Nikola Vasilj
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Nikola Vasilj
Za koje golove je Vasilj konkretno kriv?
- bavariapivo
- Kontakt:
Kad nije igrao 10 forumasa kukalo danima sto se ne poziva , kad igra 10 forumasa drvlje i kamenje na njega.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Dobro, jest kriv za prvi.
Za drugi nije sigurno jer su nam ljudi komplet odbranu izigrali i loptom usli u gol.
Za cevtrti takodje nije kriv, lopta pogodila naseg igraca i promijenila smjer, Vasilj je jedva nekako odbranio a Weghorst sam na 7 metara od gola pospremio odbijanac u mrezu.
Peti gol takodje nije kriv, jer isto lopta zakacila nekog od nasih i promijenila smjer
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Realno za prvi gol je njegova krivica jedino ovo ostalo tesko da je mogao bolje reagovat samo ljudi poslije jednog gola gdje je lose reagovao krenu i drvlje i kamenje a zaboravljaju kako su ga hvalili protiv Engleza.
Jos govore da je Sehic bolji kad se samo sjetim onog istrcavanja protiv Luksemburga dodje mi da povratim
Stoperi priznali da su se mnogo sigurnije osjecali kada je Sehic stajao izmedju dvije stative.
Bas je nesiguran na golu. Podsjeca na Sehica
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Nije riječ samo o primljenim golovima. Fazon je ta njegova prilazana nesigurnost. Ja sam poprilično siguran da niti jednu loptu nije uhvatio tokom utakmice u ruke. Znaci nikakav ni sut ni ubacaj niti bilo sta. Svaki šut je bio rizican...lopte se odbijale od njega, odlazile u korner ili negdje nazad protivnickim igracima gdje je automatski pravio nove gol prilike iz kojih nije direktno kriv, ali je mozda indirektno svojim prethodnim lošim postupcima.CAZIN je napisao/la: ↑08 sep 2024, 22:19Realno za prvi gol je njegova krivica jedino ovo ostalo tesko da je mogao bolje reagovat samo ljudi poslije jednog gola gdje je lose reagovao krenu i drvlje i kamenje a zaboravljaju kako su ga hvalili protiv Engleza.
Jos govore da je Sehic bolji kad se samo sjetim onog istrcavanja protiv Luksemburga dodje mi da povratim
U jednoj reprezentaciji koja se konstantno brani, golman je jedna od kljucnih karika.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Slozio bih se sa tobom ali mi je jedina mana ta sto ljudi pisu kako je covjek taraba gora od sehica, jbg problem je sto je covjek u katastrofalnoj formi dosao na okupljanje i prenio th formu na utakmicu protiv NizozemacaDeeWa je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:05Nije riječ samo o primljenim golovima. Fazon je ta njegova prilazana nesigurnost. Ja sam poprilično siguran da niti jednu loptu nije uhvatio tokom utakmice u ruke. Znaci nikakav ni sut ni ubacaj niti bilo sta. Svaki šut je bio rizican...lopte se odbijale od njega, odlazile u korner ili negdje nazad protivnickim igracima gdje je automatski pravio nove gol prilike iz kojih nije direktno kriv, ali je mozda indirektno svojim prethodnim lošim postupcima.CAZIN je napisao/la: ↑08 sep 2024, 22:19Realno za prvi gol je njegova krivica jedino ovo ostalo tesko da je mogao bolje reagovat samo ljudi poslije jednog gola gdje je lose reagovao krenu i drvlje i kamenje a zaboravljaju kako su ga hvalili protiv Engleza.
U jednoj reprezentaciji koja se konstantno brani, golman je jedna od kljucnih karika.
+1DeeWa je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:05Nije riječ samo o primljenim golovima. Fazon je ta njegova prilazana nesigurnost. Ja sam poprilično siguran da niti jednu loptu nije uhvatio tokom utakmice u ruke. Znaci nikakav ni sut ni ubacaj niti bilo sta. Svaki šut je bio rizican...lopte se odbijale od njega, odlazile u korner ili negdje nazad protivnickim igracima gdje je automatski pravio nove gol prilike iz kojih nije direktno kriv, ali je mozda indirektno svojim prethodnim lošim postupcima.CAZIN je napisao/la: ↑08 sep 2024, 22:19Realno za prvi gol je njegova krivica jedino ovo ostalo tesko da je mogao bolje reagovat samo ljudi poslije jednog gola gdje je lose reagovao krenu i drvlje i kamenje a zaboravljaju kako su ga hvalili protiv Engleza.
