UEFA Euro 2024
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: UEFA Euro 2024
Mirise na Vidu u 90+
steta sto onaj iz vile ne igra za hrvacku
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa moze se desiti i da Holandija ili Italija budu u tom baražu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tutankamon1905
- Kontakt:
Uzas. Dalic mi vise lici na vozaca livno busa nego na nekog trenera
Bravo Moldavija. Nek yebase sugave Poljake.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Antipolitika3
- Kontakt:
Krivac za oba gola.
Dalic je idiot koliko ga jos drzi u repki.
Erlic i Sutalo griju klupu.
Zasluzen poraz,Dalic nema plan B vec mrtvari loptu dok ne primi gol i tako godinama.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zrinjski je za ovu reprezentaciju mega giga momcad.

Zaniola smo ustopali,papak se nije vidio

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
- Kontakt:
Ne ide mi nikako u glavu kako Vida igra u pocetnih 11. Pa on u Bosni ne bi bio starter, a kamoli u Hrvatskoj. Medić i Ćaleta Car su Ramos i Thigao Silva za njegaAntipolitika3 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:41Krivac za oba gola.
Dalic je idiot koliko ga jos drzi u repki.
Erlic i Sutalo griju klupu.
Zasluzen poraz,Dalic nema plan B vec mrtvari loptu dok ne primi gol i tako godinama.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Uvijek je ličio na čovjeka koji se našao na pravom mjestu u pravo vrijeme.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:41Uzas. Dalic mi vise lici na vozaca livno busa nego na nekog trenera
Sad kada je Modrić došao u godine, počinje se vidjeti sve više da tu nema nikakve taktičke zamisli osim: "Igrajte dečki."
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako turci, vels i hrvati budu imali svi 16 bodova, hoće li odlučivati trokut? U tom slučaju su Hrvati donji, vels sad ima 1 pobjedu i kad dobiju tursku za 16. bod imat će dvije pobjede u trokutu, Turci vec imaju dvije a hrvati ce imat jednu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Da mislim da se tako boduje, zatvoreni trokut.BosniaBoston je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:44Ako turci, vels i hrvati budu imali svi 16 bodova, hoće li odlučivati trokut? U tom slučaju su Hrvati donji, vels sad ima 1 pobjedu i kad dobiju tursku za 16. bod imat će dvije pobjede u trokutu, Turci vec imaju dvije a hrvati ce imat jednu
Mogu Hrvatima u baražu doći i Italijani i Holanđani vrlo lako, a Norveška i Poljska su svakako već tu. Mada Vels mora dobiti Turke kod kuće, uzimajući u obzir koliko Hrvati imaju sreće proći će oni nekako direktno opet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
S kim bi hrvatska igrala baraz ??
Ko su potencijalni protivnici
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 15 okt 2023, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
- tutankamon1905
- Kontakt:
I da ne bude zabune, vozaci Livno busa su preljubazni ljudi. Ono na pocetku voznje te upoznaju sa par sitnica, tipa uticnice, wifi, wc..pozele ti ugodno putovanje.
E tako mi Dalic izgleda..mislim da je prije utakmice igracima rekao: treba nam dobar rezultat, uzivajte.
Na poluvremenu znaci nista ne valja, 'team talk' je bio: decki vi to sigurno mozete bolje, sretno u nastavku.
E tako mi Dalic izgleda..mislim da je prije utakmice igracima rekao: treba nam dobar rezultat, uzivajte.
Na poluvremenu znaci nista ne valja, 'team talk' je bio: decki vi to sigurno mozete bolje, sretno u nastavku.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Vise vjerujem da ce Wels dobiti Turke kuci, nego Armence u gostima. Mada opet to moze biti da je do Hrvatske bilo pa mi je Armenija izgledala bolje nego sto jeste ustvari.
Ovdje je Hrvatska u prednosti jos uvijek 60%.
Ovdje je Hrvatska u prednosti jos uvijek 60%.
sa senegalombordobijeli je napisao/la: ↑15 okt 2023, 22:49S kim bi hrvatska igrala baraz ??
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Gov.o Maleno, zaboravno je dokazalo da je najbolji all wakat player ovih prostora.
-
- Kontakt:
Kako sam skontao Turska se plasirala kako god ?
1 bod u ove 2 utakmice je bilo dovoljno da uzmeš , pa da ne misliš šta će drugi uraditi i da sam o sebi odlučuješ.Mogao bi se Vels u Armeniji okliznuti , neće im biti lahko tamo 3 boda uzeti.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Koliko sam shvatio, bitno je da od Walesa ne izgube 2 razlike. Za siguran plasman da ne ovise o drugim im je potreban bod protiv Walesa.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.