Dernek i druženje forumaša
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Dernek i druženje forumaša
Jasko, ocemo se ja i ti ici druzit s njima na more ? 

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:Jasko, ocemo se ja i ti ici druzit s njima na more ?

@ adise, sehure smo cekali na nasoj grupi na fejsu

I tugovali za žemskinjem
kad se samo sjetim, kakva su to samo vremena bila 

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- Cautinho
- Kontakt:
Neznam jeli postoji,ali ja sam da se bar skupimo na Facebooku u neku grupu...Nisam upoznat sa njom,dali je ima?
Bezveze cemo napraviti grupu i probati se druziti i tamo ? Sta mislite?
Bezveze cemo napraviti grupu i probati se druziti i tamo ? Sta mislite?
Keep walking.
adis.p je napisao/la:I tugovali za žemskinjem![]()
kad se samo sjetim, kakva su to samo vremena bila

@ Cautinho, bila je grupa na fejsu. dosta nas je izaslo iz te grupe, jer se raja pocela seljakati. tako da smo napravili i drugu grupu, gdje nas je bilo oko 10. izbris'o sam profil, tako da ne znam kakvo je sad stanje

Problem je što sad grupe na fb nemaju chata.Skype i msn su bolji za chatanja 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pa hajde da razmjenimo to i eto 

- IronmanFCB
- Kontakt:
Pa hajmo jednu grupu napravit,jel nam treba chat? Mozemo u komentare,ili preko neke druge drustvene mreze.alacious je napisao/la:Pa hajde da razmjenimo to i eto
@Citizen
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Dernek i druženje forumaša
Stvarno bi trebali jednom tko je u mogućnosti napraviti neko druženje forumaša,da odemo na kavu,možda da se organiziramo i odgledamo koju tekmu reprezentacije i tako.
To sam oduvijek zamišljao,a kad sam prvi put došao na forum,naišao sam na ovu temu i kontao da vi to redovno radite.
Sad,koliko bi ljudima to bilo neugodno,upoznati se sa ljudima koje znas samo preko neta jest teško.
To sam oduvijek zamišljao,a kad sam prvi put došao na forum,naišao sam na ovu temu i kontao da vi to redovno radite.
Sad,koliko bi ljudima to bilo neugodno,upoznati se sa ljudima koje znas samo preko neta jest teško.
Keep walking.
sta tu ima biti neugodnoCautinho je napisao/la:Stvarno bi trebali jednom tko je u mogućnosti napraviti neko druženje forumaša,da odemo na kavu,možda da se organiziramo i odgledamo koju tekmu reprezentacije i tako.

- Cautinho
- Kontakt:
Pa eto,naravno da je nezgodno susresti se sa ljudima koje znaš preko nekog foruma(gdje je jedna od glavnih karakteristika ostati anoniman).Imam pun fb forumaša,i redovno komuniciram sa njima,i pričamo o dosta stvari,ali sigurno da bi mi bilo čudno i neugodno da se sada susretnem sa njima uživo na nekom mjestu.
Ali sigurno da bi volio.
Koliko toliko i nije teško izvodivo.
Dosta forumaša živi u Sarajevu,tu bi i trebao biti glavno mjesto sastanka (u nekim drugim većim gradovima mogu se susresti forumaši koji žive u tom gradu,ali mislim da se većina njih osim u Sarajevu,već poznaje osobno.)
A isto tako sam i vidio da dosta forumaša često ide u glavni grad.
Ja isto tako nisam iz Sarajeva,ali sigurno bih došao na neki sastanak forumaša,i ja često idem.
Zašto da ne,samo nam treba volja i ozbiljnost.
I da se skupe oni koji su malo poznatiji po forumu,koji su duže tu i za koje zna većina forumaša,ne sad neki anonimusi (iako i to ne bi trebalo da bude neko pravilo,neka dođe tko želi)
Ali sigurno da bi volio.
Koliko toliko i nije teško izvodivo.
Dosta forumaša živi u Sarajevu,tu bi i trebao biti glavno mjesto sastanka (u nekim drugim većim gradovima mogu se susresti forumaši koji žive u tom gradu,ali mislim da se većina njih osim u Sarajevu,već poznaje osobno.)
A isto tako sam i vidio da dosta forumaša često ide u glavni grad.
Ja isto tako nisam iz Sarajeva,ali sigurno bih došao na neki sastanak forumaša,i ja često idem.
Zašto da ne,samo nam treba volja i ozbiljnost.
I da se skupe oni koji su malo poznatiji po forumu,koji su duže tu i za koje zna većina forumaša,ne sad neki anonimusi (iako i to ne bi trebalo da bude neko pravilo,neka dođe tko želi)
Keep walking.
jasmin10 je napisao/la:sta tu ima biti neugodnoCautinho je napisao/la:Stvarno bi trebali jednom tko je u mogućnosti napraviti neko druženje forumaša,da odemo na kavu,možda da se organiziramo i odgledamo koju tekmu reprezentacije i tako.
Sad,koliko bi ljudima to bilo neugodno,upoznati se sa ljudima koje znas samo preko neta jest teško.mada je ovo malo tesko izvodljivo, ali bi bilo fino
I da svako dođe sa curom,jasko prvi

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:jasmin10 je napisao/la:sta tu ima biti neugodnoCautinho je napisao/la:Stvarno bi trebali jednom tko je u mogućnosti napraviti neko druženje forumaša,da odemo na kavu,možda da se organiziramo i odgledamo koju tekmu reprezentacije i tako.
Sad,koliko bi ljudima to bilo neugodno,upoznati se sa ljudima koje znas samo preko neta jest teško.mada je ovo malo tesko izvodljivo, ali bi bilo fino
I da svako dođe sa curom,jasko prvi

ako bude BiH igrala protiv zmajčeka prijateljsku, znate Đe ćete 

Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ko je domaćin prve pijanke?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
sta ti to ima bit neugodno, normala sve ba.. 

Gdje je gunnerima okupljanje?QUARTERBACK je napisao/la:sta ti to ima bit neugodno, normala sve ba..
Ja te volim, volim Željo..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
u kogu, mislim prije je bio kogo, sad je sport centar
Pa fino, lijepo se provedite
Bilo bi dobro da okupljanje forumaša bude za finale LP, samo da budemo svi zivi i zdravi

Bilo bi dobro da okupljanje forumaša bude za finale LP, samo da budemo svi zivi i zdravi

Ja te volim, volim Željo..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
super ideja, moglo se nesto organizovati fakat ili svjetsko prvenstvo repku da gledamo zajedno..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.