Estonija - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Bosna i Hercegovina ce u Talinu:

1) Osvojiti 3 boda i osigurati baraz
213
92%
2) Igrati nerijeseno
7
3%
3) Izgubiti
11
5%

Ukupno glasova: 231

Elddar
Kontakt:

Re: Estonija - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Elddar » 13 sep 2009, 13:10

ahmic je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:A jos kapiten!!!! Dobra vijest, ali se ne treba previse obazirati na to. I kod nas nece igrati nekolicina igraca, ali mi imamo svoju igru, i treba je pokazati na terenu, i naravno pobijediti.
Dobra vijest....Zamislimo samo da recimo Spaha ne igra ....
Da, samo sto Spahu i ovog Estonca ne mozes porediti. :)
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 13 sep 2009, 13:34

Elddar je napisao/la:
ahmic je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:A jos kapiten!!!! Dobra vijest, ali se ne treba previse obazirati na to. I kod nas nece igrati nekolicina igraca, ali mi imamo svoju igru, i treba je pokazati na terenu, i naravno pobijediti.
Dobra vijest....Zamislimo samo da recimo Spaha ne igra ....
Da, samo sto Spahu i ovog Estonca ne mozes porediti. :)
Niko nije ni poredio njih dvojicu kao individualni kvalitet..Niti je Estonija u nasem rangu ...No njima je bitan kao i nama Spaha..

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 13 sep 2009, 18:30

koliko ćemo estoncima golova uvaliti?? 2 ili 3 a možda i više ako Bog da :D
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 18:32

Mirza_Hordas je napisao/la:koliko ćemo estoncima golova uvaliti?? 2 ili 3 a možda i više ako Bog da :D
2000 post....sad možeš polahko....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 13 sep 2009, 18:52

Piiroja dobar igrac. :mrgreen: :mrgreen:
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 13 sep 2009, 19:01

Trebao bi zaista Ciro pozvati Harisa Medunjanina za Estoniju, neka promijeni sportsko drzavljanstvo kao i Begovic, momak igra za Valjadolid u prvih 11 i sigurno onda valja
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 13 sep 2009, 19:05

amir je napisao/la:Trebao bi zaista Ciro pozvati Harisa Medunjanina za Estoniju, neka promijeni sportsko drzavljanstvo kao i Begovic, momak igra za Valjadolid u prvih 11 i sigurno onda valja
Ma nek dođe....iako smo mu bili B varijanta...al ako postane igračina...što je vrlo moguče...onda čemo žaliti zašto ga nismo ga pozvali...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 sep 2009, 19:16

nisu mi jasni neki, samo zato jer "moramo" pobjediti oni bi krenuli totalno ofanzivno, citao sam negdje da traze da igramo sa 3 napadaca. to bi bilo ludilo. estonci nisu bas tako slabi i sigurno ce igra biti izjednacena u prvih 20 minuta (kao i u Zenici) i do tad nam valja sacuvati mrezu a poslije ce vec nas kvalitet doci na svoje i do kraja bi im trebali lagano zabiti makar jedan.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 sep 2009, 19:30

kao i uvijek ciro ce spremiti nesto...ja mislim da ce sa prednjim igracima..a igrat cemo sa dva spica sigurno... POKUSATI presingom uzeti loptu na njihovoj polovini...oni nevjerujem da ce krenuti na nas jer je to ravno samoubistvu....mislim da ce oni igrati sa dosta defanzivaca i povuceno....nama je potrebno da sto prije zabijemo gol..i onda im slijedii katastrofaa...jer kada ostanu 4 covjeka pozadda..a najbolji odbrambeni je na klupi tada postaje jasno da su zreli za par komada...i tao ce biti...AKO BOG DA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

am333
Kontakt:

Post Postao/la am333 » 13 sep 2009, 23:59

http://www.centrotours.ba/loc/ponudasat ... bf_p_id=70

Evo čisto koga zanima.... :)

Amire......hoćemo li???? :)
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2009, 00:07

