Prva liga FBiH 2021/22

Moderator/ica: GracanicaAA

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Re: Prva liga FBiH 2021/22

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 apr 2022, 18:14

KonjicBOY je napisao/la:
03 apr 2022, 17:54
Pa ne zna se ko je gori očito. Igman da je igrao kako treba i iskoristio sve šta mu se poklanjalo, mogao je biti bar 5 bodova ispred u odnosu na drugoplasiranog.
Tosk bod za liderom bez ikakve pompe i srkleta. Imam osjecaj da bi ovo prešišali, samo da se imaju ambicije i uslovi. Gosk i igman se ovoliko pate, svašta se radi sa sudijama i nista. Ne kontam. Izgleda da ni igman ni gosk nemaju taj kvalitet. Da udju morali bi dovesti 15 igraca za Premijer lige.

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 03 apr 2022, 18:15

Ovdje se ne zna ko manje zeli u PL! Izgleda da svi gledaju kako da nadju nacin da ne budu prvi a da to ne bude ofirno.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 apr 2022, 18:19

studeni je napisao/la:
03 apr 2022, 18:15
Ovdje se ne zna ko manje zeli u PL! Izgleda da svi gledaju kako da nadju nacin da ne budu prvi a da to ne bude ofirno.
Ovi su istakli kandidaturu, tosk nije. Za tosk se zna da nece i ne može. Ali po meni igman i gosk bas nemaju kvaliteta. Posušje, Velež koji su usli, 5x su kvalitetniji od trenutnih igmana i goska.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2022, 18:53

HeliosIzDomzala je napisao/la:
03 apr 2022, 18:19
studeni je napisao/la:
Ovi su istakli kandidaturu, tosk nije. Za tosk se zna da nece i ne može. Ali po meni igman i gosk bas nemaju kvaliteta. Posušje, Velež koji su usli, 5x su kvalitetniji od trenutnih igmana i goska.
Bratstvo najbolja ekipa da ima ambicija bi bilo ubjedljivo prvo
Gorazde koje se ganjalo s Posusjem prosle godine je za klasu jaca ekipa od ovih sad sto bi kao trebali uci
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 apr 2022, 19:54

legenda reala je napisao/la:
03 apr 2022, 18:53
03 apr 2022, 18:19
studeni je napisao/la:
Bratstvo najbolja ekipa da ima ambicija bi bilo ubjedljivo prvo
Gorazde koje se ganjalo s Posusjem prosle godine je za klasu jaca ekipa od ovih sad sto bi kao trebali uci
Ma kakav ganjalo, to nije ni g od ganje bilo. Posusje prvo završilo sa gol razlikom 49:15, 7 bodova vise od toska. Goražde zavrsilo četvrto, gol razlika 43:37. Samo su slaven, orasje i čapljina golova vise od vas dobili . Bezveze ti poredenje.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2022, 20:46

Na nekih 5-6 kola prije kraja smo bili mislim na -5 i trebali da gostujemo u Posusju za kolo ili dva al ako ti kazes da je bzveze ok.

Ubi vas iz Tesnja nekakva mrznja prema Gz ne znam zbog cega, imate na onoj prvoj ligi sto nekakvih laznih profila gdje pljujete
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 apr 2022, 21:16

03 apr 2022, 20:46
Na nekih 5-6 kola prije kraja smo bili mislim na -5 i trebali da gostujemo u Posusju za kolo ili dva al ako ti kazes da je bzveze ok.

Ubi vas iz Tesnja nekakva mrznja prema Gz ne znam zbog cega, imate na onoj prvoj ligi sto nekakvih laznih profila gdje pljujete
Ma ne mrzim ja nikog stari, to su činjenice. Samo sto ti nisi u dosta stvari realan kada pises. Međutim, i ti imas pravo na svoje mišljenje ko i mi svi. Niko vas ne spominje, najvise tih svadja i problema bas pravi taj Pajdo tvoj Goraždanin koji vodi prvu ligu. Ova objava tipa Nuric mesetar kola. A ne pise da taj nuric tri puta zaredom sudi Goražde tosk i kolje nas kako stigne. Znas i sam da taj Pajdo jedino ne pljuje gorazde, a sudjenje gore i dalje 70:30. Ali kažem ti , najveci problem je sto 90% svijeta prati tu njegovu stranicu, a nikad nije vidjelo gorazda, bihaca, orasja. Ali ja npr X puta jesam bio i te fore i priče za malu djecu ne prolaze kod mene ko kod ostalih.
Zadnja izmjena: HeliosIzDomzala, dana/u 03 apr 2022, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 03 apr 2022, 21:55

Sudio je prosle godine isto kao i ove on tako sudi bolje ne umije samo sto smo mi prosle godine iskoristili svoje sanse ove godine nismo pa Pajdo sad pise da je GZ u prvom iskoristilo svoje sanse on ne bi ni spomeno taj penal, da je mogao svirati jedan i za Gz jeste al nema veze ja ga ne krivim sami smo krivi za poraz.

