Denver Nuggets

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako

JHam
Kontakt:

Re: Denver Nuggets

Post Postao/la JHam » 26 mar 2013, 22:14

NEZALAGANJE je napisao/la:
JHam je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Ipak Denver-Memphis. :cry:
ima jos da se igra,nije jos nista gotovo,mi smo ovu izgubli ponajvise zbog odmaranja Lawsona za Spurse,jer nam je vaznija ta utakmica od ove sa Hornetsima :D
:lol: :lol: Lijepi strah! :lol:
nije to strah,nego je glupo da se vraca poslije povrede protiv jedne od gorih ekipa lige :roll: :roll: treba mozda da obnovi povredu u takvoj utakmici? :roll:

nego spremas li se ti za avatar? :lol: :lol:
Zadnja izmjena: JHam, dana/u 26 mar 2013, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 26 mar 2013, 22:15

Pusti ga bolan. Oni su znali odmarati tri glavna igraca pred duele sa Memphisom. :D
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 mar 2013, 22:20

JHam je napisao/la:
JHam je napisao/la: :lol: :lol: Lijepi strah! :lol:
nije to strah,nego je glupo da se vraca poslije povrede protiv jedne od gorih ekipa lige :roll: :roll: treba mozda da obnovi povredu u takvoj utakmici? :roll:

Bas ti je logika nakaradna!Pa logicnije je da se polako uvede u ritam protiv slabije ekipe,nego da ga odmah ubacis u derbi!Zar ne? Ja koliko vidm NYK se vracaju u formu,a vi ako izvucete MEM bice zanimljivo! :D

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 mar 2013, 22:45

Kakva je to opklada u pitanju? :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 mar 2013, 22:45

JHam je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la: nije to strah,nego je glupo da se vraca poslije povrede protiv jedne od gorih ekipa lige :roll: :roll: treba mozda da obnovi povredu u takvoj utakmici? :roll:

Bas ti je logika nakaradna!Pa logicnije je da se polako uvede u ritam protiv slabije ekipe,nego da ga odmah ubacis u derbi!Zar ne? Ja koliko vidm NYK se vracaju u formu,a vi ako izvucete MEM bice zanimljivo! :D
kakav NYK,oni ako 2 uzmu u PO-u bice dobro :lol: :lol:
a bolje je da se on nama odmori za SAS-e nego bzvze da igra protiv Hornetsa,nije on bio ko Rose vani pa da se polako uvodi u ritam :D
@Carlo mi prodjemo dalje od NYK-a on stavlja Farieda,vi prodjete dalje ja stavljam Kawhia

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 mar 2013, 22:52

Bolje bi ti bilo da zahvališ Knicksima. Da nije Knicksa ti bi sad gledao Denver u rangu s Sacramentom, a Melo bi došao kao FA.

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 mar 2013, 23:05

Carlo je napisao/la:Bolje bi ti bilo da zahvališ Knicksima. Da nije Knicksa ti bi sad gledao Denver u rangu s Sacramentom, a Melo bi došao kao FA.
Cuj da zahvalim :lol: :lol: :lol:
Ko im je kriv sto su glupi :lol: :lol:
I mi bi vjerovatno uzeli nekog iz FA i mozda tankirali jednu sezonu za dobar draft pick i opet bi imali jaku ekipu.
I da nije bilo NYK-a vjerovatno bi sad u Denveru bili ili Favors,Kardasian i njihov pik,ili Deng,Gibson i pik sto su tad bili aktuelni tradeovi...i vjeruj mi da melo sigurno nebi otisao kao FA,jer je njemu tad bilo do para,a da ode kao FA izgubio bi dosta na ugovoru,tako da bi opet vjerovatno bio neki S&T.
I da,nebi mi bilo mrsko gledati 1-2 sezone borbe na dnu tabele za bolje pikove...ko zna,mozda bi sad imali ekipu:
Ty,Klay Thompson,Deng,Faried/Gibson,Nene,neki s vrha proslogodisnjeg drafta(Davis,Gilchrist,Lillard...)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 mar 2013, 23:18

Pa ja, da niste tradeovali Mela vjerovatno bi vam došao neki superstar kao FA :D A Gallinari, Chandler, Felton i još par pickova bi sami došli :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 mar 2013, 23:23

Carlo je napisao/la:Pa ja, da niste tradeovali Mela vjerovatno bi vam došao neki superstar kao FA :D A Gallinari, Chandler, Felton i još par pickova bi sami došli :D
ovog treceg mozes slobodno otpisati,a umjesto da NYK nama zahvali sto su dobili tako dobrog kosarkasa,jednog od najboljih kosarkasa danasnjice i jednog od najvecih igraca u historiji oni nama nabijaju na nos sta su nam dali :lol: :lol:
zaboravio sam da bi imali i Billupsa vjerovatno da melo nije otisao u NYK...a Chandler i Deng bi se mogli nadomjestiti, imali bi eto Denga, a vjerovatno bi Massai uradio jos koji trade kao ovaj za Iggy-a,mozda bi i Batuma ganjali,al sta bi bilo kad bi bilo ;) ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 26 mar 2013, 23:27

