Prva liga FBiH - 2019/2020
Moderator/ica: GracanicaAA
- ASD
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH - 2019/2020
Ne znam šta se ovo dešava u Orašju. Novi kiks.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma nema sanse brato ispadaju Mladost i Zvijezdacrvenobijeli je napisao/la:A vi nam se vracateNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemate se sta nadati. Olimpik ulazi ove sezone sa preko 10-15 bodova prednosti nad drugim
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
- Kontakt:
Morate se trgnuti lahko prosipate bodove..bas vas pratim stalno..sretnoNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma nema sanse brato ispadaju Mladost i Zvijezdacrvenobijeli je napisao/la:A vi nam se vracateNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemate se sta nadati. Olimpik ulazi ove sezone sa preko 10-15 bodova prednosti nad drugim
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
- Tristan
- Kontakt:
Ti si pisao da ulazi Zvijezda, info od nekog politicara ako se ne varam.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemate se sta nadati. Olimpik ulazi ove sezone sa preko 10-15 bodova prednosti nad drugim
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Hahah ne varas se zemljace, inace pastrmka voli da baca bombe...Tristan je napisao/la:Ti si pisao da ulazi Zvijezda, info od nekog politicara ako se ne varam.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Nemate se sta nadati. Olimpik ulazi ove sezone sa preko 10-15 bodova prednosti nad drugim
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
U 90+4 minuti pogodak u Gabeli.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nisam bio al vjerovatno se igralo dok ga ne dadnu + crveni karton Igman dobio.
Support your local club !
u 96.oj ste zicer propustili, Šubo sam pred golmanomKonjicBOY je napisao/la:Nisam bio al vjerovatno se igralo dok ga ne dadnu + crveni karton Igman dobio.
- ASD
- Kontakt:
Bio je prenos.KonjicBOY je napisao/la:Nisam bio al vjerovatno se igralo dok ga ne dadnu + crveni karton Igman dobio.
Mislim da je sve čisto kod gola. Greška golmana Jamakovića.
Za crveni ne znam.
p.s. Lucas je mašina, igrač za PL-a.
- GoskGabela
- Kontakt:

Evo da nije bilo live na TV,mozda bi ti neko i povjerovao hahahaKonjicBOY je napisao/la:Nisam bio al vjerovatno se igralo dok ga ne dadnu + crveni karton Igman dobio.
Primili ste ga lagano,sad vozdra u konjic.
Nama se vratilo za Travnik,idemo dalje.
Mali Masic je stroj.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Jesam li rekao da mi neko treba povjerovat? Kažem da nisam gledao utakmicu i da je to moja pretpostavka što ne mora biti istina. Znam kakva je ova liga,zato sam i rekao. Ako je GOŠK pobijedio pošteno,svaka čast.GoskGabela je napisao/la:
Evo da nije bilo live na TV,mozda bi ti neko i povjerovao hahahaKonjicBOY je napisao/la:Nisam bio al vjerovatno se igralo dok ga ne dadnu + crveni karton Igman dobio.
Mali Masic je stroj.
Ali eto po pričama ljudi koji su gledali kažu da je GOŠK bio loš i da nećete biti neka prijetnja Olimpiku mada meni je svejedno, ne simpatišem niti jedan niti drugi klub.
PS. Čisto da znaš, Konjic se piše velikim slovom. Ako je to bio tvoj pokušaj omalovažavanja grada Konjica onda je to bio jako jadan pokušaj...
- legenda reala
- Kontakt:
Ma i Olimpik je katastrofa oni nemaju nikakve igre sve je to na silu, ako bi se gledo kvalitet igre nijedna od ove dvije ekipe ne bi trebala biti u razmatranju za ulazak u PLKonjicBOY je napisao/la: Ali eto po pričama ljudi koji su gledali kažu da je GOŠK bio loš i da nećete biti neka prijetnja Olimpiku mada meni je svejedno, ne simpatišem niti jedan niti drugi klub.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ASD
- Kontakt:
Vi bi Legendo da imate ambicije mogli biti ozbiljan kandidat.
Super ekipu imate.
Super ekipu imate.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Moguće, kažem opet nisam gledao niti jedne niti druge ali po pričama ljudi vidim. Olimpik je ipak jači u nekim drugim stvarima i ne bi trebao biti problem da uđu ove sezone.legenda reala je napisao/la:Ma i Olimpik je katastrofa oni nemaju nikakve igre sve je to na silu, ako bi se gledo kvalitet igre nijedna od ove dvije ekipe ne bi trebala biti u razmatranju za ulazak u PLKonjicBOY je napisao/la: Ali eto po pričama ljudi koji su gledali kažu da je GOŠK bio loš i da nećete biti neka prijetnja Olimpiku mada meni je svejedno, ne simpatišem niti jedan niti drugi klub.
- GoskGabela
- Kontakt:
haha sasvim slucajno,sta se palis odmah.KonjicBOY je napisao/la:Jesam li rekao da mi neko treba povjerovat? Kažem da nisam gledao utakmicu i da je to moja pretpostavka što ne mora biti istina. Znam kakva je ova liga,zato sam i rekao. Ako je GOŠK pobijedio pošteno,svaka čast.GoskGabela je napisao/la:
Mali Masic je stroj.
Ali eto po pričama ljudi koji su gledali kažu da je GOŠK bio loš i da nećete biti neka prijetnja Olimpiku mada meni je svejedno, ne simpatišem niti jedan niti drugi klub.
PS. Čisto da znaš, Konjic se piše velikim slovom. Ako je to bio tvoj pokušaj omalovažavanja grada Konjica onda je to bio jako jadan pokušaj...
Gledao sam Olimpik, nemaju ništa bolju igru nego mi. Budemo vidjeli tko će prvi do cilja.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- legenda reala
- Kontakt:
Da li se u Goraždu sprema krađa sa ovim Bandićem il će se opet provocirati prekid ko prošle godine
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
TOŠKU što je do sada sudio nije nikad neku lakrdiju napravio. Većinom su PS utakmice bile. A nije se do sada pisalo za njega u ovoj nasoj ligi da je pravio cirkus. Tu će biti PS, možda malo za goste.. ali neće se sramotiti. Bar ja tako mislim.legenda reala je napisao/la:Da li se u Goraždu sprema krađa sa ovim Bandićem il će se opet provocirati prekid ko prošle godine
- legenda reala
- Kontakt:
Ma samo nek pusti da se igra, mi smo svakako jači od Olimpika
Ovaj Spahalić nas je izgleda dobro zajebo u Gračanici

- ASD
- Kontakt:
Koga prenosi city?
"Šupljiraš" konstantno! Kako ti ne dosadi?legenda reala je napisao/la:Ma samo nek pusti da se igra, mi smo svakako jači od Olimpika![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.