English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dobar je ceh bio,da se ja pitam nikad ga ne bi klupirao a onda prodao zbog kurtoe,on sa teskom povredom glave imao vise srca od kepe i kurtoe zajedno.
Pa klupiran je jer se mislilo da ce Tibo doc i bit tu narednih desetak godina. Malo ko je vjerovo da ce nakon dvije godine vec trazit izlaz inace bi Cech do prosle godine branio za Chelsea haha
Zadnja izmjena: darker10, dana/u 24 avg 2020, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
Havertz je dobar, ali 80M? Daj molim te.
Pored toga, imas problem golmana, stopera i bekova. Za mene to nikako nije vrhunski posao. Pogotov ako imas vec dosta slicnih igraca kao sto je Havertz. Sve krece od obrane i obrane osvajaju naslove.
Pored toga, imas problem golmana, stopera i bekova. Za mene to nikako nije vrhunski posao. Pogotov ako imas vec dosta slicnih igraca kao sto je Havertz. Sve krece od obrane i obrane osvajaju naslove.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Sto se tice odbrane Chilwell i Silva vjerovatno dolaze, a nije iskljuceno da se dovede jos jedan stoper i golman.
Roman bas odrijesio kesu.

Bayern nema nista posebno dobru odbranu pa evo ih sampioni evrope.
Kolkko je utakmica bilo, gdje celzi ima kontrolu, a ne zabije gol pa nakon kontre primimo i popusimo ove sezone?
E da je odbrana bila bolja izvuko bi tu remi covjek.
A da je napad bio bolji zabili bi 3 komada i ne bi nas ta kontra uopste sprijecila da uzmemo 3 boda.
Lampard ima svoju viziju, gdje hoce prvo dotjerat napad u red. I Klopp je isto uradio pa ispade odlicno na kraju.
Moze on naredne godine kihnut pare na nekog stopera.
Nemoguce je za jednu sezonu ispraviti sve nedostatke, Havertz i Werner su generacijski talenti a uz Ziyecha i ostale Lampard ima solidnu bazu za dobru napadacku igru.
Atraktivna igra mu je najbolja karta za ostanak na klupi sto mu daje vremena da sredi i odbranu, svi igraci koje su doveli u kombinaciji mladih koji su pokazali svoje mogucnosti u prosloj sezoni su odlican temelj za buducnost, svjestan je toga i Abramovich.
Da nije bilo korone i finansijskih udara ne vjerujem da bi Werneru i Havertzu Chelsea bio prvi izbor, ovako mogu fino trljat ruke
Atraktivna igra mu je najbolja karta za ostanak na klupi sto mu daje vremena da sredi i odbranu, svi igraci koje su doveli u kombinaciji mladih koji su pokazali svoje mogucnosti u prosloj sezoni su odlican temelj za buducnost, svjestan je toga i Abramovich.
Da nije bilo korone i finansijskih udara ne vjerujem da bi Werneru i Havertzu Chelsea bio prvi izbor, ovako mogu fino trljat ruke

