jos samo da pokupimo cerku kakvog menadzera:-)
suti, ne smije mi zena saznati:-)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
jos samo da pokupimo cerku kakvog menadzera:-)

Imao pozitivan test nazalost. Jedan od rijetki koje smo istinito htjeli da vidimo veceras.
Nado sam se i ja ... ali vidis ovaj cirkus
Ne, ima momak još covid. Nema veze, nek traži posudbu, nema on šta tražiti, klub mu dobro igra doveli su kapitalce na njegovoj poziciji i kad se oporavi ne očekujte da previše igra.
Unistice ga s posudbama ...
Pogledaj igrače drugih reprezentacija gdje igraju sa 19 godina i kakvu bitnu ulogu imaju, kod nas ovaj ne može u mrtvoj Turskoj ligi i Bešiktašu dobiti neku solidnu minutažu i mi se nešto nadamo, da ne govorim za ostale naše "Turske igrače".hurem je napisao/la: ↑16 dec 2020, 11:33On trenutno nema nikakve sanse u Besiktasu i najbolje rjesenje jeste upravo posudba u klub gdje ce redovno igrati..momak je tek napunio 19 godina...nadati se da ce ovaj put biti u pitanju Superliga.
Treba istaci da nije imao ni srece s povredom i covidom19 ali bez obzira na to teško da bi dobijao priliku pa cak i bio u rosteru za utakmice.
Pogledaj ti ko mu je konkurencija na njegovoj poziciji, zatim vrati film da nije uopce igrao niti imao ozbiljne treninge godinu dana, potom se vratio nakon tr pauze s par utakmica u drugoligasu, obavio pripreme s Besiktasom i odigrao nekoliko utakmica prije nego se povrijedio i pored toga bio pozitivan na covid19, dodaj kakvu su mu konkurenciju doveli zadnjih dana prelaznog roka...i shvatit ces da je posudba najbolje rjesenje u ovom trenutku.Celtic je napisao/la: ↑16 dec 2020, 12:01Pogledaj igrače drugih reprezentacija gdje igraju sa 19 godina i kakvu bitnu ulogu imaju, kod nas ovaj ne može u mrtvoj Turskoj ligi i Bešiktašu dobiti neku solidnu minutažu i mi se nešto nadamo, da ne govorim za ostale naše "Turske igrače".hurem je napisao/la: ↑16 dec 2020, 11:33On trenutno nema nikakve sanse u Besiktasu i najbolje rjesenje jeste upravo posudba u klub gdje ce redovno igrati..momak je tek napunio 19 godina...nadati se da ce ovaj put biti u pitanju Superliga.
Treba istaci da nije imao ni srece s povredom i covidom19 ali bez obzira na to teško da bi dobijao priliku pa cak i bio u rosteru za utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.