NK Žepče
Re: NK Žepče
samo da ne bude ko prijašnjih godina. najave o novom početku, a na kraju ćorak.
liga nam je svakako još "tanja". vi ili Rudar, nema trećeg za gore. Borac ima dobru ekipu, ali nema finansijske uslove za viši rang...
liga nam je svakako još "tanja". vi ili Rudar, nema trećeg za gore. Borac ima dobru ekipu, ali nema finansijske uslove za viši rang...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Vidjet cemo sta ce se izroditi. Ako ove sezone ne bude onda sumnjam da ce uskoro. Vjerujem u ovog Sajinovica jer mu sin treba negdje igrati, a on je inace u nekoj krvnoj vezi s Zovkom koji je takodjer i vlasnik omladinske skole u Zepcu (pioniri i mladji), a ujedno je i Sajinovic direktor iste.
Koliko cujem price u zadnje vrijeme, Sliskovic, koji je vlasnik nekoliko benzinskih crpki, te uz to ima jos neke poslove je trenutno direktor NK Zepca i on je taj koji financira juniore i kadete. Takodjer slusam i da on ima ambicije da u Zepcu opet stvori seniorski pogon, te da ulaze veci novac u klub.
Ako se na kraju sve poklopi moglo bi nesto da bude. Samo da se Maric ne javi kao proslo ljeto i ne zase*e sve po tko zna koji put.
Koliko cujem price u zadnje vrijeme, Sliskovic, koji je vlasnik nekoliko benzinskih crpki, te uz to ima jos neke poslove je trenutno direktor NK Zepca i on je taj koji financira juniore i kadete. Takodjer slusam i da on ima ambicije da u Zepcu opet stvori seniorski pogon, te da ulaze veci novac u klub.
Ako se na kraju sve poklopi moglo bi nesto da bude. Samo da se Maric ne javi kao proslo ljeto i ne zase*e sve po tko zna koji put.
NK „Žepče“: Poziv za nastupanje u seniorskoj ekipi
Nogometni klub “Žepče” poziva sve zainteresirane nogometaše, a bivše članove omladinskih sekcija kluba da se prijave za nastupanje u seniorskoj ekipi za natjecanje u sezoni 2013./2014.
Prijave se mogu izvršiti kod tajnika Nogometnog kluba “Žepče” na broj telefona 063/797-541
Rok za prijavu je 16.6.2013. godine.
Eto ga i konacna potvrda formiranja seniorskog tima
Nogometni klub “Žepče” poziva sve zainteresirane nogometaše, a bivše članove omladinskih sekcija kluba da se prijave za nastupanje u seniorskoj ekipi za natjecanje u sezoni 2013./2014.
Prijave se mogu izvršiti kod tajnika Nogometnog kluba “Žepče” na broj telefona 063/797-541
Rok za prijavu je 16.6.2013. godine.
Eto ga i konacna potvrda formiranja seniorskog tima

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jos da se netko prijavi
Mislim da ce seniorski tim ciniti vecina juniora koji su odigrali jako dobru sezonu, te prema tome mozemo ocekivati da tu bude neki dobrih rezultata, a mozda i da se udje u Drugu Federalnu.

Mislim da ce seniorski tim ciniti vecina juniora koji su odigrali jako dobru sezonu, te prema tome mozemo ocekivati da tu bude neki dobrih rezultata, a mozda i da se udje u Drugu Federalnu.
Bit ce da su sad stvarno ozbiljni. Zvali su igrace koji zele igrat da se jave, dali se itko prijavio na taj nacin ne znam, a imam informacije i da su osobno zvali neke momke da igraju. Znam i neka imena, mogla bi da bude odlicna ekipa. Raspitat cu se jos malo pa cu pisat ovdje. Imam prijatelja koji je trenirao, mozda on znadne nesto vise.
- el-fighter
- Kontakt:
Ja se jutros prijavio
Stvarno me obradovala ova vijest da se ponovo formira prvi tim i normalno je da ce vecinu tima ciniti juniori. Momci su proslu sezonu dobro odradili i red je da im se sada da prilika na visem nivou. Svakako da u Zepcu ima i nekoliko igraca koji su tu prije igrali i koji ce nadam se ponovo igrati.