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Chilwell jeste klasa, ali Havertz i Werner su upitnici. Vidjet cemo kako ce se snaci u EPL-u koji je ipak nivo iznad Bundeske. Vrlo lako mogu biti kao Kagawa i Mkhitaryan.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
soxx je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:07Bayern nema nista posebno dobru odbranu pa evo ih sampioni evrope.
Kolkko je utakmica bilo, gdje celzi ima kontrolu, a ne zabije gol pa nakon kontre primimo i popusimo ove sezone?
A da je napad bio bolji zabili bi 3 komada i ne bi nas ta kontra uopste sprijecila da uzmemo 3 boda.
Lampard ima svoju viziju, gdje hoce prvo dotjerat napad u red. I Klopp je isto uradio pa ispade odlicno na kraju.
Lol Bayern nema obranu.
Bayern ima Kimicha, Boatenga, Alabu i Davisa.
Chelsea ima Azpija, Zoumu, Christiansena i Alonsa.
Pa eto da dodju Chilwell i Thiaho Silva. To ce bit neko mega poboljsanje, oce qrc, jedan je ofenzivni bek kojem obrana nikad nije bila jaca strana, a drugi stoper na zalasu karijere. Smijali ste se Luizu i Arsenalu.
A zapravo su trrbali istrest pare za golmana i stopera, prije svega. A ne davat 150M na napadace, a krpat se u obrani s Thiagom Silvom.
Chelsea moze kihnut pare i naredne godine ako budu u prva 4. To je uvijek li-la. Plus s planom za novi stadion, ne znam kolko je realna potrosnja kakvu vi zamisljate.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Thiago Silva na dvije godine 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Thiago Silva bez obzira na njegove godine je sigurno u top 5 štopera u EPL dok je Chilwell u top 5 bekova u EPL tako da ti ta priča ne pije vode.
Slažem se da dugoročno Silva nije pojačanje, ali neka odigra dvije sezone kako treba biće dobro, a sljedeće ljeto se može pikirati Umpamecano ili neki drugi štoper koji će poboljšati ekipu.
Vrijeme će pokazati jesu li bili upravu za Havertza, Wernera i Ziyecha ali ako se oni dokažu u sezoni koja slijedi kao prošle sezone Pulišić ne vidim problem da se sljedeće ljeto dovedu pojačanja u odbrani, prvenstveno na poziciji stopera jer pojačanja u napadu tada neće biti potrebna...
Slažem se da dugoročno Silva nije pojačanje, ali neka odigra dvije sezone kako treba biće dobro, a sljedeće ljeto se može pikirati Umpamecano ili neki drugi štoper koji će poboljšati ekipu.
Vrijeme će pokazati jesu li bili upravu za Havertza, Wernera i Ziyecha ali ako se oni dokažu u sezoni koja slijedi kao prošle sezone Pulišić ne vidim problem da se sljedeće ljeto dovedu pojačanja u odbrani, prvenstveno na poziciji stopera jer pojačanja u napadu tada neće biti potrebna...
Zadnja izmjena: TheShed, dana/u 13 mar 2021, 20:48, ukupno mijenjano 2 puta.
jbg, posalju nam ti onda nekog boljeg beka.Lillard je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:58soxx je napisao/la: ↑24 avg 2020, 19:07Bayern nema nista posebno dobru odbranu pa evo ih sampioni evrope.
Lol Bayern nema obranu.
Bayern ima Kimicha, Boatenga, Alabu i Davisa.
Chelsea ima Azpija, Zoumu, Christiansena i Alonsa.
Pa eto da dodju Chilwell i Thiaho Silva. To ce bit neko mega poboljsanje, oce qrc, jedan je ofenzivni bek kojem obrana nikad nije bila jaca strana, a drugi stoper na zalasu karijere. Smijali ste se Luizu i Arsenalu.
A zapravo su trrbali istrest pare za golmana i stopera, prije svega. A ne davat 150M na napadace, a krpat se u obrani s Thiagom Silvom.
Chelsea moze kihnut pare i naredne godine ako budu u prva 4. To je uvijek li-la. Plus s planom za novi stadion, ne znam kolko je realna potrosnja kakvu vi zamisljate.
Boatenga i Alabu imaju. Ne zna se ko je gori.
Bekovi su dobri, a imat ce i celzi solidne bekove.
Tak da nista pametno nisi rekao, bacit pare na stopera i golmana a gore ovi nek se dodavaju u krug pa nazad do stopera kao vecinu ove sezone.
Stoper jeste potreban al ne moze sve za jedan rok, zato dolazi silva da izgura sezonu dvije dok se ne nadje rjesenje.
Boljih 5 štopera mogu naći u Unitedu.
Ako neko ima informaciju o bonusima kod Silve neka podijeli sa rajom.
Ako neko ima informaciju o bonusima kod Silve neka podijeli sa rajom.
Zadnja izmjena: anell, dana/u 24 avg 2020, 20:30, ukupno mijenjano 1 put.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Boateg i nekako al Alaba los 

Ima neka sića, čini mi se oko 5mil.
Kako stojimo sa Silvom?
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Nemam jos nikakvih informacija oko bonusa.
Plata 5.4 il ti ga 6mil eura.
Budel sta novo javljam

Mora bit nesto, jbo transfer bez bonusa
- Romagnoli13
- Kontakt:
Silva je i sa 35 godina za 2 klase bolji od najskuplje plaćenog balvana u historiji. Još jedan defanzivac j Chelsea ima fantastičan tim.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa Bayern igra presing u 94oj minuti protiv yebenog PSG-a, tesko je bas ocijenit individualni kvalitet odbrane tu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najgore je sto nemas ti nekakvog stopera klasnog na trzistu. Upamecano izgleda zav
sad dobar al treba ocekat jos s njim, christensen je bio igrac sezone u borusiji pa panjina evo
sad dobar al treba ocekat jos s njim, christensen je bio igrac sezone u borusiji pa panjina evo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.