OFK Gradina Srebrenik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Moderator
- Kontakt:
Re: OFK Gradina Srebrenik
Ovako je to izgledalo u dobra stara vremena. Sezona 2006/2007.. Gol Turbića za 1:0.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
e ta mi je utakmica ostala u dubokom sjecanju jer sa tom pobjedom mozda bi i usli u premijer ligu.al vi zapeli pa nedate i onda vas nagodinu nabusismo i u srebreniku a pogotovo u gradaccu i vi ispadoste.ali treba okrenuti novi list abd nas derbi u premijer ligi bi sigurno posjetilo preko 5000 ljudi
nego hocel vam pomoc bratstvo makar s bodom

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Moderator
- Kontakt:
Ne bi oni nama dali za 1 000 000 KMastra1922 je napisao/la:e ta mi je utakmica ostala u dubokom sjecanju jer sa tom pobjedom mozda bi i usli u premijer ligu.al vi zapeli pa nedate i onda vas nagodinu nabusismo i u srebreniku a pogotovo u gradaccu i vi ispadoste.ali treba okrenuti novi list abd nas derbi u premijer ligi bi sigurno posjetilo preko 5000 ljudi![]()

uostalom i oni se polahko priključuju u vrh.. vidićemo šta će se desiti, prije Gračanice imamo Kakanj

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Moderator
- Kontakt:
VIDEO IZVJEŠTAJ SA UTAKMICE: http://www.srebrenik.net/video-vijesti/ ... -capljina/" onclick="window.open(this.href);return false;

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Odkad su to Siuksi i Apaci u bradskim odnosima, jer onda davno kada ste igrali tadasnju PL bili su losi odnosi jer j to ipk taj neki regionalni derbi Sta se desilo pa su na istoj tribini obje grupe, tj. obje zastave 

-
- Moderator
- Kontakt:
Mlađi sam, ali Siouxi i Apači su posle rata mislim se sprijateljili..Vamos je napisao/la:Odkad su to Siuksi i Apaci u bradskim odnosima, jer onda davno kada ste igrali tadasnju PL bili su losi odnosi jer j to ipk taj neki regionalni derbi Sta se desilo pa su na istoj tribini obje grupe, tj. obje zastave
u najbolja vremena kad su bili u PL, a prije toga se nismo volili

Imam par slika na kojima su AFC&Sioux od ranije, na tekmama u Lukavcu i Srebreniku protiv Slobode npr kad se igrao pravi derbi. Dvojica vođa starijih su to organizovali, pa su imali pauzu što se tiče tribine.. ali eto opet su se vratili

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Benjo ti je manje više objasnio. par godina nakon rata grupe su bile u sukobu, ali nakon toga je sklopljeno prijateljstvo koje traje i dan danas. Mislim da se sa ovakvim prijateljstvom nemogu pohvaliti ni jedne druge grupacije sa BH navijačke sceneVamos je napisao/la:Odkad su to Siuksi i Apaci u bradskim odnosima, jer onda davno kada ste igrali tadasnju PL bili su losi odnosi jer j to ipk taj neki regionalni derbi Sta se desilo pa su na istoj tribini obje grupe, tj. obje zastave
Kad udete u Pl vjerovatno ce vam se brojnost grupe povecat, tada ce navijac bit i oni sto u zivotu pjesme nisu zapjevali pogotov na derbijima
-
- Moderator
- Kontakt:
Ako uđemo hehe.. ne znam zašto nas svi smatraju novim premierligasima..TRUST je napisao/la:Kad udete u Pl vjerovatno ce vam se brojnost grupe povecat, tada ce navijac bit i oni sto u zivotu pjesme nisu zapjevali pogotov na derbijima
nije još ništa gotovo.. Bratstvo i Rudar opasnu konkurenciju prave

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel jos Huseinbasic kod vas? Kolko je golova dao?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jeste u Gradini je.Sarajlijc@ je napisao/la:Jel jos Huseinbasic kod vas? Kolko je golova dao?
http://****.com/index.php?option= ... m&Itemid=7" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
-
- Moderator
- Kontakt:
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Nisam znao da je tako dobra posjeta u Srebreniku.
CESTITAM!!!
CESTITAM!!!
MENI MOJE, A VAMA VASE
Fino publike ima al kakav penal dosudi,ovo je za plakati.Inače kad vidim ovog Baćka kako brani nadam se da se nikad nece vratiti u Široki!!Benjo_AFC86 je napisao/la:VIDEO IZVJEŠTAJ SA UTAKMICE: http://www.srebrenik.net/video-vijesti/ ... -capljina/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Moderator
- Kontakt:
Fino publike ima al kakav penal dosudi,ovo je za plakati.Inače kad vidim ovog Baćka kako brani nadam se da se nikad nece vratiti u Široki!![/quote]ŠB.TRN je napisao/la:
nije bio penal, ali mašili smo ga sreća, pa to nije pokvarilo tekmu

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
- Patrioti_ČA
- Kontakt:
Jedan čovjek iz Gradine, mislim da je u upravi, rekao našem kapetanu prije utakmice da će se svirat penal za Gradinu do 20 minute, znači znalo se prije utakmice
I poslije utakmice sudac priznao našem kapetanu da penala uopće nije bilo
Smiješna liga

I poslije utakmice sudac priznao našem kapetanu da penala uopće nije bilo

Smiješna liga

Zajedno u nove pobjede!!!
Kako igraju Alic i Dzananovic? 

<3 Vječna Ljubav Čeličnog Grada <3
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
dzananovic nakon sezone prelazi u sumo hrvacedelpy je napisao/la:Kako igraju Alic i Dzananovic?

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
astra1922 je napisao/la:dzananovic nakon sezone prelazi u sumo hrvacedelpy je napisao/la:Kako igraju Alic i Dzananovic?
Dzanan je jedan od nasih najboljih igraca ove sezone!
A sto se tice danasnje utakmice, ne sikirajte se, Gradina je novi Premijer ligas

-
- Moderator
- Kontakt:
šta narod sve neće izmislitiPatrioti_ČA je napisao/la:Jedan čovjek iz Gradine, mislim da je u upravi, rekao našem kapetanu prije utakmice da će se svirat penal za Gradinu do 20 minute, znači znalo se prije utakmice![]()
![]()
![]()
I poslije utakmice sudac priznao našem kapetanu da penala uopće nije bilo![]()
Smiješna liga![]()
![]()

smiješni ste vi sa takvim komentarima .
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.