NK Krajišnik Velika Kladuša

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Re: NK Krajišnik Velika Kladuša

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 24 nov 2011, 23:57

Mislim da ce Krajisnik ispasti ove sezone ali bih volio da ostane zajedno sa Jedinstvom i Krajinom a po svemu sudeci Podgrmec(Sanski Most) bih se mogao pridruziti u ovoj ligi sto bih znatno olakašalo nama sa USK-a.
Zamislite cetiri kluba iz USK-a , lakse bih bilo gostujucim navijacima da dodju i podrze svoj klub plus klub ne bih placao puno za prevoz :)
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

bosnacazin
Kontakt:

Post Postao/la bosnacazin » 25 nov 2011, 00:48

Bihac-City-Boy je napisao/la:Mislim da ce Krajisnik ispasti ove sezone ali bih volio da ostane zajedno sa Jedinstvom i Krajinom a po svemu sudeci Podgrmec(Sanski Most) bih se mogao pridruziti u ovoj ligi sto bih znatno olakašalo nama sa USK-a.
Zamislite cetiri kluba iz USK-a , lakse bih bilo gostujucim navijacima da dodju i podrze svoj klub plus klub ne bih placao puno za prevoz :)
Ja se nadam da će sljedeće sezone u ovoj ligi i dalje biti 3 kluba iz USKa,ulazak Krajine u PL,opstanak Krajišnika i jedinstva,te ulazak Podgrmeča.
Teško izvedljivo.

Aman
Kontakt:

Post Postao/la Aman » 25 nov 2011, 01:04

Je li Krajišnik igrao četvrtfinale kupa protiv Širokog i je li trenutno 1. u FBiH?

Future
Kontakt:

Post Postao/la Future » 25 nov 2011, 01:11

Aman je napisao/la:Je li Krajišnik igrao četvrtfinale kupa protiv Širokog i je li trenutno 1. u FBiH?
Jeste,u Kladuši bilo 1-1,dok je u Širokom bilo 0-0 i Široki se plasirao u polufinale.Jesu u Prvoj ligi,ali kako stvari stoje ne još zadugo ;) .
http://fkbuducnostbanovici.****/

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao,samo sam morao skočiti dole,nastaviću tačno tamo gdje sam stao,izroniće stari za one što ga vole.

Bihac-City-Boy
Kontakt:

Post Postao/la Bihac-City-Boy » 25 nov 2011, 01:33

bosnacazin je napisao/la:
Bihac-City-Boy je napisao/la:Mislim da ce Krajisnik ispasti ove sezone ali bih volio da ostane zajedno sa Jedinstvom i Krajinom a po svemu sudeci Podgrmec(Sanski Most) bih se mogao pridruziti u ovoj ligi sto bih znatno olakašalo nama sa USK-a.
Ja se nadam da će sljedeće sezone u ovoj ligi i dalje biti 3 kluba iz USKa,ulazak Krajine u PL,opstanak Krajišnika i jedinstva,te ulazak Podgrmeča.
Teško izvedljivo.
ma ne vjerujem za vas da ce te uci.. svasta se prica znas ;)
Biće rasprodaja u Cazinu u drugom dijelu. sve u pola cijene haha :D
~ Sila Nebeska Bihać 96 ~

http://www.**** - Oficijalni sajt NK Jedinstvo

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 25 nov 2011, 11:45

haha rasprodaja :D

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 nov 2011, 19:54

Bihac-City-Boy je napisao/la:
bosnacazin je napisao/la:
Teško izvedljivo.
ma ne vjerujem za vas da ce te uci.. svasta se prica znas ;)
Biće rasprodaja u Cazinu u drugom dijelu. sve u pola cijene haha :D
2 dio sezone pijaca :D :lol:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

SejtanCazin
Kontakt:

Post Postao/la SejtanCazin » 27 nov 2011, 10:04

Makar nam nece faliti para, i nece nam glavni sponzor biti pekara :lol: :lol:
Ponosan sto sam KRAJISNIK ! KRAJINA CAZIN SC99

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 19 dec 2011, 13:08

slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

eminem22
Kontakt:

Post Postao/la eminem22 » 16 jan 2012, 10:58

eminem22 je napisao/la:može li mi neko reći kako se zove u vas onaj žuti, mislim da igra zadnjeg veznog.
ODE :D

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 jan 2012, 21:06

guardiola19 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Vcd87vvXIOc

ovaj brazilac je jos kod vas?
Ja sam cuo da je otisao u Hrvatsku negdje,ne znam je li to istina...

kenanSN1996
Kontakt:

Post Postao/la kenanSN1996 » 20 jan 2012, 23:54

sta je sa Sanidom ? kuda ce on ?

