Vec spominjana pjesmica, fino zvuci,
ACF Fiorentina
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Fiorentina
[youtube][/youtube]
Support Velez, It's logical! ★
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Ponos Torina
- Kontakt:
Fali igracima ovakva opustanja,to dobro utice na tim...Pjesma je superMont0 je napisao/la:[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
fina pjesmica.. fkt. cast je biti navijac Fiorentine.. !!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
I to pravo fin Hare zabio, ljevicom poderao golmana i mrezu..U slijedecoj prijateljskoj tamo negdje po Kanadi, gdje li, savladan Daffy-evnewton_heath_lyr je napisao/la:Krenulo i Seferovica,prvjenac za Viole.Svaka cast Haris.
http://it.violachannel.tv/dettaglio-new ... s-1-0.html
Sezona iza nas, razocaravajuca, obzirom da nas je Fiorentina navikla na dobre rezultate zadnjih godina. Po svemu sudeci, najveci ce gubitak biti odlazak Mistera, i to necu preboliti nikako
Drž' se ti Čekićara i Safarove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Za Čekićare se ne brinem sve dok u timu imam ljude koji navijaju za dva najljuca rivala u Engleskoj
Koji sklad 
Ne znam brate mozda je rano govoriti o Mihi kao treneru jer je premalo na toj sceni ali meni se cini da polako izrasta u odlicnog strucnjaka.Prateo sam Cataniu nekoliko puta ove sezone upravo zbog njega,i cini mi se da zna zanat.Ekipa odlicno stoji na terenu sa realno limitiranim sastavom i uspeo je mislim maximum izvuci iz njih.Sada u Violama ima mnogo bolji sastav i ja verujem da ce to uspeti posloziti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Natpis koji je docekao igrace i trenera pri povratku sa mini turneje po Kanadi. Sada je i vise nego ocito da Prandelli napusta trenersko mjesto Fiorentine i preuzima Azzurre nakon SP-a.
Potvrđeno Mihajlović u Fiorentini
Nadam se da će izaći na dobro, ali bolje da su angazovali nekog boljeg iskusnijeg trenera
Nadam se da će izaći na dobro, ali bolje da su angazovali nekog boljeg iskusnijeg trenera
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
niste svjesni kako je meni zao..
godinama sam se divio jednom treneru cija je odjeca ljubicaste boje.. i govorio kako je trener sa najboljim stilom..
jednostavno Cezare i Viole su bili jedno sa drugim.. tesko ce biti gledati Viole bez Cezarea.. 
godinama sam se divio jednom treneru cija je odjeca ljubicaste boje.. i govorio kako je trener sa najboljim stilom..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema sanse da izadje na dobro, daj Boze da se morao izvinjavati zbog ovog nepovjerenja, ali eto
Cesare ce, vjerujem, sa Italijom odraditi dobar posao.
Grazie Mister!
Cesare ce, vjerujem, sa Italijom odraditi dobar posao.
Grazie Mister!
Cesareu će uvijek biti ugodno u Firenzi.
Viole dovele D Agostina iz Udinesea
Viole dovele D Agostina iz Udinesea
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Artur Boruc novi golman Fiorentine.
Ne znam kako ce se izboriti za prvog golmana pored Freya???
Ne znam kako ce se izboriti za prvog golmana pored Freya???
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nema se sta izboriti, Frey ide iz Fiorentine, 99.99%
Izgleda da ovi nasi hoce da dovedu Misimovica, tek bi tada Fiorentina bila Jugoslovensko Sportsko Drustvo
Izgleda da ovi nasi hoce da dovedu Misimovica, tek bi tada Fiorentina bila Jugoslovensko Sportsko Drustvo
E sad sam zbunjen:

khmFiorentina Chief Executive Sandro Mencucci has declared: "The arrival of Artur Boruc doesn't change anything; Sebastien is absolutely not for sale, and Fiorentina doesn't want to let him go".
aktiviraj ovo Monto bolan, moj najdrazi klub

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Ma sta cu aktivirati djavo te ne odnio
Tebi svak najdrazi 
Bices obavijesten o svim desavanjima do pocetka Serie A, ne brini se
Bices obavijesten o svim desavanjima do pocetka Serie A, ne brini se
Samo za Daffy-a:
Danas odigrana prva prijateljska utakmica, ustvari ovakve utakmice su samo laksi trening, a svi timovi u Seriji A ih praktikuju, koliko sam primjetio kroz sezone pracenja. Protivnik Cortina, rezultat 6:0, strijelac jednog gola i nas Seferovic.

Samljecemo vas sve ove sezone
Danas odigrana prva prijateljska utakmica, ustvari ovakve utakmice su samo laksi trening, a svi timovi u Seriji A ih praktikuju, koliko sam primjetio kroz sezone pracenja. Protivnik Cortina, rezultat 6:0, strijelac jednog gola i nas Seferovic.
Fiorentina-Cortina 6-0
Strijelci: 29'pt Ljajic, 5', 38' e 42'st Jovetic, 33'st Agyei, 40'st Seferovic
Fiorentina I° poluvrijeme (4-2-3-1): Frey; De Silvestri, Natali, Felipe, Di Tacchio; Donadel(C), Agyei; Marchionni, Ljajic, Seferovic; Di Carmine. All: Mihajlovic.
Fiorentina II° poluvrijeme (4-2-3-1): Boruc; Comotto, Gamberini(C), Camporese, Gulan (34'st De Silvestri), Zanetti, Di Tacchio (21'st Agyei); Papa Waigo, Jovetic, Di Carmine (21'st Seferovic), Babacar. All: Mihajlovic.
Cortina: Michielli, Gaspari, Santer, Del Favero, Pompanin C., Rimoldi, Talamini A., Fattor, Boldrin, Lodeserto, Silla. A disp: Finco, Auteri, Talamini L., Calvani, Caravetta, Costa, De Biasio, De Col, Lacedelli, Liviero, Pavone, Polese, Pompanin A., Viel, Viotto. All: Liguori.
Sudija: C.Vaccher di Pordenone.

Samljecemo vas sve ove sezone
-
Phill Jackson
- Kontakt:
jadan seferovic s onim kerom mihajlovicem,nikad necu zaboravit kad je ibrahimovicu sve balijsko psovo dok je jos igrac bio,nikad mi nije bilo jasno kako su u interu mogli skupa bit 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.