Da, to najbolje pokazaje reakcija odbrane Radnika koji su stajali kao ukopani, mislili su da će završiti u golu.
Premijer liga BiH - aktuelno
- ASD
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ove dvije ekipe umjesto da igraju entitesku ligu, oni igraju najveci rang bh fudbala.
Ps zar nema neki normalni komentator a ne ovaj celavac koji je ne zna reci slovo R i Ć.
Ps zar nema neki normalni komentator a ne ovaj celavac koji je ne zna reci slovo R i Ć.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 16 jul 2021, 21:33, ukupno mijenjano 4 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jos kad kukuruz potjera i bukne u Bijeljini pored gradskog stadiona... U Gabeli su npr plastenici,oni su malo napredniji..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- osvajaci551
- Kontakt:
Ja nisam primijetio to za R

Ovaj će raditi sve tekme iz Bijeljine, BL i vjerojatno Prijedora. Ibrulj neke iz Hercegovine, Vedo derbije. Priganica je na MojaTV ali možda se nekad ubaci i ovdje, a ne znam da li ostao Saudin Gabela na MojaTV.
Raheem Sterling - igračina, a ne padavičar!
- Fareus1921
- Kontakt:
Evo gledam utakmicu i kontam ne zna se koja je lošija ekipa
Mi smo Željini,Željo je naš!!!
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
2.8.2019.Semir Štilić potpisao za Željezničar
Ni radnik ni leotar nista nisu pokazali,samo je Aljkanovic donekle pokazao kvalitet.
Jos bolje,neka istupe i nama bude olaksan put ka tituli.Za razliku od prvog sastanka danas su se pojavili predstavnici Slobode, a pri svom stavu o bojkotu ostali su Velež, Tuzla City, Željezničar i Sarajevo
Sloboda,Simin Han,Zeljo,Sarajevo,Velez...Sve bosnjacki klubovi protiv lopova u savezu koji nije bosnjacke nacionalnosti.Do sada nije bilo ovolike halabuke dok je kriminalac bosnjak bio predsjednik,sad kad je sa srpske strane kriminalac,totalno druga prica.
Da se razumijemo,ne volim kriminalce bilo sa cije strane da dolaze ali ovo je apsurdno.Lici na igranje dvije odvojene lige u Federaciji i Republici Srpskoj prije jedinstvene PL.Ovaj bojkot iako pokriven plastom zelje za boljitkom fudbala u Bih toliko zaudara na politicke igranke da je to za povratiti.A kad je tako i kad se ne mozemo sloziti,bolje da svaki "narod" igra svoju ligu,prvoplasirani iz tig liga neka ide u ligu konferencija i to je to.Pa nek se kasnije nabija koeficijent,recimo da ce liga bosnjaka biti za koje mjesto iznad lige srba ili hrvata pa ce iz njihove lige ici 2 predstavnika u Evropu recimo.Ne znam sta drugo da kazem.**** ti ovo
" "!
1926
1926
Ma bgm nekad okej kaze al valjda zaboravi pa mu R bude kao Lj jedva izgovori.osvajaci551 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:37Ja nisam primijetio to za R![]()
Ovaj će raditi sve tekme iz Bijeljine, BL i vjerojatno Prijedora. Ibrulj neke iz Hercegovine, Vedo derbije. Priganica je na MojaTV ali možda se nekad ubaci i ovdje, a ne znam da li ostao Saudin Gabela na MojaTV.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Pa sto je onda gledas ?Fareus1921 je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:38Evo gledam utakmicu i kontam ne zna se koja je lošija ekipa

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
-
- Kontakt:
evo jedna insajderska da Hari Vukas dolazi u Sarajevo poslije Sablića
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel ovo onaj sto kaze Famino

Prebacite na Arenu 3 i uzivajte.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Pidro dolazi u Zelju pokazi komsijama da nisu u pravu.
To je taj hahahaNisamInSajder je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:46Jel ovo onaj sto kaze Famino. Najjednostavnije prezime od svih stranaca koji su krocili u nasu ligu i opet fula.
Prebacite na Arenu 3 i uzivajte.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Bazinga12345
- Kontakt:
Cuj svaki narod svoju ligu... U manjem entitetu infrastruktura je katastrofa,znaci veca katastrofa od katastrofe u Federaciji... i kad bi se desilo to o cemu ti pricas,Federacija ce uvijek imat jedinstvenu ligu s hercegovackim klubovima,sto znaci da vi u RS bez Federacije mozete igrati samo rekreativno prvenstvo i kup takozavane RS kao sto je bilo do ujedinjenja lige... Opet bi vi bili najveci gubitnici,jer realno osim Borca,ni jedan klub iz tzv Rs ne treba da bude u premijer ligi,ovo sad je nazor i politika...Demi je napisao/la: ↑16 jul 2021, 21:40Jos bolje,neka istupe i nama bude olaksan put ka tituli.Za razliku od prvog sastanka danas su se pojavili predstavnici Slobode, a pri svom stavu o bojkotu ostali su Velež, Tuzla City, Željezničar i Sarajevo
Sloboda,Simin Han,Zeljo,Sarajevo,Velez...Sve bosnjacki klubovi protiv lopova u savezu koji nije bosnjacke nacionalnosti.Do sada nije bilo ovolike halabuke dok je kriminalac bosnjak bio predsjednik,sad kad je sa srpske strane kriminalac,totalno druga prica.
Da se razumijemo,ne volim kriminalce bilo sa cije strane da dolaze ali ovo je apsurdno.Lici na igranje dvije odvojene lige u Federaciji i Republici Srpskoj prije jedinstvene PL.Ovaj bojkot iako pokriven plastom zelje za boljitkom fudbala u Bih toliko zaudara na politicke igranke da je to za povratiti.A kad je tako i kad se ne mozemo sloziti,bolje da svaki "narod" igra svoju ligu,prvoplasirani iz tig liga neka ide u ligu konferencija i to je to.Pa nek se kasnije nabija koeficijent,recimo da ce liga bosnjaka biti za koje mjesto iznad lige srba ili hrvata pa ce iz njihove lige ici 2 predstavnika u Evropu recimo.Ne znam sta drugo da kazem.**** ti ovo
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Svi bi bili gubitnici jer bi imali razvodnjene lige i naravno da to nije dobro za kvalitetu,nisam to ni rekao.A kako biste vi igrali zajedno sa hrvatima nesto sumnjam,vidim kako vam skacu u bojkot.I da,iz RS jedino Borac igra fudbal na nekom nivou,ostalo je buranija.
" "!
1926
1926
Nema ko drugi igrat umjesto njega ne brini hahahah
Ja prebacio na Osijek - Sibenik da dodjem sebi

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, supervizor, tuitamo, Vanja8 i 11 gostiju.