Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
sasistika
-
Kontakt:
Dulja mora malo duže i bolje, da u trenutku reaguje i razgleda raspored suigrača u kontrama!!Kad bi to uspio bio
bi bolji veznjak sigurno.Sve u svemu

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
truts
-
Kontakt:
Dulja zna izbaciti jednog ili dva igrača i onda ima lošu završnicu. To mi je najupečatljivije ostalo protiv Borussije, samo popravi finishing pa da te ženimo u jaču ligu.
https://youtu.be/jxqlkCPcOLg?t=7s
-
Virtu4l
-
Kontakt:
sasistika je napisao/la:Dulja mora malo duže i bolje, da u trenutku reaguje i razgleda raspored suigrača u kontrama!!Kad bi to uspio bio

I protiv Luksemburga je imao jedan loš pas za Džeku kad smo bili u kontri, ali doći će to na svoje. Nije lako igračima iz PL, jedan dan ti navijači yebu mater, igraš na oranici, već drugi dan daješ Džeki i Bešiću lopte na najvišem nivou i dva puta gledaš Pjanića kako ubija pauka... previše je to
Transfer, pod hitno, pa makar i za 400.000 €

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
-
Tracy3McGrady
-
Kontakt:
Postao/la Tracy3McGrady » 30 mar 2016, 08:18
Virtu4l je napisao/la:sasistika je napisao/la:Dulja mora malo duže i bolje, da u trenutku reaguje i razgleda raspored suigrača u kontrama!!Kad bi to uspio bio

I protiv Luksemburga je imao jedan loš pas za Džeku kad smo bili u kontri, ali doći će to na svoje. Nije lako igračima iz PL, jedan dan ti navijači yebu mater, igraš na oranici, već drugi dan daješ Džeki i Bešiću lopte na najvišem nivou i dva puta gledaš Pjanića kako ubija pauka... previše je to
Transfer, pod hitno, pa makar i za 400.000 €

Bilo bi dobro da napreduje, pa makar i kod nas da dođe, u Sarajevu nema s kim da igra.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
bhsport
-
Kontakt:
truts je napisao/la:Dulja zna izbaciti jednog ili dva igrača i onda ima lošu završnicu. To mi je najupečatljivije ostalo protiv Borussije, samo popravi finishing pa da te ženimo u jaču ligu.
https://youtu.be/jxqlkCPcOLg?t=7s
Ja kad sam to govorio bio sam mrzitelj, hejter i sta sve ne. Dulja izbaci, jednog pa dvojicu i usere sve, sto pokazuju 2 gola i 2 asista.
Mora brze reagovati.
Ali je igrac koji moze jednim potezom rijesiti tekmu, stvoriti visak, a mi takvog od Misketa nemamo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
Bosna64
-
Kontakt:
Ovaj ispade ko messi
-
Scholl
-
Kontakt:
Bosna64 je napisao/la:Ovaj ispade ko messi

