Armenija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

eldar__adriano
Kontakt:

Re: Armenija-BiH/BiH-Turska

Post Postao/la eldar__adriano » 07 avg 2009, 13:44

20 jug i sjever , 40 zapad natkrivena, a istok 30 il 35 nisam siguran ;) pozzzzzz

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 07 avg 2009, 13:45

IloveBiH je napisao/la:Jel mi neko moze napisat cijene karti za tekmu protiv Turske, cijene za sve tribine ???
Jug i sjever 20KM,istok 30 ili 35KM i zapad 40KM...trebalo bi da su ove cijene
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

IloveBiH
Kontakt:

Post Postao/la IloveBiH » 07 avg 2009, 15:53

E hvala vam :D
[IMG]http://i28.tinypic.com/2rcuamg.jpg[/IMG]

Bosna ima jednu manu, najljepsa je na Balkanu !!!

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 avg 2009, 18:12

Da kazem sad i par rijeci o sudcima koji ce suditi ove dvije utakmice.

Utakmicu u Yerevanu protiv Armenije ce suditi holandski sudac Eric Braamhaar dok ce utakmicu protiv Turske u Zenici suditi portugalski sudac Olegario Bartolo Benqenrenca. Ja licno dobro poznajem ova dva sudca i iskreno se nadam da ce biti korektni prema nama te da ce suditi sve sto budu vidjeli na terenu.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 07 avg 2009, 18:16

Bolje im je ,bolje ..Pogotovo ovom u Zenici ,inace ,hm .........

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 07 avg 2009, 18:31

Ja uvijek kazem da dok god nam sudci nisu Rusi, Grci, Kiprani ili Englezi mi mozemo da nedozivimo kradu s njihove strane. Nazalost, velike su sanse da ce portugalski sudac u Zenici "navijati" za Tursku dok ce u Yerevanu sudac vjerovatno biti neutralan. U svakom slucaju, treba se biti uvijek oprezan kada je u pitanju nasa reprezentacija i sudije. Do sada, u ovim kvalifikacijama, je sudenje uglavnom bilo posteno (osim protiv Spanije u Mursiji gdje je sudac poklonio penal Spancima i priznao im gol iz ofsajda!).

gazija87
Kontakt:

Post Postao/la gazija87 » 11 avg 2009, 09:15

ma netrebamo mi gledati na suce,mi vec pocinjemo da trazimo alibi za eventualni neuspjeh,nemogu sudije nista ako mi budemo igrali kako treba,pa Hrvatska je velesila za nas u fudbalu,imaju i rezultata,pa ih sudije hebu,ali ako ti igras kako treba nemoze ti sudija tu nista.
Bosanac u srcu,dusi i u gacama!!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 11 avg 2009, 09:56

Tarik14 je napisao/la:Ja uvijek kazem da dok god nam sudci nisu Rusi, Grci, Kiprani ili Englezi mi mozemo da nedozivimo kradu s njihove strane. Nazalost, velike su sanse da ce portugalski sudac u Zenici "navijati" za Tursku dok ce u Yerevanu sudac vjerovatno biti neutralan. U svakom slucaju, treba se biti uvijek oprezan kada je u pitanju nasa reprezentacija i sudije. Do sada, u ovim kvalifikacijama, je sudenje uglavnom bilo posteno (osim protiv Spanije u Mursiji gdje je sudac poklonio penal Spancima i priznao im gol iz ofsajda!).
Mi treba samo da igramo dobro izgradimo imidž ,sakupljamo poštovanje i respekt drugih sa dobrim igrama da nam ne bi govorili belgijanci da ih protiv nas zanima samo 6 bodova :D :D :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Boske_
Kontakt:

Post Postao/la Boske_ » 11 avg 2009, 11:14

Armeniju tucemo 2-0, onda Tursku 3-0 u paklenoj atmosferi, idemo u Estoniju i tu cemo imati tesku utakmicu i onda na kraju pada Spanija u Bosni rezultatom 1-0 i onda smo u barazu. Za protivnika dobijamo Hrvatsku u barazu. Ciro daje ostavku jer ne zeli da vodi protiv Hrvatske. Na celo reprezentacije u tom trenu dolaze Barbarez i Bolic, idemo u Zagreb na gostovanje, tamo ce biti gusto i gadno ali cemo izvuci 1-1 ili evantualno izgubiti 1-2 i onda u Bosni pada i Hrvatska rezultatom 1-0 ili 2-0...Tad smo na SP u Africi i cekamo da se izvuku grupe pa cu vas obavijestiti kako ce to dalje ici...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 avg 2009, 12:23

