Stadioni u Ex-yu drzavama
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: Najbolji stadioni(najljepsi) u bivsoj SFRJ
Zika Jankovic sarajevski arhitekta i bivsi prof na arhitektonskom fakultetu je projektovao Poljud , od jos znacajni objekata Skenderiju i ponovo u Splitu Gripe , Kosevo je isto trebalo iti natkriveno ali nestalo je para , i onako su se jedva skupile pare za organizaciju ZOI 84 jer su Beograd i Slovenija bili jako ljubomorni i opstruirali sa zajednickim parama , ali sa arhitekotnse strane garantujem da se isto moze napraviti ko na Poljudu.
btw. kupljeno je nedovoljno materijala za pokrivanje a nije bio ni primjeren olimpiskom stadionu , a rok postavljanja nebi ispostovao otvaranje pa se odustalo , a od onoga sto se nije pokralo , pokrivena je sjeverna tribina na grbavici .
btw. kupljeno je nedovoljno materijala za pokrivanje a nije bio ni primjeren olimpiskom stadionu , a rok postavljanja nebi ispostovao otvaranje pa se odustalo , a od onoga sto se nije pokralo , pokrivena je sjeverna tribina na grbavici .
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Stadion ima kapacitet od 36.500 sjedećih mjesta. Rekord Stadiona, kada su u pitanju sportske manifestacije, je iz sezone 1981/82, na utakmici fudbalskog prvenstva Jugoslavije, utakmica FK "Sarajevo" - FK "Željazničar". Tada je utakmici gradskih rivala prisustvovalo najmanje 55.000 gledalaca, a neke od tadašnjih novina su objavile podatak da je utakmici prisustvovalo i 64.000 gledalaca.dzoka je napisao/la:.STadion kosevo je nidje veze stadion..jedino mu ide za ruku sto ima puno mjesta 30 000
:
doduše.pa slican je i Maksimir
Oba su garibi
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ljudski vrt u mariboru ali zato sto je fakticki nov....bilino bi bilo extra da se ulozi kao u ljudski vrt
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- el-fighter
- Kontakt:
Bilinom Polju bi trebalo povećati broj mjesta. To bi tek bio pravi stadion. Ovaj Ljudski Vrt uopšte nije loš.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Bilino polje je nakaradan stadion
Meni Đurđa ukrest ne more moje baklje, dimne i topovske. Za unit triba imat tehniku, palit cemo Pirotehniku.
-
- Kontakt:
Najlepši ce biti novi stadion u Prijedoru, na kome ce igrati premijerligaš Rudar-Prijedor!!!
dovoljno za "grad" koji ima 5000 ljudiEagles je napisao/la:Ovo su stvarno lijepe slike Grbavice,ali nemojte počinjat sa tim subjektivnim komentarima,pa svakom navijaču je njegov stadion naj,meni prvom je "Stajanje" najlijepše,ali činjenica je da je to jedna od najgorih,najružnijih,najnezahvalnijih tribina u državi.
U regiji je po meni najlijepši slovenski "Ljudski Vrt",meni je čak lijepši i od "Poljuda",u nas je najbolje "Bilino Polje",dok je "Koševo" barem meni ljepše od "Bilinog Polja" .Hercegovačka "Pecara" nije nešto lijep stadion,ali je funkcionalan i ispunjava sve kriterije,jeste da je mala i da prima "samo" 7 000 gledalaca,ali za klub koji igra na tom stadionu i za potrebe mjesta je sasvim dovoljno.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Najbolji stadion je Asim Ferhatovic Hasse nek prica ko sta hoce al to je the best!

mB!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Široki Brijeg ima 10ak 000 stanovnika, a opcina 30ak 000. I sta sad s tim? Mali gradic, ali sportsko-ekonomsko-politicko-duhovno vrlo jak, inatljiv i ponosan.kinone je napisao/la:dovoljno za "grad" koji ima 5000 ljudiEagles je napisao/la:Ovo su stvarno lijepe slike Grbavice,ali nemojte počinjat sa tim subjektivnim komentarima,pa svakom navijaču je njegov stadion naj,meni prvom je "Stajanje" najlijepše,ali činjenica je da je to jedna od najgorih,najružnijih,najnezahvalnijih tribina u državi.