Stvarno me obradovala ova vijest da se ponovo formira prvi tim i normalno je da ce vecinu tima ciniti juniori. Momci su proslu sezonu dobro odradili i red je da im se sada da prilika na visem nivou. Svakako da u Zepcu ima i nekoliko igraca koji su tu prije igrali i koji ce nadam se ponovo igrati.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
To vodu hoces nositi?el-fighter je napisao/la:Ja se jutros prijavio![]()

@Signore
Javi obavezno ako saznas tko se je upisao i tak.Nadam se da ce biti dobar tim.Hocemo li Canibaliti?

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ovaj kolega sto mi je to sve rekao je spomenuo kako su oni vec pricali da bi moglo odmah i tog bit, jer je on bio redovan na tribiniAdi_Zepce je napisao/la: Javi obavezno ako saznas tko se je upisao i tak.Nadam se da ce biti dobar tim.Hocemo li Canibaliti?![]()

To me radujeSignore je napisao/la:Ovaj kolega sto mi je to sve rekao je spomenuo kako su oni vec pricali da bi moglo odmah i tog bit, jer je on bio redovan na tribiniAdi_Zepce je napisao/la: Javi obavezno ako saznas tko se je upisao i tak.Nadam se da ce biti dobar tim.Hocemo li Canibaliti?![]()

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Evo nas i sluzbeno nazad na sceni. Potvrde iz uprave 
http://www.zepce.ba/index.php/sport/ite ... etnu-scenu

Ovi su preuzeli sa SportZDK,koje sam ja "zamolio" da napisu to o Žepču,tj.kontaktiraju klub i vide ima li šta od togaSignore je napisao/la:Evo nas i sluzbeno nazad na sceni. Potvrde iz uprave

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Treba im malo cesce pisat onda
. Sad ce ovaj turnir MZ, pa cemo vidjet imal tu kakvih novih potencijala za profesionalce.

@Signore
Jesi skautirao nekog za NK Žepče na turniru MZ?
.Dobar onaj I.P (da ne pisem puno ime
) iz D.Ozimice,ali opet nije ekipa s kojom su igrali mjerilo.Znas li sto je s Duspara?.Igraju li oni gdje aktivno ?.
Jesi skautirao nekog za NK Žepče na turniru MZ?

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Joj, da iskreno kazem, slabo sam bio ova dva dana. Pogledao sam prvi dan Globaricu 10tak minuta i otisao za poslom, a sinoc Brankovcane, onu drugu napustio na poluvremenu, otisao kuci gledat Dinamo. Za sad bas nikoga nisam primjetio da se onako istakeo, barem u te nepune dvije utakmice sto sam gledao. Eventualno golman Lug-Brankovici, al on nikad nije trenirao, nebi ga bas gurnuo u veliki nogomet.
Sto se Duspara tice, Josip radi, ne bavi se vise nogometom, a Petar je negdje u Austriji koliko sam ja upucen. Tog I.P ne mogu da ocjenim o kome se radi
Veceras bi trebao da budem cijeli turnir, vidjet cemo sta se nudi.
Sto se Duspara tice, Josip radi, ne bavi se vise nogometom, a Petar je negdje u Austriji koliko sam ja upucen. Tog I.P ne mogu da ocjenim o kome se radi

Veceras bi trebao da budem cijeli turnir, vidjet cemo sta se nudi.
Steta za Petra sto je u Austriji,on bi bio odlican napadac za NK Žepče
.Ja sam svaku vecer prisutan na turniru.Ima par momaka koji bas znaju igrati,valjda ce neki od njih zaigrati za seniore
.
P.S I.P je dao 4 gola za D.Ozimicu u prvoj tekmi,dakle prvi je strijelac turnira

