FK Laktaši
Re: FK Laktaši
Ovaj Tosunovic u redovima Laktasa,da nije slucajno onaj sto je igrao u Slobodi ?
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.
Jeste i vi zapeli za te strance koda je svaki od njih ravan Ronaldinhu,pa moraju se malo adaptirati na stil igre,moraju nekoliko reci nauciti,znati se sporazumevati a ne odma u prvu postavu pa sta bude,ako nista ne urade nema veze,ako sta urade dobor i jeste.Strpite se malo zaigrace i oni nekada.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Koji Tosunovicbad_boy je napisao/la:Ovaj Tosunovic u redovima Laktasa,da nije slucajno onaj sto je igrao u Slobodi ?

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
опа ? $ % $ ¥ у $ новог тренера
$ ? ' $ паре за сва ова ¥ " нове тренере?
http://www.****/s162525/Fudbal/Step ... asima.html

$ ? ' $ паре за сва ова ¥ " нове тренере?

http://www.****/s162525/Fudbal/Step ... asima.html
"" ПУТ ""
Stepi vam novi trener.
Kakav odlican posao uprave Laktasa,kako sam ja tog covela zeleo da vidim u Zvezdi ali tada levati iz uprave dovedose nesposobnog Zemana
i propade nam odlican trener.Vrhunski takticar jos bolji motivator i ne sumnjam da ce Laktasi pod negovim vodstvom odlicno igrati.

To je još sinoć objavljeno na SOS...Devil je napisao/la:Stepi vam novi trener.Kakav odlican posao uprave Laktasa,kako sam ja tog covela zeleo da vidim u Zvezdi ali tada levati iz uprave dovedose nesposobnog Zemana
i propade nam odlican trener.Vrhunski takticar jos bolji motivator i ne sumnjam da ce Laktasi pod negovim vodstvom odlicno igrati.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2-0 ovo je gotovo, laktasi ocito imaju ozbiljne namjere, i sad pkazuju da ih nije bilo lako pobijediti u bl, i niko s njima tek tako nece moci racunati na bodoveborcev_navijac je napisao/la:laktasi vode 1-0 golom mikica sa 17 metara, cestitam komsije!
TREĆI PUT ČASTIMO !
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ovaj bordo momak potajni navijac laktasa hahaha hahaha nema nijednog forumas iz laktasa ovde
svoj ti pos'o !
Imaju dvojica Wizzard i jos neki.Grbavica moj zivot je napisao/la:ovaj bordo momak potajni navijac laktasa hahaha hahaha nema nijednog forumas iz laktasa ovde
Doveli su Stepija,još ako Milorad počne podmazivati...Devil je napisao/la:Imaju dvojica Wizzard i jos neki.Grbavica moj zivot je napisao/la:ovaj bordo momak potajni navijac laktasa hahaha hahaha nema nijednog forumas iz laktasa ovde

"Indija,Pakistan..."
Druze da se ti ne palis na crnce?!? 

- Жика Павловић
- Kontakt:
" " ? $ " ? " & ?, " у праву. " - ? ?.
stepanović će mapraviti čudo sa laktašima,on je sledeći selektor bih
jako hrabro" ? je napisao/la:" " ? $ " ? " & ?, " у праву. " - ? ?.

-PAJA Fan Club!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Gdje je onaj navijac Laktasa
gdje vam je onaj Kamerunac je li vas napustio ili je jos uvijek tu

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
-
- Kontakt:
Svaka cast !!! lol
- denza_hordas
- Kontakt:
pa gdje su ti silni crnci i turci i svabe???
svaki vas udarac cini nas jacim!!!!!!!! sami protiv svih ekipa smo najjaca!!!!! [Horde zla & Ultras Dynamo] & [FK Sarajevo & SG Dynamo Dresden]
Brothers 4 ever!!
Brothers 4 ever!!
- zli mrkvić
- Kontakt:
crnci u africi, švabe u njemačkoj a turci u turskoj i laktaši u PL! Vidjećeš u subotu!denza_hordas je napisao/la:pa gdje su ti silni crnci i turci i svabe???

GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
nadam se da cete ostati izbaciti one ANAMO iz lige mesare ...zna se na koga mislimzli mrkvić je napisao/la:crnci u africi, švabe u njemačkoj a turci u turskoj i laktaši u PL! Vidjećeš u subotu!denza_hordas je napisao/la:pa gdje su ti silni crnci i turci i svabe???

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.