69DesimaL je napisao/la:Imaju 3,kolko imas oni menadzerski bodova ?Dylan Dog je napisao/la:Osman HadzicDesimaL je napisao/la:@Dylan kako se zoves da te dodam ?
A vidi kad dodjes do Transfer market,vidices opciju "search" valjda je to sto trazis
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
69DesimaL je napisao/la:Imaju 3,kolko imas oni menadzerski bodova ?Dylan Dog je napisao/la:Osman HadzicDesimaL je napisao/la:@Dylan kako se zoves da te dodam ?
Eto add sam te,da znasDylan Dog je napisao/la:Osman HadzicDesimaL je napisao/la:@Dylan kako se zoves da te dodam ?
otvorim ono gdje pise za transfere i evo sta sve ima :SDylan Dog je napisao/la:
A vidi kad dodjes do Transfer market,vidices opciju "search" valjda je to sto trazis

Ali ti otvaras na sasvim pogresnom mjestu,u tom redu su samo opcije u vezi tvoga kluba,pa tako ti tu i transfere pokazuje samo u vezi tvog kluba.DesimaL je napisao/la:otvorim ono gdje pise za transfere i evo sta sve ima :SDylan Dog je napisao/la:
to o cemu ti pricam je gore iznad onoga na sta ti ides.Dylan Dog je napisao/la:Pa gore gdje ti pise
HOME CLUB pa tako dalje..kad dodjes misem na GAME WORLD otvorit ce ti se opcija Transfer Market.
sad cu te ja add,desimal 7hule_barca je napisao/la:Ne znam da li ima ko da me nadmaši u ovome, vodim 28 klubova, ko hoce neka me doda hule guardiola, iskustvo 122, mozda budem pravio ligu pa vas ubacim ko hoce
ma sad kad se opet updateuju ocjene bit ce to malo bolje, mada nije ti to ni daleko toliko da je keita bolji od wilsherea i modric od sahina, ovo drugo dvoje je u potpunosti netacno.Dylan Dog je napisao/la:Po soccermanageru Keita je bolji igrac od Wilsherea,Modric od Sahina,Gomez od Dzeke a Maxi Rodriguez od Gotzea
eto prihvatio samMesut Ozil 10 je napisao/la:Desimal evo ti kako izgledam
http://prntscr.com/2vbqe" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
28 timova![]()
![]()
lazes ocam' xD
sad cu te add hule , a vi ostali ako cete me add ,ako necete
ne, vec svi uzimaju barcelonu, pa tako da je jednostavno nestane brzoDesimaL je napisao/la:eto prihvatio samMesut Ozil 10 je napisao/la:Desimal evo ti kako izgledam
http://prntscr.com/2vbqe" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
28 timova![]()
![]()
lazes ocam' xD
sad cu te add hule , a vi ostali ako cete me add ,ako necete
i samo jedno pitanje kako nemogu nigdje da nadem da preuzmem barcelonu ?
Jel mi mora biti malo veci rejting ili ?
Rizah rece da je zlatni clan,on bi mogao napraviti ligu,obavezno ubaciti Zenita,hocu i ja da se igramDesimaL je napisao/la:Kako sam ozivio temu![]()
Treba napraviti nas ligu,kao sto je rekao ozil,staviti oko 20 klubova,tipa sevilla,napoli,valencia,aston villa i to
Ma ima i ovaj hule,kolko sam vidio.Dylan Dog je napisao/la:Rizah rece da je zlatni clan,on bi mogao napraviti ligu,obavezno ubaciti Zenita,hocu i ja da se igramDesimaL je napisao/la:Kako sam ozivio temu![]()
Treba napraviti nas ligu,kao sto je rekao ozil,staviti oko 20 klubova,tipa sevilla,napoli,valencia,aston villa i to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.