NLB liga sezona 2009/10

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Bily Piton
Kontakt:

Re: NLB liga sezona 2009/10

Post Postao/la Bily Piton » 17 feb 2010, 22:04

amerosm je napisao/la:
Dobro Hrvati sire propagandu i za njih je Pranjic bolji Lahma, Evre, A.Cole-a, pa Vas od njih ne treba nista cuditi.

Hahahhahah ova ti je dobra :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ;)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 feb 2010, 14:48

amerosm je napisao/la:Ma samo treba pustiti ljude da pricaju i da se dizu u nebesa. Dule pametno suti i kad dodje taj Final 4 fino protivnicima ocita lekciju i rijesen problem. Da DV ne pocne i ovdje uvoditi pojam KK Sledeca sezona koji je u Srbiji veoma popularan.
Dobro Hrvati sire propagandu i za njih je Pranjic bolji Lahma, Evre, A.Cole-a, pa Vas od njih ne treba nista cuditi.
Navijac sam KK Bosne ali Partizanu nema niko ravan na Balkanu svi su jednu stepenicu ispod njih, neki cak i dvije, i ne treba se zavaravati ako se neko pobjedi dva puta i da to bude mjerilo.
Navijač Bosne moja sućut. Svi ste se urotili protiv Hrvata
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 18 feb 2010, 15:30

Mosby..ovo je sportski forum,niko se nije urotio protiv Hrvata..šta je tebi...Ja Cibonu izuzetno cjenim i smatram uz Partizan,Split,Zadar,Bosnu,Zvezdu i Olimpiju jednim od velikana ex-yu košarke a i šire..pa ta ekipa je 2 put bila prvak evrope...znači ja ne omalovažavam Cibonu,samo kažem da u ovom trenurku i u zadnje 2-3 godine Partizan ima dominaciju na ovim prostorima i da je najbolji,što ne znači da će to biti dovjeka...o nikakvoj uroti nije riječ
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 18 feb 2010, 15:37

evo i ja sam navijač cibone,ali ipak mislim da zadnje 2-3 godine protiv partizana nije nitko favorit,pa čak i barca,pao...,ali isto tako cibona igra ovu sezonu s puno problema i oni isto tako mogu svakoga iznenaditi,i još da napomenem da je i peras uz duleta među 5 najbolji trenera u euroligi,pa šta radi s cibonom u rosteru sa svega 8-9 igraca

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 15:38

Ted Mosby je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Ma samo treba pustiti ljude da pricaju i da se dizu u nebesa. Dule pametno suti i kad dodje taj Final 4 fino protivnicima ocita lekciju i rijesen problem. Da DV ne pocne i ovdje uvoditi pojam KK Sledeca sezona koji je u Srbiji veoma popularan.
Navijac sam KK Bosne ali Partizanu nema niko ravan na Balkanu svi su jednu stepenicu ispod njih, neki cak i dvije, i ne treba se zavaravati ako se neko pobjedi dva puta i da to bude mjerilo.
a ciji si ti navijac???????????? izjasni se..........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 feb 2010, 17:35

neno#4 je napisao/la:
Ted Mosby je napisao/la:
a ciji si ti navijac???????????? izjasni se..........
Cibone
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 18:08

a ciji si ti navijac???????????? izjasni se..........[/quote]

Cibone[/quote]

onda nemoj @amerosmu govoriti nista za bosnu...a tebi u potpisu stoji siroki......malo je siroki bolje plasiran od bosne....sto su rijetke situacije u nlb zadnjih godina ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 18 feb 2010, 19:23

evo cibona izbaci zadra na produzetke,dobra tekma neviđena u zadnjim minutama,ciboni nije igrao ni andrić,ni vukušić,te rozić otprije,imam osjećaj da ovi zadar nikad neće dobit cibonu,stvarno nikako da ih pobjede,nešto kao i bosna širokog

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 18 feb 2010, 19:28

Steve Urkel je napisao/la:evo cibona izbaci zadra na produzetke,dobra tekma neviđena u zadnjim minutama,ciboni nije igrao ni andrić,ni vukušić,te rozić otprije,imam osjećaj da ovi zadar nikad neće dobit cibonu,stvarno nikako da ih pobjede,nešto kao i bosna širokog
malo je bosna vise puta dobijala sirokog nego zadar cibonu ;) ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 18 feb 2010, 23:54

neno#4 je napisao/la:
Steve Urkel je napisao/la:evo cibona izbaci zadra na produzetke,dobra tekma neviđena u zadnjim minutama,ciboni nije igrao ni andrić,ni vukušić,te rozić otprije,imam osjećaj da ovi zadar nikad neće dobit cibonu,stvarno nikako da ih pobjede,nešto kao i bosna širokog
malo je bosna vise puta dobijala sirokog nego zadar cibonu ;) ;) ;) ;)
Ma kad je Bosna nas dobila, a ovo se moje Široki odnosi na nogomet
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 19 feb 2010, 13:25

joj se ste se raspričali :mrgreen: :mrgreen:
Cibona i Partizan su dvije podjenake ekipe koje imaju izvrsne strucnjake i trenere na klupama s tim sto bih ja dao prednost Vujosevicu a s tim odmah i Partizanu...
a Zadar je prica za sebe s tim da mi zadar nije mrzak ali mi je drago sto gube radi Jusupa :D :mrgreen: :D
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

york
Kontakt:

Post Postao/la york » 19 feb 2010, 15:44

nisu mi dragi ni jedni ni drugi,ali ja i isto mislim da je partizan u svim segmentima ispred cibone