Boske_ je napisao/la:Armeniju tucemo 2-0, onda Tursku 3-0 u paklenoj atmosferi, idemo u Estoniju i tu cemo imati tesku utakmicu i onda na kraju pada Spanija u Bosni rezultatom 1-0 i onda smo u barazu. Za protivnika dobijamo Hrvatsku u barazu. Ciro daje ostavku jer ne zeli da vodi protiv Hrvatske. Na celo reprezentacije u tom trenu dolaze Barbarez i Bolic, idemo u Zagreb na gostovanje, tamo ce biti gusto i gadno ali cemo izvuci 1-1 ili evantualno izgubiti 1-2 i onda u Bosni pada i Hrvatska rezultatom 1-0 ili 2-0...Tad smo na SP u Africi i cekamo da se izvuku grupe pa cu vas obavijestiti kako ce to dalje ici...
de obavijesti nas pod hitno kako ce dalje biti :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 11 avg 2009, 15:43

ma Armenija-BiH 0:3
BiH-Turska 3:0
;)
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

fanatikos
Kontakt:

Post Postao/la fanatikos » 11 avg 2009, 15:56

jug-20 sjever-25 istok -30 zapad-40

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 avg 2009, 16:04

Boske_ je napisao/la:Armeniju tucemo 2-0, onda Tursku 3-0 u paklenoj atmosferi, idemo u Estoniju i tu cemo imati tesku utakmicu i onda na kraju pada Spanija u Bosni rezultatom 1-0 i onda smo u barazu. Za protivnika dobijamo Hrvatsku u barazu. Ciro daje ostavku jer ne zeli da vodi protiv Hrvatske. Na celo reprezentacije u tom trenu dolaze Barbarez i Bolic, idemo u Zagreb na gostovanje, tamo ce biti gusto i gadno ali cemo izvuci 1-1 ili evantualno izgubiti 1-2 i onda u Bosni pada i Hrvatska rezultatom 1-0 ili 2-0...Tad smo na SP u Africi i cekamo da se izvuku grupe pa cu vas obavijestiti kako ce to dalje ici...
I sta bi kad se probudi,sav mokar jelde :lol:
Kakav baraz idemo direktno onako na lijepe zelene oci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 11 avg 2009, 16:13

BOske najjaci Kad Bih Tako bilo Dobro Bih
Biloo
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 11 avg 2009, 16:25

Postovanje i ugled se stice godinama,a mi to naravno jos nismo dospjeli na taj prag.Vecinom su nas sudci gazili,i Hrvatsku su prije jedno 10 godina,madjutim oni su uspjeli dostici jedan sasvim dobar nivo,prvenstveno zahvaljujuci jednoj fenomenalnoj generaciji nogometnih virtuoza i danas njihove generacije uzivaju taj ugled.Vjerovatno se mi sada nalazimo u toj poziciji kao oni prije 10 godina,u usponu smo pa nedati se da cemo izgraditi ime,malim koracima ali sigurnim.A ne da nas gazi svaka sorta i smatra malim debilnim balkancima.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 11 avg 2009, 16:29

Bez_komentara je napisao/la:Postovanje i ugled se stice godinama,a mi to naravno jos nismo dospjeli na taj prag.Vecinom su nas sudci gazili,i Hrvatsku su prije jedno 10 godina,madjutim oni su uspjeli dostici jedan sasvim dobar nivo,prvenstveno zahvaljujuci jednoj fenomenalnoj generaciji nogometnih virtuoza i danas njihove generacije uzivaju taj ugled.Vjerovatno se mi sada nalazimo u toj poziciji kao oni prije 10 godina,u usponu smo pa nedati se da cemo izgraditi ime,malim koracima ali sigurnim.A ne da nas gazi svaka sorta i smatra malim debilnim balkancima.
Imas li svijedoku da su sudci "gazili" Hrvatsku reprezentaciju prije 10 godina? :?