Obicni prosjek, pokazao je sto bi i svaki igrac iz nase lige u onih nekoliko minuta koliko je igrao. Nista vrijedno pomena.
-
Peace
-
Kontakt:
Jbt zivot i kad rekose skoro asistencija... on dodao besicu obicni pas koji nije isao naprijed na 40 m, 99% igraca bi ondje izgubilo loptu ali se besic majstorski snasao i prosao dva igraca kao da ih nema i stvorio sebi zicer... jedino tu vrijedno pomena je reakcija besica...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
QUARESMA 18<<<
-
Kontakt:
Postao/la QUARESMA 18<<< » 30 mar 2016, 10:41
Drago mi je da je Dulja dobio priliku da igra u obe utakmice, ovo ce mu puno dobrodoci za samopouzdanje i podstrek da se vise trudi da napreduje.
Sent from my E6653 using Tapatalk
-
Pantelija
-
Kontakt:
Peace je napisao/la: veceras uzeo loptu na centru i dodao Dzeki kod gola... dosta od njega...
Peace je napisao/la:Jbt zivot i kad rekose skoro asistencija... on dodao besicu obicni pas koji nije isao naprijed na 40 m, 99% igraca bi ondje izgubilo loptu ali se besic majstorski snasao i prosao dva igraca kao da ih nema i stvorio sebi zicer... jedino tu vrijedno pomena je reakcija besica...
Kad visca doda loptu onda je to majstorija
Kada dda duljevic (bolju) loptu onda bi to svako uradio haahhhaaha sjaši bolan
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
Scholl
-
Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Peace je napisao/la: veceras uzeo loptu na centru i dodao Dzeki kod gola... dosta od njega...
Peace je napisao/la:Jbt zivot i kad rekose skoro asistencija... on dodao besicu obicni pas koji nije isao naprijed na 40 m, 99% igraca bi ondje izgubilo loptu ali se besic majstorski snasao i prosao dva igraca kao da ih nema i stvorio sebi zicer... jedino tu vrijedno pomena je reakcija besica...
Kad visca doda loptu onda je to majstorija
Kada dda duljevic (bolju) loptu onda bi to svako uradio haahhhaaha sjaši bolan
da duljevic nosi plavi umjesto bordo dresa ?
-
jasmin10
-
Kontakt:
Smijesno mi je kada kazu moze rijesiti jednim potezom utakmicu. Lik ima dva gola i dvije asistencije.
-
Peace
-
Kontakt:
Pa ko kaze da je visca neki majstor... msm za ovog je licno arjen robben... ali u evropskim okvirima je i visca prosjek... sta je tek ovaj onda...
I visca je odradio posao uzeo loptu i dodao dzeki... msm viscin udio u golu je minoran jer je dzeko doktorski uradio sve... ali sta tek onda reci na besicevu majstoriju gdje je duljevicev ucinak jos minorniji nego viscin kod gola...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
-
HankMoody
-
Kontakt:
Peace je napisao/la:Pa ko kaze da je visca neki majstor... msm za ovog je licno arjen robben... ali u evropskim okvirima je i visca prosjek... sta je tek ovaj onda...
I visca je odradio posao uzeo loptu i dodao dzeki... msm viscin udio u golu je minoran jer je dzeko doktorski uradio sve... ali sta tek onda reci na besicevu majstoriju gdje je duljevicev ucinak jos minorniji nego viscin kod gola...
Džeko je loptu dobio od Lulića, meščini

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
-
Pivopija
-
Kontakt:
HankMoody je napisao/la:Peace je napisao/la:Pa ko kaze da je visca neki majstor... msm za ovog je licno arjen robben... ali u evropskim okvirima je i visca prosjek... sta je tek ovaj onda...
Džeko je loptu dobio od Lulića, meščini

Tako je. Visca je uzeo loptu i dodao do Lulica, a Lulic proslijedio Dzeki.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
Sabinho
-
Kontakt:
jasmin10 je napisao/la:Smijesno mi je kada kazu moze rijesiti jednim potezom utakmicu. Lik ima dva gola i dvije asistencije.
Papagaj, povecaj asistencije, znas li brojati do 4? Sta je, boli sto nema Scuka?

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 30 mar 2016, 14:22
Duljevicu treba malo vise kuveta , ima predispozicije ko 15 Visci samo ga treba nauciti igrat' lopte.
-
Peace
-
Kontakt:
Ima 10 puta bolje predispozicije I od messija pa je trilion puta slabiji igrac...
Fudbal ne mozes nauciti igrati, sa tim se radjas, ali mozes usavrsavati svakodnevnim radom...
-
Sabinho
-
Kontakt:
Peace je napisao/la:Ima 10 puta bolje predispozicije I od messija pa je trilion puta slabiji igrac...
Fudbal ne mozes nauciti igrati, sa tim se radjas, ali mozes usavrsavati svakodnevnim radom...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
Probisvjet
-
Kontakt:
Postao/la Probisvjet » 30 mar 2016, 17:58
Duljevic ima talenta, ali i previse kilograma. -10-12kg i onda ce moci mnogo bolje.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Confiance, Proximic, Vaya i 22 gosta.