amerosm je napisao/la:
Dobro Hrvati sire propagandu i za njih je Pranjic bolji Lahma, Evre, A.Cole-a, pa Vas od njih ne treba nista cuditi.
Hahahhahah ova ti je dobra

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
amerosm je napisao/la:
Dobro Hrvati sire propagandu i za njih je Pranjic bolji Lahma, Evre, A.Cole-a, pa Vas od njih ne treba nista cuditi.
Navijač Bosne moja sućut. Svi ste se urotili protiv Hrvataamerosm je napisao/la:Ma samo treba pustiti ljude da pricaju i da se dizu u nebesa. Dule pametno suti i kad dodje taj Final 4 fino protivnicima ocita lekciju i rijesen problem. Da DV ne pocne i ovdje uvoditi pojam KK Sledeca sezona koji je u Srbiji veoma popularan.
Navijac sam KK Bosne ali Partizanu nema niko ravan na Balkanu svi su jednu stepenicu ispod njih, neki cak i dvije, i ne treba se zavaravati ako se neko pobjedi dva puta i da to bude mjerilo.
a ciji si ti navijac???????????? izjasni se..........Ted Mosby je napisao/la:Navijač Bosne moja sućut. Svi ste se urotili protiv Hrvataamerosm je napisao/la:Ma samo treba pustiti ljude da pricaju i da se dizu u nebesa. Dule pametno suti i kad dodje taj Final 4 fino protivnicima ocita lekciju i rijesen problem. Da DV ne pocne i ovdje uvoditi pojam KK Sledeca sezona koji je u Srbiji veoma popularan.
Navijac sam KK Bosne ali Partizanu nema niko ravan na Balkanu svi su jednu stepenicu ispod njih, neki cak i dvije, i ne treba se zavaravati ako se neko pobjedi dva puta i da to bude mjerilo.
Ciboneneno#4 je napisao/la:a ciji si ti navijac???????????? izjasni se..........Ted Mosby je napisao/la:Navijač Bosne moja sućut. Svi ste se urotili protiv Hrvataamerosm je napisao/la:Ma samo treba pustiti ljude da pricaju i da se dizu u nebesa. Dule pametno suti i kad dodje taj Final 4 fino protivnicima ocita lekciju i rijesen problem. Da DV ne pocne i ovdje uvoditi pojam KK Sledeca sezona koji je u Srbiji veoma popularan.
malo je bosna vise puta dobijala sirokog nego zadar cibonuSteve Urkel je napisao/la:evo cibona izbaci zadra na produzetke,dobra tekma neviđena u zadnjim minutama,ciboni nije igrao ni andrić,ni vukušić,te rozić otprije,imam osjećaj da ovi zadar nikad neće dobit cibonu,stvarno nikako da ih pobjede,nešto kao i bosna širokog
Ma kad je Bosna nas dobila, a ovo se moje Široki odnosi na nogometneno#4 je napisao/la:malo je bosna vise puta dobijala sirokog nego zadar cibonuSteve Urkel je napisao/la:evo cibona izbaci zadra na produzetke,dobra tekma neviđena u zadnjim minutama,ciboni nije igrao ni andrić,ni vukušić,te rozić otprije,imam osjećaj da ovi zadar nikad neće dobit cibonu,stvarno nikako da ih pobjede,nešto kao i bosna širokog![]()
![]()
![]()
Bily Piton je napisao/la:Partizan je institucija..ostali su klubovi
hahahahahahaahhhahahahaTed Mosby je napisao/la:Cibona je institucija a ostali su klubovi
ne bih se ja bas slozio s timBarney Stinson je napisao/la:joj se ste se raspričali![]()
Cibona i Partizan su dvije podjenake ekipe koje imaju izvrsne strucnjake i trenere na klupama s tim sto bih ja dao prednost Vujosevicu a s tim odmah i Partizanu...
a Zadar je prica za sebe s tim da mi zadar nije mrzak ali mi je drago sto gube radi Jusupa![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.