Ma sve bi vi izganjali, svi bi došli u Denver kao da je NYC :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 mar 2013, 23:34

Pa da niste dobili Melo-a u trade ko bi to dosao kod vas?? :lol: :lol: Camby??Kidd??Wallace penzioner?? :lol: :lol:

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 27 mar 2013, 00:00

JHam je napisao/la:Pa da niste dobili Melo-a u trade ko bi to dosao kod vas?? :lol: :lol: Camby??Kidd??Wallace penzioner?? :lol: :lol:
Ne znam jarane, Amare je došao, a koliko znam nije bilo nikakve zvijezde. Ekipa s Gallom, Amarejem, Feltonom i solidnom klupom je dovoljna za kakav-takav uspjeh na Eastu, tako da... :D

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 mar 2013, 00:02

Carlo je napisao/la:
JHam je napisao/la:Pa da niste dobili Melo-a u trade ko bi to dosao kod vas?? :lol: :lol: Camby??Kidd??Wallace penzioner?? :lol: :lol:
Ne znam jarane, Amare je došao, a koliko znam nije bilo nikakve zvijezde. Ekipa s Gallom, Amarejem, Feltonom i solidnom klupom je dovoljna za kakav-takav uspjeh na Eastu, tako da... :D
pa i ekipa sa Billupsom,Lawsonom,Afflalom,JRom,Nene-om,Al-om je dovoljna za PO na zapadu :D jos sto bi tu sigurno dobili finog igraca za melo-a ;)

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 31 mar 2013, 19:30

Jedan od zvučnijih NBA igrača koji će se naći na ljetnoj tržnici je krilni igrač Denver Nuggetsa Andre Iguodala. Igoudala je potvrdio kako će izaći na tržište i odvagnuti opcije koje će se pojaviti...
Andre Iguodala je sinonim za svestranog igrača koji je potpuno podređen zahtjevima momčadi. Nije onaj klasičan potrošač lopti koji će se gurati u prvi plan i kao takav je poželjan u svakoj momčadi stoga nema nikakve sumnje da će na ljeto biti primamljiva meta na tržištu.
Trenutno je igrač s najtežim ugovorom u Denver Nuggetsima, ove sezone zarađuje 14.7 milijuna dolara, a sljedeće sezone bi trebao zaraditi 15.9 milijuna, ali uz igračevu opciju u ugovoru odlučio je iskušati tržište.
"Definitivno ću testirati tržište i odvagnuti opcije. Većina igrača koji imaju tu mogućnost, iskoriste je sigurnosti radi, posebno nakon sezone kakvu mi imamo. Momčadi znaju što mogu dobiti od takvog igrača.Igrači dobivaju 50, 60, 70, 80 milijuna dolara, jednostavno više vrijede na tržištu", potvrdio je Iguodala.
Nekadašnjem krilu Philadelphije se sviđa u Denveru, smatra da se dobro uklopio u momčad, ali ne želi dati obećanje da će i dalje biti u Coloradu.
"Moj glavni cilj je nastaviti pobjeđivati ovdje, ostalo će doći samo po sebi. Želim igrati u momčadi na koju ću imati utjecaj bez da moram puniti protivnički koš, a tako se osjećam u Denveru. Međutim ovo je posao, potrebno je vidjeti kakve će se opcije pojaviti i ne želim ništa obećavati. U ovom trenutku sam posve Denverov, kasnije ćemo vidjeti."
S 29 godina i igrom kakvu njeguje Iguodalin potez je razumljiv i Nuggetsi će morati ponuditi ogroman novac ako ga žele zadržati.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 mar 2013, 21:19

Ili staviti Chandlera na 2 i potpisati Mayo-a mozda...ako bude trazio previse,ne vjerujem da ce ostati...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 31 mar 2013, 21:31

Evo vam MWP + cijela klupa za njega :lol:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 31 mar 2013, 21:34

Kobe Bryant je napisao/la:Evo vam MWP + cijela klupa za njega :lol:
imamo mi klupe u pepsi centru,ne treba nam vasa :lol: :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 apr 2013, 11:50

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 04 apr 2013, 13:02

Kako momak igra u zadnje dvije utakmice,kazu novi Ginobili...a 20im pikom smo ga uzeli..
[youtube][/youtube]

mirza41
Kontakt:

Post Postao/la mirza41 » 05 apr 2013, 22:54

Gallo pokidao ACL, steta za denver, ovo je veliki gubitak za njih... LIcno meni drag igrac, jedan od drazih Europljana :)
"Ako ne pokusate ostvariti svoje snove ne znate koje su vam granice, a ako ih nemate - nemojte se ni baviti sportom."

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.