Ko će biti prvak 2015/16
Re: Ko će biti prvak 2015/16
Ne znam ko ce biti prvak, ali mozda saznamo kome smeta Europska Sloboda !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako'š iskreno, ništa ne možeš znati ni u zadnja 2 kola...VelikiKemo je napisao/la:samo se ti smij imat ćes vremena da se uozbiljis i skontas da nikog ne treba podcjenjivati u ovoj Šaban PL ligi!Alpasinac je napisao/la:Ma Sloboda je prvak samo mi jos uvijek ne znamo
Uostalom sve će ti se reći u prva 2 kola nastavka..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
- Kontakt:
samo se ti smij imat ćes vremena da se uozbiljis i skontas da nikog ne treba podcjenjivati u ovoj Šaban PL ligi!
Uostalom sve će ti se reći u prva 2 kola nastavka..
[/quote]
Ako'š iskreno, ništa ne možeš znati ni u zadnja 2 kola...[/quote]
Obojica ste djelomično upravu. Evo uzmimo za primjer prošlu sezonu. Oko 20. kola vječiti, Zrinjski i ŠB u borbi za titulu, već nakon par kola situacija se izdiferencirala i imali smo borbu za titulu samo između vječitih. Prva 2-3 kola će otkriti karte, jer će biti zanimljivo vidjeti na djelu rezultate zimske pauze i prelaznog roka. Imat ćemo jasniju sliku ko vodi priču, a šampiona ćemo saznati u zadnjim kolima, zašto ne i u zadnjem.
Uostalom sve će ti se reći u prva 2 kola nastavka..

Ako'š iskreno, ništa ne možeš znati ni u zadnja 2 kola...[/quote]
Obojica ste djelomično upravu. Evo uzmimo za primjer prošlu sezonu. Oko 20. kola vječiti, Zrinjski i ŠB u borbi za titulu, već nakon par kola situacija se izdiferencirala i imali smo borbu za titulu samo između vječitih. Prva 2-3 kola će otkriti karte, jer će biti zanimljivo vidjeti na djelu rezultate zimske pauze i prelaznog roka. Imat ćemo jasniju sliku ko vodi priču, a šampiona ćemo saznati u zadnjim kolima, zašto ne i u zadnjem.
Životni saputnik! 1921
Zrinjski prvak, Zeljo kup, europa: Zrinjski, Zeljo, Sarajevo, Siroki.
Sloboda nece dobiti licencu za europu.
I Nada Đurevska da dobije Oskara.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Druze i da je Tusanj ne dobije, igrali bi na Bilinom Polju...Rikardo je napisao/la:Zrinjski prvak, Zeljo kup, europa: Zrinjski, Zeljo, Sarajevo, Siroki.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
kuknjavaRikardo je napisao/la:Zrinjski prvak, Zeljo kup, europa: Zrinjski, Zeljo, Sarajevo, Siroki.

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Nije spominjao stadion, stadion je najmanji problem. Govorio je da Sloboda nece dobiti licencu.DoeTz je napisao/la: Druze i da je Tusanj ne dobije, igrali bi na Bilinom Polju...
Kod nas je inace sve moguce pa nisam ni spreman za bilo koju ekipu garantovati 100% da ce dobiti licencu dok potvrda ne dodje od NFSBiH. Mislim, od prvih sest ekipa vidim mogucnost da svi dobiju koji apliciraju no...
Sloboda ako i kada završi reprogram, licenca je sigurica
sve ostalo će Azmir završit', jer nije levat' da izgubi evropu zbog nekakvih dugovanja prema igračima i slično
sve ostalo će Azmir završit', jer nije levat' da izgubi evropu zbog nekakvih dugovanja prema igračima i slično
Prvak ce bit Zrinjski.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]jovanmaksimovic je napisao/la:druga vremena bila tada ocigledno, raja zeljna fudbala, sada nazalost druga slika... ali najveci broj gostujucih navijaca ikada u premijer ligi je tad bio... da se zna...Ajzea je napisao/la:Manijaci u Širokom i onaj naslov u avazu "Najavljeno ih 300 a došlo ih 3000"
**** majku na Grbavici nas sad toliko ne bude
Prvak Zrinjski ili Sloboda, europa SB i Sarajevo. Kup Sarajevo (nadam se) 

Predzadnje kolo Sloboda - Sarajevo ... 