Krivica za gol je najmanji problem. Neuer pa pogrijesi. Definitivno se cini izuzetno nesiguran. Takav je i u St Pauliju ovih par utakmica u Bundesligi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Da nije kriv ni za jedan gol i da nismo primili ni jedan gol:
Tip stoji na liniji (ili u boljem slucaju kasni sa izlaskom oko pola sata) u svim situacijama kada igraci izlaze na njega 1 na 1.
Tako vise ne “brane” ni golmani predskolskog uzrasta.
Lik je izgubljen totalno i nebi Barbarez trebao ni pomislit vise da ga stavi na gol.
Tip stoji na liniji (ili u boljem slucaju kasni sa izlaskom oko pola sata) u svim situacijama kada igraci izlaze na njega 1 na 1.
Tako vise ne “brane” ni golmani predskolskog uzrasta.
Lik je izgubljen totalno i nebi Barbarez trebao ni pomislit vise da ga stavi na gol.
pa i jes gori od sehica. sehic je makar znao poslati duzi pas pogoditi dzeku ili beka u trepavicu a ovom svaka duza lopta koju je degaziro je zavrsila u autu ili u nogama holandjana. da ne pricam kako se odbijaju lopte od njega.CAZIN je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:13Slozio bih se sa tobom ali mi je jedina mana ta sto ljudi pisu kako je covjek taraba gora od sehica, jbg problem je sto je covjek u katastrofalnoj formi dosao na okupljanje i prenio th formu na utakmicu protiv NizozemacaDeeWa je napisao/la: ↑09 sep 2024, 09:05Nije riječ samo o primljenim golovima. Fazon je ta njegova prilazana nesigurnost. Ja sam poprilično siguran da niti jednu loptu nije uhvatio tokom utakmice u ruke. Znaci nikakav ni sut ni ubacaj niti bilo sta. Svaki šut je bio rizican...lopte se odbijale od njega, odlazile u korner ili negdje nazad protivnickim igracima gdje je automatski pravio nove gol prilike iz kojih nije direktno kriv, ali je mozda indirektno svojim prethodnim lošim postupcima.CAZIN je napisao/la: ↑08 sep 2024, 22:19
Realno za prvi gol je njegova krivica jedino ovo ostalo tesko da je mogao bolje reagovat samo ljudi poslije jednog gola gdje je lose reagovao krenu i drvlje i kamenje a zaboravljaju kako su ga hvalili protiv Engleza.
onog malog iz salzburga treba lagano zvati

menstrual
Prije 3 mjeseca, Sehic najgora kanta u Galaksiji, Vasilj bundesligas i top golman....
Sad neki placu za Sehicom i hoce Pirica
, a oboje Cirkus Klaunovi.
Vasilj nikad bija neka klasa velika, ali solidan golman u cvajte i sada ce trpati dosta toga u Bundesligi, posto je Pauli los.
Oni drugi drka po Saudiji i turskoj seljackoj ekipi, uvijek losi bili.
Jos zaboravijo, neki hoce vidjeti Hamzica iz druge austrijske lige, pa ljudi moji sta vam je zaista?
Cjela momcad totalno podbacila protiv holandije
Sad neki placu za Sehicom i hoce Pirica

Vasilj nikad bija neka klasa velika, ali solidan golman u cvajte i sada ce trpati dosta toga u Bundesligi, posto je Pauli los.
Oni drugi drka po Saudiji i turskoj seljackoj ekipi, uvijek losi bili.
Jos zaboravijo, neki hoce vidjeti Hamzica iz druge austrijske lige, pa ljudi moji sta vam je zaista?