FKKrajina
Kontakt:

Post Postao/la FKKrajina » 21 jan 2012, 11:53

kenanSN1996 je napisao/la:sta je sa Sanidom ? kuda ce on ?

FK KRAJINA CAZIN objavila:
"U nadi da će u pripremnom periodu zadovoljiti ukus šefa struke, od sutra trenažnom procesu će se priključiti igrač Aner Ljeljak. Dočekao ga je direktor kluba Emir Pajić , koji ga je upoznao sa trenutačnom situacijom u klubu i sa gradom. Inače, Ljeljak je prošao omladinsku školu Veleža ( Mostar ) , i igrao je za Gošk iz Gabele , Rudar Prijedor , Rudar iz Kaknja , Žepče , Slaven iz Živinica. Igra više pozicija ( veznog , napad )."

Update:

"Današnjem treningu su se priključili Endi Puškar i Sanid Halilović ( NK Krajišnik )."

evo ti u dnu pise gdje ce najvjerovatnije igrati, ako ne ode negdje vani.

Mancini
Kontakt:

Nk Krajišnik

Post Postao/la Mancini » 26 feb 2012, 20:10

Jeli Pehilj još u Krajišniku,ako nije gdje je?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

L' Imperator
Kontakt:

Re: Nk Krajišnik

Post Postao/la L' Imperator » 26 feb 2012, 20:13

Mancini je napisao/la:Jeli Pehilj još u Krajišniku,ako nije gdje je?
Valjda je u Zelji jos..
#samoRudar #zauvijek

Mancini
Kontakt:

Nk Krajišnik

Post Postao/la Mancini » 26 feb 2012, 21:29

Nisam vidio da je igrao prošlu prijateljsku pa sam zato pitao.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Avalanche
Kontakt:

Re: Nk Krajišnik

Post Postao/la Avalanche » 27 feb 2012, 16:05

L' Imperator je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Jeli Pehilj još u Krajišniku,ako nije gdje je?
Valjda je u Zelji jos..
Dosao je u Kozaru, sta mi mozete reci o tom igracu, jeli to mozda novi Dzekson :) ???

post ne znam momka jel mi mozete reci jeli to mozda ovajsa ove slike?

http://sportsport.ba/galerija/siroki-i- ... ali/2136#4" onclick="window.open(this.href);return false;

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 feb 2012, 21:02

Pehilj je bio prvi strijelac Krajišnika, no mislim da ima bolju statistiku nego igre na terenu. Imao je iskustvo "postavljanja"(zbog igranja i treniranja u premijerligašima i nekim inostranim timovima), te konstituciju, ali je zato i iritantno spor. Mislim da je 90 posto golova što je zabio bilo 1 na 1 s golmanom, ili s peterca. Dakle, klasični golgeter koji zabija kad ima dovoljno "čistih" prilika. Za moj ukus ništa posebno, ali nije ga Vlado doveo bezveze, sigurno da ima za njega neku ulogu, možda "sidraša" jer je ovaj fizički prejak.
Btw. to je on na slici, mislim da se čak i malo "stesao"..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Avalanche
Kontakt:

Post Postao/la Avalanche » 28 feb 2012, 00:24

spielführer_21 je napisao/la:Pehilj je bio prvi strijelac Krajišnika, no mislim da ima bolju statistiku nego igre na terenu. Imao je iskustvo "postavljanja"(zbog igranja i treniranja u premijerligašima i nekim inostranim timovima), te konstituciju, ali je zato i iritantno spor. Mislim da je 90 posto golova što je zabio bilo 1 na 1 s golmanom, ili s peterca. Dakle, klasični golgeter koji zabija kad ima dovoljno "čistih" prilika. Za moj ukus ništa posebno, ali nije ga Vlado doveo bezveze, sigurno da ima za njega neku ulogu, možda "sidraša" jer je ovaj fizički prejak.
Btw. to je on na slici, mislim da se čak i malo "stesao"..
OK hvala druze za info ;) to sto se stesao mozda je zbog nove frizure ili mu bolje stoji ovaj dres :)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.