Ne znam sad 70-30 pretjerujes ako smo kuci izgubili od Bratstva,Toska,Radnika, odigrali nerijeseno s Igmanom itd.
Ima sad utakmica kad sudija pazi domacina al to imaju svi klubovi u ovoj ligi, ja zadnjih godina od one tekme s Velezom ne pamtim neko tendeciozno suđenje u Gz, a ni tad mi nismo doveli sudije nego Olimpik.
Vi mislite da Drljevic namjesta Gz i to, a frajer nema nista s klubom niti dolazi na utakmice niti sta.

Po meni nije Pajdo kriv nego navijaci koji samo kad gube krive sudije, kad pobjeđuju nalaze opravdanja za sve niko nece da prizna da ga je protivnik nadigrao i sl

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 03 apr 2022, 22:11

03 apr 2022, 21:55
Sudio je prosle godine isto kao i ove on tako sudi bolje ne umije samo sto smo mi prosle godine iskoristili svoje sanse ove godine nismo pa Pajdo sad pise da je GZ u prvom iskoristilo svoje sanse on ne bi ni spomeno taj penal, da je mogao svirati jedan i za Gz jeste al nema veze ja ga ne krivim sami smo krivi za poraz.

Ne znam sad 70-30 pretjerujes ako smo kuci izgubili od Bratstva,Toska,Radnika, odigrali nerijeseno s Igmanom itd.
Ima sad utakmica kad sudija pazi domacina al to imaju svi klubovi u ovoj ligi, ja zadnjih godina od one tekme s Velezom ne pamtim neko tendeciozno suđenje u Gz, a ni tad mi nismo doveli sudije nego Olimpik.
Vi mislite da Drljevic namjesta Gz i to, a frajer nema nista s klubom niti dolazi na utakmice niti sta.

Po meni nije Pajdo kriv nego navijaci koji samo kad gube krive sudije, kad pobjeđuju nalaze opravdanja za sve niko nece da prizna da ga je protivnik nadigrao i sl
Pa to ti upravo pisem. Ne mislim ja to ni sekunde jer sam puno više upućen od pratioca stranice Prva liga. Oni udju tu i procitaju i krenu pljuvati. A ne znaju da je 80% tih objava placeno 20KM ili jos gore frustracija i bombanje tog lika.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 10 apr 2022, 16:07

Tanka je liga ove sezone.
Bratstvo i Igman su ok. Ostali su generalno mnogo slabiji nego prethodnih sezona.
Tošk i Gošk su imali puno jači igrački kadar. Gradina možda i treća po igračkom kadru.

Valjda nosioci lige vide da je vrijeme da se krati na 10 klubova. I ova, ali i liga iznad.

Moja Budućnost objektivno ima dobrog trenera, najboljeg u ligi. Ali igrački boda ne bi uzeli u Premijer ligi.

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 16 apr 2022, 18:34

Bože sačuvaj lige. Na početku svi pričaju GOŠKu se štima da uđe, na pola sezone se mijenja ploča pa se onda Igmanu štima da uđe. Pa onda jedno kolo kontaš odustao GOŠK od PL jer gubi bodove na domaćem terenu od Tomislava. Drugo kolo, Igman kiksa u Konjicu protiv Budućnosti pa su onda priče da su oni zapeli za GOŠK. Evo sad se TOŠK žali na suđenje protiv GOŠKa, Igman kiksa protiv Zvijezde iako je pola države pričalo da je utakmica puštena. Nikad više namještanja a ujedno i više neizvjesnosti i uzbuđenja. Bože zdravlja da ispratimo ovo do kraja :bih:
Support your local club !