U regiji je po meni najlijepši slovenski "Ljudski Vrt",meni je čak lijepši i od "Poljuda",u nas je najbolje "Bilino Polje",dok je "Koševo" barem meni ljepše od "Bilinog Polja" .Hercegovačka "Pecara" nije nešto lijep stadion,ali je funkcionalan i ispunjava sve kriterije,jeste da je mala i da prima "samo" 7 000 gledalaca,ali za klub koji igra na tom stadionu i za potrebe mjesta je sasvim dovoljno.
Pecara je moderan, uredno odrzavan i lijep stadion koji ispunjava UEFA-ine kriterije i jedan je od prvih iz premijer lige, ako ne i prvi, koji je dobio licencu za europska natjecanja i SF je za veliku vecinu stadiona u BiH.

Nije najljepsi ni blizu, ali je naravno meni daleko najdrazi.
...Život za Široki...
objasni ?Fantom78 je napisao/la:Bilino polje je nakaradan stadion
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
dzoka je napisao/la:Potpisan je ugovor za istocnu tribinu primat ce 7000 gledaoca bit ce spojena sa sjeverom! cijena ce iznositi 5 miliona km...jos jug i zapad da se sastave..i nema boljeg stadiona na balkanu! gdje ima stadion da su sve tribine pokrivene! ak bog da grbavica ce biti...STadion kosevo je nidje veze stadion..jedino mu ide za ruku sto ima puno mjesta 30 000
a ruzan je pravo BOgami! BIlino polje je jedan solidan stadion al nije nesta! Stadion Poljud u SPlitu je najljepsi trenutno na Balkanu! Tm `87![]()
tako je manijače naš, hahah, najbolji smo najbolji, hahah
- rob do bagro
- Kontakt:
cuj bilino polje nije nesto eto nek je vasa grbavica najbolja...najbolji stadion u svijetu,jedini stadion u BiH sa 4 razlicite tribine zato tisu misuNerim je napisao/la:dzoka je napisao/la:Potpisan je ugovor za istocnu tribinu primat ce 7000 gledaoca bit ce spojena sa sjeverom! cijena ce iznositi 5 miliona km...jos jug i zapad da se sastave..i nema boljeg stadiona na balkanu! gdje ima stadion da su sve tribine pokrivene! ak bog da grbavica ce biti...STadion kosevo je nidje veze stadion..jedino mu ide za ruku sto ima puno mjesta 30 000
a ruzan je pravo BOgami! BIlino polje je jedan solidan stadion al nije nesta! Stadion Poljud u SPlitu je najljepsi trenutno na Balkanu! Tm `87![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Po meni najljepsi stadion na balkanu ja POLJUD...............
- el-fighter
- Kontakt:
Ma na Bilinom Polju treba nadogradit tribine i da kapacitet stadiona bude 30 000 sjedećih mjesta, pa da nepropuštam svaku tekmu repke.
Velež do groba života mi moga
bilino polje je najbolji u bih a na balkanu je najbolji Poljud i ljudski vrt
vidjece mo kada se spoje tribine, hehe, a biljino polje jeste nešto, hahaharob do bagro je napisao/la:cuj bilino polje nije nesto eto nek je vasa grbavica najbolja...najbolji stadion u svijetu,jedini stadion u BiH sa 4 razlicite tribine zato tisu misuNerim je napisao/la:dzoka je napisao/la:Potpisan je ugovor za istocnu tribinu primat ce 7000 gledaoca bit ce spojena sa sjeverom! cijena ce iznositi 5 miliona km...jos jug i zapad da se sastave..i nema boljeg stadiona na balkanu! gdje ima stadion da su sve tribine pokrivene! ak bog da grbavica ce biti...STadion kosevo je nidje veze stadion..jedino mu ide za ruku sto ima puno mjesta 30 000
- Probisvjet
- Kontakt:
http://i41.tinypic.com/98sfap.jpg
Evo Tušnja pocinje se sa gradnjom, vec kranovi se postavljaju i pocinje 1.jula ove godine
Evo Tušnja pocinje se sa gradnjom, vec kranovi se postavljaju i pocinje 1.jula ove godine
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
Probisvjet je napisao/la:http://www.tip.ba/wp-content/gallery/st ... sanj/8.jpg
ovakvi ce nasi stadioni biti za jedno 56 godina realno ali nema veze bitno je da ce biti...
a sto se tice stadiona u stanju kakvom susada pa ubjedljivo i najbolji i najljepsi i najveci je olimpiski stadion "Asim Ferhatovic-Hase"
U ime Gospodara...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.