-
- Kontakt:
[quote="Rikardo"]Predzadnje kolo Sloboda - Sarajevo ...
[/quote
ako Sarajevo ispadne iz borbe za titulu do 29 kola u Tz imat cemo isti scenario kao i na Koševu u 30 kolu prošle sezone tj pobjeda domačina sto je OK sto bi rekli strumovi ahahahahahah
A ako Sarajevo bude u teoriji da mogu do titule bit ce extra meč na Tušnju u 29 kolu!

ako Sarajevo ispadne iz borbe za titulu do 29 kola u Tz imat cemo isti scenario kao i na Koševu u 30 kolu prošle sezone tj pobjeda domačina sto je OK sto bi rekli strumovi ahahahahahah
A ako Sarajevo bude u teoriji da mogu do titule bit ce extra meč na Tušnju u 29 kolu!
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
a zadnje Ferencvaroš-SlobodaRikardo je napisao/la:Predzadnje kolo Sloboda - Sarajevo ...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- amazon
- Kontakt:
posljednje.Heller je napisao/la:a zadnje Ferencvaroš-SlobodaRikardo je napisao/la:Predzadnje kolo Sloboda - Sarajevo ...

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- amazon
- Kontakt:
Realno gledajuci Siroki je najmanje dovodio sto znaci da su najuigraniji. Slobodi otisao jedan jako bitan igrac, dok Zrinjski kao Zeljo ima puno novih igraca, iako kostur ekipe koliko toliko ostao isti. I ja se slazem da je Siroki glavni kandidat, a onda Sloboda i Zrinjski. Jedino sam misljenja da Sarajevo tu nema neke sanse, pogotovo jer nema sanse da uzmu u Mostaru.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Gdje si coa kuco staraaleksandar_veliki je napisao/la:Nekako mi Siroki izgleda najbolje, ne znam zasto, ali sam uvjeren da ce prvi kroz cilj. Vidjet cemo, ne treba nikad otpisati ni Sarajevo, ali njima ce mnogo toga zavisiti od prvog susreta. Poraz u Mostaru definitivno znaci kraj snova o titulu. Sloboda i Zrinjski su takodjer tu, ali ne dajem im previse sanse. Mislim da ce Slobodi biti tesko u Banjoj Luci jer svima odgovora da izgube, iako to niej neki presudni meč. Mislim da ce izboriti Evropu ali nece biti prvaci, a Zrinjski mi je nekako pun dobrih igraca, a malo utakmica i to ih moze kostati...
Reci mi sta ako Zeljo mlatne Siroki u sto sam siguran jer ima da se koristimo svim I svacim, kolike sanse Im onda dajes?
nevolim one sa motorkom ali nekako najvise sanse imaju.
“Kada legnem da spavam, dvije stvari su neizostavni dio mog razmišljanja. O tome da sam odbio Real Madrid, dva puta, i o generaciji Jugoslavije iz Italije 1990. godine”, rekao je Osim.
Zelju ne otpisujete niposto.
Zadnja izmjena: Rikardo, dana/u 13 feb 2016, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
koji je to bitan igrac napustio Sloboduamazon je napisao/la:Realno gledajuci Siroki je najmanje dovodio sto znaci da su najuigraniji. Slobodi otisao jedan jako bitan igrac, dok Zrinjski kao Zeljo ima puno novih igraca, iako kostur ekipe koliko toliko ostao isti. I ja se slazem da je Siroki glavni kandidat, a onda Sloboda i Zrinjski. Jedino sam misljenja da Sarajevo tu nema neke sanse, pogotovo jer nema sanse da uzmu u Mostaru.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.