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 16 apr 2022, 19:24

KonjicBOY je napisao/la:
16 apr 2022, 18:34
Bože sačuvaj lige. Na početku svi pričaju GOŠKu se štima da uđe, na pola sezone se mijenja ploča pa se onda Igmanu štima da uđe. Pa onda jedno kolo kontaš odustao GOŠK od PL jer gubi bodove na domaćem terenu od Tomislava. Drugo kolo, Igman kiksa u Konjicu protiv Budućnosti pa su onda priče da su oni zapeli za GOŠK. Evo sad se TOŠK žali na suđenje protiv GOŠKa, Igman kiksa protiv Zvijezde iako je pola države pričalo da je utakmica puštena. Nikad više namještanja a ujedno i više neizvjesnosti i uzbuđenja. Bože zdravlja da ispratimo ovo do kraja :bih:
Znas kako kazu, i GOŠK i Igman imaju svoje konje za trku. Od sudija, do ljudi u savezu. Pare su svakako broj 1. Biće tu jos kikseva do kraja, ne treba te to izenaditi. Jedno kolo ce vas Gosk oboriti, negdje vi njih...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 apr 2022, 23:32

Ko god da uđe valja mu dobre pare iskeširati da ostane.
Gošk je u prethosnim sezonama imao jaču ekipu nego sad.

Ovaj Tomislav je lijepa priča. Jako mlada ekipa. Žao mi je ako ispadnu, a hoće.

Igman ako uđe (za standarde ove lige nije ekipa loša, gledao sam ih u jako dobrim izdanjima ove sezone) će imati veliki problem stadiona. Nisu ni Mostar, a ni Sarajevo baš tako blizu.

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 17 apr 2022, 12:26

ASD je napisao/la:
16 apr 2022, 23:32

Igman ako uđe (za standarde ove lige nije ekipa loša, gledao sam ih u jako dobrim izdanjima ove sezone) će imati veliki problem stadiona. Nisu ni Mostar, a ni Sarajevo baš tako blizu.
Grbavice na oko 45m. Sasvim ok, ali opet nikad ne bi usao u PL ako ne mogu igrati na svom stadionu.
Max Allegri

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 17 apr 2022, 18:19

Mig_Mig je napisao/la:
17 apr 2022, 12:26
ASD je napisao/la:

Grbavice na oko 45m. Sasvim ok, ali opet nikad ne bi usao u PL ako ne mogu igrati na svom stadionu.
PA u čemu je fol sada? Mladost su izbacili iz lige zbog stadiona a sad se Konjic gura za ulazak a ima isti problem kao DK!

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 17 apr 2022, 22:12

Treba natkriti postojeću tribinu (u planu da se radi), napraviti još jednu tribinu, reflektore i semafor, s tim da mislim da reflektore ne moraju prvu sezonu. Para imamo tako da mislim da nekih velikih problema neće biti, sve se to da srediti u pauzi između sezona.
Support your local club !

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 17 apr 2022, 23:07

KonjicBOY je napisao/la:
17 apr 2022, 22:12
Treba natkriti postojeću tribinu (u planu da se radi), napraviti još jednu tribinu, reflektore i semafor, s tim da mislim da reflektore ne moraju prvu sezonu. Para imamo tako da mislim da nekih velikih problema neće biti, sve se to da srediti u pauzi između sezona.
I plus ti na neke stvari daju odgodu sezonu ili cak dvije. Kada mogu Police u Trebinju sto ne bi mogao Igmanov stadion.

HeliosIzDomzala
Kontakt:

Post Postao/la HeliosIzDomzala » 17 apr 2022, 23:10

studeni je napisao/la:
17 apr 2022, 18:19
Mig_Mig je napisao/la:
ASD je napisao/la:

PA u čemu je fol sada? Mladost su izbacili iz lige zbog stadiona a sad se Konjic gura za ulazak a ima isti problem kao DK!
Vezano za mladost dk, kako mi je pričao jedan čovjek iz saveza, dvije najvece greske mušije su: 1. Pare dobijene za reflektore potrosene u druge stvari, projekat nije realizovan u datom roku 2. ugovor sa fudom za odigravanje utakmcia na bilinom polju nije bio ok

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 18 apr 2022, 17:49

17 apr 2022, 23:10
studeni je napisao/la:
17 apr 2022, 18:19
Mig_Mig je napisao/la:

Vezano za mladost dk, kako mi je pričao jedan čovjek iz saveza, dvije najvece greske mušije su: 1. Pare dobijene za reflektore potrosene u druge stvari, projekat nije realizovan u datom roku 2. ugovor sa fudom za odigravanje utakmcia na bilinom polju nije bio ok
Fudo uopšte nije imao ovlasti da potpiše bilo šta i da saglasnost Mušiji bez NK Čelik. Tu je sve jasno ko dan, ugovor nije bio validan.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 18 apr 2022, 19:18

KonjicBOY je napisao/la:
17 apr 2022, 22:12
Problem s tim projektima je da svi koji uđu planiraju raditi stadion na polusezoni. Ali kad rezultati ne budu obećavajući, onda se odustane u potpunosti.
Realno. Nije to malo projekata.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.