A dok mi kuburimo sa analogijom u Japanu već idu 8K prijenosi
RIO 2016 - Općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RIO 2016 - Općenito
Popravio sam, npr CBC ima opciju gledanja za VR uređaje
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma ne valja ti link opet. Hajde ubaci link u pa će fino otvoriti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Popravio sam, npr CBC ima opciju gledanja za VR uređaje![]()
Mislim na ovaj drugi link gdje su se pojavile tačkice pa ne otvara fino.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ubacio sam, nije do mene.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.
Edit: Eh taj link što si popravio meni neće da pokrene. Stavio sam da sam iz UK, ali opet piše da je podržano za UK samo. Kako popraviti?
možda tor?arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
Edit: Eh taj link što si popravio meni neće da pokrene. Stavio sam da sam iz UK, ali opet piše da je podržano za UK samo. Kako popraviti?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
?DANTES je napisao/la:možda tor?arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Koji Dot ili browsec, pokušaj sa ovim drugim ako neće taj.arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Stavio sam oba. Ona druga dva sajta rade sa browsec, a onaj prvi sam uspio srediti sa ovim Dot iako na prvu nije htjelo ni sa njim da radi. Hvala puno.rio_Ferdy88 je napisao/la:Koji Dot ili browsec, pokušaj sa ovim drugim ako neće taj.arelinho je napisao/la:Hvala brate.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ubacio sam, nije do mene.![]()
tor je browser za gledanje i pristupanje Deep web. njegova opcija je anonimnost. ne mogu utvrditi iz koje si zemlje.arelinho je napisao/la:?DANTES je napisao/la: možda tor?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hvala na pomoći. Uspio sam naštimati ovako kako je Rio napisao.DANTES je napisao/la:tor je browser za gledanje i pristupanje Deep web. njegova opcija je anonimnost. ne mogu utvrditi iz koje si zemlje.arelinho je napisao/la:?DANTES je napisao/la: možda tor?
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Sad uživaj, tu će ti biti sve i jedan prijenos, i snimke sve, možeš gledati sve u snimku ako ne stigneš uživo 
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hoću hoću. Ako negdje zapnem znam kome se mogu obratiti.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad uživaj, tu će ti biti sve i jedan prijenos, i snimke sve, možeš gledati sve u snimku ako ne stigneš uživo
A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Probaj Dot, ako ne radi browsec, ista je procedura.Otelo je napisao/la:A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Probao oba, promijenio na UK i ništa...rio_Ferdy88 je napisao/la:Probaj Dot, ako ne radi browsec, ista je procedura.Otelo je napisao/la:A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
davno je bbc bio na totalu ali ga sklonili.rio_Ferdy88 je napisao/la:Sad uživaj, tu će ti biti sve i jedan prijenos, i snimke sve, možeš gledati sve u snimku ako ne stigneš uživo
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Probaj refrešovati, ili sa Holom onda.Otelo je napisao/la:Probao oba, promijenio na UK i ništa...rio_Ferdy88 je napisao/la:Probaj Dot, ako ne radi browsec, ista je procedura.Otelo je napisao/la:A šta ako ne radi niti jedan način za BBC?
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kad koji izlaze iz naše regije? Hrvati 55. Za nas nemam pojma??
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Mi smo 28.samocelik je napisao/la:Kad koji izlaze iz naše regije? Hrvati 55. Za nas nemam pojma??
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Normalno da je i tvoja kao i svih nas koji smo rodjeni u toj zemlji.Admir_Sa je napisao/la: Posto Sam ja rodjen I zivio u sfrj svaka osvojena medalja do 1992 je I moja, pa nek prisvaja KO god hoce
Ono prethodno je vezano za pravnu kategoriju.
p.s. koliko li je Brazil inkasirao za ove dve godine u svoj budzet? Prvo svetsko u fudbalu, pa onda Olimpijada. Nesto slicno je bilo i u USA 90-tih, svetsko u fudbalu pa Atlanta.Isto u dve godine. Isto i Zapadna Nemacka dve decenije ranije, samo obrnutim redosledom, Olimpijada u Minhenu pa svetsko u fudbalu dve godine kasnije.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.