Ma kakav crni Medunjanin, da igra za Real a ne za Valladolid. Da su ga zvali Holandjani prihvatio bi poziv. Radije bi igrao za njih, nego za nas. Manite se njega, imamo mi igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 14 sep 2009, 00:21

omerbavarac je napisao/la:Ma kakav crni Medunjanin, da igra za Real a ne za Valladolid. Da su ga zvali Holandjani prihvatio bi poziv. Radije bi igrao za njih, nego za nas. Manite se njega, imamo mi igraca.
Jesi to ti Haris Medunjanin pa to znas 100%? Nego je najvaznije da ga lincujemo sto prije.. :shock:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2009, 00:27

pirotehnik je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ma kakav crni Medunjanin, da igra za Real a ne za Valladolid. Da su ga zvali Holandjani prihvatio bi poziv. Radije bi igrao za njih, nego za nas. Manite se njega, imamo mi igraca.
Jesi to ti Haris Medunjanin pa to znas 100%? Nego je najvaznije da ga lincujemo sto prije.. :shock:
Ko zna, mozda i jesam Haris!!!! Kazem ti, imamo mi puno igraca za njegove pozicije. Vjeruj mi da bi bio nezadovoljan da sjedi na klupi. Nije to Stilic ili Pjanic.....
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2009, 00:32

pirotehnik je napisao/la:
Sto se mene tice.Evo strik od mene gratis :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 14 sep 2009, 00:44

Dobro hajde.. slobodno vi.

Po meni on moze zamjeniti i Muratovica i Rahimica.. bar koliko vidim, tu smo tanki sto se tice mladih talenata. Inace hvala bogu pa njegov poziv nije do vas... :)
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 14 sep 2009, 01:12

pirotehnik je napisao/la:Dobro hajde.. slobodno vi.

Po meni on moze zamjeniti i Muratovica i Rahimica.. bar koliko vidim, tu smo tanki sto se tice mladih talenata. Inace hvala bogu pa njegov poziv nije do vas... :)
Nije ni do Cire. Ako ga do sada nije pozvao onda vjerovatno nece nikad! :|

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 14 sep 2009, 16:55

Tarik14 je napisao/la:

hajd ti objasni nekom igracu koji je zivot dao u ovim kvalifikacijama da mora na klupu il nedajboze tribine, jer se neki guzonja lafo sjetio da ima repku,,, :roll: :roll:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 14 sep 2009, 21:07

lejla je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:

hajd ti objasni nekom igracu koji je zivot dao u ovim kvalifikacijama da mora na klupu il nedajboze tribine, jer se neki guzonja lafo sjetio da ima repku,,, :roll: :roll:
Potpuno se slažem, ali ako je dobar treba ga pozvati, neka zabilježi nastup za nas(pa makar i na klupi), a onda ga upotrijebiti za slijedeće kvalifikacije. Od viška glava ne boli.
Sve drugo bi bilo nepravedno prema momcima koji nose ove kvalifikacije na leđima i aBd će otići na WC10.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 14 sep 2009, 21:30

ljudi sve sto valja treba pozvat u repku pa neka neigra al nek je tu pa vidjeli ste kad je spahic fasovo svinjsku gripu ciro kaze ako nebude igro bez njega smo gotovi pa mora se mislit i na povrede i na kartone bolje da nam je pri ruci dobar igrac koji je u top formi

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 14 sep 2009, 21:35

am333 je napisao/la:http://www.centrotours.ba/loc/ponudasat ... bf_p_id=70

Evo čisto koga zanima.... :)

Amire......hoćemo li???? :)
Valjalo bi otici u Estoniju, netreba puno papira kao za Belgiju ali ako bi otisao u Estoniju onda nebih mogao ici kada budemo igrali u barazu a volio bi vise otici u "baraz zemlju". Mislim da ima nekih 32-34 sata voznje, jest da se odmara (nociva) u Poljskoj ali ipak je dugo.
Vidio sam neke koji su isli sa nama u Belgiju, kada smo igrali u Zenici, bas se prisjetili onih 4 dana, ma ljepota.
Pozdrav za .....
Putovanje 399, Viza 80, karta 39, troskovi u putu sa hranom, minimalno 200, znaci:
399+80+39+200=718 km,
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.