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 19 feb 2010, 16:28

Partizan je institucija..ostali su klubovi 8-)
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 19 feb 2010, 18:35

Bily Piton je napisao/la:Partizan je institucija..ostali su klubovi 8-)

hm,o tome bi se moglo nadugo i naširoko diskutovati

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 20 feb 2010, 18:03

Cibona je institucija a ostali su klubovi
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 20 feb 2010, 19:19

Ted Mosby je napisao/la:Cibona je institucija a ostali su klubovi
hahahahahahaahhhahahaha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 feb 2010, 19:48

Barney Stinson je napisao/la:joj se ste se raspričali :mrgreen: :mrgreen:
Cibona i Partizan su dvije podjenake ekipe koje imaju izvrsne strucnjake i trenere na klupama s tim sto bih ja dao prednost Vujosevicu a s tim odmah i Partizanu...
a Zadar je prica za sebe s tim da mi zadar nije mrzak ali mi je drago sto gube radi Jusupa :D :mrgreen: :D
ne bih se ja bas slozio s tim ;) ;) ;) ;)

Ostalo je samo ime.....

Bily Piton
Kontakt:

Post Postao/la Bily Piton » 20 feb 2010, 20:09

PARTIZAN-Hemofarm poluvrijeme 32-48 :shock: kraj 69-64 :lol: 8-)

Crno-beli su u utakmici velikim preokretom u trećoj deonici savladali vršački Hemofarm rezultatom 69:64 (13:24, 19:24, 21:6, 16:10).

< Vrščani su silovito krenuli i serijom od 8:0 počeli prvi polufinalni susret u Čaiiru. Nakon dva i po minuta igre klupa Partizana je tražila tajm-aut, međutim i nakon još jedne izgubljene lopte crno-belih Hemofarm je u kontranapadu postigao nove poene za 10:0. Seriju narandžastih prekinuo je Roberts efektnim zakucavanjem. Brzo su crno-beli rešili nekoliko napada pod košem, a uspešani su prvi put bili van linije 6, 25 za 9:12. Čvrsta odbrana Hemofarma ponovo je zaustavila napad Partizana koju su materijalizovali na drugoj strani i novom serijom 9:0 prešli u dvocifreno vođstvo 9:21. Mekejleb je svojim uspešnim šutevima sa penala i efektnim prodorom uz faul, održao crno-bele. Međutim nova trojka na strani Vrščana i loše izvođenje slobodnih bacanja tima iz Beograda ostavili su dvocifrenu prednost formalnim gostima na ovom meču pred drugu četvrtinu.

Jake odbrane na obe strane nisu dozvoljavale lake poene, a šut je zakazao, nakon tri minute igre u nastavku 16:26. Kapiten Božić je pogodio dve trojke za redom, ali odbrana Partizana nije nalazila rešenje za šut sa distance protivnika. Potom su dosuđene tehničke greške Mariću i Jagodniku, a ekipa Hemofarma je ponovo došla na dvanaest ponena viška. Napad Partizana nije funkcionisao, dok su Lukajićevi izabranici bili precizni i uvećali svoju prednost 26:42. Do kraja poluvremena nervoza kod crno-belih se ponovo odrazila na penale, dok su Vrščani bili ponovo ubedljiviji u napadu i na poluvreme otišli sa velikih 32:48.

Početak treće četvrtine je bio u znaku odličnih prodora Mekejleba koji je uspeo da ublaži prednost Hemofarma 39:50. Marić i Kecman su upotpunili seriju crno-belih, a odbrana Partizana je u tim trenucima odlično funkcionisla za samo četiri poena zaostatka za protivnikom 46:50. Seriju od 17:0 Hemofarm je prekinuo prekinuo preko centra Marjanovića 49:52. Dozvolivši samo šest poena protivniku u ovoj četvrtini, crno-beli su u odlučujuću deonicu ušli sa pola koša zaostatka 53:54.

Ponovo su obe ekipe uspostavile čvrste odbrane, crno-beli nisu iskoristili nekoliko napada ze vođstvo, a tek nakon tri minuta igre u poslednjoj deonici Hemofarm je postigao poene 53:56. Trojkom Kecmana Partizan nije dopustio ekipi iz Vršca da se ponovo rezultatski odlepi. Nakon vezanih promašaja na obe strane, nova trojka Kecmana, kao i pogodak Marića doneli su ekipi Partizana izjednačenje 61:61. Mekejleb je bio uspešan sa linije penala, kao i Marković sa druge strane. U sledećem napadu plejmejker Partizana je efektno pronašao put do koša Hemofarma za 65:63. Naredni napad ekipe iz Vršca je uspešno zaustavljen, Rašić je bio siguran u završnici sa linije slobodnih bacanja oba puta i crno-beli su u veoma neizvesnoj završnici slavili i ušli u finale Kupa Radivoja Koraća!
PFC Forever!!!

Ponosan što sam Srbin!

Jedan je CLEO 9 !!!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 20 feb 2010, 22:38

koliko cujem bila je ogromna kradja
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 20 feb 2010, 23:36

ja koliko cujem ekipa koja na poluvremnu vodi 16, slovima sesnaest razlike i onda dvije minute do kraja trece cetvrtine ima dva postignuta poena, nema sta da trazi?!!!!!!!.....u prvom poluvremenu bilo je nekih diskutabilnih faulova koji nisu svirani na aleksu, a onda je isla mala komepnzacija na kraju.....roberts cini mi se u drugom nikako nije izlazio van....

Ostalo je samo ime.....

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.