Cjela momcad totalno podbacila protiv holandije
Ja nisam neki fan sehica niti mislim da je sehic nesto aman dobar bio, ali cinjenica jeste da trenutno je u takvoj formi da je totalno nesiguran i da ni po cemu nije pokazao da je bolji od sehica od kojeg nije mnogo tesko biti bolji.
Da li ce se popraviti, pa biti jednog dana...mozda. ali trenutno nista nije bolji od sehica. Uostalom, očigledno nije dzaba grijao klupu sehicu.
Najgore od svega je kada protivnik vidi da imas nesigurnog golmana, onda sutaju sa svih strana da ga iznenade.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
-
- Kontakt:
Uzasna su mu ispucavanja ne znam da je dzeku jednom pogodio loptom ali treba ga istrpiti neko vrijeme jer bolje alternative nemamo nazalost.
Ne smiju se golmani mijenjati ko čarape, treba ga istrpiti na početku dok se navikne i dok uigramo neku odbranu ispred njega. Ne može on prvi put u životu igrat u ekipi sa Barišićem, Katićem i Mujakićem pa šta treba odjednom sve njihove brainfartove da pokupi magično s linije i onaj prvi go je stvar komunikacije, vjerovatno u St. Pauliju štoperi ne bi onako reagovali mlohavo na Zirkzeea...eto sad su naučili, sve se greške skupo plaćaju.
Riješili smo se Šehića, sad imamo Vasilja i treba u čovjeka ulagati, dati mu prostora da upozna kako ekipa diše, imamo golmana za narednih 7-8 godina sigurno, svaki početak je težak. Uostalom more je primjera osrednjih golmana koji su u Reprezentacijama pružali vrhunske partije samo zato što su znali ekipu kako se ponaša.
Riješili smo se Šehića, sad imamo Vasilja i treba u čovjeka ulagati, dati mu prostora da upozna kako ekipa diše, imamo golmana za narednih 7-8 godina sigurno, svaki početak je težak. Uostalom more je primjera osrednjih golmana koji su u Reprezentacijama pružali vrhunske partije samo zato što su znali ekipu kako se ponaša.
St.Pauli je tim na nivou Kasimpaše.
Najgore je
sto je nesiguran u prijemu lopte ne zna das bi je ispuco odma ili saceko da je primi..Prvi gol Poletio je da izadje pa se vrstio nazad tako da nije ni branio idarac glavom itd..Ne komanduje odbranom Begovic je bio klasa zato smo dobro stajali nazad
sto je nesiguran u prijemu lopte ne zna das bi je ispuco odma ili saceko da je primi..Prvi gol Poletio je da izadje pa se vrstio nazad tako da nije ni branio idarac glavom itd..Ne komanduje odbranom Begovic je bio klasa zato smo dobro stajali nazad
Hajde da mi sad raspravljamo Izmedju Vasilja i belog golmana iz prve Austrijske il Belgijske Lige koji ima 24-25 god al vi ljudi spominjete Sehica
Sto dalje mu kuca od repke bila, Sehicu bi se jedino Dzeko obradovao, imao bi Kompanjona za kafane.
Sto dalje mu kuca od repke bila, Sehicu bi se jedino Dzeko obradovao, imao bi Kompanjona za kafane.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
To je to. Nije on world class, ali je sasvim okej golman za nase uslove. U utakmici protiv holandjana smo bili totalno podredjeni kao tim plus sto su bukvalno pet klasa iznad nas po kvalitetu, tako da je glupo krivit vasilja jer je grijesio, a cio tim nije bio u stanju sastavit tri pasacoelho41 je napisao/la: ↑09 sep 2024, 12:22Ne smiju se golmani mijenjati ko čarape, treba ga istrpiti na početku dok se navikne i dok uigramo neku odbranu ispred njega. Ne može on prvi put u životu igrat u ekipi sa Barišićem, Katićem i Mujakićem pa šta treba odjednom sve njihove brainfartove da pokupi magično s linije i onaj prvi go je stvar komunikacije, vjerovatno u St. Pauliju štoperi ne bi onako reagovali mlohavo na Zirkzeea...eto sad su naučili, sve se greške skupo plaćaju.
naprijed rejal