivanja, kod nas u drzavi Baho i Marjan prenose atletiku.
Ovo rade realno ljudi koji odgledaju par tekmi SP i EP i to je to od rukometa, ali ako se nastavi sa tradicijom rukometa vidjet cete da ce se i oni popraviti, a o samoj ligi da ne govorim, imali smo ista iskustva i sa fudbalom.
Ovo je stvarno ogroman napredak i nadam se da ce se nastaviti s ovim.
Ovo rade realno ljudi koji odgledaju par tekmi SP i EP i to je to od rukometa, ali ako se nastavi sa tradicijom rukometa vidjet cete da ce se i oni popraviti, a o samoj ligi da ne govorim, imali smo ista iskustva i sa fudbalom.
Ovo je stvarno ogroman napredak i nadam se da ce se nastaviti s ovim.
Kako su igrali Izviđač i Bosna? Zna li iko?
45:22HDI je napisao/la:Kako su igrali Izviđač i Bosna? Zna li iko?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Idemo Gračanica do pobjedeee 
BHT1

BHT1
Ko su strijelci ima li izvještaj?Lillard je napisao/la:45:22HDI je napisao/la:Kako su igrali Izviđač i Bosna? Zna li iko?
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zahvalite golmanu.Diablo55 je napisao/la:Idemo Gračanica do pobjedeee
BHT1
Govorim 2-3 godine da mora biti barem na sirem spisku, ali sad je vidjela citava drzava o kakvom se potencijalu radi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- ASD
- Kontakt:
Koliko zavrsi? nisam gledao drugo poluvrijeme.
Zadnje 3-4 utakmice konstantno 20 odbrana..+-2samo_lijevo je napisao/la:Zahvalite golmanu.Diablo55 je napisao/la:Idemo Gračanica do pobjedeee
BHT1
Govorim 2-3 godine da mora biti barem na sirem spisku, ali sad je vidjela citava drzava o kakvom se potencijalu radi.
- gradacac10
- Kontakt:
Bio je momak u mladoj reprezentaciji kad je bilo sp kod nas.. i nesto prije nego je sp pocelo pao je da doping kontroli i 2 godine je suspendovan, mislim da je tu zapcecatio svoj ulazak u reprezentaciju...samo_lijevo je napisao/la:Zahvalite golmanu.Diablo55 je napisao/la:Idemo Gračanica do pobjedeee
BHT1
Smanjena mu je kazna bila na 6 mjeseci...gradacac10 je napisao/la:Bio je momak u mladoj reprezentaciji kad je bilo sp kod nas.. i nesto prije nego je sp pocelo pao je da doping kontroli i 2 godine je suspendovan, mislim da je tu zapcecatio svoj ulazak u reprezentaciju...samo_lijevo je napisao/la:Zahvalite golmanu.Diablo55 je napisao/la:Idemo Gračanica do pobjedeee
BHT1
Kod mene ga ne bi vise branio
Sutra kec u Doboju. 

Očajna igra Sloge... Već sada 11 razlike!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.