P.S I.P je dao 4 gola za D.Ozimicu u prvoj tekmi,dakle prvi je strijelac turnira

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- el-fighter
- Kontakt:
Ja sam bio na otvaranju turnira i zapazio sam igraca iz Globarice, broj 4, msm da se zove Vlado Lucic, lik razvaljuje. Od ostalih slabo da se neko pokazao, ali ima jos da se igra. Veceras Zeljeznopoljci otvaraju, ali ce biti oslabljeni za cijelu prvu ekipu, jer su nesto zakuhali gore kod njih na ligi. Taj iz Ozimice sto je dao 4 gola, to je vjerovatno bilo protiv Vitlaca, tako da i nije neko mjerilo.
PS Zna li neko gdje se na netu mogu naci rezultati sa ovog turnira?
Velež do groba života mi moga
Vlada je ba igracina i po.On kad je igrao i u 1.ligi FBIH bio je ponajbolji igrac Žepča,tako da je o njemu suvišno trositi rijeci.el-fighter je napisao/la:Ja sam bio na otvaranju turnira i zapazio sam igraca iz Globarice, broj 4, msm da se zove Vlado Lucic, lik razvaljuje. Od ostalih slabo da se neko pokazao, ali ima jos da se igra. Veceras Zeljeznopoljci otvaraju, ali ce biti oslabljeni za cijelu prvu ekipu, jer su nesto zakuhali gore kod njih na ligi. Taj iz Ozimice sto je dao 4 gola, to je vjerovatno bilo protiv Vitlaca, tako da i nije neko mjerilo.
Bas sam napisao da nije mjerilo bila tekma protiv Vitlaca za Ozimicane,ali je momak i prosle godine razvaljivao,cak mislim da je bio i prvi strijelac turnira.
Sto se tice informacija i svega vezanog za turnira ima na ovom portalu:http://www.zepceonline.com/index.php/vi ... og-turnira
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
-
- Kontakt:
Prosle godine je isto tako odigrao dobro momak iz Ozimica, i bio je mislim mozda cak i prvi strijelac ali je jednoj ekipi utrpao 6 komaka ili 5..i to je bila prevagaAdi_Zepce je napisao/la:Vlada je ba igracina i po.On kad je igrao i u 1.ligi FBIH bio je ponajbolji igrac Žepča,tako da je o njemu suvišno trositi rijeci.el-fighter je napisao/la:Ja sam bio na otvaranju turnira i zapazio sam igraca iz Globarice, broj 4, msm da se zove Vlado Lucic, lik razvaljuje. Od ostalih slabo da se neko pokazao, ali ima jos da se igra. Veceras Zeljeznopoljci otvaraju, ali ce biti oslabljeni za cijelu prvu ekipu, jer su nesto zakuhali gore kod njih na ligi. Taj iz Ozimice sto je dao 4 gola, to je vjerovatno bilo protiv Vitlaca, tako da i nije neko mjerilo.
Bas sam napisao da nije mjerilo bila tekma protiv Vitlaca za Ozimicane,ali je momak i prosle godine razvaljivao,cak mislim da je bio i prvi strijelac turnira.
Sto se tice informacija i svega vezanog za turnira ima na ovom portalu:http://www.zepceonline.com/index.php/vi ... og-turnira
Cijelo Zeljezno Polje navija za Celik, nemoj mi njih da igraju za Zepce
. Inace, Vlado koliko sam ja upucen ne igra nigdje, ali momak ide na fakultet i sumnjam da ce zbog zezancija u kantonalnoj to zapustiti. Eventualno da odigra 1-2 utakmice u sezoni kad mu se poklopi s vremenom. Taj I.P. iz Ozimice je odlican igrac, sad znam na koga mislis, imao sam nekad prilike igrat protiv njega, ali je u to doba zivio totalno nesportski zivot, al nije ga zivio ni Best.
Mene veceras zanima Gornja Ozimica i Papratnica, kod njih ima dosta momaka koji su trenirali i bili dobri. Kod Novog Naselja su takodjer svi trenirali koliko sam upratio, ali ne znam imal tu netko da bi se istakeo.

Mene veceras zanima Gornja Ozimica i Papratnica, kod njih ima dosta momaka koji su trenirali i bili dobri. Kod Novog Naselja su takodjer svi trenirali koliko sam upratio, ali ne znam imal tu netko da bi se istakeo.
Iduci tjedan krecu pripreme prvog tima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.