Bez_komentara
Kontakt:

Post Postao/la Bez_komentara » 11 avg 2009, 16:31

Tarik14 je napisao/la:
Bez_komentara je napisao/la:Postovanje i ugled se stice godinama,a mi to naravno jos nismo dospjeli na taj prag.Vecinom su nas sudci gazili,i Hrvatsku su prije jedno 10 godina,madjutim oni su uspjeli dostici jedan sasvim dobar nivo,prvenstveno zahvaljujuci jednoj fenomenalnoj generaciji nogometnih virtuoza i danas njihove generacije uzivaju taj ugled.Vjerovatno se mi sada nalazimo u toj poziciji kao oni prije 10 godina,u usponu smo pa nedati se da cemo izgraditi ime,malim koracima ali sigurnim.A ne da nas gazi svaka sorta i smatra malim debilnim balkancima.
Imas li svijedoku da su sudci "gazili" Hrvatsku reprezentaciju prije 10 godina? :?
Gledaj tekme s Eura 96 ili WC '98

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 11 avg 2009, 18:10

U pravu su za sudce i hrvatsku, pa ni sada hrvatu nemaju neku veliku podršku sudaca neki 30% na respekt koji su kroatići izgradili tokom svih ovih godina, a nekih 20% na neki križarski poredak. Pa da pojasnim logika je ako igraju Turska - Hrvatska (primjer), a sudi nijemac logički da je to križarski pohod samo u sportu pa tako da ću ja kao musliman prije navijati za tursku zato što to ispada u neku ruku fudbalski džihad dok će njemac logika navijati i davati prednost hrvatskoj ili francuskoj, enkleskoj, škostkoj, španijj nekoj skandinavskoj zemlji pa čak i san marinu i lihtenštajnu jer oni čine taj neki križarski blok koji vječito radi protiv istoka. Dok Srbij, Rusija, Grčka , Kipar pa i još neke zemlji istočnog bloka drže se zajedno. Nama su jedini saveznici Turci i Albanci dok Arapi imaju neki maćehinski odnos prema nama. Mi smo praktički sami da nam nema tek nekih saveznika u tom velikom moru gdje smo sitna riba bilo bismo proždrjeti.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 11 avg 2009, 21:10

Fanaticosi_Medakovo je napisao/la:U pravu su za sudce i hrvatsku, pa ni sada hrvatu nemaju neku veliku podršku sudaca neki 30% na respekt koji su kroatići izgradili tokom svih ovih godina, a nekih 20% na neki križarski poredak. Pa da pojasnim logika je ako igraju Turska - Hrvatska (primjer), a sudi nijemac logički da je to križarski pohod samo u sportu pa tako da ću ja kao musliman prije navijati za tursku zato što to ispada u neku ruku fudbalski džihad dok će njemac logika navijati i davati prednost hrvatskoj ili francuskoj, enkleskoj, škostkoj, španijj nekoj skandinavskoj zemlji pa čak i san marinu i lihtenštajnu jer oni čine taj neki križarski blok koji vječito radi protiv istoka. Dok Srbij, Rusija, Grčka , Kipar pa i još neke zemlji istočnog bloka drže se zajedno. Nama su jedini saveznici Turci i Albanci dok Arapi imaju neki maćehinski odnos prema nama. Mi smo praktički sami da nam nema tek nekih saveznika u tom velikom moru gdje smo sitna riba bilo bismo proždrjeti.
Kakva glupost! fudbalski džihad!!!covjece, trebao bi provjeriti da ne bolujes od PTSP-a!a sta ako je sudija njemac turskog porijekla? a arapi imaju macehinski odnos- zasto bi trebali da imaju majcinski odnos?? a prica o saveznicima koji su to samo kada im se mi klanjamo po sarajevu zbog nekih njihovih, i samo njima interesantnih pobjeda je prica za malu djecu. i zato djeco laku noc!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Fanaticosi_Medakovo
Kontakt:

Post Postao/la Fanaticosi_Medakovo » 12 avg 2009, 02:26

džakailibu je napisao/la:
Kakva glupost! fudbalski džihad!!!covjece, trebao bi provjeriti da ne bolujes od PTSP-a!a sta ako je sudija njemac turskog porijekla? a arapi imaju macehinski odnos- zasto bi trebali da imaju majcinski odnos?? a prica o saveznicima koji su to samo kada im se mi klanjamo po sarajevu zbog nekih njihovih, i samo njima interesantnih pobjeda je prica za malu djecu. i zato djeco laku noc!
Ej de budimo malo realn, a od ptspa ne bolujem sigurno. To sam džihadom nazvao figurativno samo, seljačino jedna. Pošto kažem u fudbalu nemamo nikog konkretno ko bi nam mogo leđa štiti kad npr. nam jedna španija dande gol u 100 minuti a dosuđeno 5 minuta i sl. Al neću ić u krajnost, a drugo svi znamo za taj križarski blok samo ga tako niko ne naziva, al ko će koga ako neće svoj svoga.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.