Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Da sam selektor tesko bih se odlucio koga stavit kada su u pitanju Vedo I Zlaja...Iskreno,mislim da je Zlaja rodjen da bude zamjena
,(sala)..Stvarno ne znam sta bih rekao,mozda njih dvojicu a Dzeku na klupu 
[youtube][/youtube]
proslava sa bh. zastavom.. ne znam kako su Grci reagirali na ovo
proslava sa bh. zastavom.. ne znam kako su Grci reagirali na ovo
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- Ponos Torina
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Sta ce mu ? :S Ne vidim razloga ! btw kako je ljepo gledat nasu zastav na fudbalskim proslavama 
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
ma bjezi nemaju grci razloga biti protiv BH zastave.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Grci su ratovali protiv nas ako se nesjecas ali necu da kvarim temu dalje ....Nadam se da ce Zlatan u neki jaci klub preci ova sezona mu je Uspjesna i cestitam mu to!steve-o je napisao/la:ma bjezi nemaju grci razloga biti protiv BH zastave.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Zato Muslimovicu jos veci naklon zbog ovog ucinjenog
P.S Ocigledno mladja raja zaboravlja neke bitne stvari ili ih uopste nije dozivjela u ne tako davnoj proslosti.
Ali nije to za ovih foruma. :ugeek:
P.S Bez ovog igraca pod BIH zastavom bi klicko vidjeli kvalifikacije za LS jos narednih 10 godina.
P.S Ocigledno mladja raja zaboravlja neke bitne stvari ili ih uopste nije dozivjela u ne tako davnoj proslosti.
Ali nije to za ovih foruma. :ugeek:
P.S Bez ovog igraca pod BIH zastavom bi klicko vidjeli kvalifikacije za LS jos narednih 10 godina.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Zlaja gigant!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zamaloambrozija je napisao/la:Dobijamo veceras 2-1, oba gola zabija Muslimovic, ako Bog da !!!
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Zamaloambrozija je napisao/la:Dobijamo veceras 2-1, oba gola zabija Muslimovic, ako Bog da !!!
93,4 % " !!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
svi muslimovicevi golovi ove sezone
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
znam ja za proslost, al' nije to za ovog foruma! pusti pojedince pokvarene to svugdje ima, a da mrze bh-zastave mrzili bi i bosance tj. muslima a vidis sam kako ga slavePonos Torina je napisao/la:Grci su ratovali protiv nas ako se nesjecas ali necu da kvarim temu dalje ....Nadam se da ce Zlatan u neki jaci klub preci ova sezona mu je Uspjesna i cestitam mu to!steve-o je napisao/la:ma bjezi nemaju grci razloga biti protiv BH zastave.
Sto prije od pocetka u iducim tekmama, repke to bolje.elninho_resTO je napisao/la:
svi muslimovicevi golovi ove sezone
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
analiticar_
- Kontakt:
Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
Izvor?analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
-
analiticar_
- Kontakt:
izvor zdrava-voda.com
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju
- Ponos Torina
- Kontakt:
Malo reci pa smijesno!!!analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
to bi bila katastrofa za Zlatana...Ponos Torina je napisao/la:Malo reci pa smijesno!!!analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
BLUE NATION.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ma kakav Grashopers to je presmjesnoJaydoo82 je napisao/la:to bi bila katastrofa za Zlatana...Ponos Torina je napisao/la:Malo reci pa smijesno!!!analiticar_ je napisao/la:Muslimovic prelazi u Grasshopers !!!
Trenutno korisnika/ca: General505 i 22 gosta.