Zamislite cetiri kluba iz USK-a , lakse bih bilo gostujucim navijacima da dodju i podrze svoj klub plus klub ne bih placao puno za prevoz

Ja se nadam da će sljedeće sezone u ovoj ligi i dalje biti 3 kluba iz USKa,ulazak Krajine u PL,opstanak Krajišnika i jedinstva,te ulazak Podgrmeča.Bihac-City-Boy je napisao/la:Mislim da ce Krajisnik ispasti ove sezone ali bih volio da ostane zajedno sa Jedinstvom i Krajinom a po svemu sudeci Podgrmec(Sanski Most) bih se mogao pridruziti u ovoj ligi sto bih znatno olakašalo nama sa USK-a.
Zamislite cetiri kluba iz USK-a , lakse bih bilo gostujucim navijacima da dodju i podrze svoj klub plus klub ne bih placao puno za prevoz
Jeste,u Kladuši bilo 1-1,dok je u Širokom bilo 0-0 i Široki se plasirao u polufinale.Jesu u Prvoj ligi,ali kako stvari stoje ne još zadugoAman je napisao/la:Je li Krajišnik igrao četvrtfinale kupa protiv Širokog i je li trenutno 1. u FBiH?
ma ne vjerujem za vas da ce te uci.. svasta se prica znasbosnacazin je napisao/la:Ja se nadam da će sljedeće sezone u ovoj ligi i dalje biti 3 kluba iz USKa,ulazak Krajine u PL,opstanak Krajišnika i jedinstva,te ulazak Podgrmeča.Bihac-City-Boy je napisao/la:Mislim da ce Krajisnik ispasti ove sezone ali bih volio da ostane zajedno sa Jedinstvom i Krajinom a po svemu sudeci Podgrmec(Sanski Most) bih se mogao pridruziti u ovoj ligi sto bih znatno olakašalo nama sa USK-a.
Teško izvedljivo.
2 dio sezone pijacaBihac-City-Boy je napisao/la:ma ne vjerujem za vas da ce te uci.. svasta se prica znasbosnacazin je napisao/la:Ja se nadam da će sljedeće sezone u ovoj ligi i dalje biti 3 kluba iz USKa,ulazak Krajine u PL,opstanak Krajišnika i jedinstva,te ulazak Podgrmeča.Bihac-City-Boy je napisao/la:Mislim da ce Krajisnik ispasti ove sezone ali bih volio da ostane zajedno sa Jedinstvom i Krajinom a po svemu sudeci Podgrmec(Sanski Most) bih se mogao pridruziti u ovoj ligi sto bih znatno olakašalo nama sa USK-a.
Teško izvedljivo.
Biće rasprodaja u Cazinu u drugom dijelu. sve u pola cijene haha
ODEeminem22 je napisao/la:može li mi neko reći kako se zove u vas onaj žuti, mislim da igra zadnjeg veznog.
Ja sam cuo da je otisao u Hrvatsku negdje,ne znam je li to istina...
kenanSN1996 je napisao/la:sta je sa Sanidom ? kuda ce on ?
Valjda je u Zelji jos..Mancini je napisao/la:Jeli Pehilj još u Krajišniku,ako nije gdje je?
Dosao je u Kozaru, sta mi mozete reci o tom igracu, jeli to mozda novi DzeksonL' Imperator je napisao/la:Valjda je u Zelji jos..Mancini je napisao/la:Jeli Pehilj još u Krajišniku,ako nije gdje je?
OK hvala druze za infospielführer_21 je napisao/la:Pehilj je bio prvi strijelac Krajišnika, no mislim da ima bolju statistiku nego igre na terenu. Imao je iskustvo "postavljanja"(zbog igranja i treniranja u premijerligašima i nekim inostranim timovima), te konstituciju, ali je zato i iritantno spor. Mislim da je 90 posto golova što je zabio bilo 1 na 1 s golmanom, ili s peterca. Dakle, klasični golgeter koji zabija kad ima dovoljno "čistih" prilika. Za moj ukus ništa posebno, ali nije ga Vlado doveo bezveze, sigurno da ima za njega neku ulogu, možda "sidraša" jer je ovaj fizički prejak.
Btw. to je on na slici, mislim da se čak i malo "stesao"..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.